Lekkert fra Boheme

Reklame | Alexis Mote

Boheme har mye lekkert! Jeg liker mye av stilen deres. Alt er nok ikke min stil, men mye er lekkert. Ofte kombinerer jeg andre plagg med plagg fra Boheme. Jeg liker spesielt godt jakkene til Boheme, men har også stilige skjørt og et par overdeler.

Forleden fikk jeg to nye Bohemejakker i nydelige farger. Begge fra Alexis Mote. De er så flotte, og i skikkelig lekre farger. Dere som følger bloggen min vet at jeg elsker farger. Boheme er veldig god på farger, og stilige design. Det er klær som skiller seg ut, og det liker jeg også at klærne mine kan gjøre.

Boheme sommer har mye flott. Du se mye av Boheme sin kolleksjon her : https://www.alexismote.no/merker.php?produsent=10

Den røde, lange jakken med hette er min store Boheme favoritt.  Har to av de fra før. En kremfarget og en brun. De er så gode å ha på seg. Romslige, men sitter likevel så fint. Liker detaljene, fargen. Nydelig rød. Fin jakke som kan brukes som en tynn ytterjakke på våren, eller ha på seg på sommerkvelden. Fin som ” innejakke ” høst og vinter. https://www.alexismote.no/p/overdeler/jakker/boheme-jakke-med-hette

I vår kom det en ny, lekker jakke fra Boheme. En kortere modell en den røde, men så fin! Lekker er den! Fargen er jo også helt nydelig. Rosa, og en rosa farge som jeg virkelig liker, og føler at jeg kler. Linjakken er som sagt en kort modell, men fin å ha en lengre topp, eller singlet under. Hvit for eksempel, i alle fall vår og sommer. Sort når det er høst og vinter. Jakken sitter også så utrolig fint på meg, også i ryggen som er noe av det første jeg sjekker når jeg prøver nye klær. Plaggene må sitte fint i ryggen. Minst mulig valker. Boheme har også bukser i denne fargen, der er singlet, og en supertøff kjole. Den korte jakken kommer også i rødt, og sort i nesten samme modell. Her er den rosa jakken : https://www.alexismote.no/p/overdeler/jakker/boheme-jakke-kort-rosa

Begge jakkene har jeg kjøpt hos Alexis Mote, i nettbutikken deres. Begge jakkene skal med i kofferten når jeg neste uke setter kursen nordover. Da er det ferie, og vi skal til Nordkapp. Vi gleder oss stort til å se den delen av landet, og håper virkelig at været skifter, og at værgudene er på vår side, og lar oss se Nord-Norge i skinnende sol, eller i alle fall i oppholdsvær. Kanskje noen av leserne mine vet om stormotebutikker jeg bare MÅ besøke på min vei nordover. Hvilke butikker finnes i nord?

Ønsker dere en nydelig onsdag. Jeg skal til kiropraktoren med den smertefulle foten. En uke siden trening, og det nærmer seg krise…..skikkelig krise. 

Sommer fra Pont Neuf

Reklame | Pont Neuf

Har man først blitt kjent med Pont Neuf, så har man funnet en venn for livet som man aldri vil slutte å elske. Passformen er så utrolig god. Plaggene sitter så fint på kroppen, og Pont Neuf er innmari flinke med farger og design.

Når det er sagt, så må jeg understreke at i kolleksjonene til Pont Neuf, så er der jo selvsagt ulike modeller, så her må man bli litt bedre kjent med de modelleen som finnes. Pont Neuf er heller ikke ren stormote, så her kan kvinner i alle størrelser finne sine favoritter. Pont Neuf starter på XS og går opp i 3 XL som er en str. 54/56. Overdelene jeg ofte velger heter kjole, og kan brukes til nettopp det om du er komfortabel med å vise beina. Jeg bruker de til tunika fordi jeg er ganske høy. Jeg er 178, og har dermed høyden til å bruke kjole som tunika. Noen kan bli for lange, en som regel fungerer det veldig fint.

Mange av Pont Neuf sine klær sitter inntil kroppen, og viser våre kvinnelige former. Det er utrolig flott! Jeg har jo alltid sett hvor mye finere det er med klær som sitter inntil kroppen, men jeg har liksom aldri fått det ut i praksis selv. Det er til tider innmari vanskelig å få med seg hodet til å tenke, og se sannheten. Vi tror at store, romslige topper skjuler alle valkene våre, og det gjør de vel også, men de får også kroppen vår til å se så mye større ut. Det tar tid å endre, også når det kommer til å gå med andre klær enn det vi er vant til. Det tok tid for meg å kjenne på at jeg kunne gå med kroppsnære overdeler. Hodet sa store, vide overdeler, speilet, og fornuften sa noe helt annet. Nå har jeg blitt ganske komfortabel med litt kroppsnært.

Pont Neuf sommer er en flott kolleksjon med mange flotte farger, og spennende design, som alltid. Jeg blir aldri skuffet over Pont Neuf. Der er alltid plagg som ikke jeg kler, og som ikke er min stil. Plagg som er for korte, og bukser som jeg ikke passer, men i en hel kolleksjon, så skal det noe til at alt passer smaken, og kroppen 100%. Det meste derimot er klær for mitt øye, og min kropp. 

I sommer er det en del blomster fra Pont Neuf. Nydelige modeller, både tunikaer, topper og kjoler med blomsterprint. Der er en del lin, og den serien er nydelig å ha på seg. Linkolleksjonen har topper uten armer, tunikaer, bukser og jakker. Jeg har lagt min elsk på toppene uten armer, og da med linjakken utenpå. Kommer i nydelig grønt, i hvitt, sort og sand. Søstermarket ” Choise ” har også lekre linoverdeler i sommer.

Der er ellers litt maritimt, og der er de klassiske Pont Neuf overdelene/ kjolene. Her må jeg trekke frem modellen ” Maya ” – lekker i fargene lime og hvitt. Skikkelig sommer!

” Ingrid ” er en maritim modell. Dette er en kjole man kan få i rødt og hvitt, eller i blått og hvitt. Uten stropper, klar for sommer og sol. Jeg er jo ikke komfortabel med å vise armer, men gjør faktisk et unntak på bloggen i dag. Nydelig på varme dager på terrassen, flott på stranda, eller i båten. Fin nok for en spradetur i byen.

Modellene ” Lisbeth ” og ” Maya ” er nydelige modeller med blomsterprint. Også her får man en nydelig følelse av sommer. ” Lisbeth ” som er den lyse modellen får man i topp, og tunika, og ” Maya ” får man i tunika og kjole. Velger man tunika, så heter modellen der ” Riva.”

Til slutt så må jeg skrive noen ord om ” Erika.” Egentlig er dette en kjole, og kan absolutt brukes til det. Jeg skal bruke den til tunika. Utrolig nydelig på! Myk og herlig, og jeg synes den er innmari stilig. En slags lang collegegenser med hette, bare mye stiligere, og mye bedre å ha på seg. Modellen finnes også i jakke, den heter ” Elin.” Jeg kommer til å bo i disse to når vær og temperatur tillater det.

Du kan se hele Pont Neuf sin sommerkolleksjon her : http://pontneuf.dk/sommer-2018/

Det er mange butikker som fører Pont Neuf. Både stormotebutikker og ” ordinære ” butikker. Lurer du på hvor der er en forhandler i nærheten av deg, så har jeg en oversikt og kan hjelpe deg.

Ha en nydelig søndag hvor du enn befinner deg. Her i sør har vi jo sommer med stor S. Jeg merker at varmen er veldig utfordrende for lymfebein og lipødemkropp.  I tillegg har jeg ikke trent på 5 dager, og den dårlige samvittigheten gnager intenst. Trening er utelukkende akkurat nå pga en fot som igjen er så smertefull at jeg ikke kan trene. Heldigvis skal jeg til kiropraktoren igjen til uken, og da satser jeg på å få hjelp mot smertene. Hverdagen kan være utfordrende i blant, og det er jeg nok ikke den eneste som føler på. Likevel må vi gripe fatt i alt det andre som gjør livet så innmari ålreit 🙂

Pupper som henger og stropper som gnager

Reklame | Atelier Alexandra, Snefrids Hus

Det å finne undertøy som sitter som det skal, det er en hel vitenskap, og kan fort skape stor frustrasjon. Du kjenner deg sikkert igjen?  Jeg føler undertøy er en veldig viktig del av velværefølelsen min. For meg er det viktig å finne en bh som sitter som den skal. Jeg hater å føle at det buler, og at alt av ekstra håndtak, og valker blir synlige. Med en gang en bh blir feil, så ser det ikke bra ut. Jeg prøver å finne riktig cup størrelse sånn at puppene ikke tyter ut. Det er ikke pent når cupen blir helt feil, og ikke føles det særlig behagelig heller. Man går stadig og løfter. Man retter på bh, man retter på stropper, og man må redde puppene som er i ferd med å falle ut. Undertøy er ikke lett.

Noen kan trylle. Alexandra Jocker Boekhout er en av de. Alexandra er Norges eneste undertøysmodist, og har eget atelier, og butikk i idylliske Lillesand. Her kan du får spesialsydd din egen bh, eller ditt eget badetøy. Alexandra kan undertøy til fingerspissene. Alexandra syr ut i fra dine ønsker . Det nytter ikke at noen sier hva du passer, så lenge du ikke har følelsen av velvære når du har det på, Alexandra er opptatt av å gi tips, og råd, men det er du som bestemmer hvordan undertøyet, eller badetøyet skal være.

Noen damer har små bryster, men så trekker de kanskje en del over ryggen. Noen har store bryster, og sliter med å finne en bh som er stor nok. Noen har litt forskjellig størrelse på puppene sine, mens andre igjen har protese. Felles for mange kvinner i dag, er at de har problemer med å finne en bh som sitter som den skal, selv i spesialforretninger. Det er her Alexandra kan være til stor hjelp. Alexandra syr på mål. Du velger selv stoff, blonder eller ingen blonder og selvsagt hva slags modell du ønsker. Når det kommet til badetøy, og spesielt badedrakter, så kan Alexandra sy med både armer og bein, og du kan få en badedrakt som gjør at også du kan nyte sommer og bading. Bikini kan for eksempel være en fin topp, og en høy truse slik at du får dekket det du ønsker. Eller en truse med bein, eller et skjørt.

For Alexandra, så begynte det som en hobby. Alexandra fant aldri en bh som satt perfekt. Det var da hun begynte å sy sine egne, og hobby ble til jobb da hun flyttet til Norge fra Nederland sammen med familien sin. Alexandra erfarer at mange damer går rundt med feil bh-størrelse, noe som kan føre til både lut rygg, vonde skuldre og vond nakke. Klærne sitter ofte ikke som de skal når bh blir feil. Hun har hatt kunder som kommer og forteller at de har fått bedre helse etter at de kjøpte seg en spesialtilpasset bh. De går fra butikken med en rakere holdning. Klærne sitter penere og de får en mye finere silhuett.

Ofte ser man at bh’ene lager fine valker på ryggen som igjen blir synlige under overdelen. Valkene tyte ut der bh’en stopper. Jeg må ha noe som dekker over valkene uten å bruke shape up. Shape up er ikke så behagelig annet enn i spesielle situasjoner. I følge Alexandra så er det sånn at de aller fleste av oss får denne valken når bhen gjør jobben sin og støtter og løfter brystene. Den største feilen mange kvinner gjør er at de velger en bh som er for stor i størrelsen. Da vil den havne langt opp på ryggen, brystene vil sige fremover og holdningen bli mer lut.

Neste lørdag, 2.juni kan du treffe Alexandra på velværedagen på Snefrids Hus. Hun skal lære oss om cuper, og størrelser. Hva betyr tallene og bokstavene? Hvordan finner man den riktige bh’en? Hva er den riktige bh’en til min kropp? Hun vil også fortelle hva hun driver med som undertøysmodist, og hvordan hun kan hjelpe deg med å spesialsy undertøy og badetøy.

Velværedagen neste lørdag blir ett unikt arrangement. En dag mange har savnet, og som mange vil sette pris på. En dag hvor du kan lære masse, og dermed kaste mange frustrasjoner på båten. En dag du fortjener.

Lørdag 2.juni starter vi i hovedsalen på Snefrids Hus kl.12.00 hvor vi er omgitt av vakre lysekroner. Her skal vi lære om farger og fasong, og vi skal lære hvordan klær kan sitte bra på kroppen. Passform, farger og design på klær er noe mange kvinner sliter med.

Vi skal også lære litt om makeup. Hva slags farger kler jeg, og hvordan legger jeg en fin makeup.

Vi tar et avbrekk før lunsj, og rusler inn i skogen med tomme kurver. Her skal vi få lærdom om urter, og blomster som vi kan spise til lunsj, og vi skal lage vår egen te. Hva er vel bedre enn å nyte et måltid som man har vært med på å lage selv. Etter pausen vil dere få høre mer om undertøy fra Alexandra.

Dette blir en flott dag! Ta med deg ei venninne eller to, ta det som en mor-datter dag, ta med deg svigermor, eller syforeningen – eller hvorfor ikke ta det som en dag kun for deg selv? Skulle du bo noen mil unna, så ta det som en fin dagstur. Det er verdt det!

Pris for dagskurset er 490 kr, og inkluderer også mat og drikke.

Før vi avslutter helt på lørdag, så vil dere få muligheten til å kikke rundt, og få en god prat med både Snefrid og Alexandra. Vi gir gode tilbud til dere som kommer. I tillegg til kjoler, og undertøy, så er der også en liten gårdsbutikk på Snefrids Hus.

Påmelding : [email protected]

 

 

 

T-skjorten med den gode armlengden

Jeg får så mange henvendelser fra lesere som er på utkikk etter overdeler med god armlengde. Dette har jeg skrevet mye om på bloggen. Det er ikke lett å finne gode, og fine overdeler med en like god armlengde. Jeg fatter ikke hvorfor det skal være så vanskelig å produsere en god lengde på armer når det er så mange som ønsker det. Noen er flinke, og de skal man rose.

Jeg har funnet noen overdeler som har god armlengde, og som i tillegg er fine. Ikke mange, men noen. De fleste av de jeg har overvintret både en og flere sesonger i klesskapet mitt. Jeg er stadig på leting.

For dere som leter etter t-skjorte, så har jeg skrevet om favoritten før, men jeg nevner den gjerne igjen : T-skjortene fra No Secret. Nå er det mulig at No Secret har flere t-skjorter, så du må sørge for at du får den med god armlengde, og årets modell gjerne. Den beste t-skjorten ever. T-skjorten som er akkurat slik jeg ønsker den : God på lengde, en t-skjorte med god passform, en t-skjorte som har en veldig god armlengde, og som dermed skjuler det jeg ønsker å skjule av grevinneheng og løshud. At den er fin å se på, det er selvsagt også en viktig ting. Er det rart at t-skjorten nå finnes i nesten alle regnbuens farger på klesstativet mitt.

Jeg er høy. Jeg er 178 cm , så jeg kan ha overdeler med god lengde. Jeg liker at overdeler har en god lengde. T-skjortene fra No Secret har en lengde på ca 90 cm, og til meg, så er det en god lengde. T-skjortene går i hele størrelser, og jeg har kjøpt str. 50. Jeg har egentlig ikke funnet en eneste “feil ”  med den, så i mine øyne, så er den perfekt. Jeg kan ikke skjønne at ikke flere kan produsere t-skjorter med en slik lengde, og ikke minst med en slik, god armlengde? T-skjorten  har en veldig god passform, og det gode stoffet får den til å falle fint.

Jeg digger denne t-skjorten! Det er ei sånn t-skjorte som man kan ha mange av. Der er en del dager i løpet av sommeren hvor man ønsker å ta på seg ” ei ordinær ” t-skjorte. Denne er ordinær, men likevel veldig pen, og er en t-skjorte for flere anledninger. Og selv “ordinære” t-skjorter skal føles gode.

Min store t-skjorte favoritt kommer altså fra No Secret. Årets modell er i 62% viskose, 33% polyester, og  5 % elastan. Stoffet er tungt, så det faller veldig fint, og t-skjorten sitter dermed utrolig fin på. Se også godt på bildene av t-skjorten, og se på den gode armlengden. Hurra! Her snakker vi en armlengde som dekker nesten halve armen. En armlengde som dekker det meste av det vi ikke ønsker å vise til omverdenen.

Den perfekte armlengden for oss med grevinneheng, løshud, og valker – den er innmari vanskelig å finne. Jeg får så mange henvendelser fra dere som leser bloggen om nettopp dette. Hvor finner man fine, lette sommeroverdeler hvor også armene kan føle seg vel? Hvor finner man vanlige t-skjorter med gode armer? Hvor finner man overdelene med armlengde som skjuler det man ønsker å skjule? Ett stort hurra for dere som ikke bryr dere om grevinnehenget, løshuden, og valkene som disser, for det er jo sånn det skal være….men for oss andre, så er det så frustrerende at ikke produsentene skjønner at vi ønsker god armlengde! Hvor vanskelig kan det være å legge på noen få cm på armene? No Secret har i alle fall skjønt det på akkurat denne modellen.

Følg meg gjerne på Snap og Instagram : heidirosander

 

En dag som vil bety så mye

Reklame | Snefrids Hus. Atelier Alexandra

Det nærmer seg velværedagen på Snefrids Hus. Ett unikt arrangement. En dag mange har savnet, og som mange vil sette pris på. En dag hvor du kan lære masse, og dermed kaste mange frustrasjoner på båten. En dag du fortjener. Likevel merker jeg at sørlendinger ikke er som mange andre. Det skal tenkes, og vurderes opp og i mente. Hvorfor ikke bare bestemme deg for at dette, dette skal du være med på? Det blir en dag du vil huske, og Snefrids Hus ligger så idyllisk til i Reddal i Grimstad.

Lørdag 2.juni starter vi i hovedsalen på Snefrids Hus hvor vi er omgitt av vakre lysekroner. Her skal vi lære om farger og fasong, og vi skal lære hvordan klær kan sitte bra på kroppen. Passform, farger og design på klær er noe mange kvinner sliter med.

Vi skal også lære litt om makeup. Hva slags farger kler jeg, og hvordan legger jeg en fin makeup.

Vi tar et avbrekk før lunsj, og rusler inn i skogen med tomme kurver. Her skal vi få lærdom om urter, og blomster som vi kan spise til lunsj, og vi skal lage vår egen te. Hva er vel bedre enn å nyte et måltid som man har vært med på å lage selv.

Etter lunsj kommer mer spennende.  Alexandra fra Lillesand er Norges eneste undertøysmodist. Alexandra skal ta oss inn i en ny verden. Alexandra kan undertøy til fingerspissene, og hun elsker å lage badedrakter med armer og ben. Tenk så deilig å finne undertøy, og badetøy som faktisk passer. Alexandra kan hjelpe deg med cuper, og type bh for din byste, og din kropp. Hvordan skal egentlig en bh sitte? Hvordan vet man hvilken cup man er? Hvilken bh type passer for deg? Visste du at du også kan få skreddersydd undertøy, og badetøy?

Dette blir så spennende! Ta med deg ei venninne eller to, ta det som en mor-datter dag, ta med deg svigermor, eller syforeningen – eller hvorfor ikke ta det som en dag kun for deg selv? Skulle du bo noen mil unna, så ta det som en fin dagstur. Det er verdt det!

Vi starter drømmehelgen vår lørdag 2.juni kl.-12.00, og avslutter kl.17.00

Pris for dagskurset er 490 kr, og inkluderer også mat og drikke.

Før vi avslutter helt på lørdag, så vil dere få muligheten til å kikke rundt, og få en god prat med både Snefrid og Alexandra. Vi gir gode tilbud til dere som kommer. I tillegg til kjoler, og undertøy, så er der også en liten gårdsbutikk på Snefrids Hus.

For dere som ønsker ett helt personlig kles, og makeup kurs med overnatting på Snefrids Hus, så kan vi ønske dere velkommen fra fredag 1.juni. Ta da kontakt for mer informasjon.

Påmeldingsfrist er FREDAG 25.MAI

Påmelding : [email protected]

Du kan lese mer om Snefrids Hus og Atelier Alexandra her : https://www.facebook.com/snefridshus/   ,    http://www.snefridshus.no/ og her https://www.facebook.com/Atelier.Alexandra/

Vi gleder oss til å treffe deg!

En real treningsøkt for huden

Reklame | Klinikk Nova

Jeg ønsker å sette egentid, og egenpleie i fokus. Det er på tide at du setter deg selv litt i første rekke, og det er på tide at du ikke har dårlig samvittighet fordi du gjør gode ting for deg selv. Har du det godt, så har de rundt deg det godt. Smiler du, så smiler andre. Ingen er tjent med en sliten deg som føler at alle rundt deg er viktigere enn deg selv. Du fortjener å være god mot deg selv, og egentid, og egenpleie er så viktig.

Uansett hvilken alder man er i, så er man aldri for gammel til å tenke på seg selv, til å gjøre gode ting for seg selv. Og har man anledning økonomisk, så har man også tiden. Det kalles prioritering. Å ta vare på seg selv betyr ikke at man verken er selvopptatt eller jålete. Å ta vare på seg selv, det å sette av litt tid til seg selv, det er kun positivt. Det gir energi, og masse gode følelser. Jeg har fra jeg var i tenårene alltid tatt vare på huden min. Jeg renser hud morgen, og kveld. ” At du gidder ” for jeg ofte høre. Jo, jeg gidder. Jeg har alt igjen for at jeg har tatt vare på huden min gjennom årenes løp.

Hud for meg er viktig. Huden spiller på lag med meg. Likevel trenger den pleie som ikke jeg alltid kan gi den selv. Uansett hva slags hud man har, så er det viktig å gi den god pleie. Både for å få en finere og bedre hud, og ikke minst til å finne produkter som passer din hud, og som er gode for din hud. Det er ikke alltid den beste ideen og bare ta en ansiktskrem på hylla i butikken.

Forrige søndag skrev jeg om en spennende hudbehandling som jeg nå skal teste ut i samarbeid med Klinikk Nova. Behandlingen er en av de hotteste innen hudpleie for tiden. Behandlingen heter Green Peel. Green Peel er naturlig hudfornyelse. Green Peel er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100% naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. Green Peel inneholder kun rene planter, og urter. Her brukes bla aloe vera, og blæretang. Behandlingene er nr.1 i verden på nettopp hudfornyelse. En rekke kjente personer bruker disse behandlingene. Green Peel er utviklet av hudlege dr. Christine Schrammek allerede i 1958. Datteren dr. Christine Schrammek – Drusio har gjort behandlingen medisinsk underbygget. Behandlingen passer absolutt alle.

Jeg har nå hatt den første av i alt tre behandlinger med Green Peel på Klinikk Nova. Hudpleier, Ingunn Pernille ga meg ” Green Peel Fresh Up ” som første behandling. Dette er den mildeste av de tre Green Peel behandlingene og den egner seg ypperlig som en behandling når du trenger “den ekstra gløden”. Den fornyer hudoverflaten og jobber lett innenfra med å fornye huden din.

Det som er så unikt med Green Peel er at den er helt naturlig, det er en urteblanding som masseres inn i huden, og som jobber fornyende, rensende og antiinflammatorisk i huden din. Det gjør at Green Peel passer for alle, også de som har sensitiv hud. Behandlingen speeder opp hudfornyelsesprosessene i huden. Etter Green Peel Energy og Green Peel Classic vil huden flasse i et par dager og etter kun 5 dager har du “ny hud” som oppleves og ser friskere og glattere ut. Green Peel kalles en treningsøkt for huden, nettopp fordi den speeder opp prosessen og hjelper huden til å fornye seg raskere.

Green Peel bekjemper aldring, og tap av spenst. Green Peel skal gi synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud samt store porer.

Den første behandlingen var nydelig. Først en skrubb, og så ble det lagt på en maske. Dette var virkelig velvære. Man kjente at huden jobbet på en veldig god måte. Grønn og fin ble jeg som dere ser, men for en fantastisk følelse det var å ligge på benken, og kjenne at huden fikk god pleie. Det er nydelig å få massert Green Peel’en inn i huden. For ikke å snakke om følelsen etterpå. Det føltes som om huden var ny. Myk og god, og jeg følte den glødet. Jeg følte den glødet lenge. Huden min likte behandlingen. Det var ingen negative ting å sette fingeren på – kun optimal pleie for huden som man virkelig kjente etterpå., og en hud som glødet og så fin ut.

Klinikk Nova har to salonger her i Kristiansand. Klinikk Nova tilbyr vel det aller meste innen hud, hår, vipper og negler. De har en salong i Skippergada, og en salong på Hamresanden. Ingunn Pernille er hudpleier ved klinikken på Hamresanden. Klinikk Nova skal ha skryt for to viktige ting i tillegg til den nydelige Green Peel behandlingen : Atmosfæren. Man senker skuldrene helt når man går inn døren, og man blir tatt så godt i mot. Jeg kan fort bli skeptisk fordi jeg må føle meg trygg på slike salonger. Her følte jeg tryggheten fra første stund. Ingunn Pernille er jo også ett nydelig menneske, noe som betyr masse. Benken jeg lå på under behandlingen er pluss nummer to. Ofte er slike benker smale, i alle fall for meg som er en størrelse for stor. Blir de smale, så ligger jeg vondt, og er de i tillegg spinkle, så ligger jeg på nåler, livredd for å ødelegge benken. Benken på Klinikk Nova var en drøm å ligge på! Bred, solid, og så fantastisk god at jeg tror jeg sovnet litt mens jeg lå med masken på. De fleste tenker kanskje ikke over dette med benken fordi det ikke er noe problem, men det er en viktig ting for meg, og alle andre som er litt romslige.

 

Neste behandling med Green Peel blir i slutten av mai. Det skal gå ca fire uker mellom hver behandling. Neste gang skal jeg prøve Green Peel Energy. En dypere variant og som passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Du finner Klinikk Nova her : https://www.facebook.com/klinikknova/ og her : https://www.klinikknova.no/

Green Peel behandlingene kan du lese mer om her : https://www.schrammek.no/

 

 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

 

 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ny allværsjakke? Her er min favoritt

Er du på jakt etter ei ny allværsjakke? Her er min store favoritt.

 

Veiviser fra Stormberg, det er utvilsomt jakkefavoritten min, allværsfavoritten min. Veiviser jakken dekker rompa med god margin, har en utrolig god passform, og er bare veldig god å ha på seg. De fleste kvinner leter etter jakker som dekker baken, og allværsjakker er ofte korte modeller, men Veiviser er jakken som tilfredsstiller rompekravet. Det er første gang jeg har funnet ei skikkelig turjakke som har en så god lengde at den dekker rompa ordentlig godt. Ofte stopper de gode turjakkene på rompa, eller kanskje en cm under. Jeg vil ha en turjakke som går godt under rompa, og er rompa dekket, så blir helheten så mye bedre. Man føler seg vel, og det er jo alltid den følelsen man er ute etter.

Veiviser fra Stormberg er en trekvart jakke, og jeg har ikke hatt en bedre turjakke på meg. Alt stemmer liksom, og jeg fikk nettopp denne følelsen når jeg tok den på meg for første gangen. Jakken er vind- og vanntett, den er fukttransporterende, og passer dermed ypperlig i allslags vær, enten det er vind, regn eller snø. Veiviser trekvart jakke er en sporty kombinasjon av en klassisk regnkåpe og en teknisk skalljakke. Veiviser trekvart jakke har ProreTex© membran, og skal vi være litt tekniske nå, så betyr ProreTex  en membran med gode vanntette, vindtette og fukttransporterende egenskaper som brukes i ytterbekledning utviklet spesielt for aktivt friluftsliv. Veiviser har fleecefor i halsen, den har tapede sømmer, og refleksfelter. Jakken har dobbel stormklaff, og gode lommer. Den har også ventilasjonsåpninger under armene.

Nå i vår har Stormberg kommet med Veiviser jakken i to nye, flotte farger. Det er så herlig med farger. Farger gjør i alle fall meg utrolig glad. Veiviser kommer i  ” Provence “, en nydelig lyseblå farge, og den kommer i ” Brandied Apricot ” som er en flott, lys rosa farge. Jeg valgte ” Provence “, og den fargen føles veldig riktig til meg. Jeg føler meg vel i den, og jeg synes den er utrolig fin. Jeg blir oppriktig i mye bedre humør når jeg får på meg sånne gode, glade farger.

De to nye, flotte fargene i Veiviser går opp i str. 4 XL, og jakken passet fint til meg i 3 XL. Jeg kan ikke legge på meg for å si det sånn, men det var vel heller ikke planen. Jeg er vanligvis 48/50, så vet dere litt i forhold til størrelsene. 4 XL som er største størrelse er da en 50/52. Trenger du en størrelse større, så kan man få Veiviser i 5 XL om man velger fargen som heter ” Jet Black.” Du finner Veiviser her : https://www.stormberg.com/no/veiviser-trekvart-jakke-dame.html#10347760133

Vi stråler mer når vi bruker farger. De fleste ” gjemmer ” seg bort i alt det sorte, men jeg kjøper gjerne klær som skiller seg litt ut dersom fargene, og passformen er meg. Det gjør jeg ikke fordi jeg vil skille meg ut,  men jeg elsker farger. På dager hvor allværsjakke er på sin plass, så skal jeg nå stråle i min nye, lyseblå Veiviserjakke, og jakken, den skal få bli med meg i kofferten når vi snart skal på ferie nordover.

Endelig nye treningsklær

Reklame | Stormberg

Treningsklær i store størrelser er ikke alltid like lett å finne. Dette med treningsklær er også noe jeg veldig ofte får spørsmål om fra dere som følger bloggen min. Jeg tror mange blir både oppgitt, og frustrert når man ser hvor lite treningsklær der finnes for oss som er en størrelse, eller flere for store. Det er frustrerende når man aldri finner noe som passer. Hvordan skal man kunne få ett mer aktivt liv uten riktige klær? En tur i skogen blir liksom ikke helt den samme i pumps, og fine bukser.

Jeg skjønner ikke hvorfor ikke flere produsenter ser behovet, eller om de ser behovet, hvorfor er de så redde for å satse ? Man skal faktisk ikke så høyt opp i størrelse i klær før man ikke finner noe som passer. Jeg prater også med folk som i utgangspunktet ikke så veldig store,  men likevel sliter de  veldig med å finne tur, og treningsklær, og man blir så lei av å tråle butikker uten å finne noe som passer. Man starter med friskt mot, men nærmer seg kjelleren når man slukøret drar hjem uten noe i posen. Den eneste som kanskje er fornøyd må vel være lommeboka. Vi som er overvektige oppfordres til å være aktiv, men da må vi også ha klær å være aktive i. Jeg har gått mye turer jeg i klær som absolutt ikke er turklær, og trent i klær som ikke er beregnet for trening. Det var langt annet enn behagelig.

Stormberg er uten tvil den produsenten som i dag har det beste utvalget av treningsklær i store størrelser. Jeg håper Stormberg vil satse enda mer på store størrelser til både menn, og kvinner i tiden fremover. Behovet er der, og markedet bør være der. Når det kommer til turtøy, så er utvalget i store størrelser hos Stormberg veldig bra akkurat nå. De har ett stort utvalg av både flotte jakker, turbukser, fleecejakker, regnjakker og ull. Stormberg fortjener nok en gang tommelen opp.

I dag har jeg lyst til å vise dere min nye trenings t-skjorte. Endelig nye treningsoverdeler i store størrelser fra Stormberg. Jeg blir utrolig glad når jeg får tak i virkelig gode overdeler å trene i. Hilleberg er en ny treningsserie. Her kan du enten få hettejakke, eller genser, begge med lang arm. Det er genseren jeg har testet på trening de siste dagene.

Jeg var spent på treningsgenseren. Jeg trener som regel med t-skjorter, og var spent på om en genser ville bli mye varmere. Stoffet som Hilleberg er produsert i er så utrolig mykt og behagelig, man kjenner jo nesten ikke at genseren er på. God å trene i var den også, veldig god faktisk. Genseren var ikke noe varmere enn ei t-skjorte, og den absorberte svetten veldig bra. Jeg kan fort føle meg litt hemmet i en genser når jeg trener, men Hilleberg har en veldig god stretch, og dermed blir ikke bevegelsesfriheten hemmet.

Farger blir heller aldri feil. Hilleberg er flott i orange og hvitt, og jeg kjenner at fargen gjør meg glad. Hilleberg går opp i størrelse 4 XL, og her har jeg valgt den største størrelsen, og den sitter fint. Noe kroppsnær, men selv for meg, så føles dette helt greit. Du finner Hilleberg her : https://www.stormberg.com/no/hilleberg-genser-dame.html#10352820017 og her : https://www.stormberg.com/no/hilleberg-hettejakke-dame.html#10352720017

 

Å kjenne på glede

Hva er glede egentlig? Det er ikke lett å forklare ordet, og glede er så individuelt, og personlig. Det jeg opplever som glede kan være noe helt annet for andre. Det som i alle fall er helt sikkert, det er at glede er noe godt, glede er noe positivt. Man smiler, kroppen bruser, og man kjenner på alle disse gode følelsene inni seg. Glede får en til å føle seg bra, og glede får oss til å føle at livet er innmari fint 🙂 Alt går så mye lettere når man føler seg glad, og man er så mye mer positivt innstilt til det meste. Menneskene rundt oss merker jo også når vi er glade, vi utstråler så masse positiv energi….og glede, det smitter. Det er godt å være rundt glade, positive mennesker, og det er jo gjerne på ett slikt godt sted man ønsker å være mesteparten av tiden…men jeg tror de færreste av oss går rundt og kjenner på gleden størstedelen av døgnet.

Jeg tror dessverre at gleden ofte forsvinner i hverdagens stress, og jag. Alt stresset, alt jaget, og all negativ tenking gjør at der ikke er plass til å føle på alt det gode. Vi ser ikke alle de fine tingene som vi bør stoppe opp, kjenne på, og glede oss over. Vi ser ikke hvor viktig der er å kjenne på det å føle seg glad. Noen ganger klarer vi kanskje heller ikke helt å se at der er ting å glede oss over. Det er så mye annet som tar alt fokus, og all energi, og da går man nok heller i kjelleren enn andre veien. 

For min del, så har det vært tungt å være en størrelse for stor gjennom livet. Kanskje var det ikke det at jeg var en størrelse for stor som var så ille, men det at jeg aldri, før nå, har klart å akseptere den store kroppen. Jeg har aldri likt kroppen min, og vi har aldri spilt på lag. Når man aldri er fornøyd med den man er, og stadig går og snakker seg selv ned, så er det sannelig ikke mye plass igjen til glede! Alle disse dustete, irriterende tankene som er fullstendig sjef over deg, de tapper deg også for all energi, og da er det ikke alltid så lett å smile til verden.

Det vil alltid være dager som er grå, og triste…sånn er livet. Dagene er ulike, humøret skifter, sånn er det for oss alle. Man opplever motgang langs veien, og det er dager hvor en føler at alt bare er dritt….dette er livet. På sånne dager er det viktig å prøve å finne frem til den gode følelsen, sette seg ned, og tenke på hva som gjør oss glade? Det er ulike ting som skaper glede for oss…for meg kan glede være musikk, eller en tur ut i naturen. Glede for meg kan være god egenpleie, jeg blir glad av å le, trening gir meg glede…. Nå skal jeg også bli bestemor – det er vel den største gleden man kan kjenne på! Det gjør dagene mine gode. Veldig gode.

Uansett hva som gjør oss glade, så er det viktig å sette av tid til de gode tingene i hverdagen. Senke skuldrene, og skyve bort alt du ” skulle ha gjort ” – det er sjeldent noe løper fra en. Jeg kan ikke si at jeg stortrivdes med å være rundt meg selv når jeg tidligere fokuserte så innmari negativt. Nå liker jeg mye bedre å være rundt meg selv fordi jeg har lært å fokusere på en helt annen måte. Det er kun du, og jeg som har ansvar for vårt eget humør, vår egen glede, og vår egen lykke. De små tingene snakker man ofte om, og for meg er de små tingene viktige. Jeg elsker hverdagen. Hverdagen er en god plass å være, og det er de små tingene i hverdagen som gjør meg glad. Et smil, en hyggelig kommentar, plommer fra egen hage, blomster, ei ny veske – det er så mange slike ting som jeg blir glad av.

Alle dere fine lesere som jeg treffer, og gir meg de fineste tilbakemeldinger på bloggen – det gir meg en enorm glede! Alle fine, private medinger, og alle fine kommentarer – at du leser bloggen min betyr enormt mye for meg. Ingen av oss kan skylde på andre for dårlige dager, og dårlig humør – vårt humør er vårt ansvar. Og når man først vet hvordan følelsen av glede kjennes, og hva som faktisk får oss glade, så er det så mye lettere å ta frem disse følelsene på dager hvor man virkelig trenger det.

Jeg har tenkt mye negativt om meg selv, og min overvekt. Jeg har hatet kroppen min, og tenkt på hvor stygg jeg er omtrent 24 timer i døgnet. Det var det første jeg tenkte på da jeg våknet om morgenen, og det siste jeg tenkte på da jeg la meg om kvelden…og gjennom dagen kvernet dette hele tiden, bevisst, eller ubevisst. Etter jeg bestemte meg for å på ny begynne en reise for en livsstilsendring, så har mye skjedd også i tankene mine. Det at jeg tok de grepene jeg gjorde, i den rekkefølgen jeg gjorde, det er jeg så innmari glad for. Hadde jeg ikke klart å endre tankemønster, så hadde jeg vært på akkurat samme plassen i dag som før. Jeg skal ikke sitte her og si at jeg bare elsker kroppen min, og hver ekstra kilo, men jeg har lært meg å akseptere meg selv for den jeg er. Jeg vil garantert krangle med hodet i all evighet, men jeg skal være sjef mesteparten av tiden. Alle disse positive tingene som har skjedd på veien har ført med seg så utrolig mye bra, og en av de beste tingene er at jeg føler så mye mer på glede, og jeg kjenner at evnen til å glede seg over selv de minste tingene, den er tilbake!!! Jeg begynner å bli den personen jeg har lyst til å være .

Andre først, og så meg selv

Reklame | Klinikk Nova

Jeg har alltid vært opptatt av velvære. Noen skarpe tunger synes nok jeg er litt ” jålete.” Jeg bryr meg ikke. Selv om jeg er både en og to størrelser for stor, så skal sannelig ikke det hindre meg i å føle meg vel! Hvorfor skal noen ta fra meg den velværefølelsen? Jeg liker å være velkledd. Jeg liker å føle meg vel. Jeg tar fotpleie fordi det er viktig for lymfebeina mine, men også fordi det er en helt nydelig ting å gjøre for seg selv. Jeg unner meg hudpleie i blant, massasje i blant. Jeg striper håret. Jeg lakker negler. Jeg renser hud morgen, og kveld. Jeg bruker ulike hudpleieprodukter daglig. Ikke la meg få dårlig samvittighet over disse tingene fordi andre kanskje ikke gjør det samme. Slike ting gir meg mye, og jeg fortjener det. Jeg har tatovert øyebrynene, jeg har tatovert eyeliner, og lipliner – kall meg gjerne jålete, men det er mitt valg. Jeg føler meg vel. Det er godt for kropp, og sjel. Jeg vil ha det sånn. Velhetsfølelsen er så viktig.

Hvorfor skal vi føle at vi ikke fortjener å sette oss selv i første rekke i blant. Vi er altfor flinke til å sette alle andre først, og når vi har tatt vare på alle andre, så er det ofte ikke energi igjen til å tenke på oss selv. Alle andre er så mye viktigere. Bare andre er fornøyde, så er det ikke alltid like viktig om en selv ikke er like fornøyd. Vi ser ikke helt at dersom vi tar vare på oss selv, så er vi så mye bedre rustet til å ta vare på andre. En lykkelig meg gir lykkelige folk rundt meg. Vi må slutte å være snill pike i alle situasjoner. Du fortjener å være en god deg med alle de gode følelsene det innebærer.

Å ta vare på seg selv betyr ikke at man verken er selvopptatt eller jålete. Å ta vare på seg selv, det å sette av litt tid til seg selv, det er kun positivt. Jeg har fra jeg var i tenårene alltid tatt vare på huden min. Jeg renser hus morgen, og kveld. ” At du gidder ” for jeg ofte høre. Jo, jeg gidder. Jeg har alt igjen for at jeg har tatt vare på huden min gjennom årene. Jeg renser hud, bruker dag og nattkrem, jeg bruker serum og jeg bruker øyekrem. Jeg peeler huden i blant, og jeg legger maske. Jeg steller føtter hos fotteraput, og er flink til å smøre føttene om morgenen. Jeg prioriterer også massasje i blant, og hudpleie på salong. Det og kunne slappe av, og få en nydelig massasje, det er gull verdt. Det gir meg så mye energi, og den gode følelsen etterpå. Jeg har ikke alltid likt at andre tar på meg fordi kroppen er som den er, men det gjelder da å finne denne personen som man føler seg trygg på. Den personen som får deg til å føle deg vel, og får deg til å slappe av.

Uansett hvilken alder man er i, så er man aldri for gammel til å tenke på seg selv. Man er aldri for gammel til å lakke negler, til å ta en massasje, eller til å vare på huden sin, man er aldri for gammel til å gjøre noe godt for en selv. Og har man anledning økonomisk, så har man også tiden. Tidsklemma, den kan du komme deg ut av om du vil. Prioritering kalles det.

Hud for meg er viktig. Jeg har igjen for at jeg har tatt vare på den i alle år. Huden spiller på lag med meg. Likevel trenger den pleie som ikke jeg alltid kan gi den. Uansett hva slags hud man har, så er det hjelp å få. Både for å få en finere og bedre hud, og ikke minst til å finne produkter som passer din hud.

Klinikk Nova har to salonger her i Kristiansand. Klinikk Nova tilbyr vel det aller meste innen hud, hår, vipper og negler. De har en salong i Skippergada, og en salong på Hamresanden. Sammen med Klinikk Nova så skal jeg nå prøve ut det hotteste innen hudpleie for tiden, nemlig Green Peel. Green Peel er naturlig hudfornyelse. Green Peel er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100% naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt styrke, sunnhet og spenst.Behandlingene er nr.1 i verden på nettopp hudfornyelse. En rekke kjente personer bruker disse behandlingene. Green Peel er utviklet av hudlege dr. Christine Schrammek allerede i 1958. Datteren dr. Christine Schrammek – Drusio har gjort behandlingen medisinsk underbygget. Behandlingen passer absolutt alle.

Ingunn Pernille Wisløff Berntsen er hudteraput ved Klinikk Nova på Hamresanden, og det er Ingunn Pernille som skal utføre behandlingene på meg. Jeg gleder meg til å prøve, og gleder meg til å se hva behandlingene kan gjøre for min hud. Ingunn Pernille er en sånn person som jeg kan slappe helt av hos. Hun får meg til å føle meg trygg, og selv om dette er ansiktsbehandling, så er det likevel så viktig. Hun stråler, og tar deg så varmt i mot – igjen så er dette så utrolig viktig. Man slapper av, og kan bare nyte. Klinikk Nova er og en plass hvor man føler roen. Atmosfæren får en til å senke skuldrene, det er godt å være her.

Ingunn Pernille og jeg skal ta dere med gjennom de ulike behandlingene. Der er tre ulike Green Peel behandlinger, og sammen med Klinikk Nova skal jeg prøve de ut.Du skal gjennom bloggen få bli med til Klinikk Nova, du skal i ord, og bilder få bli med, og få litt mer kjennskap til Green Peel. Det er nok ikke uten grunn at den er den hotteste behandlingen for tiden. Kanskje vil du også skjønne at du fortjener å skjemme deg selv bort i blant. Du trenger det – kroppen trenger det. Du fortjener å være god mot deg selv – du fortjener å sette deg selv i fremste rekke i blant!

Du kan lese mer om Klinikk Nova her : https://www.facebook.com/klinikknova/ og her : https://www.klinikknova.no/