På årets siste dag

Så er vi kommet til årets siste dag. Årets siste dag er dagen hvor vi tenker tilbake på året som har gått. Vi ser litt tilbake på året som har passert, vi legger planer, vi setter oss mål, og jeg tror nok fortsatt mange av dere setter dere nyttårsforsetter. Jeg har sluttet med nyttårsforsetter, for det gikk sjeldent mer enn kun få dager ut i det nye året før alle nyttårsforsettene hadde blitt knust. Jeg klarte aldri å holde de, jeg klarte aldri målene, og så gikk jeg resten av året, og følte meg som den største taperen. Jeg prøvde nok å ta opp igjen nyttårsforsettene både en, og flere ganger, men det gikk aldri. For en skikkelig mislykket person jeg var.

2018 skal bli mitt år! Jeg skal ikke på en eneste diett,  jeg skal ikke shake en eneste shake. Jeg skal gjøre de små grepene fordi jeg vet at det er de små grepene som vil gi resultater, og fordi jeg vet at det er endringer i kostholdet som må til for at kroppen skal miste litt mer fett enn den har i 2017.  Jeg skal ikke slutte å spise verken sjokolade, eller chips, men jeg skal prøve å være like flink som i år, eller kanskje enda flinkere. Det er ingen krise om man unner seg litt en vanlig dag så lenge man ikke gjør det hver dag. Jeg tror resepten på å lykkes er og ikke nekte seg selv alt. Man skal også leve. Man skal nyte. Man skal ikke leve på minimalt av mat. Hva slags liv er det? 

Skulle jeg snoke skapet etter en sjokolade midt i uka, så er det helt ok så lenge jeg ikke tar dårlige valg hver dag. Jul, og romjul har nok være preget av mange ” dårlige”  valg, men det har vært mine valg, og jeg kjenner at jeg lever ganske godt med de valgene jeg har tatt. Dårlig samvittighet? Joda, selvsagt. Skal den dårlige samvittigheten få ødelegge for alt jeg har gjort som jeg er så innmari stolt av? Aldri.Jeg skal heller ikke være sukkerfri i verken 60, eller 100 dager…jeg vil være mer bevisst på å redusere på sukkeret, men jeg vet at jeg ikke vil holde verken 60, eller 100 dager uansett, og hva er egentlig vitsen i å ha sukkerfrie perioder? Man kommer til å stupe i sukkeret når perioden er over. Er det ikke bedre da å redusere om man føler man må det?  Jeg skal ta mine grep rundt kostholdet, håper jeg….det er i alle fall ett av målene mine for det nye året som jeg vet vil gi positive resultater, men jeg skal ikke slutte å spise.

Treningen skal nå nye høyder i det nye året, så der har jeg absolutt mine mål som jeg vet jeg skal klare. Jeg skal fortsette der jeg slapp, og sette inn ett ekstra gir i 2018. Vekta SKAL ytterligere ned. I løpet av 2018 skal minst 10 kg fett bort. Klarer jeg mer blir jeg skikkelig stolt. Jeg vil likevel ikke sikte høyere enn at jeg vet målet kan nås.10 kg er fullt oppnåelig. Ikke hopp på diverse dumme dietter. Ikke slutt med å spise. Gjør heller små endringer, ta dette berømte ene skrittet av gangen. Reduser på mengde, for min egen del handler det mye om nettopp mengde. Tar man dette berømte ene skrittet av gangen, og kjenner at man lykkes, så kan man ta det neste, og det er sånn man oppnår de resultatene som vil få deg til å føle deg som en vinner.

Trening, og mer aktivitet er en annen ting de fleste av dere skal i gang med, i alle fall i hodene deres. Har du tenkt hva slags trening du skal i gang med? Hva passer best for deg? Hvor mye trening skal du i gang med? Jeg tror de fleste kan droppe målet om å trene nesten hver dag, de færreste vil kunne holde det, i alle fall i starten. Realistiske mål er stikkordene. Start med 30 minutter aktivitet til dagen. Gå deg små turer. Starter du på treningsstudio, ikke bo der i starten. Legg inn trening to dager i uken om du ikke har trent på lenge. Øk etter hvert som du merker at lysten er der. Lag deg en treningsplan som du kan holde.

Jeg skal ikke starte en eneste diett når det nye året nå snart banker på døren. Jeg vet at det jeg har gjort i 2017 er så bra at det bare er å fortsette på denne veien, med noen forandringer. Jeg skal foreta noen ekstra grep utover i 2018. Jeg skal bli flinkere på en del området som omhandler mat, og måltider. Spise oftere, og mindre…passe på å få spist de måltidene jeg skal. Jeg skal prøve å spise noe mindre porsjoner, redusere på noe, legge til på noe annet. Jeg vet at kosten nå MÅ settes litt i rammer, der har jeg vært for slapp. Ukebladene vil de neste ukene skrike mot oss, og fortelle om hvilke superkurer man må følge for å få den slanke, fine kroppen. Drit i alle ukeblader, og overskrifter!  Kast alt av nyttårsforsetter på båten. Du vel like godt som meg at diettene ikke holder, og når X antall dietter er over, så er du tilbake der du var før du startet disse superdiettene som egentlig ikke finnes!

Den beste dietten du kan starte, det er å ta grep i eget liv! Sett deg mål som er mulige å nå. Sett deg realistiske mål! Det er ikke realistisk at du skal trene hver dag, og det er ikke realistisk at du skal bli slank på verken shaker, nutrilettbarer, eller ananas. Mat er en del av livet. Det handler om å tenke fornuftig, spise sunt, og heller kutte ned på det du vet at kroppen ikke har så veldig godt av. Det handler om å finne erstatninger, det handler om å aktivisere seg selv når søtsuget kommer, og du vil gå beserk i sjokoladeskuffen. Det handler om å kose seg, og innse at kosen er en del av det gode livet. Det handler om å spise en sjokolade om det er det du vil, og så spiser du ikke den samme sjokoladen i morgen. Det handler om å få kontroll over samvittigheten, og være snill med deg selv. Det handler om å gjøre det du alltid har snakket om. Kom deg ut i en aktivitet, begynn å tren, finn frem joggeskoene som du fikk til jul for fem år siden. Det handler om de små skrittene, og det handler om og slutte å tro at lykken ligger i kiloene du bærer! Aksepter deg selv for den du er – du er ikke vekten din, og lykken er verken større, eller finere i en slank kropp. Se deg selv i speilet, og se hvor flott du faktisk er. Lov deg selv at du heretter skal slutte å snakke deg selv ned. Ingen andre skal heller få lov å snakke deg ned. Lykken er ikke kropp – lykken er de gode følelsene, det gode livet, de gode opplevelsene – lykken er å ha det godt med seg selv uansett størrelse.

Takk for 2017 alle fine lesere. Det føles som dere er mine venner. Takk for at du følger meg. Takk for at du heier på meg. Takk for at du tar del i min hverdag på godt og vondt som en størrelse for stor. Takk for alle komplimenter, og gode ord. Takk for at dere setter meg på plass når jeg trenger det. Dere er alle en viktig del av mitt liv, og min hverdag. Takk for alle fine meldinger og kommentarer. Det rører meg innerst i hjerteroten. Takk for meldinger om at jeg inspirerer, motiverer, og setter viktige fokus.

Jeg gleder meg til 2018. Jeg gleder meg til ett nytt bloggår. Jeg gleder meg til å fortsette endringsreisen min sammen med dere. Dere er mine støttespillere. Når 2018 om få timer banker på døren, så skal vi love hverandre å si at 2018 skal bli vårt år!

GODT NYTTÅR – VELKOMMEN 2018

Romjulsgiveaway fra Bærre Lækkert

Ikke alle er så heldige som meg som bor i nærheten av flotte stormotebutikker, eller som lett kan stoppe innom en når jeg er på veien. For mange er det snakk om store distanser, noe jeg har en tendens til å glemme. Vi bor i ett stort land hvor avstander kan være store. Da er det utrolig flott at det finnes nettbutikker med klær for oss frodige kvinner. Den nyeste er nettbutikken til Bærre Lækkert som hadde oppstart nå i høst.

Bærre Lækkert ligger i Melhus i Trøndelag, og ble startet av Kristin Aune i 2011. Kristin hadde da i flere år jobbet med ordinære størrelser, og stadig opplevd at kunder måtte forlate butikken fordi de ikke hadde store nok størrelser. Resultatet av alle disse opplevelsene ble Bærre Lækkert, en butikk for kvinner med frodige former. Butikken har ett spennende utvalg av stormote fra str. 42 – 56. Mange av dere følger sikkert Bærre Lækkert på Facebook, eller Instragram. Jentene er utrolig flinke til å legge ut nyheter, og de bruker seg selv som modeller, noe jeg har veldig sans for. Det er som regel flotte Ninni som er modell, og jeg smiler hver gang jeg ser de flotte bildene som legges ut. Jeg var så heldig å treffe disse to herlige damene på Motemessen i august, og jeg håper å treffe de igjen nå i februar.

I høst startet Bærre Lækkert opp nettbutikk etter ønske fra kunder landet over. Jeg vil tro at en nettbutikk vil bety mye for de som bor et stykke unna en stormotebutikk, og så er det jo heller ikke til å stikke under en stol at netthandel tar mer, og mer over for handel i butikkene. Det er enkelt og komfortabelt og sitte i egen stue, og handle. Kjenner man merker, og egen størrelse, så er det å bestille klær på nett ikke skummelt. Retur og bytte er også en enkel ting å gjøre, så nettbutikker er absolutt fremtiden. Bærre Lækkert fører mange kjente merker som bla  Pont Neuf, DNY, Q’neel, Que, ZIZZI, Gozzip, Zhenzi og Elinette.

Gozzip og Studio er merker jeg liker veldig godt, og som ikke har vært så lett å oppdrive den siste tiden. Bærre Lækkert har disse to merkene i sitt sortiment. Jeg har tidligere vist plagg kjøpt hos Bærre Lækkert, og jeg er så utrolig fornøyd. Av klærne jeg har kjøpt, så har jeg kjøpt den lekreste poncho jeg noen gang har sett. En sort blondestudio fra Studio som du ser på bildene her. Dog er bildene litt mørke. Aldri har jeg følt meg så pyntet i poncho. Aldri har jeg hatt en finere poncho. Jeg føler meg flott i den. Ponchoen har en topp under, og topp og poncho er sydd sammen til et plagg. Toppen er litt lengre enn ponchoen, sitter som et skudd, og gir en utrolig velhetsfølelse.

 

Jeg har også kjøpt den flotteste tunikaen fra Gozzip, en grønn blondeskjorte og en sort storskjorte med gull i. Alle plaggene har jeg brukt veldig mye. Jeg vil anbefale deg å ta en tur innom nettbutikken deres. Klikk deg rundt i sortimentet. Kanskje kan du gjøre noen gode kupp. Etter hvert kommer jo også våren .

Bærre Lækkert er en av mange butikker, og produsenter som var med på bloggens flotte julekalender, men helt på slutten av kalenderen, så skjedde det en feil en av dagene, så vi valgte da å gi bort deres gave nå i romjulen. Jeg er sikker på at dere er veldig fornøyd også med en romjulsgave.

Romjuls giveawayen vår er derfor et gavekort på 500 kr fra Bærre Lækkert. Du kan bruke gavekortet på en handel i nettbutikken, eller selvsagt i butikk om du bor i nærheten. Ønsker du å vinne gavekortet ? Legg igjen en kommentar på bloggen, og du er med i trekningen. Husk epostadressen din i kommentarfeltet.

Du finner nettbutikken til Bærre Lækkert her :  http://www.baerrelaekkert.no/ 

Du kan følge Bærre Lækkert på Facebook her :  https://www.facebook.com/baerrelaekkert/

 

Romjulsdager

Så er romjulen her. Det blir dager med mer samvær med familie, god mat og avslapning. Det blir nok også tid til å kjenne på den dårlige samvittigheten, men ikke som den gjorde før endringsreisen min startet. Jeg føler jo helt klart at godteriet, og riskremen har lagt seg på sine bestemte steder på kroppen, sånn godt synlig, men tankene gnager ikke som de gjorde før. Alle valgene som tas er mine, og er de dumme, og idiotiske, så er de like fullt mine. Akkurat det er også irriterende egentlig. Kunne man ikke hatt noen man kunne lagt skylden på i det minste? Man leter nok, men det nytter ikke.

Treningen på Rona skifter straks eier. Spring forlater Rona, og Bare Trening overtar. Treningene på Rona blir basert på kun egentrening. Her blir det nå ingen gruppetimer, noe som igjen er helt perfekt for meg som ikke lengre går på gruppetimer. Jeg er vant til å trene alene, så endringene som skjer på Rona, de vil ikke bety noe som helst for meg. Jeg fortsetter som før med egentrening 4 ganger i uken, kanskje øker jeg med en dag. Ett stort pluss med den nye eieren som kommer inn er utvilsomt åpningstidene. Nå kan man trene fra kl.05 hver dag. Jeg slipper å vente til kl.08 på tirsdager, og torsdager, og jeg slipper å vente til kl.09 i helgene. Treningssenteret stenger dørene den 27.desember, og holder stengt til den 8.januar grunnet ombygging, så her må nok hjemmeutstyret mitt inn å redde meg noen dager mens dørene er lukket. Det er ingen sjans i havet for at jeg skal være uten trening frem til 8.januar. Lysten hadde sikkert vært der, men samvittigheten sier heldigvis noe helt annet. Jeg er nødt til å fortsette den gode jobben jeg har gjort om jeg skal få en lettere kropp, og ett enda bedre fungerende hode. Jeg vil videre fra der jeg er nå. Jeg vil fortsette å kjenne på at jeg mestrer, at jeg kan og at jeg lykkes. Jeg vil fortsette å se kroppen endre seg positivt.

Jeg skal fortsette å blogge. Jeg skal fortsette å ta dere med inn i min hverdag på godt og vondt som en størrelse for stor. Jeg skal fortsette å være dønn ærlig. Dere skal fortsatt få lese om kamper jeg vinner, og kamper jeg taper. Jeg skal fortsette å blogge om klær, gi dere gode tips. Kanskje kan jeg fortsette å inspirere, kanskje kan jeg motivere? Det blir nok ikke blogginnlegg hver dag slik det har vært i desember, men jeg fortsetter med mine faste bloggdager : mandager, onsdager, lørdager og søndager. Jeg håper du fortsetter å kommentere, fortsetter med å sende meg meldinger, fortsetter med å spørre.

I morgen er det mange som starter salget, og selv om min mor rister på hodet over klesinteressen min, så skal jeg på salg. I morgen starter Nais i Lyngdal salget, så i morgen skal jeg bort dit en tur. Ikke at det er noe spesielt jeg skal ha, men salg er alltid spennende. At det alltid dukker opp noen godbiter, det gjør det alltid.

På julaften lå der en valgfri kjole fra norske Levolution bak vår aller siste luke. Levolution har virkelig mye flotte kjoler! Den heldige vinneren som nå kan få se på ny kjole, det ble : MARGARETH HOLDØ !! Gratulerer så masse, Margareth! Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

Allerede til lørdag, så blir det en ny, flott giveaway på bloggen – det er bare å glede seg. En flott gave fra Bærre Lækkert skal deles ut til en heldig leser.

Nyt romjulen <3

 

O’jul med din glede – siste luke åpnes

Så var julaften her. Jeg har vært oppe lenge… lagd riskrem, og lagd multekrem…skrelt poteter, og forberedt julefrokost. Siste gave i adventskalenderen min skal snart pakkes ut. Fortsett fra et par duftlys, en dusjsåpe til menn og ei håndsåpe, så har jeg vært superfornøyd med Rituals kalenderen min.

I dag når vi åpner siste luke i bloggens adventskalender, så håper jeg at mange har hatt stor glede av kalenderen. Jeg er så takknemlig for alle de flotte gavene jeg har fått som jeg har kunnet dele ut til en del av dere lesere. Jeg skulle så gjerne gitt noe til dere alle, for jeg har verdens beste lesere!  Utover i 2018 så vil jeg ha flotte giveaways, så det er bare å glede dere! I tillegg så håper jeg at bloggen kan fortsette å gi noe til alle dere som leser den. Jeg håper den kan fortsette å inspirere, og motivere, jeg håper jeg kan fortsette å tipse om både klær, sko, undertøy, trening og turer – innimellom også de spesielle, fine butikkene. Hovedmålet mitt er å la dere bli med på reisen jeg har startet, en reise som en størrelse for stor, en reise med mål om en bedre helse, og en lettere kropp, en reise for å bli enda mer glad i meg selv, og en reise for at vi alle kan innse at vi er bra nok som vi er. En reise med en haug av nedturer, og utfordringer, men også en reise om oppturene, om å lykkes, om å mestre. En reise hvor vi kan se hvor viktige hodet vårt er – jeg mener selv at bloggen er en viktig blogg for mange – vi er så utrolig mange som sitter og føler på akkurat de samme følelsene om vi er en størrelse for stor, eller en størrelse for liten, eller en akkurat passe størrelse.

Som en størrelse for stor, så har julen tidligere vært en utfordring, og da ser vi bort i fra alle disse julete, hyggelige tingene. Julen for meg hadde også i en lang periode en liten bismak, og jeg er sikker på at mange av dere også både har følt på det samme, og føler på det samme…nemlig all den usunne maten som forsvinner inn i munnen, og ned i magen både i førjulstiden, og i juledagene. Jeg har slitt mye med å begrense meg, jeg har slitt mye med å være litt fornuftig. Man skal ikke si nei til godsaker i julen, men man må heller ikke spise seg så mett at magen verker, eller spise så mye julegodt at man går kvalm i timer etterpå. Av og til skulle man kanskje tro at det var siste gang man fikk god julemat, eller julegodt. 

Jeg har slitt mye med julens utfordringer, og det verste er kanskje  ikke en verkende mage, eller kvalme, men det er den forferdelige samvittigheten som hele tiden ligger og gnager. Styggen på ryggen som hele tiden forteller deg hvor svak du er som ikke kan stoppe å spise i tide, eller som hele tiden forteller deg hvor mye tjukkere du er blitt etter julens utskeielser. Alle disse stygge tankene som propper deg full av negativ informasjon. Klart man fort kan legge på seg i julen med all den gode maten, og julegodtet. Det blir jo ikke like mye fysisk aktivitet i juledagene, og da er jo sjansen for å legge på seg litt absolutt tilstede…men hvor mye er det egentlig snakk om? Er det ett par realistiske kilo ( kan være ille nok det altså ), eller er det som i mitt hode fort kilo med tosifrede tall?

I mitt hodet, så var det fort mange kilo som plutselig bare festet seg på kroppen, og jeg følte meg sjeldent så flodhest som etter jul. En vaggende flodhest er vel den riktige betegnelsen, og jeg kan i dag ikke fatte at jeg virkelig trodde at jeg hadde lagt på meg både 10, og 20 kg etter ei jul, og at alt jeg kanskje hadde gjort av positive ting i forhold til vekten min nå var gått rett vest, totalt ødelagt alt sammen. Det nyttet lite at fornuftige sjeler prøvde å fortelle meg at jeg ikke var blitt en flodhest, eller at julen ikke ødelegger for endringene jeg var i gang med. Mitt hode visste best, og sa mitt hode en ting, så var det akkurat det som var sannheten. Følte man seg stor før julen, så kan man jo bare tenke seg hvordan man følte seg etter julen….

Det betyr fint lite hva som skjer mellom jul, og nyttår – det som betyr noe er hva man gjør alle de resterende dagene. Julen er kun ett lite antall dager – året har 365 dager. Det skal noe til at noen få dager i julen velter ett helt lass av dager. Det er tiden mellom nyttår, og jul som betyr noe… det er i denne perioden man legger grunnlaget, det er disse dagene som gjelder. Jeg har snart tilbakelagt ett spennende år med mange seire, men også et år med motgang, men jeg har absolutt hatt flest oppturer. Jeg har jobbet masse med meg selv, og jeg har jobbet masse med hodet som absolutt ikke alltid vil det samme som meg. Vi krangler fortsatt, og vi kan til tider krangle mye, men det er likevel mye mindre krangling nå enn tidligere.

Jeg har fått en del av svarene jeg trengte for at min prosess mot ett lettere liv skulle kunne la seg gjennomføre. Jeg knakk endelig koden som jeg sånn sett skulle ønske at jeg hadde knekt for mange år siden…men jeg har også lært hvor viktig det er og ikke se seg tilbake, eller dvele med det som er fortid. Fortiden kan man ikke gjøre noe med. Det som er gjort er gjort, men det er aldri for sent å gjøre noe med det som ligger der fremme, nemlig fremtiden. Jeg har fått en del svar på hvorfor jeg er overvektig. All overvekt har en årsak – min overvekt har også sine årsaker. Jeg har fått masse svar, jeg har blitt kjent med meg selv på en helt annen måte, og jeg har lært mye om hvordan jeg skal takle situasjoner som fort kan resultere i et dårlig valg. Jeg vet hvorfor jeg velger som jeg velger, og jeg har lært og akseptere de dårlige valgene jeg tar. Jeg skal ikke sitte her og skryte av at julen ikke lengre er noen utfordring, eller at jeg aldri sliter med dårlig samvittighet, for det hadde vært løgn.

Julens godsaker i litt større mengder enn normalt, det kan fort bli en kamp inni meg fordi jeg føler at det har blitt for mye, og fordi jeg simpelthen tror at jeg ser at maten har lagt seg spesifikke steder, men jeg har allikevel ett helt annet forhold til julens utfordringer nå enn før. Jeg er mer avslappet, og jeg har mer evnen til å kose meg, og så tror jeg at jeg er blitt noe mer flink til å begrense meg. Jeg må ikke se at godteskålen er tom, og jeg må ikke alltid spise når jeg egentlig ikke har lyst….før så gikk det automatikk i det. Stod det en godteskål på bordet, så skulle den tømmes. Jeg vet at mange sliter med det samme. Nå trenger jeg ikke å tømme hele bollen, nå er jeg stort sett fornøyd med mye mindre, men kampen med hodet, den vil nok alltid vedvare, men i mye mindre grad enn før. Jeg vil aldri bli helt på bølgelengde med hodet mitt, men veldig mye har blitt endret, og vil fortsette å endre seg. 2018 blir ett nytt spennende år. Jeg har mye å jobbe med, og jeg har nye mål. En av tingene jeg skal fortsette å jobbe med er hodet fordi jeg vet hvor mye det betyr for endringene mine at hodet, og jeg spiller på lag.

Vi skal kose oss i julen. Vi skal ikke gå rundt og kjenne på denne dårlige samvittigheten hver gang vi spiser god mat, og julegodt. Det er lov å kose seg, og julen skal være dager som skiller seg ut fra alle de andre dagene. Det er ikke disse få juledagene som utgjør den store forskjellen, eller som velter det store lasset. Jeg tror det er viktig at vi prøver å si til oss selv at de spesielle dagene som juledagene er viktige dager. Det er viktig å ha slike dager som skiller seg ut fra hverdagene. Juledagene hvor vi gjør andre ting enn ellers. Dagene hvor vi kan være mer sammen med de rundt oss, hvor vi ikke trenger å stresse, og jage, men senke skuldrene, og nyte roen. Juledagene som inneholder kos, og glede, og juledager hvor vi spiser god mat, spiser julekaker, og spiser julegodteri uten å telle kalorier. Dager hvor vi sier til oss selv at god mat er en viktig del av livet. Vi lever et liv, og vi må vi ikke glemme å nyte. Ikke spis i store mengder bare fordi det er lov i julen, men spis akkurat det du vil uten at magen verker, og kvalmen kommer stigende.

I går lå den en flott gave fra Alexis Mote bak luke nummer 23. Den heldige vinneren som får gavekort på 500 kr, valgfri strømpebukse og 50 % på en vare, det ble : LINE STAAVI!! Gratulerer så masse, Line med den flotte gaven fra Alexis!! Jeg tar videre kontakt med deg.

Vi skal nå åpne den aller siste luken i bloggens flotte julekalender. I dag er det nok en utrolig flott gave som ligger bak den siste luken. 24.desember, så ligger det en VALGFRI KJOLE FRA LEVOLUTION!  Levolution er spennende, flott, norsk design. Flotte design, gode på passform, og med ett stadig bedre utvalg av klær også opp til str.52. Jeg håper fortsatt på at plussize kolleksjonen deres vil bli utvidet, og at den også vil gå høyere opp i størrelse enn 52. Jeg har de flotteste kåper og jakker fra Levolution, To av favoritt tunikaene mine ( egentlig kjoler ) er fra Levolution. De har den fineste passformen. Trenchcoat i herlig orange har jeg fra Levolution. Korte jakker til å ha over kjoler, og topper. Veldig fornøyd! Bildene her er kun ett lite utvalg av kjolene til Levolution.

Legg igjen den siste kalenderkommentaren på bloggen min, og du er automatisk med i trekningen av en valgfri kjole. Levolution har nettbutikk, så du kan se utvalget her :https://www.levolution.no/

Takk for at du har fulgt bloggen min, takk for alle kommentarer og meldinger. Jeg har dessverre ikke fått svart på kommentarer i desember, men jeg har lest alle som en, og jeg skal svare en del i romjulen. Jeg setter stor pris på alle som har tatt seg tid til å kommentarer på bloggen nå i desember, og jeg setter så utrolig stor pris på alle som tar seg tid til å sende meg private meldinger, og mail for å fortelle om sine utfordringer, og for å fortelle hva bloggen betyr for dem. Tusen takk <3

Ønsker dere alle en god, og fredfull jul. Vinneren av kjolen kommer på bloggen i morgen. Jeg kan også røpe at allerede i romjulen kommer en utrolig flott giveaway.

Enjoy <3

Luke 23 – en flott gave fra Alexis Mote

For noen fantastiske lesere jeg har! Dere følger med, og dere bryr dere. Jeg er så takknemlig!

I går fikk jeg så mange meldinger fra dere som følger bloggen min. Noe måtte være galt med bloggen. Den var ikke oppdatert som den pleide. Den lå ikke ute som den pleide. Jeg fikk ingenting til å stemme. Jeg vet jeg hadde blogget, jeg vet jeg la den ut på blogg.no som er hovedsiden for bloggene, så hvorfor så mange av dere ikke fikk den opp, det klarte jeg ikke å skjønne. De aller fleste av dere følger bloggen min via bloggens Facebook side, og der var den ikke…. Jeg så jo også på antall kommentarer at noe var veldig feil. Det var først i går kveld at jeg oppdaget feilen, og skjønte hva som var galt. Feilen var min, og alene min. Jeg skulle gjerne ha skyldt på blogg.no, men feilen var min. Ikke var jeg stresset heller, men feilen klarte jeg likevel å gjøre 🙁

Jeg har derfor bestemt meg for at gårsdagens gave går videre i dag også. Det er mest rettferdig overfor Alexis som ga gårsdagens gave, og det er mest rettferdig overfor dere som ikke fikk lest gårsdagens blogg, og dermed vært med i trekningen av luke nr.22. Dagens flotte gave blir da gitt bort i romjulen, og det er en flott gave fra Bære Lækkert. Tusen takk for alle meldinger som jeg fikk i går. Takk for omtanken. Flere fryktet at jeg var blitt syk rett før jul. Heldigvis er jeg frisk, og skal snart nyte julen sammen med mine, men omtanken, den varmer noe veldig. Jeg sier det igjen : For noen flotte lesere!!

Jeg er sikkert ikke alene om å ha klesskap som er så fulle at dørene nærmest nekter å lukke seg. Klær er så utrolig moro, og det er en interesse jeg vel alltid har hatt. Jeg liker å kle meg pent, liker å føle meg velkledd, og jeg synes det er en god følelse det å føle seg feminin. Noen tror kanskje klær er en måte å skjule størrelsen på, litt sånn ” stakkar, så stor hun er, men hun kler seg i alle fall veldig pent “, at jeg liksom kompenserer litt, men sånn har det aldri vært for meg, for meg er det nesten motsatt. Jeg synes det er fint og kunne vise at store kvinner også kan være flotte. Klær skal ikke bare være noe vi er nødt til å ha på oss. Klær skal være noe vi føler oss flotte i, og som gir oss den gode velvære følelsen. Dersom man sliter med følelsen av at klær er stress, og at man aldri finner noe man føler seg vel i, så skjønner jeg at klær ikke gir den store gleden, men sliter man med å finne noe man kler, så er der masse hjelp å få i butikkene. Stormotebutikkene er flinke på passform, og de er flinke på farger, det er her kunnskapen på stormote er. Her blir man ikke fortalt at man kler alt man tar på seg. Her får man de ærlige tilbakemeldingene, og den gode hjelpen man ønsker. 

Alexis Mote er en av de aller største på stormote, om ikke den største. Alt startet i Skippergata i Oslo, og har i dag også butikk i Moss samt at de har en stor, flott nettbutikk. Alexis Mote drives av ekteparet Elisabeth, og Daniel Holmberg, og Alexis har fantastiske butikker med mye flott til oss som er en størrelse eller to for store. Alexis er utvilsomt en av mine favorittbutikker. Hver gang jeg er i Oslo, så legger jeg alltid inn et besøk hos Alexis. En stor, og flott butikk på 250 kvm som har klær både for oss som liker det litt trendy, og for de som helst vil ha det klassiske, og tidløse. Alexis har også en like stor butikk i Moss som jeg ennå ikke har fått besøkt.

Det er aldri noe problem å finne noe man liker hos Alexis, og jeg tror vel sjeldent at jeg har gått ut av butikken i Oslo uten handleposer. Det blir som en godtebutikk hvor man har lyst på så mye, for her er utvalget utrolig bra. Man finner ikke bare hverdagsklærne her, men her finner man også treningsklær, undertøy, strømper, yttertøy, man finner støvletter, og ikke minst penklær. Alexis har utrolig mange flotte kjoler i store størrelser, så skal du i bryllup, eller en annen anledning hvor du trenger en fin kjole, så bør du absolutt besøke Alexis. Det fine er jo at om man ikke bor i nærheten av Oslo, eller Moss, så har Alexis en flott nettbutikk. Noen synes det er litt pes å bestille via nettet, men det er det ikke så lenge man underveis kan få god hjelp med bestillingen. Man kan sende en mail, eller ta en tlf, og du vil fort merke at dette er en butikk hvor service virkelig står i høysetet. Her blir man hjulpet til å finne frem til den størrelsen som vil være den riktige for deg, dersom du føler at du trenger litt hjelp.

Alexis har også en veldig bra Facebook side, og de er flinke til å legge ut nyheter på siden sin. Alexis bruker også stort sett frodige modeller slik at man lettere kan tenke seg hvordan plagget vil se ut om man selv får plagget på seg. Det å bruke plus size personer til å vise klær i store størrelser, det synes jeg er ett must, og tommelen opp for de som er flinke til å gjøre nettopp det. Du kan følge Alexis på Facebook her : https://www.facebook.com/Alexis-Mote-AS-143991575851/ Den flotte nettbutikken til Alexis finner du her : http://www.alexismote.no/

Torsdag lå der ett nydelig smykke fra Ioaku bak luke nummer 21. Smykket er gitt av PIP Stormote. Mange hadde lyst på det flotte smykket, og den heldige vinneren ble : TORBJØRG BELLAND!! Gratulerer med det nydelige smykket, Torbjørg! Smykket er jeg sikker på at du vil bli veldig fornøyd med. Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

Nå er det kun to luker igjen i kalenderen vår. Vi åpner i dag luke nummer 22/23, og bak luken finner vi : GAVEKORT PÅ 500 KR, VALGFRI STRØMPEBUKSE SAMT ET KJØP TIL 50 % GITT AV ALEXIS MOTE! En leser vinner alle gavene.

Den flotte gaven fra Alexis Mote kan du vinne om du legger igjen en kommentar på bloggen. Du MÅ HUSKE å oppgi epostadressen din slik at jeg kan få tak i deg om du vinner. 

Lag deg en nydelig lille julaften <3

 

 

Følgende er med på årets julekalender

 

Blæst Rainwear   https://blaest-rainwear.com/no/ 

Handberg             http://www.fashiongroup.dk/Handberg.50.aspx

Levolution            http://www.levolution.no/  

Råh Fin                 https://www.facebook.com/raahfin/

Wilhelmines         https://www.facebook.com/wilhelminesas/

Pont Neuf             http://pontneuf.dk/eng/

KK Design            https://www.godske.com/brands/kk-design  

Nais                       https://www.facebook.com/naisbutikken/  

Alexis Mote           http://www.alexismote.no/  

Bærre Lækkert      http://www.baerrelaekkert.no/  

Stormberg             https://www.stormberg.com/no/  

Maxima                  https://www.facebook.com/MaximaMoteLillestromAs/

Tinas Agentur       https://www.facebook.com/tinasagentur/

Zhenzi                    http://www.zhenzi.com/zhenzi.aspx  

Nice Size                https://www.facebook.com/nicesizedrobak/

Cinderella               https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

Sørensen Sko        https://www.facebook.com/JSorensenSko/

Mother India           https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

Holte Velvære        https://www.facebook.com/Holte-Velvære-593613320718079/

LauRie                    https://www.laurie.dk/  

Loft                         https://www.loftfashion.dk/da/  

Ciso                        https://ciso.dk/  

PIP Stormote         https://www.facebook.com/pipstormote/

Luke 22 – en flott gave fra Alexis Mote

Jeg er sikkert ikke alene om å ha klesskap som er så fulle at dørene nærmest nekter å lukke seg. Klær er så utrolig moro, og det er en interesse jeg vel alltid har hatt. Jeg liker å kle meg pent, liker å føle meg velkledd, og jeg synes det er en god følelse det å føle seg feminin. Noen tror kanskje klær er en måte å skjule størrelsen på, litt sånn ” stakkar, så stor hun er, men hun kler seg i alle fall veldig pent “, at jeg liksom kompenserer litt, men sånn har det aldri vært for meg, for meg er det nesten motsatt. Jeg synes det er fint og kunne vise at store kvinner også kan være flotte. Klær skal ikke bare være noe vi er nødt til å ha på oss. Klær skal være noe vi føler oss flotte i, og som gir oss den gode velvære følelsen. Dersom man sliter med følelsen av at klær er stress, og at man aldri finner noe man føler seg vel i, så skjønner jeg at klær ikke gir den store gleden, men sliter man med å finne noe man kler, så er der masse hjelp å få i butikkene. Stormotebutikkene er flinke på passform, og de er flinke på farger, det er her kunnskapen på stormote er. Her blir man ikke fortalt at man kler alt man tar på seg. Her får man de ærlige tilbakemeldingene, og den gode hjelpen man ønsker. 

Alexis Mote er en av de aller største på stormote, om ikke den største. Alt startet i Skippergata i Oslo, og har i dag også butikk i Moss samt at de har en stor, flott nettbutikk. Alexis Mote drives av ekteparet Elisabeth, og Daniel Holmberg, og Alexis har fantastiske butikker med mye flott til oss som er en størrelse eller to for store. Alexis er utvilsomt en av mine favorittbutikker. Hver gang jeg er i Oslo, så legger jeg alltid inn et besøk hos Alexis. En stor, og flott butikk på 250 kvm som har klær både for oss som liker det litt trendy, og for de som helst vil ha det klassiske, og tidløse. Alexis har også en like stor butikk i Moss som jeg ennå ikke har fått besøkt.

Det er aldri noe problem å finne noe man liker hos Alexis, og jeg tror vel sjeldent at jeg har gått ut av butikken i Oslo uten handleposer. Det blir som en godtebutikk hvor man har lyst på så mye, for her er utvalget utrolig bra. Man finner ikke bare hverdagsklærne her, men her finner man også treningsklær, undertøy, strømper, yttertøy, man finner støvletter, og ikke minst penklær. Alexis har utrolig mange flotte kjoler i store størrelser, så skal du i bryllup, eller en annen anledning hvor du trenger en fin kjole, så bør du absolutt besøke Alexis. Det fine er jo at om man ikke bor i nærheten av Oslo, eller Moss, så har Alexis en flott nettbutikk. Noen synes det er litt pes å bestille via nettet, men det er det ikke så lenge man underveis kan få god hjelp med bestillingen. Man kan sende en mail, eller ta en tlf, og så vil du fort merke at dette er en butikk hvor service står i høysetet. Her blir man hjulpet til å finne frem til den størrelsen som vil være den riktige for deg, dersom du føler at du trenger litt hjelp.

Alexis har også en veldig fin Facebook side, og de er flinke til å legge ut nyheter på siden sin. Alexis bruker også stort sett frodige modeller slik at man lettere kan tenke seg hvordan plagget vil se ut om man selv får plagget på seg. Det å bruke plus size personer til å vise klær i store størrelser, det synes jeg er ett must, og tommelen opp for de som er flinke til å gjøre nettopp det. Du kan følge Alexis på Facebook her : https://www.facebook.com/Alexis-Mote-AS-143991575851/ Den flotte nettbutikken til Alexis finner du her : http://www.alexismote.no/

I går lå der ett nydelig smykke fra Ioaku bak luke nummer 22. Smykket er gitt av PIP Stormote. Mange hadde lyst på det flotte smykket, og den heldige vinneren ble : TORBJØRG BELLAND!! Gratulerer med det nydelige smykket, Torbjørg! Smykket er jeg sikker på at du vil bli veldig fornøyd med. Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

Nå er det kun tre luker igjen i kalenderen vår. Vi åpner i dag luke nummer 22, og bak luken finner vi : GAVEKORT PÅ 500 KR, VALGFRI STRØMPEBUKSE SAMT ET KJØP TIL 50 % GITT AV ALEXIS MOTE! En leser vinner alle gavene.

Den flotte gaven fra Alexis Mote kan du vinne om du legger igjen en kommentar på bloggen. Du MÅ HUSKE å oppgi epostadressen din slik at jeg kan få tak i deg om du vinner. 

Lag deg en nydelig fredag 22.desember <3

 

 

Følgende er med på årets julekalender

 

Blæst Rainwear   https://blaest-rainwear.com/no/ 

Handberg             http://www.fashiongroup.dk/Handberg.50.aspx

Levolution            http://www.levolution.no/  

Råh Fin                 https://www.facebook.com/raahfin/

Wilhelmines         https://www.facebook.com/wilhelminesas/

Pont Neuf             http://pontneuf.dk/eng/

KK Design            https://www.godske.com/brands/kk-design  

Nais                       https://www.facebook.com/naisbutikken/  

Alexis Mote           http://www.alexismote.no/  

Bærre Lækkert      http://www.baerrelaekkert.no/  

Stormberg             https://www.stormberg.com/no/  

Maxima                  https://www.facebook.com/MaximaMoteLillestromAs/

Tinas Agentur       https://www.facebook.com/tinasagentur/

Zhenzi                    http://www.zhenzi.com/zhenzi.aspx  

Nice Size                https://www.facebook.com/nicesizedrobak/

Cinderella               https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

Sørensen Sko        https://www.facebook.com/JSorensenSko/

Mother India           https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

Holte Velvære        https://www.facebook.com/Holte-Velvære-593613320718079/

LauRie                    https://www.laurie.dk/  

Loft                         https://www.loftfashion.dk/da/  

Ciso                        https://ciso.dk/  

PIP Stormote         https://www.facebook.com/pipstormote/

 

Nydelig tilbehør bak luke nummer 21

Kun 4 gaver ligger igjen i lukene på bloggens julekalender. Jeg har kun 4 luker igjen i min flotte Rituals kalender. Flax kalenderen skrapet jeg ferdig allerede i midten av måneden, og ble den lykkelige vinner av hele 50 kr. Jeg har fått dele ut flotte gaver til mange av dere. Jeg har fått glede mange av dere. Jeg merker på deltakelsen på kalenderen at av julen nærmer seg. Jeg merker at dere som leser bloggen opplever mye mer stress disse siste dagene før jul. Vinnersjansene er mye større nå mot slutten enn de var i starten. At det blir kalender neste år også, det gjør det, men det blir en helt ny type kalender.

I går lå det flott undertøy fra Cinderella på Gjøvik bak luke nummer 20. Lekker bh, og truse i enten sort, eller hvitt. En heldig vinner er trukket ut, og den heldige vinneren ble :THERESE LØVSETH! Gratulerer så masse med nytt undertøy, Therese! Sammen med Cinderella er jeg sikker på at du finner et sett du vil bli veldig fornøyd med. Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

I dag er det PIP Stormote som har gitt gaven bak luke nummer 21. Bak dagens gave finner vi ett helt nydelig smykke fra Ioaku. Ioaku er svensk smykkedesign, og det var Fanny Ek som grunnla Ioaku i 2012.Du kan se kolleksjonen til Ioaku her : http://ioaku.com/item-type/collections-ioaku/ Smykket du kan vinne heter ” Globe necklace” . PIP Stormote har ett godt utvalg av smykker fra Ioaku, og her er det virkelig mye lekkert. Har du ennå julegaver igjen, så kan du garantert finne noe i utvalget hos PIP. Du kan følge PIP Stormote på deres Facebook side her : https://www.facebook.com/pipstormote/ Du finner PIP Stormote i Kristiansand, og i Stavanger.

Ønsker du å vinne det flotte smykket, så legger du som vanlig igjen en kommentar på bloggen. HUSK NAVN OG EPOSTADRESSE når du kommenterer.

Lag deg en god 21.desember

 

Følgende er med på årets julekalender

 

Blæst Rainwear   https://blaest-rainwear.com/no/ 

Handberg             http://www.fashiongroup.dk/Handberg.50.aspx

Levolution            http://www.levolution.no/  

Råh Fin                 https://www.facebook.com/raahfin/

Wilhelmines         https://www.facebook.com/wilhelminesas/

Pont Neuf             http://pontneuf.dk/eng/

KK Design            https://www.godske.com/brands/kk-design  

Nais                       https://www.facebook.com/naisbutikken/  

Alexis Mote           http://www.alexismote.no/  

Bærre Lækkert      http://www.baerrelaekkert.no/  

Stormberg             https://www.stormberg.com/no/  

Maxima                  https://www.facebook.com/MaximaMoteLillestromAs/

Tinas Agentur       https://www.facebook.com/tinasagentur/

Zhenzi                    http://www.zhenzi.com/zhenzi.aspx  

Nice Size                https://www.facebook.com/nicesizedrobak/

Cinderella               https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

Sørensen Sko        https://www.facebook.com/JSorensenSko/

Mother India           https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

Holte Velvære        https://www.facebook.com/Holte-Velvære-593613320718079/

LauRie                    https://www.laurie.dk/  

Loft                         https://www.loftfashion.dk/da/  

Ciso                        https://ciso.dk/  

PIP Stormote         https://www.facebook.com/pipstormote/

 

 

Lekkert undertøy bak luke nummer 20

Undertøy er vanskelig spesielt når man er en størrelse, eller flere for stor. Vi har ofte bryster som krever både plass, og god støtte. Det å finne en bh som sitter som den skal, eller ei truse som faktisk går litt opp, men samtidig ikke ser ut som bestemor sine truser fra 50 tallet, det kan føles som en hel, liten vitenskap. Det skal stemme både oppe, og nede, man skal føle seg vel, og samtidig skal det også se litt pent ut. Ikke at det er undertøyet man viser frem i det man går ut døren, men det handler om hva man selv føler, og det er ens egen følelse som er viktig. Min følelse sier at det skal være bra under også.

Undertøy er ikke bare undertøy. Det er ikke ” bare ” å ta på seg noe. Jeg føler i alle fall at undertøy er en veldig viktig del av velværefølelsen min. For meg er det viktig å føle meg vel under også, så jeg ikke føler at det buler, og at alt av ekstra håndtak, og valker blir synlige. Med en gang en bh blir feil, så ser det ikke bra ut. Jeg prøver å finne riktig cup størrelse slik at ikke puppene tyter ut. Det er ikke pent når cupen blir helt feil, og ikke føles det særlig behagelig heller. Man går stadig og løfter, og retter på bh, på stropper, og pupper som er i ferd med å falle ut. Undertøy er en vitenskap som krever sin plass.

Der er mye lekkert undertøy i store størrelser, men ofte går lekkerheten utover komforten. For en spesiell anledning nå, og da, så kan man godt gi litt slipp på den gode komfortfølelsen, og ha det litt ” ubehagelig “, men sånn i hverdagen, da gidder jeg ikke å ha det ” ubehagelig “, da kjører jeg på en god velværefølelse, men at det likevel skal være pent. Jeg sliter med å kunne forstå at det er behagelig med stringtruser når man er en størrelse, eller flere for stor, i alle fall i det daglige. Det kan umulig være behagelig å ha på seg? En tynn strikk bak, og en liten flekk med stoff som egentlig ikke dekker der den skal fordi magen er bittelitt mye i veien? Det gir meg heller en følelse av å gå uten noe som helst om man ser bort i fra strikken som gnager, og bare irriterer, og absolutt sier i fra om at man har noe på seg.

Eller de trusene som er så lekre, men som ikke vil sitte, de som bare sklir ned hele tiden, de med elendig strikk, og holdbarhet. Jeg er sikker på at mange av dere har kjøpt mange av disse fordi de er så fine, men så blir de bare irriterende vesener som blir liggende lengre, og lengre bak i undertøysskuffen. Hvor moro er det når man hele tiden må heise opp trusene, eller kjenne at de bare blir liggende ett, eller annet sted der nede, og man egentlig ikke får gjort noe med det annet enn å kjenne på følelsen av at mye ikke stemmer? Det er en liten vitenskap å finne noe som man blir tilnærmet 100% fornøyd med. For oss som har en del ekstra, så er det en del mer som skal stemme enn for de som har flate mager.

BH’er er like vanskelig. Jeg sliter virkelig med å finne bh’er som er skikkelig gode både i omkrets, og i cup’ene. Jeg synes for min egen del at Lindex, Kappahl, og disse kjedebutikken som gledelig har undertøy også til oss store, at de ikke har bh’er til meg. Det er fordi jeg hater ordinære bh’er som aldri sitter som de skal, og ikke dekker det de skal, og fordi de ikke gir meg den gode følelsen. Jeg vil ikke kjenne at jeg har på meg en bh om du skjønner. Mange ordinære, vanlige bh’er, de blir helt feil. Jeg må ha brede stropper slik at stroppene ikke gnager meg i skuldrene, jeg må ha gode cup’er, og helst med bøyler, og jeg vil gjerne at de dekker, eller klemmer inn valkene som ofte dukker opp bak fordi bh’en ikke sitter som den skal. Dessuten skal de løfte, noe som er veldig viktig. Jeg kan ikke føle at jeg har puppene på knærne. Det er ett slit å finne en bh som oppfyller alt dette.

Jeg synes ofte de vanlige bh’ene lager fine valker på ryggen som igjen blir synlige under overdelen. Jeg kjenner liksom valkene tyte ut der bh’en stopper. Høyst sannsynlig fordi bh*en ikke er riktig, men jeg hater følelsen av valker her, og der. Jeg vil aller helst ha noe som dekker over valkene uten å bruke shape up. Shape up er ikke så behagelig annet enn i spesielle situasjoner. Jeg eier ikke mange ordinære bh’er. Jeg har ett litt sånn hat forhold til de, og jeg vil vel ikke bli go’ venn med den type bh’er før jeg har fått bort valkene på ryggen. Det betyr at jeg må fortsette å trene masse, og flittig. Det er ikke pent når de tyter både her, og der bak på ryggen fordi bh’en strammer, og er i feil størrelse. Ikke pent, og ikke behagelig.

Sliter du med å finne riktig undertøy? Kanskje er det din lykkedag i dag? I dag skal vi nemlig gi bort lekkert undertøy bak luke nummer 20. Utrolig moro at vi i kalenderen i år kan gi bort lekkert undertøy. Det har vi aldri gitt bort før. Før vi forteller mer om dagens gave, så skal vi fortelle hvem som vant gårsdagens gave bak luke nummer 19. Bak luken lå den flott overdel fra Handberg, og den heldige vinneren ble : GUNN LILLIAN JONASSEN!!! Gratulerer så masse med den lekre overdelen fra Handberg! Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

Så åpner vi luke nummer 20, og bak luken finner vi ett LEKKERT UNDERTØYSETT FRA CINDERELLA PÅ GJØVIK.. Cinderella ligger i Storgata i Gjøvik sentrum. De har ett stort utvalg av moteriktige klær for oss kvinner fra str. 42 – 60. Kvalitet, service, og passform er det som står i fokus, og som er veldig viktige ting for butikken, og som igjen er ting vi som kunder også setter veldig stor pris på. Jeg har hørt så masse flott om stormotebutikken på Gjøvik, så er du i nærheten, så ta deg en tur innom. Jeg gleder meg til jeg er på de trakter, og kan besøke den flotte butikken. Cinderella er butikken for deg som krever høy kvalitet, god sevice og et stort utvalg av klassiske klær med moderne snitt og farger str. 42-60. Cinderella fører også undertøy. Du kan følge Cinderella på Facebook her : https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

Undertøysettet vi skal gi bort i luke nummer 20 består va en full cup bh, en virkelig PLAISIR bestselger som virkelig er god for oss med store bryster. En bh som skal gi deg den gode følelsen. BH’en har brede stropper med flotte blonder. Lekker bh med et feminint uttrykk. BH’en går fra 85B – 110H. Trusen som du også vinner, den er mellomhøy med flotte blonder, og den er meget elastisk. Dette er ei meget god truse som passer fantastisk til alle størrelser. Trusen går fra str. 42-56. Du som vinner kan velge mellom sort, eller hvitt undertøysett. Her er litt bilder fra Cinderella.

Ønsker du å være med i trekningen, så legger du som vanlig igjen en kommentar på bloggen. Fortell gjerne hvorfor du ønsker å vinne dette nydelige undertøysettet fra Cinderella. HUSK EPOSTADRESSEN DIN I KOMMENTARFELTET! 

 Lag deg en nydelig 20.desember <3

 

Følgende er med på årets julekalender

 

Blæst Rainwear   https://blaest-rainwear.com/no/ 

Handberg             http://www.fashiongroup.dk/Handberg.50.aspx

Levolution            http://www.levolution.no/  

Råh Fin                 https://www.facebook.com/raahfin/

Wilhelmines         https://www.facebook.com/wilhelminesas/

Pont Neuf             http://pontneuf.dk/eng/

KK Design            https://www.godske.com/brands/kk-design  

Nais                       https://www.facebook.com/naisbutikken/  

Alexis Mote           http://www.alexismote.no/  

Bærre Lækkert      http://www.baerrelaekkert.no/  

Stormberg             https://www.stormberg.com/no/  

Maxima                  https://www.facebook.com/MaximaMoteLillestromAs/

Tinas Agentur       https://www.facebook.com/tinasagentur/

Zhenzi                    http://www.zhenzi.com/zhenzi.aspx  

Nice Size                https://www.facebook.com/nicesizedrobak/

Cinderella               https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

Sørensen Sko        https://www.facebook.com/JSorensenSko/

Mother India           https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

Holte Velvære        https://www.facebook.com/Holte-Velvære-593613320718079/

LauRie                    https://www.laurie.dk/  

Loft                         https://www.loftfashion.dk/da/  

Ciso                        https://ciso.dk/  

PIP Stormote         https://www.facebook.com/pipstormote/

En flott overdel bak luke nummer 19

19.desember og det meste er i boks. Gavene er ferdig for noen dager siden. Nå skal jeg bare bruke litt tid på å pakke, og gjøre gavene litt personlige. Jeg liker å legge litt tid, og energi på å pakke gaver. Så i dag skal jeg handle litt fint papir, bånd og merkelapper. For meg er det ikke bare å pakke inn en gave. Det ligger mye omtanke bak hver enkelt gave.

Det er så fint å gå rundt i ett julepyntet hus. Jeg synes dagene har gått altfor fort i desember, for det er i desember jeg koser meg, alle dagene før jul. Så fort vi er over på 1.nyttårsdag, så forsvinner all julepynt, og da er det ut med juletreet. 1.januar er starten på noe helt nytt, og da starter vi med blanke ark, noe som betyr at hverdagen skal tilbake. Skal hverdagen tilbake, så skal all jul ut. Jeg har nesten ikke smakt på en eneste julekake ennå. Jeg har snoket til meg et par kakemenner, et par brune pinner og ei krumkake. Det er jo før jul kakene smaker best. I dag skal faktisk min aller beste bake kransekakestenger. Det er ikke mye han er på kjøkkenet, annet enn når han snoker, men kransekakestengene, de er det han som har dreisen på. Han er også kongen av saus, og bollekongen. Det er vel stort sett hans oppdrag på kjøkkenet 🙂

I dag skal jeg til Søgne. Jeg tatoverte øyenbrynene mine for et par år siden, og det er et valg jeg ikke har angret på en dag. Jeg tenkte og vurderte lenge fordi man har sett ulike resultater, ikke alle like vellykket. Tatoveringen er jo heller ikke noe man bare kan angre på, det er noe man må leve med. Jeg vet at jeg var i de aller beste hender når jeg tok avgjørelsen, og jeg er så utrolig fornøyd! Det er så deilig å slippe å vokse bryn, og farge bryn. Nå er de like fine hver dag. De er formet utrolig fint, og som sagt så har jeg ikke angret en dag.

Fargen på brynene må fylles på i blant. Fargen for min del må fylles på hver 6.mnd. Så i dag er det tid for påfyll av farge, og det skal bli godt å få de en del mørkere igjen. Jeg drar til Søgne når jeg skal fylle på farge. Der driver Torhild Nor sin salong Livinor. En av tingene Torhild driver med er nettopp makeuptatovering, og hun er så utrolig dyktig. Jeg vet jeg er i de beste hender hos henne. Dette faget kan hun til fingerspissene. Det å tatovere bryn er ikke behagelig, men det er heller ikke smertefullt. Det er verdt den lille, ubehagelige tiden det tar. Det å fylle på farge er heller ikke noe man nyter, men smertefullt er det ikke. På nyåret skal jeg ha en ny makeup tatovering, da skal jeg tatovere eyeliner oppe, og nede. Jeg bruker eyeliner nede i det daglige, men med øyne som renner veldig mye, og som aldri vil slutte å renne, så er jo eyelineren borte på en, to, tre. Derfor er det oppe, og bestemt at jeg skal tatovere eyeliner. Gruer meg gjør jeg fordi huden er jo så tynn rundt øynene, og det er så nærme øyet, men valget er tatt.

I går lå der ei valgfri bukse fra LauRie bak luke nummer 18. For de som blir kjent med LauRie, så vil de som oftest aldri ha andre bukser. De kjøper den igjen og igjen. Det fine er også at buksene finnes i så mange modeller, så her kan man finne ei bukse uansett kroppsform, og høyde. Vi har trukket en vinner, og den heldige vinneren av buksen ble : SUZAN HANSEN!! Gratulerer så masse med ny bukse, Suzan!! Jeg er sikker på at du vil finne en bukse fra LauRie som du vil bli veldig fornøyd med. Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

Luke nummer 19 åpnes i dag, og i dag finner vi en flott overdel fra Handberg bak dagens luke. En utrolig flott overdel med mange flotte detaljer. Overdelen er gitt av Handberg i samarbeid med PIP Stormote. Handberg er dansk stormote med hovedkontor i Silkeborg. To ganger i året kommer de med ny kolleksjon : Vår/sommer, og høst/vinter. Kolleksjonen blir produsert for kvinner i fra str. 36 – 56. Handberg produserer sine klær i Europa for å sikre høy kvalitet på plaggene sine. Handberg ønsker at vi kvinner skal føle oss vakre, og vel i deres klær, og som jeg nevnte, så er jeg veldig fornøyd med mine Handberg klær fordi klærne som oftest har en veldig god passform. Handberg er og flinke på design, og ofte veldig flinke på detaljer. Mer om Handberg finner du her :http://www.fashiongroup.dk/  Overdelen gis som nevnt i samarbeid med PIP Stormote, og du kan lese mer om PIP her : https://www.facebook.com/pipstormote/

Legg igjen en kommentar på bloggen, og du er automatisk med i trekningen av den flotte overdelen. Husk følgende når du legger igjen en kommentar: 1. Oppgi størrelsen du bruker  2. Du MÅ HUSKE å oppgi epostadressen din slik at jeg kan få tak i deg om du vinner. 

Lag deg en herlig 19.desember <3

 

 

” Verdens beste bukse ” bak luke nummer 18

Jeg tenker mye, og jeg har tenkt mye på det nye året som snart er her. Ett nytt år er spennende fordi man ikke aner hva det vil inneholde. Jeg håper på ett nytt år med masse oppturer, og jeg håper jeg vil være like mye sjef i eget hode som jeg har vært i år, eller egentlig så vil jeg være enda mer sjef i eget hode enn jeg har vært i år. Sjef i eget liv er jo noe vi ofte hører, og det er uhyre viktig å være nettopp det. Sjef i eget liv blir man vel bare om man er sjef i eget hode? Hodet vil fortsatt være min første prioritet. Uten et hode som er på plass, så vil jeg heller ikke nå det jeg ønsker. Kanskje er dette et mål du også vil ha for det nye året, nemlig det å bli sjef i eget hode? Når julen har senket seg, og du har litt ledig tid, så kanskje du skal sette deg ned i ro, og mak, og tenke litt over hvordan du ønsker at det nye året skal være? Ikke tenk på alle andre, men tenk på deg selv! Hva er det du ønsker? Hva er det du ønsker å gjøre med det nye året? Hva vil du fylle det med som er godt for deg selv? Kanskje er det på tide å sette seg selv litt i førsterekke, og bli denne sjefen i eget hode?

Vi har ikke så mye å tilføre andre om vi stadig går på sparebluss, og aldri tar tak i våre egne ting. Jeg satte alltid andre i første rekke, og det har gått på bekostning av meg selv. Ingen har forventet at jeg skal sette andre først, det har vært mitt valg. Jeg er en omsorgsperson, og ønsker at alle skal ha det best mulig. Man bruker så mye tid på å sette andre først at man glemmer seg selv, og skulle man få tid til å tenke på seg selv, så er man tom for energi, og kommer sjeldent til mer enn det å tenke. Jeg tror veldig mange kjenner seg igjen. Jeg kjenner noen få superpersoner som faktisk klarer alt, de setter både seg selv, og andre i første rekke, og har tid, og energi til alt det andre også – hvordan klarer de det tenker jeg da? Hva er oppskriften?

Jeg vet ikke oppskriften på det å være et supermenneske, det ligger nok ikke for alle å være det, men jeg vet i alle fall at jeg har det så mye bedre med meg selv når jeg faktisk setter av viktig tid til meg selv, til mine ønsker, og til mine behov. Jeg har fått erfare at det går helt fint å prioritere meg selv, og at det ikke går ut over andre at jeg endelig gjør det. Jeg har faktisk mer energi til de rundt meg når jeg selv er fornøyd, jeg er en mye bedre person å være rundt. Nå bruker jeg mye tid på trening, og der har jeg tenkt å sette inn ett ekstra gir i det nye året. Jeg tenker å øke antall treningsøkter.  Jeg mestrer, og hva gir vel mer påfyll, og energi enn det å mestre. Jeg klarer å gjennomføre, og jeg klarer for det meste å droppe all verdens dårlige unnskyldninger for ikke å gjøre de tingene jeg har planlagt. Jeg bruker tid på egenpleie, og de tingene er gode for meg. Det gir meg påfyll, og energi, og de tingene skal jeg fortsette med.

Det nye året skal fylles med gode ting for meg selv, jeg skal fortsette å være sjef i eget hode, jeg skal fortsette å ta grep, og oppleve den fantastiske følelsen av å mestre…men jeg skal ikke bli egoist, eller gjøre det på bekostning av andre – det er fullt mulig å gjøre begge deler.  Jeg har jo ofte trodd at ” alle ” er avhengig av meg hele tiden, men det er ikke realiteten. Verden går fint videre om jeg ikke skal ha en finger med i spillet på det meste, og sånn er det sikkert for deg også.

I går lå der er valgfri kjole fra KK Design og Alexis Mote bak luke nummer 17. KK Design har fantastiske kjoler helt opp i størrelse 56. Mange ønsket å kjenne på prisessefølelsen i en av de flotte kjolene, og den heldige vinneren ble : SYNNØVE HOLMESLAND!! Gratulerer så masse med valgfri kjole!! Nå er det du som kan kjenne på prinsessefølelsen i en av de flotte kjolene fra KK Design. Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

Det begynner å minke på luker å åpne, men der ligger minst like flotte gaver bak de lukene vi har igjen å åpne. Vi åpner luke nummer 18, og bak denne luken så finner vi en VALGFRI BUKSE FRA LauRie! Kjenner du ikke til LauRie, så har du muligheten nå. Skulle du ikke vinne, så anbefaler jeg deg å bli bedre kjent med buksene. Det er vel ikke uten grunn at de kalles ” Verdens Beste bukser” av så mange. Det er LauRie som gir dagens gave.

Buksene fra LauRie blir altså ofte kalt  ” verdens beste bukse.” Dette er buksen ” alle ” kjøper igjen, og igjen når man først blir kjent med den. Buksen puster, holder inn, og løfter opp, og de fleste kan faktisk velge en størrelse mindre i denne buksen enn de vanligvis bruker. Buksen har en verdi på ca 899 kr, og den kommer i flere modeller, så her kan alle finne sin bukse! Buksen finnes med rette ben, smale ben, regular ben, ekstra smale ben. Buksen finnes med kort, medium, og lang benlengde, der er rett, og slett en haug av muligheter. Buksen finnes i ulike farger. Den finnes i sort, marine, og grått, den finnes i dongeri, sand, brun, den finnes i mystic violet, og hvit. Buksene fra LauRie er bukser som de fleste butikker har ” hele tiden” om man fører de, og dette er bukser som mange fører. Buksene går fra størrelse 36 og opp til størrelse 56, så her kan alle dere damer som leser bloggen min være med i trekningen. Du kan lese mer om LauRie her : https://www.laurie.dk/

Trenger du en ny, og ikke minst en helt fantastisk bukse som du bare vil elske? Legg som vanlig igjen en kommentar på bloggen, og du er med i trekningen av ei valgfri LauRie bukse. Fortsatt er det mange som kun legger igjen navnet sitt, og da gjerne bare et fornavn…jeg kan ikke trekke en vinner hvor det kun står et fornavn….heller ikke om du har et fornavn, og etternavn som mange andre har…Jeg  ha navn, og jeg   ha epostadresse. HUSK at du skriver epostadressen din i kommentarfeltet. For å være med i trekningen må du legge igjen kommentaren på selve bloggen, og ikke i kommentarfeltet på bloggens Facebookside. Vinneren offentliggjøres i morgen.

Lag den en god 18.desember. Jeg skal ha ei god treningsøkt etter noen dagers pause…igjen…en hersens forkjølelse invaderte kroppen rett etter roseninfeksjonen, så nå har jeg fått min dose med frustrasjon, og treningsstopp på ei god stund 🙂

 

Følgende er med på årets julekalender

 

Blæst Rainwear   https://blaest-rainwear.com/no/ 

Handberg             http://www.fashiongroup.dk/Handberg.50.aspx

Levolution            http://www.levolution.no/  

Råh Fin                 https://www.facebook.com/raahfin/

Wilhelmines         https://www.facebook.com/wilhelminesas/

Pont Neuf             http://pontneuf.dk/eng/

KK Design            https://www.godske.com/brands/kk-design  

Nais                       https://www.facebook.com/naisbutikken/  

Alexis Mote           http://www.alexismote.no/  

Bærre Lækkert      http://www.baerrelaekkert.no/  

Stormberg             https://www.stormberg.com/no/  

Maxima                  https://www.facebook.com/MaximaMoteLillestromAs/

Tinas Agentur       https://www.facebook.com/tinasagentur/

Zhenzi                    http://www.zhenzi.com/zhenzi.aspx  

Nice Size                https://www.facebook.com/nicesizedrobak/

Cinderella               https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

Sørensen Sko        https://www.facebook.com/JSorensenSko/

Mother India           https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

Holte Velvære        https://www.facebook.com/Holte-Velvære-593613320718079/

LauRie                    https://www.laurie.dk/  

Loft                         https://www.loftfashion.dk/da/  

Ciso                        https://ciso.dk/  

PIP Stormote         https://www.facebook.com/pipstormote/