Svakheter

I dag vil jeg dele et innlegg med dere som jeg synes er veldig bra, og som kan bety mye for mange av dere som følger bloggen min. I dag er det Linn Spets som skal få dele sine tanker på bloggen min. Dette handler om ting som er høyst aktuelle i disse dager hvor alle skal legge om livet sitt, og gjøre de store endringene. Det er nå vi skal leve på minimalt med kalorier, det er nå vi skal trene så vi ser mannen med jåen, det er nå vi skal sette oss  disse altfor høye målene, for nå skal vi bli slanke innen rimelig kort tid! Kjenner du deg igjen? Det er jeg sikker på at du gjør. Hvor mange ganger har du satt deg de sammen målene? De målene som er så urealistiske at du fort kjenner på følelsen av å være mislykket? Vi har vært der både du, og jeg, og vi har vært der mange ganger! Derfor har jeg lyst til å la Linn Spets komme med sine tanker rundt livsstilsendring.

Linn Spets er utdannet fra Bjørknes Høyskole med en bachelor i ernæringsfysiologi (2014). Nå jobber hun med en master i samfunnsernæring på HiOA. Linn kan hjelpe deg med din livsstilsendring, og hjelpe deg som individ med å finne en løsning som fungerer for deg på alle plan. Linn kan snakke om alt innen livsstilsendring. Selv har hun spist seg frisk fra ME. Du kan lese mer om Linn her : https://vitaunivers.no/blogg-linn-spets/linn-spets/ Linn er en del av Vita Univers, og du kan lese mer om Vita Univers her : https://vitaunivers.no/#Hjem

Her er Linns tanker rundt endringer:

Å legge om kostholdet sitt er vanskelig. Og med å legge om mener jeg å endre et sett med usunne eller skadelige vaner til det bedre. Når vi bestemmer oss er det ofte veldig lett å gå ?all in? og skulle perfeksjonere kostholdet. Strenge regler, ingen utskeielser, ?fra nå av skal jeg gjøre alt riktig?! Det er veldig motiverende å starte slik, og jeg skal innrømme at dette er tanker jeg ofte har hatt om eget kosthold. Denne innsikten om at den eneste som kan endre livet ditt er deg selv, og at du kan gjøre alt du vil, er fantastisk!

 

vita univers endring

Men denne måten å tenke på er kun lett i en periode, og bare et fåtall klarer å holde dette fokuset i alle mulige situasjoner. De som klarer dette skal som regel unngå matvarer fordi de reagerer på dem, og da er det veldig mye enklere å være ?avholds?. Om man først og fremst fokuserer på vektreduksjon så er det, av en eller annen grunn, mye vanskeligere. Istedenfor å dele inn matvarer i mat som gjør deg frisk og mat som gjør deg syk har man en tendens til å dele inn i mat som gjør deg slank og mat som får deg til å legge på deg. Når den eneste konsekvensen av en utskeielse er at man legger på seg litt så er det sjeldent alvorlig nok når man har et svakt øyeblikk og fristelsene står i kø. Man er ofte forsiktig med å kalle overvekt eller fedme for sykdom, men det er faktisk akkurat det det er. Å tenke frisk/syk istedenfor tynn/tykk kan både øke motivasjon og minne oss på å ta situasjonen på alvor. For det å kun se bra ut er faktisk ikke så viktig for oss som det vi av og til tror!

 

For å nå målene man har satt seg er det er veldig smart å planlegge endringene man ønsker å gjøre, og å tilpasse fremgangsmåten slik at de passer inn i ditt liv på dine premisser. Og der du bruker dine styrker som en fordel. Som for eksempel å fokusere på de sunne matvarene du liker og de fysiske aktivitetene du er god til. Dette er veldig smart, og veldig motiverende!

 

vita viljestyrke svakheter

Det som kanskje ikke er like motiverende, men kanskje enda viktigere er å huske på hvilke matvarer du er svak for, hvilke feller du har en tendens til å gå i og hvilke negative vaner som har gjort at man ønsker å endre vaner i det hele tatt. Man må spole tilbake til de gangene det har gått galt, og gjøre seg opp tanker om hvorfor. For det handler ikke kun om å slutte å spise usunn mat eller å ha mest mulig viljestyrke. Det handler om å kjenne seg selv, på godt og vondt. Om å ikke lure seg selv. Det er derfor man ikke kun kan gi råd om hva man bør og ikke bør spise om en person ønsker å endre usunne eller skadelige vaner.

 

 vita livsstilsendring sosialsetting - Copy.jpg

Fester og sammenkomster er vanskelige situasjoner for mange, og det er lett å gjøre et unntak om man er påvirket av andre mennesker (eller alkohol)

 

Å kartlegge hva som er dine største svakheter kan ende opp med å være din største styrke når det kommer til å endre livsstil. Å kun fokusere på styrkene, det du vet du klarer og alt det gode som kan skje kan faktisk være medvirkende til at du ender opp med jojo-slanking. All in i noen uker, dager eller timer og deretter all out fordi noe ikke gikk som det skulle. Kjenner til den ?all is lost? -Følelsen når man ga etter for noe man vet man ikke burde. Eksempler kan være sosiale sammenkomster, middag på restaurant, når man har sovet alt for lite, menstruasjon, lunsj som må raskes med fra butikken, kinoturer, når man får søtsug på kveldstid, når man er i en mentalt krevende situasjon som eksamensperiode eller når du bare skal tilbringe kvalitetstid med noen andre som du føler du må ta hensyn til. Og ja, når du synes synd på deg selv fordi du er syk. En klassiker om høsten.

 

 vitastress - Copy.jpg

Mange faller av vogna når de er stresset, slitne og syke. Om man allerede har laget en plan for hva man skal gjøre i en slik situasjon er man bedre forberedt når situasjonen oppstår.

  

Å få disse situasjonene litt på avstand og finne løsninger på dem før de oppstår er en god start. For å være midt oppi dem, og skulle ta en avgjørelse der og da er kjempevanskelig! Dette er situasjoner som kan preges av følelser (i tillegg til mye annet rart), og om man er en person som ofte styres av følelsene sine kan slike situasjoner være ekstra krevende. Ofte er man ikke helt sikker på hvilke situasjoner man har vanskeligheter med før man har gått på en skikkelig smell, men istedenfor å bryte seg selv ned kan man prøve å tenke på det som en viktig erfaring. På den måten kan man legge en god plan for hvordan man skal takle situasjonen neste gang.

 

 vita lag en plan.jpg

Mange hater å planlegge i detalj, og det trenger du heller ikke. Finn heller løsninger på problemer, og lag deg noen generelle kjøreregler!

 

Hva er løsningen på disse situasjonene og hva bør man gjøre for å unngå dem? Den beste løsningen er den som er skreddersydd til dine behov og ønsker. Vi har alle forskjellige ting vi prioriterer, ting vi er sære på og ting vi brenner for. Av og til trenger man å endre tankesettet sitt, av og til passer det å erstatte matvarer, av og til trenger man å kommunisere bedre med de rundt seg slik at man får den støtten man trenger og fortjener. Om du ønsker veiledning med å lage en god plan for deg hjelper jeg mer enn gjerne til!

Ett godt innlegg fra Linn Spets. Kanskje fikk flere av oss noe å tenke på denne onsdagen i romjulen, sånn rett før vi skal bli syltynne alle mann 🙂

 

Husk : Den siste luken vi åpnet i kalenderen, luke 24, den bestemte jeg meg for å trekke på nyttårsaften, så du har fortsatt muligheten til å være med i trekningen frem til da. Gaven bak luke nr. 24 er produkter jeg ikke kan unnvære, og som jeg bare elsker. En gave som skiller seg helt ut fra alle andre gaver som er delt ut til nå i kalenderen, men du verden for en flott gave! Produktene letter i alle fall min hverdag veldig, og ikke minst, så er det fantastiske produkter! Bak luke nr. 24, så lå der en KOMPLETT MOPPEPAKKE GITT AV UAVHENGIG NORWEX KONSULENT TORHILD AAS!!! Verdien på den komplette moppepakken er hele 1599 kr !!!! Du som vinner mottar mopp, 3 ulike moppefiller samt en gummibørste som du kan fjerne rusk, og støv fra fillene med. Jeg har dette moppesystemet, og er så utrolig fornøyd!! Jeg har prøvd andre moppesystemer før, men for meg er dette det desidert beste! Moppen er en av Norwex sine mest etterspurte produkter. Du finner mer info om Norwex, og Torhild Aas her : https://www.facebook.com/Torhild-Aas-uavhengig-Norwex-konsulent-på-Sørlandet-365893576931418/?fref=ts   Legg igjen en kommentar på bloggen, husk epostadressen din, og du er med i trekningen. Lille julaften vant Jorunn den fine toppen fra Dia Dia. Er du en Jorunn som følger bloggen min, så sjekk mailen din! Kanskje ligger der en mail fra meg der…

Speil, speil på veggen der

2.juledag, snart er juledagene over, og hverdagen er tilbake.Romjulen kommer med sine julebukker, og med sin dårlige samvittighet over julens utskeielser. Det er nå samvittigheten skal rive, og slite i oss en del dager, og vi skal kjenne på hvor mye vi angrer både på det ekstra stykket med juleribbe, de ekstra marsipanbitene, og de par porsjonene med riskrem man egentlig ikke trengte å spise. Det er nå vi skal kjenne på den dårlige samvittigheten over at julen gikk rett vest i år også, sånn matmessig tenker jeg da på. Du har spist for mye du også? Det ble for mye søtt, for mye riskrem, for mye juleribbe, og generellt alt for mye fy mat? Du kjenner det på kroppen du også? All julematen som har lagt seg på strategiske plasser rundt forbi på kroppen, og da på de plassene hvor hele verden kan se at det ligger? Kjenner du også at buksene er blitt trangere? At magen har blitt større? At ett par av valkene definitivt er større enn de var lille julaften? Og ikke minst, så ser du jo at haken er dobbelt av det den var før juleribba ble satt på bordet sammen med alt det andre du skulle prøve å spise mindre av i år enn i fjor? Jeg har fortsatt ikke badevekt hjemme, og det skal jeg være glad for nå – den hadde vist verdens lengste Gene Simmons tunge mot meg om jeg hadde gått på vekta etter denne julen…hvor mye tror du at du har lagt på deg etter julens utskeielser? De sier at man i gjennomsnitt legger på seg ca 2 kg i julen, men da er ikke jeg gjennomsnittet tenker i alle fall hodet mitt. Jeg må minst ha lagt på meg 5 kilo, om ikke nærmere 10 kg er mer riktig….eller er det rett, og slett det idiotiske hodet mitt som slettes  ikke sier sannheten? Et hode som vil ha meg til å tro noe som jeg bare føler, men som ikke er sant?

Så mye rare tanker vi kan gå rundt med etter noen dager i ribbe, og godsaker! Jeg hadde nok trodd at jeg skulle takle julens utskeielser noe bedre enn jeg kanskje gjør. Jeg takler de jo forsåvidt bra, men jeg klarer ikke hele tiden å tenke på at jeg har spist med verdens beste samvittighet, for det har jeg nok ikke.Jeg ser at jeg fortsatt må jobbe en del med dette skrullete hodet mitt på noen områder. Jeg kan vel kanskje ikke helt akseptere en del av valgene jeg har gjort i julen, eller jeg vet at valgene er mine, og jeg står for valgene jeg har gjort, men mitt store problem er følelsen av å ha lagt på meg, det er ene, og alene den følelsen som hodet mitt sliter med. Klart jeg har lagt på meg. Jeg ville bli veldig overrasket om jeg ikke hadde det, men når det kommer til hvor mye, så aner jeg heldigvis ikke. Kanskje kunne det ha vært lurt å vite, men kanskje er det like lurt at jeg ikke vet. Resultatet kan slå begge veier, og jeg hadde neppe taklet begge veiene like bra. Jeg er egentlig helt fortrolig med det jeg har spist, og jeg har vært vel vitende om at det er sånn julen skal være. Man skal kose seg, og ikke tenke for mye på hva man spiser. Jeg er helt fortrolig med alt det der. Jeg vet også at det ikke har vært noe etegilde her hjemme, men det har vært mye sukker, noe fett, og en herlig blanding av alt mulig. Den herlige blandingen kunne jeg kanskje ha droppet. Det ga meg dårlige minner fra den tiden hvor jeg var på det største, og hadde magevondt, og var kvalm etter hver bidige helg fordi jeg hadde spist en salig blanding av det meste. Den tiden vil jeg ikke ha tilbake, og jeg er trygg på meg selv der at den tiden ikke kommer til å bli en del av livet mitt lengre.

Valg, og følelser. Jeg har egentlig ikke verdens dårligste samvittighet over det som er spist disse juledagene. Jeg er kommet dit at jeg kun kan klandre meg selv for alt av valg som tas, så der er alt greit, og det føles godt. Det jeg innser at jeg sliter med, og må jobbe med, det er følelsen av å ha lagt på seg. I mitt skrullete hode, så kan jeg liksom nesten se alle kiloene med julesnadder som har lagt seg på kroppen…jeg kan liksom se hvor alt har lagt seg…hvor idiotisk er ikke det? Jeg føler at jeg har lagt på meg en haug av kilo… jeg burde jo innse at det ikke er tilfelle, men hodet tror det likevel…og når hodet tror det, så kjennes det på kroppen. Da har magen økt, livvidden økt, og dobbelthaken er blitt dobbelt av det dobbelte. Her må det jobbes fremover. Jeg kan umulig ha gått opp 5-10 kg på disse få dagene….!!! Hvorfor vil hodet ha meg til å tro det, og hvorfor tillater jeg meg selv å tro det? Hvorfor må jeg føle meg som en ekstra stor flodhest på bakgrunn av noen juledager med god mat? Og hvorfor tillater jeg meg selv å føle meg som en flodhest? Disse følelsene trodde jeg at jeg hadde mer kontroll over enn jeg tydeligvis har, så her må det jobbes i det nye året. Jeg har skrevet det før, og skriver det igjen: selv om jeg har kommet langt på det mentale planet, så vil det nok være en del  krangel på noen områder med hodet også fremover. Hodet mitt har vært så full av negative tanker i så mange år, så da er det ikke gjort på noen måneder å endre dette til den ” perfekte” tankegangen…men jeg kjenner likevel at jeg er litt stolt. Stolt over at jeg ikke tenker som jeg gjorde før. Jeg har ikke vært i nærheten av å besøke kjelleren i julen, og det er en seier 🙂 Speilet står jeg sjeldent og speiler meg i uansett. Jeg spør aldri speilet om hvem som er den vakreste, fineste, tynneste, eller tjukkeste, men jeg er flink til å ønske meg selv en god morgen hver eneste morgen foran speilet på badet, og jeg er flink til å si at denne dagen skal bli en bra dag. Så vet jeg at jeg har fått masse viktige, og gode verktøy som jeg kan bruke å jobbe med fremover for å bli litt mer sjef i hodet på alle områder 🙂

Jeg skal ikke starte en eneste diett når det nye året nå snart banker på døren. Jeg vet at det jeg har gjort i 2016 er så bra at det bare er å fortsette på denne veien, med noen forandringer. Jeg skal foreta noen ekstra grep utover i 2017. Jeg skal bli flinkere på en del området som omhandler mat, og måltider. Spise oftere, og mindre…passe på å få spist de måltidene jeg skal. Jeg skal prøve å spise noe mindre porsjoner, redusere på noe, legge til på noe annet. Jeg vet at kosten nå må settes litt i rammer, der har jeg vært for slapp. Ukebladene vil de neste ukene skrike mot oss, og fortelle om hvilke superkurer man må følge for å få den slanke, fine kroppen. Drit i alle ukeblader, og overskrifter!  Kast alt av nyttårsforsetter på båten. Du vel like godt som meg at diettene ikke holder, og når X antall dietter er over, så er du tilbake der du var før du startet med disse superdiettene som egentlig ikke finnes! Den beste dietten du kan starte, det er å ta grep i eget liv! Sett deg mål som er mulige å nå. Sett deg realistiske mål! Det er ikke realistisk at du skal trene hver dag, og det er ikke realistisk at du skal bli slank på verken shaker, nutrilettbarer, eller ananas. Mat er en del av livet. Det handler om å tenke fornuftig, spise sunt, og heller kutte ned på det du vet at kroppen ikke har så veldig godt av. Det handler om å finne erstatninger, det handler om å aktivisere seg selv når søtsuget kommer, og du vil gå beserk i sjokoladeskuffen. Det handler om å kose seg, og innse at kosen er en del av det gode livet. Det handler om å spise en sjokolade om det er det du vil, og så spiser du ikke den samme sjokoladen i morgen. Det handler om å få kontroll over samvittigheten, og være snill med deg selv. Det handler om å gjøre det du alltid har snakket om. Kom deg ut i en aktivitet, begynn å tren, finn frem joggeskoene som du fikk til jul for fem år siden. Det handler om de små skrittene, og det handler om og slutte å tro at lykken er i kiloene du bærer! Aksepter deg selv for den du er – du er ikke vekten din, og lykken finnes ikke i en slank kropp. Lykken er ikke kropp – lykken er de gode følelsene, det gode livet, de gode opplevelsene – lykken er å ha det godt med seg selv uansett størrelse!

Jeg gleder meg såååå mye til trening igjen, for det har det blitt lite av i julen. Mandag 2.januar så startet treningsgruppen for overvektige opp igjen etter en liten juleferie, og jeg gleder meg stort! Jeg håper mange som har tenkt at de har lyst til å starte sammen med oss, gjør nettopp det. Det bør kanskje være ett av dine mål for det nye året? Jeg skal minne deg på treningen i ett senere blogginnlegg, men ta kontakt om du er en av mange som vurdere å starte opp å trene sammen med andre overvektige! Det er tid for å skrelle poteter, og forberede ribbemiddag. Datteren min har jobbet i julen, så i dag blir det en liten julaften på ny med julemiddag, pakker og kos. Jeg gleder meg <3

Den siste luken vi åpnet, luke 24, den bestemte jeg meg for å trekke på nyttårsaften, så du har fortsatt muligheten til å være med i trekningen frem til da. Gaven bak luke nr. 24 er produkter jeg ikke kan unnvære, og som jeg bare elsker. En gave som skiller seg helt ut fra alle andre gaver som er delt ut til nå i kalenderen, men du verden for en flott gave! Produktene letter i alle fall min hverdag veldig, og ikke minst, så er det fantastiske produkter! Bak luke nr. 24, så lå der en KOMPLETT MOPPEPAKKE GITT AV UAVHENGIG NORWEX KONSULENT TORHILD AAS!!! Verdien på den komplette moppepakken er hele 1599 kr !!!! Du som vinner mottar mopp, 3 ulike moppefiller samt en gummibørste som du kan fjerne rusk, og støv fra fillene med. Jeg har dette moppesystemet, og er så utrolig fornøyd!! Jeg har prøvd andre moppesystemer før, men for meg er dette det desidert beste! Moppen er en av Norwex sine mest etterspurte produkter. Den har teleskopisk moppeskaft som kan justeres til høyden din, slik at den blir ergonomisk riktig. Den gir den også mulighet til å nå høyere steder.

Norwex kaller moppen for den lydløse støvsugeren. Tørrmoppen ( gul, tenk på sola) plukker opp all pels, støv og skitt av dine gulv. Som alle  Norwex sine mikrofiber produkter, har moppen evnen til å fjerne 99% av bakterier fra en overflate når du følger de riktige bruk- og vedlikeholds rådene. Bruk gummibørsten til å fjerne rusk og støv fra moppen, rett ned i søppelbøtten.

Med moppesystemet fra Norwex, bidrar du til mindre avfall fra for eksempel engangsmopper.

Fuktmoppen (blå, tenk på vann) rengjør gulvflater med bare vann og etterlater ingen produktrester. Du kan enten bruke den fuktig, eller spraye gulvet med sprayflaske. Når du er ferdig med å vaske, skyller du bare moppene og henger de til tørk. BackLock begynner nå jobben inni moppen. (selvrensende egenskap mot mugg, sopp og bakteriell lukt).

Skrubbemoppen brukes på klinker og fliser.

Moppene vaskes i vaskemaskinen på 60 grader ved behov. Vaskes med vaskepulver, men IKKE skyllemiddel. Produktene til Norwex kan i tørketrommelen!

 

Dette fantastiske moppesystemet fra uavhengig Norwex konsulent, Torhild Aas kan du vinne! Dette vil lette rengjøringen din en hel masse!! Det er så enkelt, og greit. Det tar mindre tid, og huset blir gullende rent! Ønsker du denne moppepakken fra Norwex konsulent, Torhild Aas? Kunne du trenge å lette rengjøringen hjemme? Legg igjen en kommentar, og du er med i den aller siste trekningen på årets julekalender. Trekningen av moppepakken blir altså foretatt på nyttårsaften slik at mange får anledning til å være med i trekningen 🙂

 

Skulle du være interessert i mer informasjon om Norwex, eller kanskje ha en demonstrasjon av produktene hjemme, så kan du kontakte Torhild.

Alle som har en demonstrasjon hjemme hos seg selv i januar eller februar blir med i trekningen om en komplett supermoppepakke. Dette kommer i tillegg til vanlige vertinnegaver 🙂 Trekning 1. mars. Send melding via Facebook siden hennes eller til mobil 91599439.

For gode tilbud sjekk facebook siden hennes ; https://www.facebook.com/Torhild-Aas-uavhengig-Norwex-konsulent-på-Sørlandet-365893576931418/?fref=ts

eller bestill varer direkte på;  www.torhiaas.norwex.no , da kan du få varene levert direkte hjem til deg 🙂

Siste luke i dagenes kalender inneholdt også ett spesielt, og flott smykke gitt av Snefrids Hus. Dette smykket kan bli ditt om du kommenterer på bloggen at du også kunne tenke deg å være med i trekningen av smykket. Snefrid Linge som driver Snefrids Hus er ei fantastiske dame som jeg har vært så heldig å kjenne i mange år nå. Du skal få bli bedre kjent med henne, og en del av hennes arbeid på bloggen i det nye året. Har du ikke vært på Snefrids Hus i Grimstad, så må du ta turen når julen er over. Snefrid har brudesalong for både henne, og han, og hun har selskapsklær. Snefrids Hus har nydelige festlokaler, her er brudesuite, og andre rom for overnatting som er så flotte! Snefrid driver med makeup, og styling – så en venninnekveld her må jo være en god ide 🙂 Snefrids Hus rommer også en liten gårdsbutikk hvor man for eksempel kan få servert ferske wienerbrød bakt i baksteovnen – de er så gode at man får vann i munnen bare av å se de 🙂 Det flotte smykket kan bli ditt om du legger igjen en kommentar på bloggen min i dag. Vinneren trekkes også nyttårsaften. Du kan lese mer om Snefrids Hus her : http://www.snefridshus.no/ og her : https://www.facebook.com/Snefrids-Hus-203761359646982/?fref=ts 

 

Det er mange som har vært med på å gi gaver til bloggens adventskalender, og de fortjener litt oppmerksomhet:-)  Uten alle disse som har gitt så flotte gaver, så hadde det ikke vært noen adventskalender. Disse sender jeg en stor takk til :

* Alexis Mote – http://www.alexismote.no/index.php

* Nice Size – https://www.facebook.com/nicesizedrobak/?fref=ts

* Nais – https://www.facebook.com/naisbutikken/?fref=ts

* Mother India – http://motherindia.no/

* Helsekilden – http://www.helse-kilden.com/index.html

* Ellinors Stue – https://www.facebook.com/Ellinors-Stue-737863952915609/?fref=ts

* Spring Trening – http://www.springtrening.no/

* Sørensen Sko – https://www.facebook.com/JSorensenSko/?fref=ts

* Snefrids Hus –  http://www.snefridshus.no/

* Cinderella Stormote – https://www.cinderella.no/

* Lingzi – https://www.facebook.com/Lingzidametoy/?fref=ts

* Ciso – http://ciso.dk/

* Stormberg – http://www.stormberg.com/no/

* Dia Dia – http://www.diadia.no/

* L’evolution – http://levolution.no/

* Zhenzi – http://www.zhenzi.com/zhenzi.aspx

* Hjerter – http://www.hjerter.no/

* Wilhelmines – http://www.stormote.com/

* Pont Neuf – http://pontneuf.dk/eng/

* Maxima Mote  – http://www.maximalillestrom.no/

* Handberg – http://www.fashiongroup.dk/

* Forever Living konsulent Ingrid Pedersen Tveita – http://myaloevera.no/forevertveita/nb/start

* Torhild Aas Uavhengig Norwex konsulent på Sørlandet : https://www.facebook.com/Torhild-Aas-uavhengig-Norwex-konsulent-på-Sørlandet-365893576931418/?fref=ts

* Vita Univers – https://vitaunivers.no/

* Fants Favoritt – Norges eneste hundekafe – https://www.facebook.com/fantsfavoritt/?fref=ts

* Urtemor – https://www.facebook.com/BioTeam-Helhetsterapi-127691605882/?fref=ts

 

O’jul med din glede

Så var julaften her. Jeg har vært oppe lenge… lagd riskrem, og lagd multekrem…skrelt poteter, og forberedt julefrokost. Siste gave i adventskalenderen min skal snart pakkes ut. I dag når vi åpner siste luke i bloggens adventskalender, så håper jeg at mange har hatt stor glede av kalenderen. Jeg er så takknemlig for alle de flotte gavene jeg har fått som jeg har kunnet dele ut til en del av dere lesere. Dessverre har jeg ikke kunnet gi noe til alle, men jeg håper det har vært moro og deltatt uansett. Utover i 2017 så vil jeg ha flotte giveaways, så det er bare å glede dere! I tillegg så håper jeg at bloggen kan fortsette å gi noe til alle dere som leser den. Jeg håper den kan fortsette å inspirere, og motivere, jeg håper jeg kan fortsette å tipse om både klær, sko, undertøy, trening og turer – innimellom også de spesielle, fine butikkene. Hovedmålet mitt er å la dere bli med på reisen jeg har startet, en reise som en størrelse for stor, en reise med mål om en bedre helse, og en lettere kropp, en reise for å bli enda mer glad i meg selv, og en reise for at vi alle kan innse at vi er bra nok som vi er. En reise med en haug av nedturer, og utfordringer, men også en reise om oppturene, om å lykkes, om å mestre. En reise hvor vi kan se hvor viktige hodet vårt er – jeg mener selv at bloggen er en viktig blogg for mange – vi er så utrolig mange som sitter og føler på akkurat de samme følelsene om vi er en størrelse for stor, eller en størrelse for liten, eller en akkurat passe størrelse…..

Takk for at du har fulgt bloggen min, takk for alle kommentarer og meldinger. Jeg har dessverre ikke fått svart på kommentarer i desember, men jeg har lest alle som en, og jeg skal svare en del i romjulen. Jeg setter stor pris på alle som har tatt seg tid til å kommentarer på bloggen nå i desember, og jeg setter så utrolig stor pris på alle som tar seg tid til å sende meg private meldinger, og mail for å fortelle om sine utfordringer, og for å fortelle hva bloggen betyr for dem. Tusen takk <3

I går lå der to flotte gaver bak luke nr. 23. Ett nydelig smykke fra Hjerter var en av gavene som lå der. Vinneren av det flotte smykket ble en av mange lesere som heter NINA !! Gratulerer så masse til deg, Nina. Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen, så dere som heter Nina får se om der ligger en melding i løpet av dagen.  Bak luke nr. 23, så lå der også en nydelig overdel fra Dia Dia, og den heldige vinneren ble : JORUNN OLSEN !!! Gratulerer så masse med ny overdel, Jorunn!! Jeg sender deg en mail i løpet av dagen, så sjekk mail 🙂

Vi skal åpne den aller siste luken i årets julekalender, og bak luke nr. 24, så må vi finne alle husmødres drøm 🙂 Dette er produkter jeg ikke kan unnvære, og som jeg bare elsker. En gave som skiller seg helt ut fra alle andre gaver som er delt ut til nå i kalenderen, men du verden for en flott gave! Produktene letter i alle fall min hverdag veldig, og ikke minst, så er det fantastiske produkter! Bak luke nr. 24, så ligger der en KOMPLETT MOPPEPAKKE GITT AV UAVHENGIG NORWEX KONSULENT TORHILD AAS!!! Verdien på den komplette moppepakken er hele 1599 kr !!!! Du som vinner mottar mopp, 3 ulike moppefiller samt en gummibørste som du kan fjerne rusk, og støv fra fillene med. Jeg har dette moppesystemet, og er så utrolig fornøyd!! Jeg har prøvd andre moppesystemer før, men for meg er dette det desidert beste! Moppen er en av Norwex sine mest etterspurte produkter. Den har teleskopisk moppeskaft som kan justeres til høyden din, slik at den blir ergonomisk riktig. Den gir den også mulighet til å nå høyere steder.

Norwex kaller moppen for den lydløse støvsugeren. Tørrmoppen ( gul, tenk på sola) plukker opp all pels, støv og skitt av dine gulv. Som alle  Norwex sine mikrofiber produkter, har moppen evnen til å fjerne 99% av bakterier fra en overflate når du følger de riktige bruk- og vedlikeholds rådene. Bruk gummibørsten til å fjerne rusk og støv fra moppen, rett ned i søppelbøtten.

Med moppesystemet fra Norwex, bidrar du til mindre avfall fra for eksempel engangsmopper.

Fuktmoppen (blå, tenk på vann) rengjør gulvflater med bare vann og etterlater ingen produktrester. Du kan enten bruke den fuktig, eller spraye gulvet med sprayflaske. Når du er ferdig med å vaske, skyller du bare moppene og henger de til tørk. BackLock begynner nå jobben inni moppen. (selvrensende egenskap mot mugg, sopp og bakteriell lukt).

Skrubbemoppen brukes på klinker og fliser.

Moppene vaskes i vaskemaskinen på 60 grader ved behov. Vaskes med vaskepulver, men IKKE skyllemiddel. Produktene til Norwex kan i tørketrommelen!

 

Dette fantastiske moppesystemet fra uavhengig Norwex konsulent, Torhild Aas kan du vinne i dag! Dette vil lette rengjøringen din en hel masse!! Det er så enkelt, og greit. Det tar mindre tid, og huset blir gullende rent! Ønsker du denne moppepakken fra Norwex konsulent, Torhild Aas? Kunne du trenge å lette rengjøringen hjemme? Legg igjen en kommentar, og du er med i den aller siste trekningen på årets julekalender. Selv om det er julaften, så håper jeg mange har tid til å kikke innom bloggen i dag også 🙂 Trekningen av moppepakken blir foretatt på nyttårsaften slik at mange får anledning til å være med i trekningen 🙂

 

Skulle du være interessert i mer informasjon om Norwex, eller kanskje ha en demonstrasjon av produktene hjemme, så kan du kontakte Torhild.

Alle som har en demonstrasjon hjemme hos seg selv i januar eller februar blir med i trekningen om en komplett supermoppepakke. Dette kommer i tillegg til vanlige vertinnegaver 🙂 Trekning 1. mars. Send melding via Facebook siden hennes eller til mobil 91599439.

For gode tilbud sjekk facebook siden hennes ; https://www.facebook.com/Torhild-Aas-uavhengig-Norwex-konsulent-på-Sørlandet-365893576931418/?fref=ts

eller bestill varer direkte på;  www.torhiaas.norwex.no , da kan du få varene levert direkte hjem til deg 🙂

Siste luke i dagenes kalender inneholder også ett spesielt, og flott smykke gitt av Snefrids Hus. Dette smykket kan bli ditt om du kommenterer på bloggen at du også kunne tenke deg å være med i trekningen av smykket. Snefrid Linge som driver Snefrids Hus er ei fantastiske dame som jeg har vært så heldig å kjenne i mange år nå. Du skal få bli bedre kjent med henne, og en del av hennes arbeid på bloggen i det nye året. Har du ikke vært på Snefrids Hus i Grimstad, så må du ta turen når julen er over. Snefrid har brudesalong for både henne, og han, og hun har selskapsklær. Snefrids Hus har nydelige festlokaler, her er brudesuite, og andre rom for overnatting som er så flotte! Snefrid driver med makeup, og styling – så en venninnekveld her må jo være en god ide 🙂 Snefrids Hus rommer også en liten gårdsbutikk hvor man for eksempel kan få servert ferske wienerbrød bakt i baksteovnen – de er så gode at man får vann i munnen bare av å se de 🙂 Det flotte smykket kan bli ditt om du legger igjen en kommentar på bloggen min i dag. Vinneren trekkes også nyttårsaften. Du kan lese mer om Snefrids Hus her : http://www.snefridshus.no/ og her : https://www.facebook.com/Snefrids-Hus-203761359646982/?fref=ts 

 

Så var julen her. Mange gleder seg. Noen gruer seg. La oss ta godt vare på alle sammen.  
Alt kan gå i stykker. Også mennesker. Men av de knuste bitene kan vi lage noe nytt og vakkert.
Ønsker dere alle en fin og fredelig jul. Ta godt vare på dere selv, deres venner og de dere ikke kjenner. 

Dagen før dagen

Det er dagen før dagen…jeg kjenner litt på julestemningen. Av og til skulle jeg nok ønske at man kjente litt på de samme følelsene som man gjorde som barn. Da kriblet det jo av julestemning gjennom hele desember, og når dagen nærmet seg, så var det jo full fest av følelser, og natten før, da klarte man ikke å sove et sekund – sånn føltes det i alle fall 🙂 Jeg har så utrolig mange flotte juleminner fra barndommen, og de er så gode å ta frem. Jeg husker da jeg var ca 10 år, så var det Hollie Hobbie som var det store blant oss jenter. Er det noen som husker Hollie Hobbie? Jeg husker ikke i farten hvordan man skrev navnet hehe, men det skulle være Holly Hobbie på alt…jeg husker jeg hadde brevpapir, og skrivebøker, farger, og tusjer, dagbok, alt med Hollie Hobbie 🙂 Jeg husker at jeg hver jul fikk masse brevpapir. Jeg elsket å skrive brev, og jeg vet ikke hvor mange brevvenner jeg hadde på det meste, men det var sikkert 20-25 stykker. Jeg hadde brevvenner lenge, ei av disse som bor i Trondheim har jeg som venn på Facebook, og det er utrolig moro! I voksen alder, så fikk jeg mailvenner, og noen av disse har jeg fortsatt kontakt med, noe jeg setter umåtelig stor pris på.

Til jul i år, så hadde jeg ikke så mange ønsker, men det sier vel mye om tiden vi lever i når vi sliter med å ønske oss noe? Det er sånn i dag at når man ser noe man ønsker seg, så er det ofte ting man kjøper når man ser det, og når jul, og bursdager kommer, så har man egentlig ingenting man ønsker seg….Vi har også alt vi trenger de fleste av oss, og jeg synes det er ille når man ikke har ønsker. Det sier mye om hvilken overflod vi lever i. Jeg skammer meg litt, men samtidig, så er jeg jo glad for at vi lever her vi gjør, og har det gode livet man har….jeg merker at tankegangen min er blitt annerledes de siste årene. Før var jeg mye mer opptatt av materielle goder enn jeg er nå. Jeg måtte ha mer før enn nå, jeg shoppet mer før enn nå. Nå har jeg ikke denne store trangen etter å shoppe nesten bare for å shoppe, eller trangen etter at jeg MÅ ha noe. Jeg er så utrolig fornøyd med det jeg har, og dette med shopping, det går litt i perioder. Akkurat det siste halvåret, så har det blitt en del shopping, men så kan jeg ta det litt rolig. Når jeg blogger mye om klær i store størrelser, så møter man jo også en del store fristelser, eller man møter mange stores fristelser, så her må jeg øve meg på å begrense meg 🙂 Det kan gå lang tid mellom hver gang jeg handler ting til huset, for jeg elsker interiør, men også dette går i perioder. Jeg synes det er godt å ha fått ett annet fokus, og jeg tror min mentale jobbing skal ha æren for mye av det + at man nom tenker annerledes etter hvert som årene går. Man blir kanskje mer voksen, og fornuftig. Jeg synes det er en stor seier at jeg heller tar beina fatt, og går på tur enn at jeg bruker timer på kjøpesenteret 🙂 Kjøpesentre er ikke lengre kos med stor K. Jeg kjenner at jeg ikke kan gå i timer på kjøpesentre lengre. I år har jeg ønsket meg gavekort fra mange. Gavekort som kan brukes i byen, og gavekort på velvære. Jeg har ønsket meg ei spesiell veske, og jeg har ønsket meg velvære produkter – kanskje synes nissen at jeg har vært snill i år 🙂

I går lå der to flotte gaver bak luke nr.22, og to vinneren er blitt trukket ut. Jeg har overlatt trekningen til andre slik at jeg ikke har noe med den å gjøre i det hele tatt, så jeg er like spent som dere når trekningen er gjennomført. Vinneren av den deilige ansiktsbehandlingen med rygg, og nakke massasje fra Helsekilden på Tveit her i Kristiansand, det ble : MERETE GULBRANDSEN!!! Gratulerer så masse med deilig velvære, Merete!! Du kan glede deg til 90 herlige minutter med nydelig ansiktsbehandling, samt rygg/nakke/hode massasje.

Det er også blitt trukket ut en vinner som får to flotte produkter fra artistery konsulent Margareth Holdø. Vinneren får en mascara som forlenger, og separerer vippene samt en lipgloss i en nydelig rød farge, en lipgloss som sitter godt, og som ikke kleber. Verdien på gaven fra artistery konsulent Margareth Holdø er ca 500 kr. Vinneren av artistery produktene ble : LIN HAGEN!!! Gratulerer så masse med to flotte produkter, Linn!! I tillegg til produktene fra artistery konsulent Margareth Holdø, så legger jeg til en nydelig kroppsolje som jeg håper du vil like 🙂

Det er dagen før dagen, og det er nest siste luke som skal åpnes i kalenderen vår. To flotte gaver skal deles ut i dag også. Den ene gaven som skal deles ut er ett helt nydelig smykke fra Hjerter. Hjerter er absolutt en av mine store favoritter. De har så mye lekkert i sin kolleksjon. Hjerter er har en visjon om å glede kvinner med sitt særegne Hjerter design. Hjerter er et symbol som visualiserer godhet, lykke, styrke, glede og kjærlighet. Hjerter er allerede godt etablert i Norge, på Svalbard, i Norden og i Australia. Hjerter har sitt hovedkontor i Hjerterhuset i Son, 40 minutter syd for Oslo, hvor all produktutvikling foregår. Dersom du bor et stykke unna en butikk som selger Hjerter, så har Hjerter en flott nettbutikk hvor du kan handle enkelt hjemmefra. Smykket som skal deles ut i dag er gitt av Hjerter, og har en verdi på 569 kr. Lekkert hjerte, antikkfarget med tykk, sort snor. Lengden på smykket er 43 cm + ekstrakjede på 6,5 cm. Jeg har flere Hjerter smykker, og jeg bruker de masse. Virkelig flotte, norsk produserte smykker. Du kan lese mer om Hjerter her : http://www.hjerter.no/   Nettbutikken finner du her : http://www.hjerter.no/nettbutikk/nyheter

 

Den andre gaven som skal deles ut i dag er en lekker overdel fra Dia Dia. Dia Dia er norsk design, og produserer klær, og tilbehør. Målgruppen deres er kvinner i alderen 35+. Dia Dia produserer sine klær for kvinner i de fleste størrelser. Klærne går fra str. S ( ca str. 36 ), og opp til str. 4 XL ( ca str. 52/ 54 ). Geografisk sett så dekker Dia Dia hele landet med kunder i byer fra Kristiansand i sør til Karasjok i nord. Målet er at kunden skal føle seg vel når man bruker Dia Dia sine klær. Dia Dia har kjoler, bluser, tunikaer, topper, skjørt, jakker, tilbehør. Selv har jeg ikke kjent til Dia Dia veldig lenge, men kjøpte i sommer en helt nydelig kjole med jakke som jeg hadde med meg til Spania, og jeg er så utrolig fornøyd med kjolen! Utrolig god passform, herlig komfort, nydelige farger, og fint design. Jeg skal definitivt bli enda mer kjent med dette merket! Det er mange som fører Dia Dia sine klær, og er du i tvil om hvor din nærmeste butikk er, så kan du ta kontakt med din butikk, eller sende en henvendelse til produsenten. Du finner Dia Dia her : https://www.facebook.com/diadiadesign/ og her : http://www.diadia.no/     Dia Dia har også sin egen nettbutikk hvor du i fred, og ro kan shoppe hjemmenfra. Du finner nettbutikken her : http://diadia.tabetalt.no/  Overdelen du i dag kan vinne har en verdi på 699 kr!! Overdelen er en av Dia Dia sine bestselger modeller. Veldig fin topp med lag-på-lag effekt. Faller fint på og, veldig flatterende. Nydelig sort-hvitt mønster. Denne toppen passer fint til skjørt og sorte bukser. Vil du være med i trekningen av denne, så HUSK at du også skriver inn størrelsen din. Har du lyst til å vinne en av de flotte gavene bak luke nr.23, så legger du igjen en kommentar på bloggen. Husk navn, og epostadresse, og størrelsen din om du ønsker å være med i trekningen av overdelen fra Dia Dia 🙂 Selv om det er julaften i morgen, så må du huske å klikke deg innom bloggen likevel, det venter to flotte gaver i morgen også!!

I dag skal jeg på kirkegården, og besøke graven til min flotte, og kjære pappa. Det er 10 år siden han gikk bort, men jeg savner han så masse hver eneste dag <3 Selv om det er 10 år siden han gikk bort, så synes jeg det er vondt å besøke graven hans. Savnet blir så uendelig stort, sorgen like stor, men i dag skal jeg legge ned krans på graven til pappa’en min, og tenne et lys som skal skinne, og stråle gjennom julen. Ta godt vare på hverandre – morgendagen er ingen selvfølge <3 Lag den en god lille julaften <3

Det er mange som har vært med på å gi gaver til bloggens adventskalender, og de fortjener litt oppmerksomhet:-)  Uten alle disse som har gitt så flotte gaver, så hadde det ikke vært noen adventskalender. Disse sender jeg en stor takk til :

* Alexis Mote – http://www.alexismote.no/index.php

* Nice Size – https://www.facebook.com/nicesizedrobak/?fref=ts

* Nais – https://www.facebook.com/naisbutikken/?fref=ts

* Mother India – http://motherindia.no/

* Helsekilden – http://www.helse-kilden.com/index.html

* Ellinors Stue – https://www.facebook.com/Ellinors-Stue-737863952915609/?fref=ts

* Spring Trening – http://www.springtrening.no/

* Sørensen Sko – https://www.facebook.com/JSorensenSko/?fref=ts

* Snefrids Hus –  http://www.snefridshus.no/

* Cinderella Stormote – https://www.cinderella.no/

* Lingzi – https://www.facebook.com/Lingzidametoy/?fref=ts

* Ciso – http://ciso.dk/

* Stormberg – http://www.stormberg.com/no/

* Dia Dia – http://www.diadia.no/

* L’evolution – http://levolution.no/

* Zhenzi – http://www.zhenzi.com/zhenzi.aspx

* Hjerter – http://www.hjerter.no/

* Wilhelmines – http://www.stormote.com/

* Pont Neuf – http://pontneuf.dk/eng/

* Maxima Mote  – http://www.maximalillestrom.no/

* Handberg – http://www.fashiongroup.dk/

* Forever Living konsulent Ingrid Pedersen Tveita – http://myaloevera.no/forevertveita/nb/start

* Torhild Aas Uavhengig Norwex konsulent på Sørlandet : https://www.facebook.com/Torhild-Aas-uavhengig-Norwex-konsulent-på-Sørlandet-365893576931418/?fref=ts

* Vita Univers – https://vitaunivers.no/

* Fants Favoritt – Norges eneste hundekafe – https://www.facebook.com/fantsfavoritt/?fref=ts

* Urtemor – https://www.facebook.com/BioTeam-Helhetsterapi-127691605882/?fref=ts

 

To dager igjen – to nye, flotte gaver deles ut <3

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg får fra dere som følger bloggen min <3 Jeg treffer noe hos veldig mange av dere, og det gjør meg så innmari glad! Takk for alle fine tilbakemeldinger på bloggen, for alle kommentarer, og ikke minst alle de fine, private meldingene jeg får. Det er utrolig fint å vite at så mange setter pris på å lese det jeg skriver, og som ser frem til ett nytt blogg år 🙂 Når man blogger slik jeg gjør, og fortsatt er ganske ny, så må man også ha en god porsjon tålmodighet. Det tar tid å ” sette ” en blogg, det tar tid å spre den, og det tar tid å gjøre den mer kjent for flere, men jeg er utrolig fornøyd, og innmari takknemlig for alle dere som hver uke leser bloggen. ” Endelig en blogg for oss voksne, frodige, og flotte damer ” skrev en leser… ” endelig en blogg med mening ” skriver en annen, ” takk for at du skriver om det jeg føler, og setter ord på vanskelige ting ” …. i går fikk jeg også flere tilbakemeldinger som fikk meg til og virkelig skjønne at bloggen har inspirert, og motivert flere til å endre tankemønster – jeg er så utrolig rørt, og takknemlig, og glad, og stolt! Jeg ser jo hvilke blogger som opplever de høyeste lesertallene, og mange av de inneholder svært lite, og aldersmessig, så kunne jeg ha være moren til de som skriver toppinnleggene. Klart jeg blir superglad når man ligger i toppen av 40+ listen, og man blir nok den første tiden litt opptatt av lesertall, men samtidig, så er det som betyr noe at bloggen min er verdt å lese. Det at noen bruker av sine minutter på å lese det jeg skriver, det er jeg innmari takknemlig for. Jeg vil heller at bloggen min skal bety noe for en del, eller at det skal være en blogg uten innhold, og mening.

Jeg vil skrive om ting som er viktig for meg i min hverdag som en størrelse for stor. Jeg vil skrive om sorger, og gleder, om oppturer, og nedturer. Jeg vil skrive om mine utfordringer, og jeg vil skrive om endringer. Jeg vil fortelle om mine tanker, og følelser, og jeg vil fortelle om min vei mot ett forhåpentligvis lettere liv, en vei mot ett lettere liv, og en bedre helse. Jeg vil skrive om ting som irriterer, og frustrerer, og jeg vil skrive om ting som gjør meg innmari glad! Gjennom bloggen, så har jeg lært en innmari viktig ting, noe som også overrasket meg stort, og det er at det jeg som en størrelse for stor går rundt, og kjenner på av negative ting, det er også de samme tingene de som er en ” ordinær ” størrelse går rundt og kjenner på. All negativ kroppsfokus, de vonde følelsene, nedsnakket av seg selv – disse tingene er ikke kun forbeholdt oss som er store. At ” normal vektige ” også slet med mange av disse følelsene, og tankene, det har overrasket meg veldig. At man har ett negativt kroppsfokus, det visste jeg, men at så mange, uansett størrelse gikk rundt og følte på mange av de samme tingene, det har overrasket meg veldig…..men samtidig, så er jeg glad for at det jeg skriver om berører såpass mange, og at bloggen dermed kan favne enda bredere, og at mange kanskje kan finne både inspirasjon, og motivasjon – det betyr enormt mye for meg.

Å tipse vil også bli en viktig del av bloggen. Å tipse om klær, om undertøy, og sko – det er viktige ting. Plutselig kan det være interiør, eller andre viktige ting i livet mitt. Treningen blir en veldig viktig del av bloggen min også i det nye året, og trening skal fortsatt være ett stort fokus på bloggen. Jeg må brette armene enda mer opp, og ta noen nye grep. Ut på tur blir det en del av om i bloggen i det nye året. Skrive om fine turer som kanskje andre og vil ta etter å ha lest om de….hjemmetrening må jeg mer i gang med. Mat tror jeg ikke blir ett stort fokus i det nye året… litt, men ikke så mye. Jeg er jo ingen fan av dietter, så det blir det ingenting om 🙂 . Jeg er mer for sunn mat, fornuftig spising, og inntak med måte. Jeg vil selvsagt fortsette å dele ut fine gaver på bloggen. Nye giveaways vil selvsagt komme…ikke som nå i desember akkurat, men gaver vil det bli 🙂 I desember har det kommet et blogginnlegg hver dag, det vil det ikke bli i det nye året. Da vil det bli tilbake til ” normalen ” igjen, og jeg må gå noen runder med meg selv på hvor mange blogginnlegg jeg skal skrive hver uke, og når de beste bloggdagene er 🙂  Når leser du helst blogginnlegg? Når har du best tid? En ting jeg har vurdert er å blogge i helgene, for det virker som om det er da dere har best tid til å lese. Kom gjerne med innspill! Jeg har mye på hjertet, hodet er fullt av ideer, tanker, og følelser – bloggen skal videre også i 2017, og jeg tror det blir ett spennende bloggår 🙂

I går hadde vi hele tre gaver bak luke nummer 21. Tre vinnere er trukket ut, tre glade vinnere håper jeg 🙂 Vinneren av de flotte bøkene fra Vita Univers + en 30 minutters konsultasjon med Linn Spets ble : RAGNA KARLSEN!!! Gratulerer så masse med bøker, og konsultasjon, Ragna!! Jeg håper du vil få stort utbytte av bøkene, og starthjelpen du kan få av Linn Spets.

Vinneren av velværepakken fra Urtemor med masse deilige produkter i, ble MARIA ELIASSON!! Gratulerer så masse, Maria med deilige produkter som er 100% naturlige, og uten parabener. Nå blir det produkter til både kropp, hår, og føtter! Jeg er veldig glad i produktene fra Urtemor.

Vi hadde også i går et gavekort fra Fants Favoritt, Norges eneste hundekafe. Spesielt dere med hund må besøke kafeen om dere bor i, eller rundt Kristiansand. En hundekafe er en fantastisk ide, så her må dere kjenne deres besøkelsestid. Vinneren av gavekortet fra Fants Favoritt ble : LIS HEIDI!! Gratulerer så masse, Lis Heidi!! Nå blir det kafebesøk!! Jeg tar kontakt med alle vinnerne i løpet av dagen 🙂 Gratulerer alle sammen!!

Bak luke nr. 22 ligger der flere fantastiske gaver, så her er det bare å legge igjen kommentarer dere! Bak luke 22, så ligger der to gaver som igjen betyr 2 vinnere. Supre gaver som jeg veldig gjerne skulle hatt selv 🙂 Den første gaven er nok spesielt for dere som bor i, eller rundt Kristiansand, eller som er her på besøk en gang i blant. Gaven er helt nyyyydelig, og jeg skulle gjerne lurt den unna til meg selv 🙂 🙂 Det er en fantastisk velværegave som ligger bak luke nr.22, og dette er nytelse på høyt nivå. Velværegaven jeg skal dele ut i dag er et gavekort på LUXUS ANSIKTSBEHANDLING inkludert rygg/nakkemassasje FRA HELSEKILDEN PÅ TVEIT I KRISTIANSAND!!! Verdien på denne er 1050 kr! Dette er en behandling i alle fall jeg hadde elsket! Hør bare hva behandlingen inneholder :  Behandlingen starter med en god rens av rygg, deretter en beroligende rygg/nakke massasje. Behandlingen fortsetter med en skjønn ansiktsbehandling inkludert rens, peel, under damp, utklemming, forming og farging av bryn. God ansikts, og hodebunnsmassasje som avsluttes med en eksklusiv ansiksmaske til ansikt, hals, og bryst. Behandlingen varer i 90 deilige minutter!!! Det er to plasser jeg tar massasje her jeg bor, Helsekilden er en av de plassene. Her slapper jeg helt av. Jeg klarer faktisk å slappe av, og jeg klarer å nyte. Anne Mette på Helsekilden er ett nydelig menneske som får deg til å føle deg så avslappet. Hun får deg til å føle deg flott uansett hvordan du selv føler deg. Hun utstråler en varme, en omsorg, og en trygghet som gjør at velværetiden blir tid til nettopp velvære, og til nytelse, ikke en tid for å skjemme seg over kroppen sin. Det er ingen god følelse å ta massasje et sted hvor man er helt anspent, og ikke klarer å nyte ett eneste sekund. Da får man lite ut av velværetiden gitt.  Å ta av meg på kroppen, det er jeg blitt mer trygg på når jeg er hos mennesker som får meg til å føle meg vel. På Helsekilden føler jeg meg vel. Anne Mette er ei dame med en stor kompetanse også innen helse, og hun er nå straks ferdig med sin 4 årige utdannelse som Rosen teraput. Rosen metoden er spennende, og du kan lese mer om Anne Mettes arbeid her : http://helse-kilden.com/kompetanse.html  Slå opp Rosen metoden på nettet, og les. Mer info får du ved å henvende deg til Anne Mette. Helsekilden finner du her : http://helse-kilden.com/index.html og her : https://www.facebook.com/helsekilden/?fref=ts

Vi skal dele ut en flott gave til i dag, og det er også en deilig velværegave. Gaven er gitt av Artistery konsulent Margareth Holdø. Gaven består av en mascara av høy kvalitet, en mascara som forlenger vippene, og som separerer de. I tillegg til mascaraen, så vil du som vinner den flotte gaven også få en lipgloss i en nydelig rød farge som passer fint til tiden vi er inne i nå 🙂 Fargen på lipglossen sitter veldig bra, og  det er en gloss som ikke kleber på leppene. Verdien på gaven som Artistery konsulent Margareth Holdø gir er ca 500 kr!!  Artistery finner du her : http://www.amway.no/

To flotte gaver i dag også!! Hva kunne du tenke deg å vinne ? Viktig at den som vinner behandlingen fra Helsekilden bor i nærheten av Kristiansand, eller er sikker på at man får brukt den. Legg igjen en kommentar, og husk epostadressen din.  Del gjerne. Lag deg en nydelig torsdag <3

 

En spennende luke med tre gaver <3

21.desember – det nærmer seg den store dagen. Alle hjerter gleder seg, mitt hjerte gleder seg, samtidig, så blir det en annerledes jul. Dette blir en julaften uten min skjønne datter, og det blir veldig rart. Min datter utdanner seg til sykepleier, og jobber ved siden av studiene  i hjemmesykepleien. I år falt julaften, og 1.juledag på hennes jobbehelg, og attpåtil skal hun jobbe til kl.23, så det blir første julaften uten henne, og det vil merkes. 21.desember, kun 3 dager igjen til den store dagen. Jeg vet ikke om jeg fortalte dere om den flotte kalenderen jeg fikk av min datter, og min aller beste? I år som i fjor, så fikk jeg en flott pakkekalender av de, og den har vært full av flotte ting kan dere tro! Kalenderen har vært full av nydelige, velduftende, og velpleiende gaver : dusjsåper, bodybutter, bodylotioner, fotkrem, kroppsskrubb, makeupkoster – alle disse tingene jeg digger, og som jeg bruker daglig. Nå kan jeg lukte godt etter dusjen i lang tid fremover, og ta masse egenpleie 🙂 I helgene har jeg fått godis som jeg kan kose meg ekstra med 🙂 Jeg må jo bare innrømme at det å ha pakkekalender er innmari moro for ei som meg som ærlig innrømmer at jeg elsker gaver 🙂

Det lakker, og lir mot jul, og jeg har tidligere skrevet litt om det å gi en hjelpende hånd til de som ikke gleder seg like mye til jul som det vi kanskje gjør. Det er så mange som gruer seg fordi de ikke kan lage den julefeiringen for sin familie som de ønsker. Pengene strekker ikke til, og det blir ikke den gode julematen på bordet, eller julegaver under treet. Slikt kjenner jeg går inn på meg. Hvordan er dette mulig i ett av verdens aller rikeste land? Har vi virkelig en slik fattigdom i Norge? Vi har det, og vi har det her vi bor. Gjennom jobben i Radio Sør, så har jeg tidligere i desember fortalt at jeg ved ett par anledninger laget en radiosak på ” Hjelp oss å hjelpe Vest Agder. ” . Alle som driver ett slikt arbeid er engler på jord. Mennesker som gjør alt de kan for å hjelpe andre, også nå i julen. Heldigvis er det mange av oss som har mulighet til å hjelpe som har gjort nettopp det i desember. Jeg blir så glad når jeg leser at alle julesakene som har kommet inn til organisasjonen nå før jul, blir løst. Alle som har søkt om hjelp til julemat, julegaver, og julepynt, de har fått det de har hatt behov for slik at også de kan få en fin julefeiring. Vi som har anledning har gitt det vi har kunnet av både mat, gaver, og penger. Bedrifter har vært med og gjort sitt for å hjelpe…slikt gjør meg så uendelig glad. Alle fortjener en fin jul, og en fin julefeiring – og det kjennes godt og ha vært med og bidratt litt i alle fall for å glede noen som har hatt behov for nettopp det nå i julen. Det virker som vi er blitt mer rause, og mer bevisst på at vi ønsker å hjelpe. Det skal ikke være fattigdom i Norge, men når det er en realitet, så er det så godt å se at de som har noe ekstra ønsker å bidra. Det er godt å vite at mange får den julen de så sårt ønsker seg fordi vi er medmennesker, og bryr oss <3

21.deseber, og også bloggens julekalender begynner å nærme seg en ende, men for all del, vi har fortsatt flere flotte gaver å dele ut. Takk til alle som gir så flotte tilbakemeldinger både om bloggen, og kalenderen. Jeg blir så utrolig glad jeg når dere tar dere tid til å kommentere, og til å sende meg meldinger. Jeg føler jeg har blitt litt kjent med flere av dere, noe jeg setter veldig stor pris på. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne ha delt ut en førjulsgave til dere alle sammen, men det er jo oftest en gave hver dag, og kun en vinner, men dere hadde fortjent en gave alle sammen! Det har tatt mye tid å få en slik kalender på plass, men når man er i boks, og ser hvor mange av dere som engasjerer dere, og når man ser hvor glade alle vinnerne blir, så er det verdt all tid jeg har lagt ned i kalenderen. Jeg er også så takknemlig for at så mange har gitt gaver til kalenderen. De som har gitt gaver, er blitt gode samarbeidspartnere de aller fleste, og de har alle gode ord om bloggen, og ser på den som en viktig blogg, og det gir meg masse motivasjon til å fortsette med å skrive. Selv om de siste førjulsgavene blir delt ut på bloggen 1.juledag, så kan jeg love at 2017 skal bli et år med flotte giveaways!

I går lå det en nydelig jakke/cardigan fra Pont Neuf bak luke nr.20. Jakken er gitt av Wilhelmines som ligger i Vikersund, og har en verdi på 900 kr.  Den heldige vinneren av jakken ble : ANNE MAY KVELLAND!!! Gratulerer så masse, Anne May med den flotte Pont Neuf jakken!! Jeg ordner en jakke i din størrelse, og tar kontakt med deg i løpet av dagen.

I dag skal vi åpne en ny luke, og bak luke nr. 21, så finner vi tre flotte gaver. Det betyr at vi skal trekke ut tre vinnere. I dag skal det deles ut tre gaver hvor to av de skiller seg litt ut fra andre gaver vi har delt ut til nå i kalenderen. I går skrev jeg litt om å være sjef i eget hode, og den ene gaven i dag kan jo være en start på nettopp det. Den første gaven er gitt fra Vita Univers som drives av Linn Kristin Brænden. Vita Univers handler om livsstilsendring og vektreduksjon. Vita Univers er tuftet på ny forskning, og omfattende egenerfaring fra Linn Kristins side. Linn Kristin har vært der så mange av oss har vært, og er, nemlig i denne evige kampen mot vekten. Linn Kristin fant sin løsning, og klarte å gå ned 30 kg, en vekt hun fortsatt holder. Kursene til Vita Univers er nettbaserte, og du kan ta de hjemme i din egen stue. Gaven fra Vita Univers som ligger bak luke nr. 21 er to flotte bøker + en konsultasjon med Linn Spets. Bøkene du kan vinne er  ” Den store koseboken ” , en bok med 46 oppskrifter uten mel, og sukker, mange lekre fristelser! Du som vinner mottar også boken ” Ketose Kickstart, en bok om å spise seg mett, og om max fettforbrenning .” Begge er helt nye bøker fra Vita Univers, og har en verdi på ca 700 kr. Vita Univers har flere fagpersoner i sitt univers, og Linn Spets er en av de. Du som vinner pakken fra Vita Univers, vinner også en 30 minutters konsultasjon med Linn Spets. Linn Spets er utdannet fra Bjørknes Høyskole med en bachelor i ernæringsfysiologi (2014). Nå jobber hun med en master i samfunnsernæring på HiOA. Linn kan hjelpe deg med din livsstilsendring, og hjelpe deg som individ med å finne en løsning som fungerer for deg på alle plan. Linn kan snakke om alt innen livsstilsendring. Selv har hun spist seg frisk fra ME. Det kan hjelpe godt å ha noen å prate med i oppstarten av en endring, og som kan hjelpe deg med å finne en vei som kan være riktig for deg.Verdien på konsultasjonen er 600 kr. Du kan lese mer om Linn her : https://vitaunivers.no/blogg-linn-spets/linn-spets/ Du kan lese mer om Vita Univers her : https://vitaunivers.no/#Hjem og du kan lese mer om bøkene her : https://vitaunivers.no/ads/strategiarbeid-for-ei-sunn-jul/ Total verdi på premien er ca 1300 kr.

Visste du at her i Kristiansand, så finnes Norges eneste hundekafe? Den heter Fants Favoritt, og ligger i Skippergata 38. Det er en utfordring om man ønsker å ha hunden med seg på kafe, for det er ingen kafeer hvor hunder har adgang om man ikke sitter ute på sommeren da. Da vi hadde hund, så ønsket jeg så ofte at der var en kafe hvor vi faktisk kunne gå, og hvor vi kunne ta Dean med oss. Nå er det endelig noen som har sett behovet for en kafe for både tobente, og firbente, nå er Norges første hundekafe en realitet! Nå kan du endelig ta med din firbente venn på kafé! Fants Favoritt serverer mat og drikke til både hund og menneske – kun glutenfritt, og et stort utvalg gourmet te. Har du hund, og bor i Kristiansands området? Da kan du i dag vinne et gavekort fra nettopp Fants favoritt. Tenk så koselig å ta med deg din firbente venn på kafe!! Du kan lese mer om Fants Favoritt her : https://www.facebook.com/fantsfavoritt/?fref=ts


Grethe Nordgård er en av eierne av Fants Favoritt.

Siste gave i dag er en velværegave fra Urtemor. Urtemor produserer 100 % naturlige produkter. Her er det ingen parabener! Velværepakken fra Urtemor betår av nydelige produkter! Vinneren får to små fotkremer, to små dusjoljer , to små bokser med bodybutter med lavendel, to fantastiske leppepomader for tørre, og sprukne lepper, en pleiende neglolje, en fotfil, og en skrubbebørste til å ha i dusjen. Verdien er på ca 600 kr. En herlig velværepakke med 100% naturlige råvarer!! Det er BioTeam som står bak Urtemor, og de kan du lese mer om her : https://www.facebook.com/BioTeam-Helhetsterapi-127691605882/?fref=ts


Tre flotte premier bak dagens luke! I dag må du nesten fortelle hvilke premier du kunne tenke deg å vinne 🙂 Det er jo for eksempel litt moro at den som for eksempel vinner gavekortet på Fants Favoritt har en hund som vedkommende kan ta med seg på kafe, selv om kafeen selvsagt er åpen for deg som ikke har hund også 🙂 Bøker, og kostholdskonsultasjon ? Velværepakke ? Gavekort på Fants Favoritt ? Husk også at du legger igjen epostadressen din!! Lag den en nydelig onsdag!!
 

 

Sjef i eget hode

Jeg tenker mye, og jeg har tenkt mye på det nye året som snart er her. Ett nytt år er spennende fordi man ikke aner hva det vil inneholde. Jeg håper på ett nytt år med masse oppturer, og jeg håper jeg vil være like mye sjef i eget hode som jeg har vært i år, eller egentlig så vil jeg være enda mer sjef i eget hode enn jeg har vært i år. Sjef i eget liv er jo noe vi ofte hører, og det er uhyre viktig å være nettopp det….sjef i eget liv blir man vel bare om man er sjef i eget hode? Hodet vil fortsatt være min første prioritet. Uten et hode som er på plass, så vil jeg heller ikke nå det jeg ønsker. Kanskje er dette et mål du også vil ha for det nye året, nemlig det å bli sjef i eget hode? Når julen har senket seg, og du har litt ledig tid, så kanskje du skal sette deg ned i ro, og mak, og tenke litt over hvordan du ønsker at det nye året skal være? Ikke tenk på alle andre, men tenk på deg selv! Hva er det du ønsker? Hva er det du ønsker å gjøre med det nye året? Hva vil du fylle det med som er godt for deg selv? Kanskje er det på tide å sette seg selv litt i førsterekke, og bli denne sjefen i eget hode? Vi har ikke så mye å tilføre andre om vi stadig går på sparebluss, og aldri tar tak i våre egne ting. Jeg er en person som alltid setter andre i første rekke, og det har gått på bekostning av meg selv. Ingen har forventet at jeg skal sette andre først, det har vært mitt valg. Jeg er en omsorgsperson, og ønsker at alle skal ha det best mulig. Man bruker så mye tid på å sette andre først at man glemmer seg selv, og skulle man få tid til å tenke på seg selv, så er man tom for energi, og kommer sjeldent til mer enn det å tenke. Jeg tror veldig mange kjenner seg igjen. Jeg kjenner noen få superpersoner som faktisk klarer alt, de setter både seg selv, og andre i første rekke, og har tid, og energi til alt det andre også – hvordan klarer de det tenker jeg da? Hva er oppskriften?

Jeg vet ikke oppskriften på det å være et supermenneske, det ligger nok ikke for alle å være det, men jeg vet i alle fall at jeg har det så mye bedre med meg selv når jeg faktisk setter av viktig tid til meg selv, til mine ønsker, og til mine behov. Jeg har fått erfare at det går helt fint å prioritere meg selv, og at det ikke går ut over andre at jeg endelig gjør det. Jeg har faktisk mer energi til de rundt meg når jeg selv er fornøyd, jeg er en mye bedre person å være rundt. Nå bruker jeg mye tid på trening, og der skal jeg sette inn ett ekstra gir i det nye året. Når jeg ikke er på gruppetimer, så skal det settes inn annen trening. Jeg bruker tid på egenpleie, og en del slike ting som er godt for meg selv , og som gir meg påfyll, og energi. Jeg mestrer, og hva gir vel mer påfyll, og energi enn det å mestre. Jeg klarer å gjennomføre, og jeg klarer for det meste å droppe all verdens dårlige unnskyldninger for ikke å gjøre de tingene jeg har planlagt. Det nye året skal fylles med gode ting for meg selv, jeg skal fortsette å være sjef i eget hode, jeg skal fortsette å ta grep, og oppleve den fantastiske følelsen av å mestre…men jeg skal ikke bli egoist, eller gjøre det på bekostning av andre – det er fullt mulig å gjøre begge deler 🙂 Jeg har jo ofte trodd at ” alle ” er avhengig av meg hele tiden, men det er ikke realiteten. Verden går fint videre om jeg ikke skal ha en finger med i spillet på det meste, og sånn er det sikkert for deg også 🙂

I går var det Alexis Mote som hadde gitt gaven bak luke nr. 19. Gårsdagens førjulsgave til en av mine flotte lesere var ” verdens beste bukse “, nemlig en bukse fra Lau Rie til en verdi av 899 kr! Mange ønsket å være med i trekningen, og den heldige vinneren ble : ANNE KARI MENTZONI!!! Gratulerer så masse med valgfri bukse fra Lau Rie, Anne Kari!! Jeg er sikker på at du vil bli så fornøyd! Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen.

Vi skal åpne luke nr. 20 i dag. Fortsatt har vi mange flotte gaver som ligger og venter på en ny eier. De kunne godt bare ha blitt værende her hos meg, men det er dere som skal ha en førjulshilsen <3 Bak luke nr. 20, så ligger der ei nydelig jakke fra Wilhelmines som ligger i Vikersund. Det er flotte Linda Røed som driver Wilhelmines, og i år kan butikken feire 25 års jubileum! Butikken har mange ulike leverandører, og selger både hverdagsklær, og klær til de spesielle anledningene. Er du i nærheten av Vikersund, så ta turen innom Wilhelmines! Dette er definitivt en butikk jeg skal besøke i det nye året. Jakken som Wilhelmines gir bort bak dagens luke er en flott jakke / cardigan fra min store favoritt, Pont Neuf. Nydelig jakke/cardigan, og en nydelig farge! Jakken heter Nova, og har en verdi på 900 kr! Har du lyst på denne flotte jakken/cardiganen fra Pont Neuf? For å være med i trekningen, så legger du som vanlig igjen en kommentar på bloggen. I dag MÅ du også huske å legge igjen størrelsen din, og det er fortsatt mange av dere som går glipp av å vinne fordi dere ikke legger igjen epost adressen din. Det er for eksempel mange som heter Mona, May Britt, og Ingrid, uten en epost adresse, så kan ikke jeg få tak i dere som dere skulle vinne. Så husk størrelsen din, og mailadressen! Pont Neuf går fra str. XS – 3 XL. 3 XL skal være ca 52/54. Jeg gleder meg til mange kommentarer, og jeg gleder meg til å trekke en ny vinner i morgen! Du kan lese mer om Wilhelmines her : https://www.facebook.com/wilhelminesas/ Lik gjerne siden deres. Pont Neuf sine flotte kolleksjoner finner du her : http://pontneuf.dk/eng/

 

 

 

 

Gleder i førjulstiden

Er det mulig at desember kan løpe så fort av sted? Jeg synes ikke det er mange dagene siden vi åpnet den første luken i bloggens julekalender, og i dag skriver vi allerede 19.desember! Vi er inne i juleuken, det er innspurten for mange – til lørdag er det julaften! Jeg er i rute jeg, så jeg stresser ikke, og det er en god følelse. Jeg har en gave igjen, og den skal jeg kjøpe i dag. Jeg skal pakke inn alle gavene, men det er noe jeg ser frem til i førjulstiden. Jeg er veldig glad i å pakke inn gaver, og legger mye sjel i det. Kjøper fint papir, pent bånd, og merkelapper som man ofte legger merke til. Jeg liker å pakke litt annerledes, og for meg er det hyggelig å gi bort en gave som også er pakket pent inn. Jeg setter alltid av en del tid til å pakke gaver, og koser meg glugg med julemusikk ut av høytalerne her oppe i loftstuen.

Gleder i førjulstiden heter blogginnlegget mitt i dag, og det er ikke alltid så mye som skal til for å glede noen, eller for andre til å glede meg, og jeg har absolutt kjent på glede i førjulstiden. En glede er førjulstiden i seg selv med alle hyggelige ting som følger med. Fredag hadde vi en utrolig koselig julemiddag med gode venner, noe som var en utrolig hyggelig opplevelse. Det er så godt å smile, le, og ha en god samtale med mennesker som gir deg mye. Julemiddagen med to gode vennepar er blitt en årlig tradisjon her hos oss før jul, så da ble det både ribbe, julepølse, medisterkaker, og riskrem – og ikke minst, pakkeleken 🙂

På fredag fikk jeg flere julekort i posten, og det er alltid like hyggelig å få julekort. Det å skrive julekort er en tradisjon som er i ferd med å dø ut, og det er utrolig synd. Det er så innmari koselig å få julekort i posten fra familie, og venner, og jeg må innrømme at det aller koseligste er når man mottar håndskrevne julekort. Det trenger ikke stå så veldig mye, men det at noen har satt seg ned, og skrevet en personlig julehilsen, det synes jeg er veldig, veldig koselig. Det er liksom ikke helt det samme, og motta et julekort hvor en maskin har trykket på God Jul, og Godt Nyttår. For all del, det er jo mye mer koselig å få et julekort enn og ikke få julekort, men det at kortet er håndskrevet med en liten, eller stor julehilsen på, det er noe jeg blir innmari glad for. Det at noen har tatt seg tid til å skrive noen ord, det setter jeg stor pris på. Jeg håper at vi kan ta tilbake tradisjonen med å sende julekort. Det er synd at sms’er, og mail overtatt mer, og mer. Verken sms, eller mail vil kunne erstatte den koselige, personlige julekorttradisjonen, så jeg håper vi kan endre dette, og gå tilbake til de tradisjonelle julekortene som vi sender i posten. Vi har tiden, og vi vet at de som mottar kortet blir innmari glad.

Tilbake til fredagens julekort som kom i posten. Jeg blir innmari glad for hvert eneste kort jeg, men på fredag kom det et julekort som skilte seg ut. Ett flott, håndlaget julekort som jeg ikke kjente igjen skriften på. De man får julekort fra år etter år, de kjenner man gjerne igjen skriften til, men dette var ikke en kjent håndskrift. Da jeg åpnet kortet, og leste, så ble jeg så utrolig glad, og jeg kjente at tårene lå der i øyekroken. Julekortet var fra ei helt fantastisk dame som jeg har vært så heldig og bli litt kjent med. Jeg har aldri truffet henne, men vi har felles utfordringer, og har blitt litt kjent via en Facebook gruppe. Selv om man ikke ønsker at andre skal ha utfordringer, så er det likevel fint å vite at man ikke er alene. Det er så godt å ha noen man kan dele tanker, og følelser med, og det er så godt å ha noen man kan spørre om råd, og som vet hvordan man har det. Det var flotte Nina dette julekortet var fra, og det julekortet betydde så utrolig mye for meg. Ordene som stod skrevet i kortet var helt fantastiske, og jeg ble så innmari glad! Det kortet gjorde en forskjell for meg. Ordene betydde så mye, og gikk rett til hjertet mitt. Det at noen tenker på deg, og bryr seg om deg, det er en utrolig god følelse. Å føle at man betyr noe for andre, det er en helt fantastisk følelse. Ett helt spesielt julekort, og det fineste kortet jeg har fått. Så personlig, og så fint med masse omtanke fra avsender. Tenk at et julekort kan bety så mye! Det tror jeg ikke alltid vi er like flinke til å tenke på. Noen håndskrevne ord på et kort kan bety mer enn vi aner, og på fredag fikk jeg føle på akkurat det. Takk, Nina <3

Jeg opplever stadig de små, og store gledene, og på mandag var jeg på tur til Nais i Lyngdal sammen med tre flotte damer. Litt førjulsshopping på en av mine favorittbutikker blir liksom aldri feil 🙂 Man kommer jo heller aldri ut av butikken til Barbro uten en pose, eller flere. På mandag ble det en pose med en nydelig tunika i. En nydelig tunika fra MAT som jeg har sett på ei lita stund, men som jeg synes har sittet litt stramt på ryggen. Hva som har skjedd vet jeg ikke, men på mandag satt den faktisk fint i ryggen, og jeg har vel ikke akkurat tatt av meg når jeg har hatt treningsforbud noen dager nå, og jeg ikke har vært så superflink som jeg burde vært…men tunikaen satt fint den, så da ble den med meg hjem <3 Det er mye som er en utfordring når man er en størrelse, eller flere for stor, og en av utfordringene er liksom at hele meg er stor…store føtter, store legger, store lår, store hender osv. At jeg har store hender har resultert i at jeg aldri har funnet store hansker. Det er jo lekkert med pene hansker når man er fin i tøyet ellers. Jeg har aldri funnet store nok skinnhansker, og jeg går sannelig ikke med herrehansker! Da går jeg heller med strikkevotter! På Nais har Barbro tatt inn lekre hansker. Sorte med beige, og sorte med ulike farger – de er virkelig lekre. Jeg gikk først rett forbi, men så måtte jeg prøve de, og i den største størrelsen, str. 8.5 så gikk hendene mine rett inn! Yes!! Jeg hadde funnet hansker som faktisk passet mine store hender!! Det er så moro med så fine hansker til en fin kåpe, eller en fin jakke. Det ble hansker på meg, og jeg gikk smilende ut av butikken. En ubetydelig ting for mange, men en stor glede for meg!! Tusen takk, fineste Barbro for nydelige hansker!! Du er bare ei herlig dame!!Min nye tunika fra MAT
 

I går lå der to gaver bak luke nr. 18, og to vinnere er blitt trukket ut. Gavekortet fra Mother India på 1000 kr ble vunnet av : ANNE LISE WEBENSTAD!!! Gratulerer så masse med gavekortet, Anne Lise! Nå blir det deilig indisk mat på Mother India!! Jeg tar kontakt med deg.  I går lå der også et gavekort på 1000 kr fra L’evolution bak luke nr. 18, og den heldige vinneren ble : HANNE R. ØSTENRØD!!! Gratulerer med gavekortet, Hanne!! Jeg regner med at du vil finne noe fint for gavekortet hos din nærmeste butikk som fører L’evolution. Jeg tar kontakt med deg for nærmere avtale.

Vi skal åpne en ny luke i kalenderen vår, og bak luke nr. 19, så ligger der som vanlig en veldig flott gave. I dag er gaven gitt av en av mine favorittbutikker, Alexis Mote, og bak luken finner vi en valgfri bukse fra Lau Rie!! Buksen fra Lau Rie har en verdi på 899 kr!! Buksene blir ofte kalt  ” verdens beste bukse.” Dette er buksen ” alle ” kjøper igjen, og igjen når man først blir kjent med den. Buksen puster, holder inn, og løfter opp, og de fleste kan faktisk velge en størrelse mindre i denne buksen enn de vanligvis bruker. Buksen har en verdi på 899 kr, og den kommer i flere modeller, så her kan alle finne sin bukse! Buksen finnes med rette ben, smale ben, regular ben, ekstra smale ben…den finnes med kort, medium, og lang benlengde… der er rett, og slett en haug av muligheter 🙂 Buksen finnes i ulike farger. Den finnes i sort, marine, og grått, den finnes i dongeri, mystic violet, og hvit. Noen av fargene kan være utsolgt i de ulike størrelsene, men dette er en bukse som hele tiden kommer inn igjen på lager. Buksen går fra størrelse 36 og opp til størrelse 56, så her kan alle dere damer som leser bloggen min være med i trekningen 🙂 Trenger du en ny, og ikke minst en helt fantastisk bukse som du vil elske? Legg igjen en kommentar på bloggen, fortell at du trenger ei ny bukse, så er du med i trekningen som blir foretatt sent i kveld. Alexis hjelper den som vinner med å finne riktig størrelse, og riktig modell, og bor du ikke i nærheten av Oslo, eller Moss, så sender Alexis buksen hjem i posten til deg – dette kalles service, og Alexis kan service!! Du finner Alexis Mote her : http://www.alexismote.no/index.php og på Facebook : https://www.facebook.com/Alexis-Mote-AS-143991575851/?fref=ts Du kan leser mer om Lau Rie buksene her : http://www.alexismote.no/merker.php?produsent=5      HUSK EPOSTADRESSEN DIN I KOMMENTARFELTET!!!

 

Lag deg en nydelig mandag! Kanskje du i dag skal kjøpe noen julekort, og skrive en hyggelig julehilsen til noen som betyr noe ekstra for deg. Et kort, og noen ord kan bety mer enn du aner – det vet jeg alt om <3

Zhenzi med treningsklær i store størrelser!!

Treningsklær i store størrelser er noe som engasjerer meg, og det har jeg skrevet om på bloggen endel ganger. Det å finne treningsklær som går opp i størrelse, det har frustrert meg, og irritert meg mange ganger! Det har til tider vært umulig å finne. Som regel slutter treningsklær til kvinner der stormoten starter. Jeg har så mange ganger vært frustrert over at ingen ser at store også trenger gode klær å trene i, eller har mentaliteten vært litt sånn at det ikke er noen vits i å lage treningsklær til store, for de trener jo ikke uansett ?  Man skal faktisk ikke være særlig stor før man bare kan gå slukøret ut av butikkene som selger treningsklær. Det har hendt at hjertet mitt har hoppet av glede når jeg oppdager at en stormotebutikk har fått inn ett par trenings t-skjorter, men så blir man deprimert når man oppdager at man gjerne må betale en 1000 lapp kun for en t-skjorte. Vi som er en størrelse, eller flere for store blir stadig oppfordret til å ta tak, til å bli mer aktive, til å starte å trene, men da bør det sannelig også være treningsklær til oss! Vi skal visst dra på oss de gamle, slitte treningsbuksene vi, og finne ei utslitt, gammel t-skjorte i skapet. Det å føle seg vel med treningsklær som faktisk passer, det betyr like mye for oss som alle andre.

Heldigvis har en del endret seg den siste tiden, og flere ser at også store vil trene. Det å ha behagelige treningsklær, det kan absolutt øke lysten til å være aktiv. Treningen blir ikke optimal når buksene er for trange, eller sklir ned hele tiden. Man blir oppgitt over for korte t-skjorter,  og for trange treningstopper. Behagelige treningsklær til store vil kreve en annen passform, andre lengder, og bredder enn i ordinære størrelser. Vi har andre krav for at vi skal føle oss vel i plaggene, og jeg kjenner jeg blir så provosert når enkelte produsenter bare legger til en del cm spesielt i vidden, og resultatet er at vi går rundt i svære telt – hvor moro er det? 

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg liker treningsklær som ikke er for kroppsnære. Vi har gjerne en bilring, eller to, eller en mage som man ikke vil skal bli et blikkfang. Overdelene må ha litt lengde, og da såpass at vi gjerne får den ned forbi rompa. Overdelen trenger ikke være telt, for vi kan gjerne vise formene våre, men det er en forskjell på å vise alt man har ekstra, og ha et plagg som fint følger kroppen. Armene er også ett viktig punkt. De færreste av oss store vil vise for mye av armene våre. Kanskje fordi vi har en del ekstra hud der, eller ved vektnedgang, så kan det bli en del løshud. Jeg sliter med å uttale meg om treningsbukser da mine bein skiller seg en del ut fra andres. Jeg passer treningsbukser, og tights, men her snakker vi ofte om pølseskinn som viser det meste, og det er ikke jeg helt komfortabel i annet enn når jeg trener alene hjemme 🙂 Vi store ønsker å føle oss freshe – vi blir ofte tildelt det sorte, men gi oss flotte farger, gi oss mønster, gi oss stilige design!! Jeg blir  utrolig glad når produsenter ser behovet for treningsklær i store størrelser, og jeg vet at mange av dere som leser bloggen stadig er på utkikk etter treningsklær som går opp i størrelse. Stadig får jeg meldinger fra dere om hvor dere kan få kjøpt treningsklær som passer. Da blir jeg også ekstra glad når jeg i dag kan fortelle at danske Zhenzi nå er kommet med treningsklær!!

Stormoteprodusenten Zhenzi er nå på markedet med en utrolig stilig kolleksjon med treningsklær i store størrelser. Jeg blir så utrolig glad, så her gir jeg virkelig tommelen opp for Zhenzi!! Dette håper jeg bare er begynnelsen, og at Zhenzi ser behovet, og vil fortsette med å produsere treningsklær. Dere som stadig etterlyser treningsklær i store størrelser må også nå benytte dere av tilbudet når det er der. Kolleksjonen med treningsklær fra Zhenzi kommer i stilige farger, og design, så her kan man virkelig føle seg fresh! Kolleksjonen består av treningstights i både kort, og lang modell, og de kommer både i sort, og med mønster. Man får treningstopper i sort, og rosa med tøffe detaljer. Man får treningstopper uten armer i sort, og med mønster, og man får treningsjakke i sort med rosa detaljer. Dette er utrolig moro!! Det fine med treningskolleksjonen, og Zhenzi generelt er at de er veldig gode på pris. Her slipper man å betale en 1000 lapp for en treningstopp. Her ligger treningstoppen for eksempel på mellom 300- 350 kr, og det er en veldig god pris! Det som også er utrolig fint med disse treningsklærne er at de går opp til str. 58!! Det er noe som gjør meg utrolig glad! Det betyr at utrolig mange som bruker store størrelser nå kan få tak i treningsklær som de passer. Det er mange stormotebutikker som i disse dager har fått de nye treningsklærne fra Zhenzi for salg. Gå innom din nærmeste stormotebutikk, eller kontakt Zhenzi om du trenger info om hvor de selger treningsklær i nærheten av der du bor. Jeg vet at her jeg bor, så selger PIP treningsklærne, og jeg vet at Nais i Lyngdal også selger de. Butikkene yter god service, og jeg er sikker på at dersom du ønsker å få tilsendt treningsklærne, så vil butikkene sende til deg.Jeg gleder meg stort til å prøve treningsklærne fra Zhenzi. Jeg kommer med ett nytt blogginnlegg når jeg har fått prøvd de ut. Det jeg er ganske sikker på er at treningsklærne vil selge, og det igjen betyr at du nok må være rask om du ønsker nye treningsklær. Dette må jo også være supre gaver å ønske deg til jul! Om du vil ha treningsklær tilsendt, eller trenger mer info, så finner du finner PIP her : https://www.facebook.com/pipstormote/?fref=ts og du finner Nais her : https://www.facebook.com/naisbutikken/?fref=ts


I går ga jeg bort en valgfri overdel fra Handberg i julekalenderen, og den heldige vinneren ble : JORUNN SKAAR!!! Gratulerer så masse med gaven, Jorunn! Jeg er sikker på at du finner en flott overdel fra handberg hos Siri på PIP. Jeg tar kontakt i løpet av dagen med mer info.

Bak dagens luke, så finner vi en ny, flott gave. Dagens gave er gitt av Zhenzi, og bak luke nr. 17, så finner vi ett valgfritt plagg!! Det betyr at den som vinner kan velge seg et plagg fra kolleksjonen til Zhenzi, og det er Siri på PIP som ordner dette. Er du den heldige, så kan du for eksempel velge deg et plagg fra den flotte kolleksjonen med treningsklær 🙂 Du står helt fritt til å velge, og Zhenzi har utrolig mye fint i sine kolleksjoner. Du må ikke velge et treningsplagg…du kan velge akkurat det du måtte ønske fra Zhenzi sin kolleksjon!! Vil du bli den heldige vinneren av et valgfritt plagg, så legger du igjen en kommentar på bloggen. Jeg trekker ut en heldig vinner blant alle dere som legger igjen en kommentar. Les mer om Zhenzi her : https://www.facebook.com/Zhenzi-197243913989773/?fref=ts     Lag deg en nydelig lørdag!!!

Jeg blir alltid glad for delinger, så del gjerne! Dersom du er på Instagram, så følg meg gjerne der : heidirosander

 

 

Tekniske problemer, men en ny gave ligger nå klar <3

I dag var det tekniske problemer på blogg.no sin side da jeg satte meg ned for å skrive i dag morges. Nå er siden oppe og går, så da må jeg legge ut luke nr. 15 her også 🙂 En del av dere har allerede kommentert på bloggens Facebook side, så i morgen trekkes vinneren blant kommentarer både her, og på bloggens Facebook side. Ikke bare når det tekniske svikter når man skal bruke det 🙂

Bak gårsdagens luke på kalenderen vår, så lå det et gavekort på 500 kr fra Ellinors Stue på Tveit her i Kristiansand. Mange ønsket å vinne gavekortet, og den heldige vinneren ble : THERESE LØVSETH!!! Gratulerer så masse til deg, Therese!! Jeg er sikker på at du finner noe veldig fint for gavekortet hos Ellinor. Jeg har sendt deg mail 🙂

Bak luke nr. 15, så finner vi en nydelig topp fra den norske produsenten Dia Dia. Dia Dia har klær for kvinner fra str. 36 til 52/54. Flere butikker landet over selger varer fra Dia Dia. Her jeg bor, så vet jeg at Siri på PIP selger Dia Dia ( og sikkert også PIP Stavanger ), men det er butikker fra helt sør til langt nord som selger Dia Dia sine flotte produkter. Ta kontakt med din butikk for å høre, eller ta kontakt med firmaet for mer info om butikker. Dia Dia sin kolleksjon består av kjoler, bluser, tunikaer, topper, skjørt, jakker, og tilbehør. Du kan lese mer om Dia Dia her :https://www.facebook.com/diadiadesign/
De har også nettbutikk, og den finner du her : http://diadia.tabetalt.no/

I dag er det altså en flott topp som er bak dagens luke. Vil du bli den heldige vinneren, så legger du igjen en kommentar 🙂 I dag må du også oppgi størrelsen din, og da gjerne i tall. Bruker du 42, 46, 50…?? Dia Dia toppene begynner på small som vel skal tilsvare 36/ 38, og største størrelse er da 52/54  Toppen du kan vinne er Dia Dias bestselger modell. Veldig fin topp med lag-på-lag effekt. Faller fint på og veldig flatterende. Nydelig sort blomstrete mønster. Denne toppen passer fint til skjørt og sorte bukser.
Da er det bare å legge igjen en kommentar. HUSK størrelse, og husk epostadressen din!!! Kanskje er du den heldige vinneren av den flotte toppen!! Toppen har en verdi på 700 kr .

Jeg gleder meg til mange kommentarer, og jeg gleder meg til å trekke ut en heldig vinner i morgen tidlig!! Uvant å skrive så lite som jeg faktisk gjør i dag, men dagen ble ikke helt som planlagt, og akkurat nå er det bare å få bloggen publisert 🙂 Mer i morgen, og da er det også en ny, flott gave som venter 🙂 Ikke stress for mye, prøv å senke skuldrene, prøvd å kos deg  førjulstiden, og lag deg en nydelig torsdag!!