En ny smell

Klær gjør meg glad. Farger gjør meg glad. Stilige design gjør meg glad. Og nå, nå har jeg fått ei ny jakke som gjør meg super glad. Flotte farger. Flott design og så utrolig god å ha på seg.

Dere som følger bloggen min vet at jeg elsker jakker. Både ytterjakker, og innejakker. Jeg går stadig på en jakkesmell, men angrer aldri, og sliter aldri med dårlig samvittighet. Når jeg åpner skyvedørsgarderoben i entreen, så ville man nok normalt ha trodd at det bor en stor familie her, så mange ytterjakker har jeg. Og det er bare noen av mange. På gjesterommet henger flere ytterjakker. Innejakker har jeg nok nesten like mange av når jeg også regner med dressjakkene mine.

Ei ny jakke har fått plass i garderoben min. Den er så fin! Jakken var fin på bildet i nettbutikken, og enda finere var den da jeg pakket den ut. Så utrolig flott blomstermotiv, og motivet gjør iallefall meg i godt humør. Fargene er vårlige og fine, og så er det detaljer som feks glitterkant nede på armene, i halsen og nederst på jakken. Også lommene har en liten glitterkant. Små detaljer som gjør mye på jakken.

Jakken er en bomberjakke. Jeg er sååå glad i bomberjakker! De er så fine å ha over en tunika, eller en topp. Man kan ha slike jakker over det meste. De passer til så mye. Den nye bomberjakken er fra ZOEY. ZOEY er et merke jeg ikke har så veldig god kjennskap til, men dette var et veldig hyggelig bekjentskap. Bomberjakken er i lys rosa med nydelig blomsterprint. I denne jakken har jeg str. 50/52. Jeg går jo som regel med jakker åpne. Jeg lukker de sjeldent, men bomberjakken er like fin om man går med den lukket.

 

Bomberjakken finner du i nettbutikken til ALEXIS MOTE. Akkurat nå får du også 30% på alle varer i nettbutikken til ALEXIS. Det betyr igjen at du kan gjøre et veldig godt kjøp på bla denne jakken. Du finner jakken her : https://www.alexismote.no/collections/zoey/products/4777673

Vi er inne i en utfordrende tid.Vi trenger å ha noe å glede oss over, og noe å glede oss til. Det å forberede at det kommer en ny vår, og en ny sommer, det er en fin ting tenker jeg. I tillegg så er den brutale virkeligheten at mange butikker nok ikke vil klare de utfordringene som de nå står overfor. For å hjelpe butikkene gjennom dette, så er det viktig at vi hjelper de ved å bruke de. Vi har flotte stormotebutikker som vi også ønsker å ha når denne utfordrende tiden er over. Da er det viktig at vi bruker de.

Vi stråler mer når vi bruker farger, og mønster. De fleste ” gjemmer ” seg bort i det sorte, men jeg kjøper gjerne klær som skiller seg litt ut dersom fargene, og passformen stemmer. Det gjør jeg ikke fordi jeg vil skille meg ut, og fordi jeg vil vise verden at her kommer jeg, men jeg elsker farger! Rosa, lilla, korall. Turkis er flott, orange er flott, det samme er lyseblått. Grønt kan være fint. Nå også gult. Jeg elsker mønster, og tøffe design. Ja til farger! Ja til mønster og tøffe design! Ja til å stråle!

 

Innenfor husets fire vegger

Jeg har vel aldri sett så mye av husets fire vegger som jeg gjør i disse dager. Plutselig står man i en hverdag hvor husets fire vegger er blitt viktig for hvordan fremtiden blir. Det føles uvirkelig. Litt som en film hvor man selv har den viktigste hovedrollen. Det vi opplever nå kunne ha vært en film som vi lever oss inn i, men når filmen er slutt, så puster vi lettet ut fordi det bare var en film. Nå er filmens innhold realiteten. Vi lever filmens innhold. I de fleste filmer, så får man en lykkelig slutt, og det vet jeg at vi også får, men spørsmålet vi alle stiller oss er jo helt klart hvor lang tid det vil ta før det gode, og trygge er tilbake.

 

Jeg holder meg mest inne. Jeg rusler litt utenfor huset. Jeg kjører noen turer. Det blir ikke mye trening og aktivitet for tiden, og det skremmer meg veldig. Heldigvis så putter jeg ikke alt mulig i munnen. Det er en stor skrekk jeg har. Heldigvis så tar jeg ikke helt av på søtt og salt. Så ille er det heldigvis ikke. Noen never med chips, noen peanøtter, jeg hadde en liten sjokolade i går, men jeg føler jeg har kontroll, og den kontrollen er det viktig å beholde. Kjenner veldig på så mange rare følelser for tiden, og det er jeg sikkert ikke alene om. Usikkerheten rundt hvor lenge restriksjonene vil vare. Vil de bli strengere, eller vil de slippe opp litt. Jeg tror mange kjenner på at den hverdagen mange tidligere klagde på, det A4 livet mange syntes var noe kjedelig, alt stresset – i disse dager skjønner man hvor fin den vanlige hverdagen faktisk var. Det er denne trygge, gode og vanlige hverdagen man ønsker seg tilbake til. Det er det normale, og det vanlige vi nå savner, og som vi lengter etter.

Det som er veldig tungt, det er at jeg ikke får truffet prinsene mine akkurat nå. Og datter. Og svigersønn. De bor i Arendal, og nå er det over to uker siden jeg traff dem sist. Siden jeg er veldig forkjølet, så er det ekstra viktig at man ikke treffer noen. Verken legen, eller jeg frykter korona. Dette er en blanding av forkjølelse, og det faktum at allergisesongen er godt i gang. Øynene renner i strie strømmer, nesen renner, og hodet er tungt. Har litt slimhoste også, men det meste av dette hadde jeg også før virusutbruddet. Legen ville likevel at jeg holdt meg mest hjemme, og traff minimalt med folk, og jeg tenker det er så viktig å følge legens råd.Når man også denne uken får høre at overvektige er i risikogruppen, da kjenner iallefall jeg litt ekstra på det….Jeg savner prinsene så utrolig mye. Hurra for facetime, og hurra for snapchat. Det gjør så godt og kunne se dem der i det minste. Så håper jeg på mirakler, at vi snart kan treffes igjen, og da skal jeg knuseklemme de begge to. Og da skal jeg ha dem her på overnatting, og bruke masse tid på dem.

Jeg er permittert, og savner jobben min. Jeg savner ikke å stå opp 0430, men jeg savner radiojobben. Selv om jeg nå sover lengre enn 0430, så er jeg fortsatt en morgenfugl som jeg alltid har vært. Jeg er oppe 0630, og elsker å være oppe tidlig og få mye ut av dagen. Fordi formen har vært noe redusert, så har jeg ikke kommet inn i de gode rutinene når det gjelder aktivitet og trening. Denne helgen skal jeg skrive en ukesplan for neste uke. Der trening og aktivitet skal gjennomføres hver dag, og hvor jeg skal ha en større ting jeg skal gjøre i eller utenfor huset hver dag. Jeg kjenner at jeg trenger en sånn liste uke for uke. Når man har et hav av tid, så blir det til at man utsetter, og så tar det evig lang tid før man faktisk får gjort det. Struktur i hverdagen er viktig, og enda viktigere nå.

Det blir en rar påske. Ingen turer, noe jeg overlever fint…men det blir også ei påske uten å være sammen med den nære familien. Det klarer jeg også fint, men det er jo et savn. Samtidig er den dugnaden vi sammen må gjøre for å få tilbake det vi hadde. Nå vil myndighetene at vi ikke er mer enn to stk sammen, og på god avstand. Utenom den vanlige husstanden da. Kanskje vil eldre få enda strengere restriksjoner etterhvert. Heldigvis har min mor skjønt at akkurat nå, så har hun det best hjemme. Hun er også fortrolig med at det kun er meg hun vil se en stund fremover. Mamma er 79, og har alderen for å være i risikogruppen. Det er så viktig at hun skjermes best mulig. Hun savner byturene, og handleturene. Hun savner barn, barnebarn og olderbarn, men sånn må det være akkurat nå.

I denne tiden, så kjenner vi kanskje også litt på hvor heldige vi har vært her oppe i nord. Så fritt vi har hatt det, så godt, og så beskyttet. Hverdagen har vi fylt med det vi ønsker, og vi har aldri hatt noen restriksjoner på hvordan vi lever livet vårt. Plutselig rammes verden, og vi kan ikke unngå og rammes her i vårt lille land heller. Barnehager og skoler stenges, all aktivitet stoppes, treningsstudioer, frisører og velværesalonger må stenge, man vil at alle som kan skal ha hjemmekontor. Plutselig endres verden. Sterke grep må tas for å hindre spredningen av korona viruset. En uhyre viktig dugnad er i gang. En dugnad som det er viktig at vi alle tar del i. Det er så viktig at vi alle gjør vårt for at vi skal få den gode, trygge hverdagen tilbake så snart som mulig. Det er litt skremmende og uvirkelig. Det gikk så veldig fort. Fra å lese om et hissig virus ute i verden et sted, så har det plutselig blitt så nært.

Neste søndag fyller jeg 50 år. Jeg har gledet meg så lenge til å feire denne store dagen. 18.april hadde jeg invitert til stor feiring. 55 stk hadde til nå sagt ja til å komme, og jeg så virkelig frem til å kunne feire sammen med mennesker som alle på sin måte har beriket livet mitt. Den store feiringen blir det ikke noe av, ikke på planlagt dato. Når jeg sendte rundt meldinger til gjestene i går, så skrev jeg at festen blir ikke avlyst, men utsatt. En dag skal vi feire sammen, og når den dagen kommer, så kommer feiringen til å bli enda bedre, for da har vi enda mer å feire når vi igjen kan samles. Jeg kjenner det er trist at jeg måtte utsette. Helt nødvendig selvsagt, og helt riktig, men trist også. Når den store dagen er neste søndag, så blir det nok den rareste bursdagen jeg noen gang har hatt. Det at jeg ikke kan feire sammen med mine nære, det er veldig trist. Så her hos meg blir det nok mamma og meg som må feire med god middag og kake. Dagen for feiring, den kommer der fremme. Kjenner at det er innmari godt å tenke på.

Ellers kjenner jeg på hårkrisen for tiden, og jeg er sikkert ikke alene. Det og ikke komme til frisøren i denne tiden, det er en bagatell, men jeg kjenner på det likevel. Jeg lurer på hvordan jeg vil se ut på håret når etterveksten snart blir enorm, og håret skriker etter nye striper, eller når jeg plutselig får en helt ny frisyre fordi håret ikke er blitt klippet på evigheter. Det vil ikke bli vakkert, det er jeg veldig sikker på…

Opp i alt det usikre som skjer, så er dette den fineste muligheten vi har til å vise at vi bryr oss om hverandre. Det er tiden for å vise omsorg, og ta vare på hverandre.Det er ikke lett det vi står i nå. De økonomiske konsekvensene, frykten for fremtiden, den kjennes hos mange. Jeg puster med magen, og synes var fint å høre vår flotte statsminister si at dette kommer vi oss gjennom. Det blir noen tøffe dager fremover, men hverdagen, den kommer tilbake. Akkurat det er gode ting å tenke på opp i alt som skjer, alt man ser og alt man hører.

Jeg tenker at det er uhyre viktig i disse dager å gjøre hverdagen god. Det er viktig å prøve å beholde smilet og positiviteten. Få med deg nyheter, men man trenger ikke å sitte pal hele dagen.Gå en tur om du er frisk. Nyt sola i husveggen. Legg planer. Dagdrøm. Ha det fint rundt deg. Vær kreativ. Hør god musikk. Se en god film. Ha gode samtaler. Bry deg.

Det er selve livet som utfordrer oss nå. Det er så uvirkelig og vanskelig. Men midt i krisa får vi faktisk en gave; vi får en mulighet til å vende oppmerksomheten mot hverandre. Størst av alt er nettopp verdien av liv, helse og medmennesket.

I morgen skal jeg igjen vise litt klær på bloggen – gled deg!

Ta godt vare på hverandre

Flotte turklær i store størrelser

Reklame | Twentyfour

Det å komme seg ut i skog og mark, det er balsam for sjelen. På disse turene kan jeg senke skuldrene, og bare lukke verden ute. Jeg har flere ganger blogget om behovet for gode turklær for oss som bruker store størrelser. Det er så viktig av at også vi som er en størrelse for store kan få turklær som vi føler oss vel i. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært nødt til å gå på tur i klær som absolutt ikke er beregnet som turklær. Jeg har hatt på meg vanlige hverdagsantrekk fordi jeg ikke har hatt skikkelige turklær. Tidligere følte jeg vel at jeg var mer på bytur enn på skogstur fordi jeg ikke hadde riktige klær. Når man ikke har riktige klær, så blir heller ikke turopplevelsen slik den bør være.

Nå skal jeg ærlig innrømme at jeg ennå ikke har eid ei skikkelig turbukse, men jeg har ett par dongeribukser som er helt fine å bruke ute på tur, så de duger. Ser man bort i fra at jeg ikke har ei skikkelig turbukse som kan tåle både regn, og vind, så har det å gå på tur fått en helt ny betydning etter at jeg faktisk fant gode turklær til resten av kroppen. Gode overdeler, gode jakker, og gode sko. Klart det betyr masse at man er kledd for skogstur, og ikke bytur. Det at jeg har gode turklær betyr at jeg ikke blir gjennomvåt av svette når jeg begynner å få litt puls. Det er så godt å ha klær som absorberer fukt. Det betyr masse at jeg nå har klær som tåler både vind, og vann. Tidligere har jeg blitt klissvåt, svett og fæl når ingen andre har blitt det –  fordi de har hatt gode klær, og jeg ikke.

Det er nok flere enn meg som har kjent på følelsen av å bli henvist til herreavdelingen når man har spurt etter tur, eller treningsklær, eller at betjeningen har målt deg fra topp til tå for så å kommentere at butikken ikke har klær til sånne som oss. Sånne som oss? Hvor sårende er det ikke å få slike kommentarer når man i tillegg har mannet seg opp i flere dager for å våge og gå inn i en butikk for og etterspør tur eller treningsklær? Som om overvektige er en egen del av samfunnet. Mange av dere som følger bloggen min forteller nettopp om slike opplevelser. Myndighetene ønsker også at vi skal være mer aktive. Vi skal komme oss mer ut på tur. Skal vi få den gode turopplevelsen, og skal vi ha som mål å komme oss ut mer en en gang, så er gode klær et must.

Jeg har vært i kontakt med mange turklær produsenter gjennom årene, og heldigvis er det noen som har sett behovet, og som har produsert både tur og treningsklær i store størrelser, og da til både kvinner og menn. Jeg blir oppriktig glad når jeg ser at det skjer ting, for jeg vet at det betyr mye for så mange. Vi har også lyst til å være kledd for gode turer i all slags vær, og vi har også lyst til å ha freshe og fine turplagg. For det at turklærne er freshe, det betyr også mye. At ikke vi som bruker store størrelser blir henvist til det sorte, og kjedelige.

Twentyfour har designet og utviklet sports og fritidsklær siden 2006, og har hovedkontor og showroom her i Kristiansand. Twentyfour har sett behovet for store størrelser også i turklær, og har nå så smått startet med store størrelser i noen av sine plagg og kolleksjoner. Så kan man ikke forvente at alle plagg skal være i alle størrelser. Man må starte et sted. Man må se behovet, og etterspørselen. Skal vi få et godt utvalg av denne type klær også i store størrelser, så må også vi som bruker store størrelser kjøpe klærne. Det nytter ikke å sitte å klage at ingen produserer klær til oss visst vi ikke griper muligheten som er der. Så vil vi ha et godt utvalg, så må vi også bruke tilbudet som finnes.

At Twentyfour nå produserer noen av sine turklær i store størrelser, det gleder mitt hjerte veldig. Dette har vi ønsket så lenge, og Twentyfour  merker også at de store størrelsene blir fort utsolgt.

Flåm kolleksjonen til Twentyfour  så finner vi to flotte jakker som begge går opp i store str. Vi finner også softshellbukse, 2 lags bukse og en capribukse som går opp i store str. Man finner også en flott ullgenser som i første omgang går opp i str. 48. Pga mine lymfødemutfordringer, så har ikke jeg fått passet buksene, men jeg har testet både jakkene og ullgenseren, og jeg er utrolig imponert! Twentyfour  sine jakker er utrolig gode på størrelser, og har en veldig god passform. I tillegg er det jakker i flotte farger som kan brukes både på skogstur og bytur.

Flåm 2-lagsjakke og Flåm softshelljakke går begge opp i store størrelser. Så kan man jo oppleve at de er utsolgt når man sjekker, men da kan enkelt høre når de er på lager igjen. Litt tålmodige må vi være. 2-lagsjakken kommer i deminblå, og orange. Softshelljakken kommer i denimblå, og en farge som heter tulipan. Veldig flotte farger begge to. Du finner softshelljakken her : https://www.twentyfour.no/twentyfour/526688/fl%c3%a5m-softshelljakke-d-tulipan-38-softshell-jakke-til-dame

og du finner 2-lagsjakken her : https://www.twentyfour.no/twentyfour/526327/fl%c3%a5m-st-2-lags-jakke-d-denimbl%c3%a5-42-lett-teknisk-2-lags-jakke-dame


Buksene, de har jeg som sagt ikke testet, men de ulike modellene kommer i litt forskjellige størrelser, så er du på utkikk etter en turbukse, så gå inn i nettbutikken for å se hva som finnes i Flåm serien i din størrelse. Du finner en av buksene her : https://www.twentyfour.no/twentyfour/526014/fl%c3%a5m-ls-bukse-d-bl%c3%a5gr%c3%a5-38-lett-softshellbukse-dame

Sjekk ut de fine jakkene til Twentyfour! Jeg vet at Sportypluss også er et firma som selger Flåm serien, så et godt tips kan være å sjekke utvalget der også.

Etter å ha testet jakkene til Twentyfour, så er jeg mer enn fornøyd. Utrolig gode jakker! De er gode på størrelsene, så her har de truffet utrolig bra. God passform, god bevegelighet, teknisk veldig gode, geniale detaljer som man bare blir så glad i, og så er det de fine fargene da.Jakkene fra Twentyfour  er utvilsomt mine nye jakkefavoritter, og jeg håper Twentyfour  fremover vil produsere enda flere av sine turklær i store størrelser. Jeg gleder meg til å følge kolleksjonene deres fremover. Jeg må også legge til at for menn som bruker store størrelser, så finnes også denne jakkekolleksjonen for dem. Jakkene går til herre opp i 5 XL. Jeg kan også legge til at det kommer spennende plagg også til høst og vinter, bla en rålekker dunkåpe. Jeg skal vise den på bloggen når den kommer i salg. Det er bare å glede seg. Tommel opp for Twentyfour .

Det kommer en ny vår, og det kommer en ny sommer. Det kommer igjen dager hvor vi skal kunne nyte skog og mark akkurat som vi vil, og når vi vil. Når de dagene igjen kommer, så er det fint og kunne ha nye turklær som man kan skinne i sammen med solen.

Ta vare på deg selv. Hold deg frisk, og gjør litt nettshopping.

 

 

Kleslykke i en annerledes hverdag

Reklame | Alexis Mote

Jeg er nok ikke alene om å lengte til den gode, trygge og ordinære hverdagen. A4 livet. Rutinene. Jobben. De trygge rammene. Friheten til å lage dagen slik man ønsker. Friheten til å gjøre det man vil når man vil. Besøke de man vil. Plutselig er hverdagen helt annerledes. Vi kjenner på en usikkerhet. Vi har så mange spørsmål som vi gjerne skulle hatt svar på. Ingen kan gi svarene man ønsker, men vi vet at det er en dugnad alle må delta i. Vi må gjøre slik myndighetene sier, og så må vi stole på at dette er det som skal til for å få tilbake den hverdagen vi nå alle lengter etter. En uhyre viktig ting i disse dager, det er og ikke miste håpet og troen på at hverdagen slik vi kjenner den,vil kommer tilbake. Vi vet ikke når, men vi vil igjen nyte dagene slik vi gjorde. Vi vil igjen sitte på trappa og nyte morgensolen, og vite at man kan fylle dagen med akkurat det man vil.

Når dagene er som de er, så er det så viktig å gjøre dagene gode. Det er så viktig å ha rutiner, og gjøre de gode tingene for deg selv, og de du har rundt deg. Ikke sov til langt på dagen, men kom deg opp slik du pleier. Når dagene er som de er, så er det lett at man ikke bryr seg like mye. Kanskje dropper du dusjen, og makeup, det gidder du ikke. Du finner noen gamle klær i skapet, du skal jo ikke treffe noen likevel. Det er sikkert endel som kjenner seg igjen i dette. For meg har det vært viktig å gjøre som jeg pleier. Vel, jeg er ikke oppe 0430 slik jeg var før jeg ble permittert, men jeg starter dagen 0630. Jeg synes fortsatt det er viktig å få mye ut av dagen, og det får jeg når jeg starter dagen tidlig. Jeg har alltid vært morrafugl, og føler det er da energien er på topp.

For meg er det viktig å stelle meg som før. Vaske håret hver dag. Sminke meg. Kle meg fint. Se fresh ut. Til og med lipglossen kommer på. Det føles godt å gjøre disse tingene som jeg alltid gjør. Det er viktig å gjøre dagene så vanlige som mulig. Det å føle seg vel, det er også en veldig viktig ting, og spesielt i dager som disse. Vi må prøve å tenke de gode og positive tankene. Selv om hverdagen er blitt helt annerledes, så er livet nå.

Gjør hverdagen god. Behold smilet og positiviteten. Få med deg nyheter, men man trenger ikke å sitte pal hele dagen.Gå en tur om du er frisk. Nyt sola i husveggen. Legg planer. Dagdrøm. Ha det fint rundt deg. Vær kreativ. Puss opp.Hør god musikk. Se en god film. Ha gode samtaler. Bry deg.

Jeg gjør mange dykk i klærne mine i disse dager. Prøver plagg etter plagg, og prøver å få en oversikt over hva jeg har. Jeg våger ikke legge ut bilder av klesskapene mine, og klesstativene mine. Jeg er nok over snittet glad i klær, og jeg har mye klær. Jeg rydder stadig, men kanskje ikke godt nok. I disse dager skal det ryddes skikkelig i alt av klær. Det er ingen tvil om at det nok er endel av klærne jeg aldri har brukt, eller aldri kommer til å bruke, så jeg må prøve å finne den bestemte siden av meg som rydder med hard hånd, men akkurat det, det er vanskelig når det kommer til klær,

Klær gjør meg innmari glad, og jeg fryder meg når jeg ser alt det flotte som butikkene nå får inn av vår og sommerklær. Selv om man ikke fysisk kan løpe fra butikk til butikk, så har de fleste butikker Facebook sider og hjemmesider som man kan gå inn på, og dermed se mye av det som nå kommer inn. Det blir en ny vår og en ny sommer, og tenk så deilig og kunne møte denne tiden i nye antrekk. Etter en høst og vinter, så lengter vi etter lettere plagg, og vi lengter etter farger.

Det er ingen tvil om at det er veldig mange butikker som vil blø skikkelig nå fremover. Mange butikker har valgt å stenge, men det fine er at butikkene likevel yter en fantastisk service overfor kundene sine. De fleste butikker sender varer, og veldig mange leverer varer i nærområdet sitt. Dette gjelder så absolutt også klesbutikkene, og stormotebutikkene. For butikkene betyr det mye at vi som kunder bruker de selv i denne tiden som vi nå er inne i. Visst vi vil ha butikker som lever også når den normale hverdagen er tilbake, så må vi bruke butikkene.

Klær er fortsatt en viktig ting for meg. Jeg er like glad i å kle meg pent, og det gjør jeg selv om jeg er mest innenfor husets vegger for tiden. Det å freshe meg opp gir en utrolig god følelse. Det å dasse rundt utstelt, og i utslitte klær, det gjør ikke akkurat dagene lettere. Så fresh deg opp. Ta vare på deg selv. Kikk på hva butikkene har av flotte vår og sommerklær.

Jeg vil vise dere noen flotte plagg på bloggen i dag. Jeg har så vidt vist dem før, men nå skal jeg vise hvordan plaggene ser ut på meg. Mange av dere som leser bloggen vil gjerne at jeg viser klærne på, så nå fikk jeg min kjære mamma til å ta bilder som jeg kan vise dere i dag. Jeg trenger definitivt en handyman i livet mitt, og da en handyman som også kan være fotograf. Jeg må ha en fotograf!

Forrige helg, så viste jeg bilder av en kjole/tunika fra DNY og ALEXIS MOTE. Disse bare elsker jeg!! Jeg kjøpte en marineblå for et par år siden, og det har vært en stor favoritt siden da. Nå er den tilbake i orange og grått. Fantastisk flotte farger! Jeg elsker uten tvil den orange fargen mest. Farger, det er jo meg da, og jeg blir så glad av den lekre, orange fargen. Samtidig er den grå en farge jeg kan bruke sammen med langt flere farger, så jeg har begge. Det er en kjole, men for meg som feks er 178 høy, så tenker jeg at tunika er mer passende. Som kjole med min høyde, så hadde den blitt ganske kort, så alt kommer an på høyden din, og hvilken lengde du liker. Dette er en tunika i lin, og lin er nydelig å ha på seg, også når sommeren kommer. Jeg har str. 50/52 i denne, og den sitter veldig fint på meg. Passformen er veldig god. Jeg bare digger disse tunikaene! De er så gode å ha på seg. Jeg kommer nok til å ha en jakke over når jeg bruker de. Enten en flott cardigan, en bomberjakke, eller en tøff skinnjakke. Den er jo også flott å bruke som den er. Man må jo absolutt ikke ha noe over. Du finner tunikaene her :  https://www.alexismote.no/collections/heidi-rosander/products/4747678 og her : https://www.alexismote.no/collections/heidi-rosander/products/4747646      Det er Alexis som selger disse, og som leser får du jo alltid 10% på de plaggene jeg blogger om, men akkurat nå så gir Alexis hele 30 % på alt du handler i nettbutikken deres!! Du finner rabattkoden her : https://www.alexismote.no/


Over tunikaen fra DNY, så har jeg brukt flotte cardigans fra NO.1 BY OX. Disse er jeg også blitt stupforelsket i. De kan brukes som de er, og de kan brukes over topper, tunikaer og kjoler. I dag har jeg for første gang på lenge tatt på meg kort lengde. Jeg bruker jo aldri korte plagg selv om flere har prøvd å få meg til å forstå at jeg kan bruke korte plagg. Jeg ser jo på bildene at jeg kan bruke denne lengden. Jeg må ikke ha det langt enn lengre. Kanskje kan jeg begynne med kortere lengder. Ønsket er der, så får vi se om jeg sakte, men sikkert klarer å gjennomføre det. Cardiganen finnes i fire flotte farger : orange, sitrongul, lyseblått og sort. Du finner den orange her : https://www.alexismote.no/collections/heidi-rosander/products/4765890

Når det gjelder de andre fargene, så spør butikken.


Kos deg med nettshopping!

I morgen kan du glede deg til et nytt blogginnlegg hvor jeg skal vise deg flotte plagg. I morgen skal jeg vise deg flotte turjakker i store størrelser. Det er nemlig nå spennende ting som skjer også når det gjelder turklær for oss som er en størrelse, eller flere for stor.

Nyt lørdagen, og ta godt vare på deg selv.

 

 

 

 

En liten pause er fint nå

Reklame | Alexis Mote, Celli, NO.1 BY OX

I dag har jeg lyst at vi skal ” glemme ” koronasituasjonen for et lite øyeblikk. Jeg har lyst at vi skal se på det som ligger der fremme når den trygge, og gode hverdagen er tilbake. Når vi igjen kan gå i alle butikkene vi har lyst til å gå i, ikke bare de vi besøker fordi vi må. Akkurat nå er det nok mest dagligvarebutikker, og apotek som de fleste av oss må innom. Klesbutikker feks, de har nok mange av oss lyst til å besøke for å se vårens flotte nyheter, men pga situasjonen vi er i, så er det nok mange som unngår det.

Det er ingen tvil om at mange butikker vil blø. Mange butikker vil slite stort økonomisk, og dessverre så vil nok også endel butikker måtte stenge når hverdagen er tilbake. Butikkene er avhengige av oss for å overleve, og uten salg, så sier det seg selv at mange ikke vil kunne overleve. Butikkene tar de sine forhåndsregler for at det skal være trygt å besøke de, men jeg forstår jo også at mange ikke vil ta sjansen. Vi blir bedt om å holde oss mest mulig inne, og det er et råd vi skal ta på dypeste alvor.

Heldigvis er det endel butikker som har nettbutikk, og selv om man ikke må ha en ny jakke, eller en ny overdel nå, så er det fint og kunne glede seg selv med noe nytt når tiden er som den er. Vi vil få hverdagen tilbake igjen, og da er det fint og kunne kjøpe seg noe nytt som man kan ta på seg den dagen alt er som det pleier å være. Det er også fint å kunne føle seg fin hjemme. Det er fint og kunne bruke litt tid på nett for å se på nyhetene som kommer. Det er fint og kunne handle og få det hjem på døren. Det er godt og kunne fokusere på litt andre ting enn bare nyheter, og jeg blir iallefall glad av å se på vårnyhetene, og tenke at jeg forhåpentligvis snart kan sprade rundt i gatene i Kristiansand i nye antrekk.

Det er stormotebutikker som har nettbutikker, og de fleste stormotebutikker har Facebook side, eller nettside slik at man kan se endel av varene som er kommet til butikk. Er det noe som frister, så ta kontakt med butikken. Jeg er sikker på at alle vil sende deg de varene du ønsker selv om de ikke har nettbutikk. Det er viktig at vi støtter opp om butikkene som nå går en utfordrende tid i møte, og det kan man gjøre ved å be dem sende.Jeg er sikker på at butikkene strekker seg langt for å yte deg den beste service.

Det er mye spennende som skjer på bloggen fremover. Jeg har inngått samarbeid med en dansk leverandør av tre fantastiske merker, og akkurat det skal jeg komme tilbake til neste helg. Kanskje blir det litt mer blogging nå som jeg er permittert, og vil holde meg mest mulig hjemme. Fra før av har jeg et supert samarbeid med et par fantastiske produsenter, og et par fantastiske butikker. Det betyr at dere som følger bloggen utover vil få se mye lekkert, det lover jeg dere. Jeg er veldig nøye på at de jeg samarbeider med er produsenter som virkelig kan stormote, og som virkelig lager gode klær til store kropper. Butikkene jeg samarbeider med er gode på stormote. De har kunnskapen, de har et godt utvalg, og de har klær i alle prisklasser. Dette er også butikker jeg vet yter topp service overfor kundene om det er nettkunder, eller kunder i butikk.

Både Celli og Alexis har nettbutikker. Begge med et veldig godt utvalg av merker, og i ulike prisklasser. De har ulike merker, så besøk de begge. Ta en titt  her : https://celli.no/  og https://www.alexismote.no/

Som jeg skrev i går, så tenker jeg at det er uhyre viktig i disse dager å gjøre hverdagen god. Det er viktig å prøve å beholde smilet og positiviteten. Få med deg nyheter, men man trenger ikke å sitte pal hele dagen.Gå en tur om du er frisk. Nyt sola i husveggen. Legg planer. Dagdrøm. Ha det fint rundt deg. Vær kreativ. Hør god musikk. Se en god film. Ha gode samtaler. Gjør litt nettshopping. Bry deg.

NO.1 BY OX er et av klesmerke jeg er blitt veldig glad i. Vår og sommerkolleksjonen deres er virkelig flott! NO.1 BY OX ønsker at klærne skal følge kurvene våre, og ikke omvendt. De ønsker at klærne skal fremheve kroppens naturlige skjønnhet. De ønsker å være spenstige uansett om det er hverdag, eller fest, og det synes jeg virkelig de klarer. Design, passform og pris er viktige ting, og NO.1 BY OX er god på alle disse punktene. Man blir glad av å se klærne, og man føler seg enda gladere når man har klærne på. Det er feminint, og det er kvinnelig, og det liker jeg.

Endel av kolleksjonen til NO.1 BY OX kan du kjøpe i noen utvalgte stormotebutikker. Høst og vinterkolleksjonen, den er det flere av stormotebutikkene som har tatt inn. En norsk agent er kommet på plass, og etter motemessen i februar, så ble flere norske stormotebutikker kjent det danske merket.

I dag har jeg lyst til å vise dere noen plagg fra vår/sommer til NO.1 BY OX .  De fleste bildene er det Alexis som har tatt.

Den første er en lekker kjole som jeg skal bruke som tunika. Den er så flott! Kjolen går fra str. S ( 42/44 ) og  til XL ( 54/56 ). I NO.1 BY OX så bruker jeg stort sett L, altså 50/52. Kjolen er så flott med de store blomstene foran, og de ensfarga sorte partiene på sidene. Til denne kjolen/ tunikaen kan du også bruke den flotte, orange cardiganen fra NO.1 BY OX som jeg viste dere på bloggen forrige helg. Se hvor utrolig lekkert det er med disse to sammen! Flott og fargerikt antrekk når vår og sommer etterhvert kommer.

Så har jeg også lyst til å vise dere en utrolig flott topp uten armer. Den er utrolig fin! Jeg var veldig spent når jeg fikk den, og jeg var mest spent på lengden. Jeg er jo der at jeg helst skal ha litt lengde selv om jeg vet at jeg godt kan ha kortere plagg. Jeg hadde sett toppen, så jeg visste at den var utrolig fin, men jeg hadde ikke hatt den på i min størrelse. Toppen er i  jersey, og har volanghals med knytedetalj på siden. Den knytedetaljen gjør veldig mye med toppen. Og halspartiet på toppen er også innmari fint. Den er 67 cm lang i str. M, så ca 70 cm i str. L. Og selv om det kanskje er kortere lengde enn jeg vanligvis bruker, så var lengden veldig fin. En slik topp for meg vil jo bli brukt med en jakke eller cardigan over. Men for dere som er komfortabel med å vise armer, så er den jo lekker å bruke som den er. Jeg ser for meg at denne toppen vil bli mye brukt fremover. Denne toppen mener jeg finnes også i orange, så tenker du at orange er fargen du vil ha, så sjekk med butikkene som selger NO.1 BY OX.

Den neste kjolen som jeg også skal bruke til tunika, den er også både lekker, og helt nydelig å ha på seg. Kjolen er produsert i 100% tencel. Tencel er et miljøvennlig tekstilmateriale. Materialet kommer rett fra naturen og utvinnes av FSC*-sertifisert cellulose fra bærekraftig skogsdrift. Tencel har mange av de samme gode egenskapene som ull, og klær laget i tencel er myke, slitesterke, holder godt på passformen og fører fukt bort fra huden. Den må bare prøves. Kjolen har v-hals og knapper ned til midjen, kapper i skjørtet, og 3/4 lang arm. Prisen både på denne kjolen, og de andre plaggene er også veldig gode.

Du finner klærne fra NO.1 BY OX her : https://www.alexismote.no/collections/no-1-by-ox

Til slutt i dag, så har jeg lyst til å vise dere en tunika/kjole fra DNY som jeg er innmari glad i. De er så fine! Jeg har tidligere hatt den i marine, og brukt den masse under jakker, og cardigans. Jeg elsker feks disse bomberjakkene, og da har jeg mye brukt den marine blå under..men disse kan brukes under det meste, ellers så er de jo flotte å bruke som de er…men dere vet meg og armlengde. Tunikaen/kjolen er i 100% lin, den har rund hals, og deilige lommer. I år kommer denne i lekre farger som orange og grått. Begge veldig flotte farger, og jeg som er veldig glad i farger, jeg har jo en stor forkjærlighet for den orange. Jeg gleder meg masse til å bruke de.

Ta en pause fra livets harde fakta. Besøk nettbutikker. Gled deg til vår og sommer. Gi deg selv en pause, og gjør noe som får tankene over på gode ting i blant. Butikkene bugner av flotte klær i disse dager, og da er nettbutikker fint. Du som leser bloggen min, du får 10% i nettbutikken til Alexis Mote på de klærne jeg blogger om. Jeg har en egen kategori/kolleksjon i nettbutikken deres, og den finner du her : https://www.alexismote.no/collections/heidi-rosander

Frakten inkluderer også en eventuell retur. Ferdig returlapp følger også med.

Nå skal vi alle ta del i den viktigste dugnaden vi noen gang har deltatt i. Lytt til de som sitter med kunnskapene. Nå skal vi gjøre som myndighetene sier. Holde oss mest mulig hjemme, ikke renne ned dørene hos hverandre, dra ut kun når man må, og dere som har hjemmekantene, dere skal bli hjemme. Vi skal gjøre vårt for å beskytte de eldste, og vi skal gjøre vårt for å beskytte de som er i risikogruppene. Prøv å fylle dagene med gode, positive ting.Vi skal alle gjøre vårt for å få tilbake den gode, trygge hverdagen.

 

En annerledes og uvirkelig hverdag

Det hele føles litt uvirkelig. Plutselig er landet i en helt annen situasjon enn vi var i for kun få dager siden. Plutselig har vi en ny og annerledes hverdag. Jeg tror vi alle kjenner på usikkerheten, og akkurat nå skulle vi hatt denne krystallkulen som kunne fortelle oss når hverdagen igjen kan bli normal. Med oppfordring om å holde oss mest mulig hjemme, og med oppfordring om ikke å besøke hverandre, så kjenner vi alle på noe helt nytt. Selv om vi vet at vi skal komme oss igjennom dette, og hverdagen vi kjenner vil komme tilbake, så kjenner iallefall jeg på en usikkerhet, og det hele som skjer er jo litt skremmende. Helt nødvendig, men også litt skremmende.

I denne tiden, så kjenner vi kanskje også litt på hvor heldige vi har vært her oppe i nord. Så fritt vi har hatt det, så godt, og så beskyttet. Hverdagen har vi fylt med det vi ønsker, og vi har aldri hatt noen restriksjoner på hvordan vi lever livet vårt. Plutselig rammes verden, og vi kan ikke unngå og rammes her i vårt lille land heller. Barnehager og skoler stenges, all aktivitet stoppes, treningsstudioer, frisører og velværesalonger må stenge, man vil at alle som kan skal ha hjemmekontor. Plutselig endres verden. Sterke grep må tas for å hindre spredningen av korona viruset. En uhyre viktig dugnad er i gang. En dugnad som det er viktig at vi alle tar del i. Det er så viktig at vi alle gjør vårt for at vi skal få den gode, trygge hverdagen tilbake så snart som mulig. Korona har flytta inn – i hodet mitt.  Det er litt skremmende og uvirkelig. Det gikk så veldig fort. Fra å lese om et hissig virus ute i verden et sted, så har det plutselig blitt så nært.

Korona viruset har fått alvorlige konsekvenser verden over. Også her i Norge, og også i min hjemby Kristiansand. Masse mennesker blir syke, og rammes i ulik grad. Utrolig mange mennesker blir permittert, og går en usikker hverdag i møte. Permitteringer rammer familier når lønnen plutselig blir ca 62% av det man hadde. Når hverdagen kommer tilbake, så kan det likevel gå tid før alle er tilbake i arbeid fordi de økonomiske konsekvensene er blitt så store.

Jeg er en av de som nå er blitt rammet av det som skjer i verden. I går kveld kom det permitteringsvarsel på mail fra arbeidsgiver. Jeg visste at det var økonomiske utfordringer i bedriften som følge av korona situasjonen. Jeg visste at de så på sparetiltak, og strammet inn der de kunne. Permitteringene, de kom veldig plutselig, og uten at noen egentlig hadde snakket om det. Tankene mine rundt dette skal jeg la ligge, men det er så viktig å være åpen om permitteringer også. Ikke bare i det øyeblikket det skjer.

Jobben i Radio Metro fremover er usikker. Ingen vet når man kan komme tilbake på jobb, eller om bedriften klarer å komme seg så ovenpå igjen at vi vil ha en jobb å komme tilbake til der fremme. Jeg kjenner en stor sorg rundt en jobb jeg virkelig elsker. En jobb jeg har gledet meg til å gå til hver dag. Kroppen min har en stund nå ikke spilt helt på lag med meg, og jeg har måttet være nødt til å erkjenne dette, og ta konsekvensene av det. Men det å få et permitteringsvarsel uten at noen hadde snakket om permitteringer, det var tøft å kjenne på.

Jeg er heldigvis ikke syk, og jeg håper at jeg og mine skal slippe unna. Heldigvis blir de fleste mildt rammet. Men vi har andre mennesker rundt oss som er i risikogruppene. Derfor er det så viktig å gjøre som myndigheten sier. Bli hjemme, og gå kun ut dersom du er helt nødt. Det er jo sånn at man trenger litt påfyll av mat i blant. Kanskje trenger man påfyll av medisiner, men også medisiner kan bestilles på nett om man vil unngå å dra på apoteket. Ikke løp på besøk til hverandre. I denne hverdagen som man plutselig må forholde seg til, så har man en gyllen mulighet til å snakke med hverandre. Det får man så sjeldent gjort i en hektisk hverdag. Man kan ta en tlf, man kan snakke sammen på skype, eller man kan snakke sammen på messenger.

Opp i alt det usikre som skjer, så er dette den fineste muligheten vi har til å vise at vi bryr oss om hverandre. Det er tiden for å vise omsorg, og ta vare på hverandre.

Det er ikke lett det vi står i nå. De økonomiske konsekvensene, frykten for fremtiden, den kjennes hos mange. Jeg puster med magen, og synes var fint å høre vår flotte statsminister si at dette kommer vi oss gjennom. Det blir noen tøffe dager fremover, men hverdagen, den kommer tilbake. Akkurat det er gode ting å tenke på opp i alt som skjer, alt man ser og alt man hører. Jeg merker at jeg tenker når jeg et par ganger har vært nødt til å dra ut. Jeg går lengst mulig unna andre mennesker. Må jeg stå i kø, som på apoteket, så stiller jeg meg lengst mulig unna andre, og er det noen som nærmer seg, så går jeg bort og stiller meg et annet sted. Jeg står en veldig god meter unna en kasse hvor man blir ekspedert. Tankene kjører hele tiden på avstand. Jeg har antibac i vesken, jeg har papirlommetørkler i bøtter og spann, og jeg vasker hendene ofte, noe jeg alltid har gjort, men jeg gjør det enda mer nå. Jeg nyser og hoster i albuen om jeg må en av de tingene. Jeg håndhilser ikke, og klemmer ikke.

Jeg tenker at det er uhyre viktig i disse dager å gjøre hverdagen god. Det er viktig å prøve å beholde smilet og positiviteten. Få med deg nyheter, men man trenger ikke å sitte pal hele dagen.Gå en tur om du er frisk. Nyt sola i husveggen. Legg planer. Dagdrøm. Ha det fint rundt deg. Vær kreativ. Hør god musikk. Se en god film. Ha gode samtaler. Bry deg.

Jeg ble skremt da jeg skulle gjøre ukehandelen på torsdag. Parkeringsplassen som er stor, og som pleier å være ganske tom en torsdag formiddag, den var stufull. Butikken var full av mennesker med handlekurver som var så fulle at varene nærmest falt ut. Det var eviglange køer ved kassene. Jeg måtte innom et par andre butikker for å få varer jeg ikke fikk på første butikk. Hyllene var så tomme. Myndighetene ber oss om ikke å hamstre, men vi gjør det likevel. Butikkene opplever lille julaften kaos. Butikkene får varer hver dag. Lagrene er fulle av mat, men panikken tar oss. Jeg håper hamstringen nå roer seg sånn at alle kan få handlet det de trenger når de må ta turen innom butikken. Det handler om solidaritet, og det handler om at vi ikke må være egoister.

Nå handler det om å være minst mulig der det vanligvis er folk for at færrest mulig skal bli alvorlig syke. Vi har alle et felles ansvar. Vi må alle ta del i den store dugnaden. Og er det noe Norge kan, så er det å stå sammen når alvorlige ting skjer. Vi har vist før at vi står sammen, og vi skal vise det igjen. Dugnad betyr ikke lenger å ha med kake og spandere noen timer sammen med andre i barnehagen eller borettslaget.Dugnaden handler om å slippe taket i det som er trygt.

En bekjent av meg sa det så riktig. Det er selve livet som utfordrer oss nå. Det er så uvirkelig og vanskelig. Hun sa det så fint , at midt i krisa får vi faktisk en gave; vi får en mulighet til å vende oppmerksomheten mot hverandre og alle. Størst av alt er nettopp verdien av liv, helse og medmennesket, altså selve livet.

Jeg kan godt holde meg hjemme. Jeg kommer ikke til å kjede meg. Treningsstudioet er stengt, så dit kan jeg ikke dra. Men jeg kan kanskje vise overfor meg selv at jeg har det som heter vilje, og da kan jeg faktisk trene hjemme…eller jeg kan gå en tur i skogen. Jeg har lenge tenkt at rom for rom i huset skal ryddes. Nå har jeg en gyllen mulighet til å gjøre det sånn litt etter litt. Jeg har nok en stund gått på akkord med meg selv i forhold til mye. Nå har jeg en mulighet til å komme meg ovenpå igjen. Det er flere ting som jeg kan ta tak i både ute og inne. Jeg har en mamma som trenger hjelp i blant, og da er det fint at vi bor rett ved siden av hverandre. Viktigst er det å ta vare på meg selv, og på mine. I en sånn tid så tenker jeg klart på de fine prinsene mine, på datter og svigersønn. Jeg tenker på min kjære mamma som er blitt 79 år, og sånn sett er i risikogruppen. Nå er det viktig å skjerme henne mest mulig.

Nå er det viktig at vi alle tar del i den viktigste dugnaden vi noen gang har deltatt i. Lytt til de som sitter med kunnskapene. Det er altfor mange bedrevitere der ute. Folk som vet alt best selv. Vi kan være enige og uenige, men nå skal vi gjøre som myndighetene sier. Holde oss mest mulig hjemme, ikke renne ned dørene hos hverandre, dra ut kun når man må, og dere som har hjemmekantene, dere skal bli hjemme. Jeg leste noen kloke ord i dag morges : At vi er hjemme i 14 dager, og kanskje kjeder oss litt, det er mye bedre enn at vi trosser forbudet, og smitter et menneske som, i verste fall ikke får oppleve 14 dager til. Ord verdt å tenke på. Vi skal gjøre vårt for å beskytte de eldste, og vi skal gjøre vårt for å beskytte de som er i risikogruppene.

Dette kommer vi oss igjennom. Hverdagen vil komme tilbake. For å komme dit fortest mulig, så er det så viktig at vi alle tar del i den viktigste dugnaden vi har deltatt i.

Vi blogges i morgen. Hold deg frisk, og ta godt vare på deg selv og dine nærmeste.

Det kommer bedre tider.

Hold in produkter som fungerer – til en hyggelig pris

Reklame | Alexis Mote

Valker. Et frustrerende ord, men det er nå sånn at de fleste av oss har et par valker. Det er også sånn at vi av og til  har et stort ønske om å skjule disse irriterende valkene. Hvordan gjør man det på best mulig måte? Jeg får endel henvendelser fra dere som leser bloggen som går på hold in produkter eller shape produkter som vel er det riktige navnet. Mange ønsker å vite om jeg har noen gode produkter på anbefale. Og det har jeg. I dag skal du få tips om gode shape produkter, og i tillegg så er det produkter til en utrolig hyggelig pris. Og på bloggen i dag, så vil du faktisk få en veldig hyggelig rabatt på plaggene.

Tidligere så hatet jeg hold in produkter. Eller rettere sagt, tarmene mine likte ikke hold in produkter. Tarmene protesterer høylytt når jeg en gang i blant prøvde å ta på meg et hold in produkt. Det ble for stramt, og jeg slet i tillegg med å puste skikkelig. Det var rett og slett veldig ubehagelig. Årsaken til at tarmene protesterte høylytt er nok operasjonen jeg hadde i 2002 da tarmene fikk litt tøff medfart. Etter operasjonen så kunne tarmene bli noe i ulage om noe strammet for mye. Jeg er heldigvis endel bedre nå, men det var utfordrende i en periode.

Jeg klarer meg fint uten hold in produkter, men av og til er det så innmari kjekt. Jeg har prøvd endel hold in produkter opp igjennom, fra ulike leverandører, men ubehaget kom fort, så jeg har egentlig lagt disse produktene godt inn i skapet, og ikke tenkt så mye på de. Når man i tillegg sliter med å puste, og man må konsentrere seg mer om å og puste enn å hygge seg, da er det ganske ille. Når jeg tenker etter, så tror jeg faktisk at de aller fleste hold in plaggene jeg har hatt havnet i søpla siste gangen jeg ryddet i garderobeskapene.

Hold in produkter, eller shape produkter er jo i utgangspunktet flotte saker.Når kjole skal på, eller når man skal ta på seg et spesielt plagg som man ønsker skal sitte ekstra fint, da er disse produktene fine å ha. Det er innmari fint å holde mage, og valker på plass, og det er en god følelse at det ikke buler både her, og der. Jeg er jo personlig ikke så glad i valker i fri dressur. Kan jeg holde de litt på plass, så føler jeg meg mest vel. Derfor velger jeg ofte bh topper istedenfor vanlige bh’er. Bh’toppene har ikke hold in effekt, men det er godt med noe som dekker magen. Bare å kjenne at jeg har noe der.

Hold in produkter er fine saker, men samtidig, så skal man jo ikke lide heller. Det må ikke bli så stramt at man verken kan puste, eller bevege seg. Så mye hold in er jo ikke bra for noen. Når trenden for en tid tilbake har vært å trene med hold in produkter, da snakker vi galskap med stor G! En hold in truse, eller en hold in topp når man føler for å skjule litt av det som buler, eller i alle fall holde det litt samlet, det synes jeg er veldig ålreit. Så får man heller være forberedt på sjokket når kvelden kommer, og hold in trusen, eller toppen skal av, og alt som har blitt holdt så fint på plass bare velter ut.

Jeg har tidligere blogget om en hold in kjole som Alexis Mote har solgt. Jeg er super fornøyd med den kjolen, og bruker den ved spesielle anledninger. Den koster noen kroner, og ikke alle føler at man vil legge så mye penger i et hold in produkt. Derfor ble jeg så hoppende glad når jeg så at Alexis hadde fått innhold inn produkter til en helt fantastisk pris! Måtte nok kikke på prisen et par ganger, og spørsmålet kom fort i mitt hode om disse produktene faktisk hadde god hold in effekt til en såpass lav pris. Så da måtte jeg selvsagt prøve de. To dager etter bestilling, så kom pakken på post i butikk. Jeg var så spent!

Det er ZHENZI som nå har kommet med hold in produkter. De har kommet med en serie bestående av shapewear kjole, en shapewear bukse/truse med litt bein og en shapewear topp. Alle produktene i sort. Prisene varierer fra 249 kr – 299 kr, så her snakker vi veldig hyggelige priser. Det er kanskje de hyggelige prisene som gjorde at jeg var veldig spent på om produktene hadde en shape effekt som jeg var fornøyd med. Jeg liker hold in produkter som strammer på en levelig måte. Jeg må se at produktene gir effekt, og jeg må kunne puste normalt.

Torsdag kveld var testkveld hjemme hos meg. Jeg testet alle tre produktene, og jeg må bare si det med en gang : jeg ble imponert! Alle tre produktene ga shape effekt, og de var veldig behagelige å ha på. Ingen av de strammet ubehagelig. Jeg hadde alle produktene på meg ei god stund så jeg fikk prøvd de godt. Jeg var spent på effekten. Ville valkene bli strammet inn litt? Ville produktene sitte godt? Ville kjolen sitte uten å skli opp? Ville buksebeina med sin silikonkant sitte uten at beina skle opp? Hvordan ville buksen sitte? Ville den gå høyt opp i livet, og ville den sitte fint i skrittet? Kunne jeg puste og bevege meg som vanlig? Her er svaret ja på alle spørsmålene jeg hadde stilt meg på forhånd. Silikonkanten på kjolen kunne ha vært noe bredere, men kjolen satt på den. Stroppene på kjolen kunne også ha vært noe bredere, men disse tingene betyr egentlig ingenting når plaggene fungerer som de skal. Testen ble gjennomført, og her er det virkelig tommel opp for shape produktene til ZHENZI. Det er ikke produkter som får deg til å se ut som du er x antall størrelser mindre enn du er, men de gir absolutt en fin shape effekt. Plagg som satt noe trangt på meg, de satt veldig fint når jeg prøvde med disse shape produktene under, og det er den effekten jeg er ute etter. I tillegg er det produkter man kan bruke når som helst fordi de er så behagelige å ha på som de er. Det er ikke produkter man gruer seg til å bruke. Dette er produkter jeg kunne ha brukt i hverdagen om jeg ønsket den effekten i det daglige.

Så til størrelser. I shape produkter, så anbefales det at man går ned en størrelse i forhold til hva man bruker i klær, og det tenker jeg er et veldig godt råd. Jeg må ha M/L i shape toppen. Jeg har L/XL i toppen, og den kunne jeg kanskje ha gått ned en størrelse i. I shape buksen, så har jeg faktisk M/L, og den trodde jeg aldri at jeg ville passe. Daniel på Alexis mente at det ville gå, men jeg hadde mine tvil med tanke på at jeg har gode lår…men buksen, den passet veldig fint den. Jeg var spent på hvordan buksen ville gå høyt nok opp i livet, og jeg var spent på om den ville sitte fint i skrittet. For sitter den ikke godt i skrittet, så kan ikke jeg bruke plagget. Shape buksen gikk høyt og godt opp i livet, og i tillegg satt den som den skulle i skrittet. Tarmene sa ikke et ord. Tarmene var helt rolige. Skrekkscenen jeg hadde sett for meg hvor jeg ikke fikk av meg kjolen, det stemte heldigvis ikke. Hold in kjolen kom greit av den. Det er jo naturlig noe mer jobb enn med en vanlig kjole, men det er vel ingen stor overraskelse for noen av oss. Den bittelille ekstra jobben, den tar man gjerne for å få en pen hold in effekt. Jeg er sikker på at du vil bli veldig fornøyd med produktene.

Har du lyst til å prøve shape produktene? Alexis Mote gir 10% til alle bloggens lesere som kjøper shape produktene fra Zhenzi. I nettbutikken til Alexis, så har jeg en egen kolleksjon/kategori hvor du kan se alle plagg som jeg har blogget om fra Alexis. Denne finner du her : https://www.alexismote.no/collections/heidi-rosander

Når du bestiller shape produktene, eller andre plagg jeg har blogget om, så bruker du rabattkoden : HEIDIROS

Når du bruker min personlige kode, så vil du automatisk få 10% på kjøpet. Dette gjelder shape produktene, og det gjelder alle plaggene som ligger i min kategori hos Alexis.

En pakke fra Danmark

Reklame | No.1 BY OX, Alexis Mote, Celli og Nais

Jeg synes alltid det er spennende å oppdage nye produsenter innen stormote. NO.1 BY OX er spennende! Endelig skal Norge få bli bedre kjent med det danske merket. Nå har de fått egen agent i Norge, og dermed får flere muligheten til å bli kjent med de lekre klærne.

Det var ganske tilfeldig at jeg kom over NO.1 BY OX. Jeg satt og tittet på forskjellige nettsider som selger stormote, slik jeg ofte gjør, og en av de nettsidene hvor jeg er en del innom, det er nettbutikken til danske Lis G. Lis G har en flott butikk i Kolding som jeg alltid besøker når jeg er så langt nede i Danmark, og samtidig har de også en flott nettbutikk. Mens jeg satt og kikket, så lyste det plutselig mot meg en helt fantastisk gul skinnjakke! Den var så lekker, så den måtte jeg kikke litt nærmere på. Jeg elsker farger, og jeg elsker jakker, og når det attpåtil er skinnjakke, da var jeg solgt. Dette var vel en av de flotteste skinnjakkene jeg hadde sett. Merket på jakken var NO.1 BY OX.

NO.1 BY OX ønsker at klærne skal følge kurvene våre, og ikke omvendt. De ønsker at klærne skal fremheve kroppens naturlige skjønnhet. De ønsker å være spenstige uansett om det er hverdag, eller fest, og det synes jeg virkelig de klarer. Jeg gleder meg stort til at jeg fremover nå skal vise dere endel av den flotte vår og sommerkolleksjonen til NO.1 BY OX. 

Jeg gleder meg stort til at man kan få kjøpt Anettes flotte klær i Norge, og jeg vet at mange av dere som leser bloggen vil elske disse klærne like mye som meg. Design, passform og pris er viktige ting, og NO.1 BY OX er god på alle disse punktene. Man blir glad av å se klærne, og man føler seg enda gladere når man har klærne på. Det er moro med nye klesmerker, og jeg tenker det er viktig at butikkene også tenker nytt, spesielt når klær er gode på det vi kunder virkelig ønsker oss.

I går kom postmannen med pakke på døren min. Pakker er alltid spennende, og spesielt når det kommer pakker fra Danmark. Pakker fra Danmark inneholder alltid spennende klær. Min kjære mor rister bare på hodet hver gang postmannen ringer på døren min, for når postmannen kommer på døren, da er det nye klær på gang. Jeg blir som en unge hver gang jeg får pakker fra Danmark. Da kan jeg ikke få åpnet de fort nok. Noe over snittet glad i klær kanskje, men klær er jo så moro!!

Pakken fra Danmark, den inneholdt en helt nydelig cardigan! Det er faktisk lenge siden jeg har hatt en slik cardigan før. Ikke vet jeg hvorfor, for jeg er innmari glad i denne type cardigan. Jeg husker da datteren min var liten, så bodde jeg i slike, og jeg har tatt vare på en lyseblå en som jeg bodde i da jeg var på det aller største.

Cardiganen fra NO.1 BY OX hadde den lekreste fargen! Fargen heter ” Mandarin Orange.” Lekker orange farge!! Ikke bare var fargen lekker, men cardiganen var helt nydelig å ha på seg. Så fantastisk myk og god, og med en utrolig fin passform. Når jeg tok på meg denne, så fikk jeg den gode følelsen som man skal få når man har på seg klær som sitter som de skal. Jeg har sagt det før, og kommer sikkert til å si det mange ganger til, passform er alfa og omega. Har ikke plagg den gode passformen til din kropp, så får du heller ikke den gode følelsen når det gjelder klær. Det å gå å kjenne på at klær ikke sitter som de burde, det er en følelse som fort kan ødelegge mye.

En cardigan som denne kan man bruke som den er, men jeg kommer nok til å bruke den mest over topper og tunikaer. Jeg har mange plagg som jeg gjerne kan ha en cardigan over. Det er fint å ha over kjoler også.

Jeg elsker farger, og nå som våren nærmer seg, så må vi fylle på med farger i garderoben. Jeg får mange flotte tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen om at jeg inspirerer veldig når det kommer til å bruke farger, og det gleder virkelig hjertet mitt. Flere burde våge å bruke litt farger. Alle plagg trenger ikke være fargerike, men brekk litt av med farger. Om du har sort bukse, og sort topp, bruk da en farge på jakken, eller om du har ei sort bukse, bruk da en topp med farge. Farger gjør så utrolig mye. Jeg blir glad av farger, og jeg føler meg vel i farger. Jeg føler farger gjør noe med hele meg. At jeg skinner mer, og smiler mer. Og som sagt, man trenger ikke se ut som et fargekart. Begynn forsiktig. Jeg er jo heller aldri et fargekart, men jeg brekker av med farger.

Cardiganen fra NO.1 BY OX er virkelig en cardigan å anbefale. Det er også et plagg man kan bruke til så mye. I tillegg til den lekre orange fargen jeg har kjøpt, så finnes den også sitrongul, i lyseblått og i sort. Kjøper du den sorte, så må du huske å bruke en topp med farge under 🙂


NO.1 BY OX har også lange modeller som er veldig fine. Jeg har bestilt en som jeg gleder meg til å få.

Så må dere ikke glemme skinnjakkene. NO.1 BY OX er utrolig gode på skinnjakker. De har både korte, og lange modeller. Skinnjakkene sitter utrolig fint på. Lekre farger, men også de kJeg har en av skinnjakkene i lang modell som jeg viser på bloggen i dag. Veldig klassisk, og veldig fin. Jeg har str. 50 også i den lange modellen, og selv om jeg som regel ikke knepper jakker, så sitter den fint også om jeg skulle ønske å kneppe den. Det er viktig for meg når jeg kjøper jakker, at jeg skal kunne kneppe de. De lange skinnjakkene har også en veldig god passform, de er veldig gode å ha på seg, og de er utrolig fine. Den modellen jeg har, den har også hette, og det er en detalj som jeg liker veldig godt.

Du finner NO.1 BY OX hos bla Alexis Mote, Celli og Nais.

 

Vi blogges i morgen! Og i morgen skal jeg blogge om noe mange etterlyser.

Pass deg for piggene

Det er fantastisk når man på dager hvor man har denne flodhestfølelsen møter på mennesker som ser en helt annen person enn den du føler deg som. Det blir litt flodhestfølelsen for tida når jeg ikke kommer helt inn i det treningsmønsteret som man vil, og når man føler at saltstenger og seige godbiter havner litt for mye inn i munnen. Neida, det er ingen store mengder, men hvor er jernviljen min, og hvordan skal jeg få få tilbake disse gode treningsrutinene som jeg hadde? Jeg får trent, men jeg vil trene mer, og jeg vil trene bedre. Jeg vil videre på treningsreisen. Jeg trenger egentlig en som jeg kan forplikte meg til, en som kan pushe meg, men jeg føler ikke en PT er det jeg bør bruke pengene på akkurat nå. Når man nå har en lønn å forholde seg til, og ikke to, så må man prioritere annerledes enn før. En PT er store kostnader, så kanskje ikke ennå, men det er utvilsomt ønske nr.1

Jeg begynte blogginnlegget med hvor fantastisk det er å møte mennesker som ikke ser deg slik som man føler seg. Før hadde jeg piggene ute hver gang jeg fikk et kompliment. Det å tro at andre kunne like noe ved meg, det trodde jeg aldri på. Ingen kunne like meg? Ingen kunne da synes at jeg var pen? At jeg hadde fint smil, og nydelige øyne, hvorfor sa de sånt? Det slo meg aldri at noen faktisk kunne mene det. I mitt hode dreide det seg om at de sa det fordi de syntes synd på meg. De syntes synd på meg fordi jeg så ut som jeg gjorde. Fordi jeg var så tjukk, så trengte jeg å høre noen fine ting selv om de ikke stemte. Jeg var alltid på vakt, og hadde alltid piggene ute.

Jeg har fått mye ” kjeft ” opp igjennom fordi jeg aldri har kunne ta et kompliment. I jobbsammenheng og andre ting som ikke gikk på hvordan jeg så ut, der har jeg vært bedre til å ta i mot komplimenter, men aldri på utseende. Jeg så jo selv hvor tjukk og stygg jeg var, så kunne ikke bare folk holde kjeft. Litt sånn var det. Utrolig slitsomt å gå rundt å tro at man har et utseende kun en mor kan elske, og utrolig slitsomt for de som faktisk mente de tingene de sa. ” Kjeften ” gikk aldri inn. Jeg fortsatte i samme spor i evigheter. Speilet jeg av og til bare måtte se i, det sa mer enn tusen ord…i mitt hode.

Denne uken har jeg møtt igjen mennesker som jeg ikke har sett på en stund, og jeg har fått så utrolig mange fine komplimenter. Jeg synes fortsatt det er uhyre vanskelig å ta i mot komplimenter, men jeg merker at det som sies faktisk går inn nå. Jeg blir utrolig glad, og jeg ser at jeg har hatt ei utrolig endringsreise også på det planet. Ingen pigger ute, ingen i hodet mitt som vil at vedkommende bare skal holde kjeft. Ingen i hodet mitt som sier at vedkommende bare sier det fordi de synes synd på meg. DET er en fantastisk følelse å kjenne på. Jeg blir nok fortsatt litt satt ut, og litt sjenert når jeg får komplimenter, og jeg synes fortsatt de er litt vanskelige å forholde seg til. Jeg vet ikke alltid hva jeg skal svare, men mye har skjedd, og det er utrolig herlig å innse.

Det å få høre at man ser bra ut, at man virkelig stråler, det er godt å høre. En venn av meg uttrykker alltid at han ikke helt kan tro at jeg er 50 neste år, han leter alltid etter rynkene han mener at han ikke finner. Jeg smiler med hele meg får jeg ofte høre. Det gjør godt å høre slike ting. Spesielt når man har vært igjennom det man har det siste året, og også når man vet hvor man har vært når det kommer til tanker om seg selv.

I fjor var det 30 år siden jeg var russ. Jeg gikk på Oddernes Gymnas her i Kristiansand, og jeg var rødruss og revysjef. Jeg husker at jeg manglet en stemme på å bli russepresident, og i protest ble jeg revysjef. Jeg hadde ingen erfaring overhode, og ikke hadde jeg lyst heller. Men revy ble det, og en fantastisk tid. I fjor hadde vi jubileum, og sammen med to flotte medruss, så gjennomførte vi jubileumsfest. Det som slår meg når man prater er hvor fascinerende det er å snakke om hva man har tenkt om hverandre, og hvordan man har sett seg selv og faktisk hatt det. Den populære jenta, den jenta som alle guttene var forelsket i, den jenta som alltid var kledd i merkeklær – den jenta var egentlig så usikker og fant aldri sin identitet. Hvem hadde trodd? Og så mange ganger jeg har møtt folk som har lest bloggen min, og som ikke kan forstå at jeg har hatt det slik jeg har. Jeg som alltid virket så selvsikker, jeg med jobb i radio, jeg som alltid måtte forholde meg til masse ukjente mennesker – at jeg har slitt med sånne tanker som jeg har, det har overrasket utrolig mange. Så den man viser utad er nok ikke alltid den man er inni. Og usikkerheten kommer ofte til syne ved et tøft ytre, og en god maske.

Det er så godt å kjenne at jeg er på en så god plass i livet som jeg er nå. Når mange forteller at jeg stråler, og smiler, så er det sannheten. Endelig så snakker utsiden og innsiden min godt sammen. Ikke at jeg går rundt og tror at jeg ser så innmari bra ut, for det gjør jeg absolutt ikke, men det gjør likevel godt å høre det. Og så er det jo sånn da at det finnes noen få mennesker som sier ting de ikke mener, men heldigvis så er de fleste ikke der. De aller fleste sier ting fordi de mener det, og jeg klarer liksom å se det nå. Det er en stor seier, og en god følelse.

Etter det stormfulle året jeg har vært igjennom, så er det alltid noen som tror at jeg spiller et spill. At jeg egentlig ikke har det så bra. At jeg gir uttrykk for noe som ikke stemmer. Man kan liksom ikke ha det så bra som jeg sier etter å ha gått igjennom det jeg har. De om det. Jeg bruker ikke energien på det. Visst de tror jeg er en så god skuespiller, så må de får lov til å tro det. Livet er godt, innmari godt, men det er samtidig ikke for pyser.  Alle dager er ikke rosa, men heldigvis er det flere av de rosa enn de mørkeblå. Jeg kjenner at jeg smiler mer, jeg kjenner at mye har endret seg på en veldig positiv måte. En arena hvor jeg nok ennå hadde vært veldig usikker, det må være kjærlighetsarenaen. Jeg vil ikke være alene resten av livet, men dette er nok en arena hvor selvtilliten ikke er tilstede. Jaja, vi lar den ligge. Der er ingen prins i kikkerten, og heller ingen hvit hest. Men jeg håper….en dag….