Ett nytt år banker på døren <3

Så er det årets siste dag, og det er mye tanker som sviver rundt i hodet. Det er en dag for å se litt tilbake, for å kjenne på både oppturene, og nedturene som 2015 hadde med seg, men mest av alt er det dagen for å se fremover. Ett nytt år banker om få timer på døren, ett nytt år med sine blanke ark, og sine muligheter. Mye av det året vil bringe, det er vi ikke herre over, men mye er likevel opp til oss selv. Vi kan være med å farge året i de fargene vi ønsker, og det er ene, og alene en selv som er ansvarlig for den veien man ønsker å gå. Man kan mange ganger ha lyst til å legge skylden på dårlige valg på alle andre, men det er ingen andre å skylde på enn oss selv. Uansett hvordan vi ser på ting, så er det vi som er ansvarlig for eget liv, og egne valg. Det er kun vi som kan ta grep, og gjøre noe!

Ett nytt år er straks her, og jeg er spent på det nye året. Jeg tror 2016 blir ett mye bedre år enn dette året – 2016 skal bli mitt år! Det har jeg sikkert følt andre år også, men med tanke på alt som har skjedd av fine, og positive ting i år, så er jeg så sikker på at det nye året bare vil bli enda bedre. Jeg er på en utrolig god plass i livet, jeg er nesten der jeg ønsker å være, og jeg vet at jeg vil ta med meg alt jeg har lært dette året, inn i det nye. Jeg vet at når klokken blir midnatt, og de største rakettene blir skutt opp, så står det mennesker overalt med sine forsetter for det nye året. Alle ønsker vi noe bedre for det nye året, alle har vi ting vi ønsker å endre, og ting som skal gjøres så mye bedre. Nyttårsforsettene er de vanlige de:  vi skal bli slankere, vi skal trimme, vi skal spise sunnere, og de som røyker skal slutte å røyke. Jeg har sluttet med nyttårsforsetter…de holder aldri likevel. Vi setter oss hårete mål, mål som vi vet ikke er realistiske, og vi vet så innmari godt at nyttårsforsettene går i vasken nesten før 2016 har begynt. Det er urealistisk å tro at vi skal trene omtrent hver dag, det er urealistisk å tro at resultatene av en diett vil vare, det er urealistisk å tro at man skal kunne leve godt på ingenting….

Jeg har mine mål for det nye året. Jeg har drømmer, og jeg vet at det er fullt mulig å nå de. Istedenfor å brette opp armene, og starte på noe som jeg vet jeg ikke vil kunne gjennomføre, så har jeg lagt lista mye lavere. Jeg har satt meg delmål som jeg vet er realistiske for meg. Det er absolutt mål jeg må strekke meg etter, mål jeg må jobbe for, men jeg vet at det er mulig å nå de. Det er mål som gir meg følelsen av å mestre. De vil gi meg følelsen av seier. Det er sikkert små mål for mange, men for meg er alle disse små skrittene store seire. Jeg har tro på de små skrittene, det er disse små skrittene som tilslutt blir store skritt. Jeg har tro på å begynne i det små, jeg tror ikke på å gape over for mye. Alle vet vi hvor fort nyttårsforsettene går i vasken, og da sitter man igjen med en følelse av mislykkes nok en gang. Det å føle på at man aldri klarer målene man har satt seg, det er ingen god følelse, og kjenner man på den følelsen for mye, så mister man liksom troen på seg selv, og på at man kan. Du kan klare akkurat det du ønsker, men målene dine må være oppnåelige. Det er bedre med små skritt, og heller bruke tiden, enn stadig kjenne på at man aldri lykkes i det man setter seg av mål.

Jeg har ingen nyttårsforsetter, men 2016 skal bli mitt år! Jeg skal ikke på en eneste diett, og jeg skal ikke shake en eneste shake. Jeg skal gjøre små grep, skritt for skritt på kostholdet fordi jeg vet at de små grepene etter hvert vil gi resultater. Jeg skal ikke slutte å spise verken sjokolade, eller chips, men jeg skal prøve å holde meg til helgen…og klarer jeg det, så er det innmari bra. Skulle jeg snoke skapet etter en sjokolade midt i uka, så er det helt ok så lenge jeg ikke tar dårlige valg hver dag. Jeg skal heller ikke være sukkerfri i verken 60, eller 100 dager…jeg vil være mer bevisst på å redusere på sukkeret, men jeg vet at jeg ikke vil holde verken 60, eller 100 dager uansett. Jeg skal ta mine grep rundt kostholdet, det er ett av mine mål for det nye året som jeg vet vil gi positive resultater, men jeg skal ikke slutte å spise 🙂 Treningen skal nå nye høyder i det nye året, så der har jeg absolutt mine mål som jeg vet jeg skal klare…Jeg skal fortsette der jeg slapp, og bli enda litt bedre i det nye året.

Jeg skal ned i vekt i det nye året, men jeg har ingen tall på hvor mye. Jeg er fornøyd så lenge vekten går nedover, og kroppen skrumper inn litt her, og der 🙂 Jeg setter meg ikke mål om verken 20, eller 30 kg i det nye året, men at jeg fortsatt skal nedover, det skal jeg. Det er så godt og ikke gå rundt med alle disse tallene i hodet. Hver kilo er en seier, og det samme er hver cm. Jeg skal senke litt på kravene til meg selv på noen områder, og øke litt på kravene på andre områder…. alt må kanskje ikke være så perfekt, men samtidig, så er det viktig å sette krav til seg selv for å ha noe å strekke seg etter.  I det nye året skal jeg fortsette å nyte øyeblikkene, og kanskje bli enda flinkere til å sette pris på de små øyeblikkene. I det nye året skal jeg sette større pris på livet, på hverdagen. Man vet at morgendagen ikke alltid kommer, og selv om man ikke skal gå rundt å tenke på det hele tiden, så er det viktig at vi er tilstede, og setter pris på det vi har….I 2016 er målet å kjenne på følelsen av å være bra nok 🙂

I det nye året skal jeg være god mot meg selv. Jeg vet at jeg er god mot meg selv når jeg tenker på helsen min. Hver trening jeg utfører er en positiv ting i forhold til å få en kropp som er samarbeidsvillig. Jeg skal være flink til å ha egentid, til å pleie Heidi med alt det måtte innebære. Jeg skal tenke positivt, og selv om jeg har virkelig har kommet langt, så er det fortsatt en jobb å gjøre for å få feid bort en del negative tanker som jeg egentlig ikke vil ha i mitt hode. Alt er mulig, og jeg vet at det ligger en spennende reise foran meg om jeg spiller kortene mine riktig. I 2016 vil jeg fortsette å jobbe mot å realisere drømmer, og jeg vil fortsette å jobbe med det jeg brenner for, og det jeg tror på. Jeg vet at jeg har mine begrensinger, og jeg vet at det alltid vil være noe i veien, men jeg har akseptert at dette er ting jeg ikke er sjef over, og som jeg ikke kan gjøre noe med. Disse utfordringene vil være der om jeg vil, eller ikke, så må målet være at jeg aksepterer at de er en del av meg.

Tusen takk for 2015 til alle dere som har fulgt bloggen min. 2016 blir ett spennende bloggår, og jeg vil fortsette å ta dere med inn i min hverdag på godt, og vondt som en størrelse for stor. Jeg skal fortsatte å dele mine tanker, og følelser, jeg vil fortsette å sette ett viktig fokus. Jeg vil ta dere med på trening, og turer, dere vil bli med på oppturer, og nedturer…jeg håper bloggen kan være en inspirasjon, og en motivasjon, og jeg håper at du sitter igjen med en god følelse etter å ha lest blogginnleggene mine, at de gir deg noe. Det vil bli blogginnlegg om klær, velvære, og om de små tingene i livet. Må 2016 bli ditt år – et år hvor du blir sjef i eget liv. Ikke sett deg store, urealistiske mål når 2016 snart banker på døren – sett deg mål du kan nå, og mål hvor du opplever følelsen av å mestre! Takk for 2015 – velkommen 2016 !!

Treningsglede <3

Hvem skulle vel ha trodd at jeg skulle føle treningsglede? Trening som alltid har vært et ork, og ikke gitt meg ett eneste fnugg av glede. Jeg som alltid har vært en størrelse for stor, og pustet som en hvalross når jeg måtte anstrenge meg! Jeg som vel aldri har kunnet skryte av en veldig god kondis, og som var grinete, og sur når vi var ute på tur i skog, og mark, og jeg alltid var sist fordi mitt tempo nok ikke var blant de raskeste. Jeg som gruet meg til enhver bakke jeg så fordi jeg visste at det ville bli tungt å komme opp. Jeg som alltid hadde haugevis av unnskyldninger for ikke å trene… jeg hadde aldri trodd at trening skulle bli noe lystbetont, noe jeg gledet meg til. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle se frem til å gå på trening.

SONY DSC

Det umulige er mulig tenker jeg. Jeg hadde aldri i mitt liv trodd at jeg skulle glede meg til å gå på trening, eller i hvert fall ikke at jeg skulle føle på glede når jeg svetter som en gris, og puster som en hvalross. Jeg har jo trent en del tidligere også, men oftest i perioder som de fleste andre. Disse åpenbaringene man får om at nå skal det trenes, hvor man går på med friskt mot, og så er man sannelig så flink en periode, men så plutselig skjønner man ikke helt hva som skjer når man bare ikke kommer seg av gårde på trening slik man hadde planlagt. Så er den evige runddansen i gang med alle unnskyldningene for at treningen stoppet opp. Alle kjenner vi til denne runddansen tror jeg :-). Nå føles alt så mye annerledes. Jeg gidder ikke lete etter en eneste unnskyldning, for de er kastet på båten for lenge siden, og jeg tror jeg kan telle på en hånd de gangene jeg har slitt med å komme meg ut døren hjemme for å gå på trening. Attpåtil så smiler jeg når jeg forlater huset  🙂 Det er så mange som har sagt at trening kan være moro, og at man kan føle treningsglede – jeg har aldri trodd dem før nå 🙂

SONY DSC

Treningsglede er deilig å føle på! Jeg med mine x antall kilo for mye som fnyste når noen sa det var glede i å trene, tenk at jeg skulle få oppleve nettopp treningsglede! Det er mye som skal stemme for å oppnå denne følelsen, og for meg har det vært viktig og faktisk komme meg på treningene. Det har vært første steget. Kaste alt av unnskyldninger på båten, og se meg selv gå på trening etter trening, uke etter uke. Deretter har det vært viktig å få kjenne på at jeg faktisk kan, og at jeg mestrer. Det er en ubeskrivelig følelse å kjenne at man mestrer! Den kan jeg nyte lenge 🙂 Øvelser jeg ville gjort alt jeg kunne for ikke å gjennomføre – de gjennomfører jeg. Øvelser jeg før ville gitt opp og i det hele tatt prøve på – de klarer jeg. En hel time trening før kunne fort bli redusert til det halve – nå er det aldri i tankene mine en gang, heller ikke når instruktøren skriker som om vi skulle være på boothcamp 🙂 Før ville jeg aldri verken ha løpt, eller hoppet foran andre – foran denne fantastiske treningsgruppen for overvektige, så enser jeg det ikke en tanke. Om det disser litt her, og der når vi hopper, så klarer vi å se humoren i det, og klarer å få til ei latterkule gjennom svette, og pusting 🙂

Trening for meg er blitt uhyre viktig, og når det nå er blitt mer glede enn ork, da er det en stor seier! Jeg trener sammen med den flotteste gjengen, og hadde jeg ikke hatt denne flotte treningsgruppen, så hadde jeg heller ikke vært så underveis som jeg føler at jeg er nå. Jeg er på vei til noe jeg tror vil bli veldig bra. Jeg mister kilo, jeg mister cm, men viktigst av alt : jeg har det så utrolig godt! Jeg kaver ikke etter den tynne, slanke kroppen som jeg gjorde før. Jeg vil alltid være større enn “normalen”  jeg vil alltid være frodig, men jeg vet at det er helt ålreit fordi jeg har det godt med meg selv. Samtidig så vet jeg at kroppen smiler : blodtrykket er fint, sukker, og kolestrol har fine verdier – legen smiler sammen med meg, og det er en god følelse. Legen skryter av meg nå, og det gjorde han nok ikke før. Han ser endringene, folk rundt meg ser endringene, og jeg både ser, og føler endringene. Dette høres nok veldig rosa, og fint ut, men jeg har noen rosa dager innimellom nå, og det hadde jeg aldri før. Jeg har ennå mange tunge dager, jeg liker ennå ikke å se kroppen min i speilet, jeg kan fortsatt bli både sur, sint og forbanna over at ting er som de er, men det er så mange færre av disse nå sammenlignet med før – og da kan jeg ikke annet enn å være fornøyd 🙂 Tunge dager har vi alle, og i kjelleren går vi alle i blant, men nå kommer jeg meg fort opp – før ble jeg der lenge…..

De flotte menneskene jeg trener sammen med betyr masse for meg. Denne gjengen skulle vært på blå resept 🙂 For en gjeng, og for noen mennesker! Alltid blir man møtt varmt, og med et smil. Vi samles alltid ei lita stund før timene starter for å slå av en prat, vi smiler, og vi ler – hjelp som vi ler 🙂 I går var jeg sliten etter en god treningstime, og var enda mer sliten når man forlot treningen etter ei latterkule som aldri tok slutt. Vi har ett fantastisk humør, og jeg tror vi blir lagt merke til av andre på treningsstudioet for andre ting enn vekta 🙂 Vi spøker med egen vekt, og det er lov, så lenge det er oss selv som gjør det – sammen med fantastiske instruktører på Spring, så burde dette være en trening på blå resept 🙂 Vi har ulik overvekt, men om man har 10, eller 50 kg for mye, så har vi alle det til felles at vi ønsker en lettere kropp, og en bedre helse, og da betyr antall kilo for mye ingenting. Likevel så er det en ting som alltid vil forundre meg, og det er hvorfor ikke flere overvektige i Kristiansand, og omegn trener sammen med oss? Her har vi fått til en egen treningsgruppe for overvektige, et tilbud som mange har etterlyst, og savnet, og når tilbudet er her, og etterspørselen burde vært enormt stor, så uteblir veldig mange av de som både ønsket ett slikt tilbud, og som trenger ett slikt tilbud. Hva er det som skal til for å få overvektige ut av huset, og få dem mer aktive? I utgangspunktet, så skulle det vært en kø av henvendelser fra overvektige som ville bli aktive. Overvektsproblematikken er like stor her som andre steder i landet, og når det nå er et tilbud skreddersydd for oss, så er jeg så utrolig overrasket over at ikke flere blir med. Jeg klarer ikke å fatte dette helt. Jeg vet at jeg hadde tatt i mot tilbudet om man går tilbake til tiden hvor jeg nesten ikke ante hva trening var. Jeg vet at jeg hadde sett på dette som min sjanse til endelig og kunne komme i gang, og i tillegg sammen med andre i samme situasjon som meg selv. Jeg vet at en terskel inn til et treningsstudio kan være vanskelig for mange, men har du først tråkket over den, så skal jeg love deg at du vil bli glad for at du gjorde det. Kanskje er du som leser dette overvektig, og full av unnskyldninger for ikke å trene – kanskje det er på tide å innse at unnskyldningene ikke holder mål dersom du virkelig ønsker å gjøre noe med situasjonen. Treningsgruppen vår vil gjerne ha deg med på laget. Jeg hadde en hyggelig prat med Lillian Muller for en tid tilbake, og hun sa noe viktig, og veldig riktig : Det er aldri for sent å gjøre en endring….

Mandag 4.januar starter treningsgruppen for overvektige opp igjen treningene etter en liten juleferie. Les litt mer om tilbudet på linken jeg legger ved. Kanskje er det nå du skal gjøre grepet du har tenkt på så lenge? Nå kan du starte med helt blanke ark, og begynne på det du alltid har ønsket! For mer informasjon om treningsgruppen, så kan du ta kontakt med meg, eller du kan kontakte Lene, eller Stine på Spring Trening på tlf : 08421. For deg som leser, og som ikke bor her i Kristiansandsområdet, kanskje det er en ide og starte opp trening for overvektige der du bor? Enten ved å danne en treningsgruppe hvor dere sammen kan gjøre ulike aktiviteter? Kanskje kan det være en ide å kontakte et treningssenter der du bor, og høre om trening for overvektige er noe de også kunne tenke seg å starte? Flere burde gjøre som Spring har gjort her i Kristiansand! Kjenner du noen som sliter med vekten, og som kanskje kan være aktuell for treningsgruppen vår, så del gjerne informasjonen med vedkommende. 2016 kan bli starten på noe veldig bra – det kan bli ditt år!

http://www.springtrening.no/vagsbygd/aktueltsak/4-lukkede-timer-pr-uke-for-overvektige

Speil, speil på veggen der

Så var juledagene over, og romjulen er her med sine julebukker, og sin dårlige samvittighet over julens utskeielser. Det er nå samvittigheten skal rive, og slite i oss en del dager, og vi skal kjenne på hvor mye vi angrer både på det ekstra stykket med juleribbe, de ekstra marsipanbitene, og de par porsjonene med riskrem man egentlig ikke trengte å spise. Det er nå vi skal kjenne på den dårlige samvittigheten over at julen gikk rett vest i år også, sånn matmessig tenker jeg da på. Du har spist for mye du også? Det ble for mye søtt, for mye riskrem, for mye juleribbe, og generellt alt for mye fy mat? Du kjenner det på kroppen du også? All julematen som har lagt seg på strategiske plasser rundt forbi på kroppen, og da på de plassene hvor hele verden kan se at det ligger? Kjenner du også at buksene er blitt trangere? At magen har blitt større? At ett par av valkene definitivt er større enn de var lille julaften? Og ikke minst, så ser du jo at haken er dobbelt av det den var før juleribba ble satt på bordet sammen med alt det andre du skulle prøve å spise mindre av i år enn i fjor? Jeg har fortsatt ikke badevekt hjemme, og det skal jeg være glad for nå – den hadde vist verdens lengste Gene Simmons tunge mot meg om jeg hadde gått på vekta etter denne julen…hvor mye tror du at du har lagt på deg etter julens utskeielser? De sier at man i gjennomsnitt legger på seg ca 2 kg i julen, men da er ikke jeg gjennomsnittet. Jeg må minst ha lagt på meg 5 kilo, om ikke nærmere 10 kg er mer riktig….jeg er så glad jeg ikke har badevekt, jeg vil ikke se verdens lengste tunge si ædda bædda til meg!

Så mye rare tanker vi kan gå rundt med etter noen dager i ribbe, og godsaker! Jeg hadde nok trodd at jeg skulle takle julens utskeielser noe bedre enn jeg kanskje gjør. Jeg ser at jeg fortsatt må jobbe en del med dette skrullete hodet mitt på noen områder. Jeg kan vel kanskje ikke helt akseptere en del av valgene jeg har gjort i julen, eller jeg vet at valgene er mine, og at noen kanskje har vært dårlige, men det jeg sliter med er følelsen av å ha lagt på meg. Klart jeg har lagt på meg. Jeg ville bli veldig overrasket om jeg ikke hadde det, men når det kommer til hvor mye, så aner jeg heldigvis ikke. Kanskje kunne det ha vært lurt å vite, men kanskje er det like lurt at jeg ikke vet. Resultatet kan slå begge veier, og jeg hadde neppe taklet begge veiene like bra. Jeg er egentlig helt fortrolig med det jeg har spist, og jeg har vært vel vitende om at det er sånn julen skal være. Man skal kose seg, og ikke tenke for mye på hva man spiser. Jeg er helt fortrolig med alt det der. Jeg vet også at det ikke har vært noe etegilde her hjemme, men det har vært mye sukker, noe fett, og en herlig blanding av alt mulig. Den herlige blandingen kunne jeg kanskje ha droppet. Det ga meg dårlige minner fra den tiden hvor jeg var på det største, og hadde magevondt, og var kvalm etter hver bidige helg fordi jeg hadde spist en salig blanding av det meste. 

2.juledag var jeg skikkelig kvalm…jeg var så uggen…årsaken var denne herlige blandingen av så mye. Jeg tror jeg er enig med meg selv at en sånn dag gidder jeg ikke å ha igjen. Det er ingen god følelse å kjenne på en sånn kvalme, og uggen mage. Samtidig så har jeg så godt av det når jeg tar sånne idiotiske valg. Da lærer man forhåpentligvis en dag…og jeg har lært…jeg hadde kun ett ørlite tilbakefall, og det har jeg ikke hatt på evigheter før 2.juledag….det skal gå evigheter til neste gang, og helst aldri igjen. Tilbake til valg, og følelser. Jeg har egentlig ingen dårlig samvittighet over det som er spist disse juledagene. Jeg er kommet dit at jeg kun kan klandre meg selv for alt av valg som tas, så der er alt greit, og det føles godt. Det jeg innser at jeg sliter med, og må jobbe med, det er følelsen av å ha lagt på seg. I mitt skrullete hode, så kan jeg liksom nesten se alle kiloene med julesnadder som har lagt seg på kroppen…jeg kan liksom se hvor alt har lagt seg…hvor idiotisk er ikke det? Jeg føler at jeg har lagt på meg en haug av kilo… jeg burde jo innse at det ikke er tilfelle, men hodet tror det likevel…og når hodet tror det, så kjennes det på kroppen. Da har magen økt, livvidden økt, og dobbelthaken er blitt dobbelt av det dobbelte. Her må det jobbes fremover. Jeg kan umulig ha gått opp 5-10 kg på disse få dagene….!!! Hvorfor vil hodet ha meg til å tro det, og hvorfor tillater jeg meg selv å tro det? Hvorfor må jeg føle meg som en ekstra stor flodhest på bakgrunn av noen juledager med god mat? Og hvorfor tillater jeg meg selv å føle meg som en flodhest? Disse følelsene trodde jeg at jeg hadde mer kontroll over enn jeg tydeligvis har, så her må det jobbes i det nye året. Jeg har skrevet det før, og skriver det igjen: selv om jeg har kommet langt på det mentale planet, så vil det nok være en del  krangel på noen områder med hodet også fremover. Hodet mitt har vært så full av negative tanker i så mange år, så da er det ikke gjort på noen måneder å endre dette til den ” perfekte” tankegangen…men jeg kjenner likevel at jeg er litt stolt. Stolt over at jeg ikke tenker som jeg gjorde før. Jeg har ikke vært i nærheten av å besøke kjelleren i julen, og det er en seier 🙂 Speilet står jeg sjeldent og speiler meg i uansett. Jeg spør aldri speilet om hvem som er den vakreste, fineste, tynneste, eller tjukkeste, men jeg er flink til å ønske meg selv en god morgen hver eneste morgen foran speilet på badet, og jeg er flink til å si at denne dagen skal bli en bra dag. Så vet jeg at jeg har fått masse viktige, og gode verktøy som jeg kan bruke å jobbe med fremover for å bli litt mer sjef i hodet på alle områder 🙂

Jeg skal ikke starte en eneste diett når det nye året nå snart banker på døren. Jeg vet at det jeg har gjort i 2015 er så bra at det bare er å fortsette på denne veien. Så skal jeg foreta noen ekstra grep utover i 2016. Jeg skal bli flinkere på en del området som omhandler mat, og måltider. Spise oftere, og mindre…passe på å få spist de måltidene jeg skal. Jeg skal prøve å spise noe mindre porsjoner, redusere på noe, legge til på noe annet. Jeg vet at kosten nå må settes litt i rammer, der har jeg vært for slapp. Ukebladene vil de neste ukene skrike mot oss, og fortelle om hvilke superkurer man må følge for å få den slanke, fine kroppen. Drit i alle ukeblader, og overskrifter!  Kast alt av nyttårsforsetter på båten. Du vel like godt som meg at diettene ikke holder, og når X antall dietter er over, så er du tilbake der du var før du startet med disse superdiettene som egentlig ikke finnes! Den beste dietten du kan starte, det er å ta grep i eget liv! Sett deg mål som er mulige å nå. Sett deg realistiske mål! Det er ikke realistisk at du skal trene hver dag, og det er ikke realistisk at du skal bli slank på verken shaker, nutrilettbarer, eller ananas. Mat er en del av livet. Det handler om å tenke fornuftig, spise sunt, og heller kutte ned på det du vet at kroppen ikke har så veldig godt av. Det handler om å finne erstatninger, det handler om å aktivisere seg selv når søtsuget kommer, og du vil gå beserk i sjokoladeskuffen. Det handler om å kose seg, og innse at kosen er en del av det gode livet. Det handler om å spise en sjokolade om det er det du vil, og så spiser du ikke den samme sjokoladen i morgen. Det handler om å få kontroll over samvittigheten, og være snill med deg selv. Det handler om å gjøre det du alltid har snakket om. Kom deg ut i en aktivitet, begynn å tren, finn frem joggeskoene som du fikk til jul for fem år siden. Det handler om de små skrittene, og det handler om og slutte å tro at lykken er i kiloene du bærer! Aksepter deg selv for den du er – du er ikke vekten din, og lykken finnes ikke i en slank kropp. Lykken er ikke kropp – lykken er de gode følelsene, det gode livet, de gode opplevelsene – lykken er å ha det godt med seg selv uansett størrelse.

Jeg gleder meg såååå mye til trening igjen, for det har det blitt lite av i julen. Neste mandag så startet treningsgruppen for overvektige opp igjen etter en liten juleferie, og jeg gleder meg stort! Jeg håper mange som har tenkt at de har lyst til å starte sammen med oss, gjør nettopp det. Det bør kanskje være ett av dine mål for det nye året? Selv om det har blitt lite trening i julen, så har jeg hatt masse kjøkkentjeneste. Med middagsgjester hver dag i julen samt kaffegjester, så har det blitt mange timer på kjøkkenet kan man si. Jeg liker det, men jeg kjente at når 2.juledag var over at jeg var noe sliten, og litt lei av steking, og koking 🙂 I dag skal jeg til ny behandling på Studio Figura her i Kristiansand. Jeg har tro på at lymfesystemet mitt vil kunne bli noe bedre etter slike behandlinger. Massasjen er hard, men god, og den tar for seg absolutt hele kroppen. Jeg tror at mange som sliter med sirkulasjonen, med lymfesystemet, med en vond kropp osv  vil kunne ha stort utbytte av slike behandlinger. At lymfesystemet fungerer som det skal, og at sirkulasjonen i kroppen fungerer som den skal, det er så utrolig viktig for så veldig mye. Jeg skal skrive mer om dette etter at jeg vet mer om hvordan kroppen har reagert. Jeg skal ha 8 behandlinger til, og da har jeg ett godt grunnlag for å si mer om hvordan dette har fungert på meg. Er du nyskjerrig på Rollshaper som behandlingen heter, så kan du lese mer om behandlingen her : https://www.facebook.com/studiofigurakrsand/?fref=ts Studio Figura har behandlingssteder mange steder i landet. Det fine er også at alle som ønsker å vite mer, kan få gratis prøvetime, så les mer, og bestill deg en prøvetime 🙂 Ha en fin 28.desember!

 

Den store dagen, og hovedpremien er trukket <3

Så var julaften her. Jeg har vært oppe lenge… lagd riskrem, og lagd multekrem…skrelt poteter, og lagd julefrokost. Siste gave i adventskalenderen min er pakket ut : ett nydelig sett fra Bodyshop med dusjsåpe, og bodylotion i duft av cranberry – helt nydelig!! Gleder meg allerede til neste julekalender, for dette må ha vært tidenes julekalender for min del <3

I dag når vi åpner siste luke i bloggens adventskalender, så håper jeg at mange har hatt stor glede av kalenderen. Jeg er så takknemlig for alle de flotte gavene jeg har fått som jeg har kunnet dele ut til en del av dere lesere. Dessverre har jeg ikke kunnet gi noe til alle, men jeg håper det har væt moro og deltatt uansett. Utover i 2016 så vil jeg ha mange flotte giveaways, så det er bare å glede dere! I tillegg så håper jeg at bloggen kan fortsette å gi noe til alle dere som leser den. Jeg håper den kan fortsette å inspirere, og motivere, jeg håper jeg kan fortsette å tipse om både klær, sko, undertøy, trening og turer – innimellom også de spesielle, fine butikkene. Hovedmålet mitt er å la dere bli med på reisen jeg har startet, en reise som en størrelse for stor, en reise med mål om en bedre helse, og en lettere kropp, en reise for å bli enda mer glad i meg selv, og en reise for at vi alle kan innse at vi er bra nok som vi er. En reise hvor vi kan se hvor viktige hodet vårt er – jeg mener selv at bloggen er en viktig blogg for mange – vi er så utrolig mange som sitter og føler på akkurat de samme følelsene om vi er en størrelse for stor, eller en størrelse for liten, eller en akkurat passe størrelse…..

SONY DSC

Takk for at du har fulgt bloggen min, takk for alle kommentarer og meldinger. Jeg har dessverre ikke fått svart på kommentarer i desember, men jeg har lest alle som en, og jeg skal svare en del i romjulen. Jeg setter stor pris på alle som har tatt seg tid til å kommentarer på bloggen nå i desember!

Den store hovedgevinsten på selveste julaften er ett nettbasert livsstilsendringskurs gitt av Vita Univers.

Vita Univers er et kurs for livsstilsendring og vektreduksjon. Vinneren av julekalenderen får altså et kurs til verdi av 1499,. som går over 8 uker. I tillegg får vinneren også mulighet til å få oppfølging på mail og i hemmelig facebookgruppe. Du vil få all den hjelpen du trenger. 

Vita Univers er tuftet på ny forskning, og omfattende egenerfaring fra Linn Kristins side. Man vet at et kosthold med mindre karbohydrater for mange er den mest behagelige og effektive metoden for å gå ned i vekt. Man velger ikke bort nydelig mat, man spiser til man er mett, man får energi- OG man gå ned i vekt. Du får alt du trenger i Vita Univers i tillegg til personlig oppfølging:

– Nye kursartikler hver uke

– Ukesmenyer

– Handlelister

– Tips & triks

– Følg med på din egen utvikling

– Over 200 nydelige oppskrifter 

-Få hjelp til å velge riktig kosthold for deg

– Bestill hjelp fra våre guruer etter behov 

Varighet: 8 uker

Du kan lese mer om Vita Univers her : www.vitaunivers.no . For de av dere som ikke blir den heldige vinneren av helsekurset i dag, så vil Linn Kristin ha ett super tilbud på sitt helsekurs nettopp i dag . I dag kan du få kurset til halv pris, så da betaler du kun 750 kr for dette 8 ukers kurset. Les mer om kurset på Vita Univers sine sider, og kanskje er det dette sparket du trenger for å komme i gang – og halv pris kun på julaften!  Du kan lese mer om Vita Univers også her : https://knowitsor.blob.core.windows.net/vitaunivers/1005/artikkel-med-kjersti-r-sundby-og-vita-univers-i-norsk-ukeblad.pdf og her : http://krs247.no/forbruker/helse-velvaere/helsereisen-som-endte-i-en-grunderhistore-11629/

Den heldige vinneren av helsekurset ble : JANNICKE T !!! Gratulerer så masse, Jannicke!! Jeg må innrømme at jeg ble ekstra glad når det var du som vant fordi dette kurset vil bety mye for deg, og datteren din. Linn Kristin vil gi dere all den hjelp dere trenger, og her vil dere få masse gode tips, og ideer som kan hjelpe dere masse fremover. Håper dere vil få stort utbytte av kurset 🙂 Jeg tar kontakt i romjulen 🙂

Så var julen her. Mange gleder seg. Noen gruer seg. La oss ta godt vare på alle sammen.  
Alt kan gå i stykker. Også mennesker. Men av de knuste bitene kan vi lage noe nytt og vakkert.
Ønsker dere alle en fin og fredelig jul. Ta godt vare på dere selv, deres venner og de dere ikke kjenner. 

Dagen før dagen – en fantastisk nydelig gave deles ut <3

Det er dagen før dagen…jeg kjenner litt på julestemningen. Av og til skulle jeg nok ønske at man kjente på de samme følelsene som man gjorde som barn. Da kriblet det jo av julestemning gjennom hele desember, og når dagen nærmet seg, så var det jo full fest av følelser, og natten før, da klarte man ikke å sove et sekund – sånn føltes det i alle fall 🙂 Jeg har så utrolig mange flotte juleminner fra barndommen, og de er så gode å ta frem. Jeg husker da jeg var ca 10 år, så var det Hollie Hobbie som var det store blant oss jenter. Er det noen som husker Hollie Hobbie? Jeg husker ikke i farten hvordan man skrev navnet hehe, men det skulle være Holly Hobbie på alt…jeg husker jeg hadde brevpapir, og skrivebøker, farger, og tusjer, dagbok, alt med Hollie Hobbie 🙂 Jeg husker at jeg hver jul fikk masse brevpapir. Jeg elsket å skrive brev, og jeg vet ikke hvor mange brevvenner jeg hadde på det meste, men det var sikkert 20-25 stykker. Jeg hadde brevvenner lenge, ei av disse som bor i Trondheim har jeg som venn på Facebook, og det er utrolig moro! I voksen alder, så fikk jeg mailvenner, og noen av disse har jeg fortsatt kontakt med, noe jeg setter umåtelig stor pris på.

Til jul i år, så hadde jeg litt ønsker, men det sier vel mye om tiden vi lever i når vi sliter med å ønske oss noe? Det er sånn i dag at når man ser noe man ønsker seg, så er det ofte ting man kjøper når man ser det, og når jul, og bursdager kommer, så har man egentlig ingenting man ønsker seg….Vi har også alt vi trenger de fleste av oss, og jeg synes det er ille når man ikke har ønsker. Det sier mye om hvilken overflod vi lever i. Jeg skammer meg litt, men samtidig, så er jeg jo glad for at vi lever her vi gjør, og har det gode livet man har….jeg merker at tankegangen min er blitt annerledes de siste årene. Før var jeg mye mer opptatt av materielle goder enn jeg er nå. Jeg måtte ha mer før enn nå, jeg shoppet mer før enn nå. Nå har jeg ikke denne store trangen etter å shoppe nesten bare for å shoppe, eller trangen etter å MÅ ha noe. Jeg er så utrolig fornøyd med det jeg har, og det kan gå lang tid mellom hver gang jeg handler ting til huset, eller meg selv…vel, småting til meg selv blir det kanskje en del av, men ikke så mye av de store tingene som før. Jeg synes det er godt å ha fått ett annet fokus, og jeg tror min mentale jobbing skal ha æren for mye av det + at man nom tenker annerledes etter hvert som årene går. Jeg synes det er en stor seier at jeg heller tar beina fatt, og går på tur enn at jeg bruker timer på kjøpesenteret 🙂

SONY DSC

I dag skal vi åpne den nest siste luken i adventskalenderen vår. Jeg har hatt stor glede av denne kalenderen, og det har vært så moro og kunne dele ut en gave hver dag i desember frem til den store dagen. Jeg har forhåpentligvis gledet mange av leserne med en gave som de vil ha stor glede av. I morgen, på selveste julaften, så trekkes det ut en heldig vinner av et livsstilsendringskurs fra Vita Univers. Jeg skrev litt om dette kurset i går, og kurset trekkes ut blant alle dere som har lagt igjen en kommentar på bloggen min i desember. Ville du satt stor pris på et nettbasert helsekurs? Kanskje kan ett slikt kurs være starten på den reisen du lenge har hatt lyst til å legge ut på?

Vita Univers er et kurs for livsstilsendring og vektreduksjon. Vinneren av julekalenderen får altså et kurs til verdi av 1499,. som går over 8 uker. I tillegg får vinneren også mulighet til å få oppfølging på mail og i hemmelig facebookgruppe. Du vil få all den hjelpen du trenger. 

Vita Univers er tuftet på ny forskning, og omfattende egenerfaring fra Linn Kristins side. Man vet at et kosthold med mindre karbohydrater for mange er den mest behagelige og effektive metoden for å gå ned i vekt. Man velger ikke bort nydelig mat, man spiser til man er mett, man får energi- OG man gå ned i vekt. Du får alt du trenger i Vita Univers i tillegg til personlig oppfølging:

– Nye kursartikler hver uke

– Ukesmenyer

– Handlelister

– Tips & triks

– Følg med på din egen utvikling

– Over 200 nydelige oppskrifter 

-Få hjelp til å velge riktig kosthold for deg

– Bestill hjelp fra våre guruer etter behov 

Varighet: 8 uker

Jeg håper mange synes dette er en flott hovedpremie som vi da trekker julaften. Hva tenker du om premien ? Er dette en premie du kunne hatt lyst til å vinne, og som du ville hatt stort utbytte av? Blir veldig glad for noen kommentarer rundt dette 🙂 Du kan lese mer om Vita Univers her : www.vitaunivers.no . For de av dere som ikke blir den heldige vinneren av helsekurset på julaften, så vil Linn Kristin ha ett super tilbud på sitt helsekurs nettopp på julaften. På julaften kan du få kurset til halv pris, så da betaler du kun 750 kr for dette 8 ukers kurset. Les mer om kurset på Vita Univers sine sider, og kanskje er det dette sparket du trenger for å komme i gang – og halv pris kun på julaften!  Du kan lese mer om Vita Univers også her : https://knowitsor.blob.core.windows.net/vitaunivers/1005/artikkel-med-kjersti-r-sundby-og-vita-univers-i-norsk-ukeblad.pdf og her : http://krs247.no/forbruker/helse-velvaere/helsereisen-som-endte-i-en-grunderhistore-11629/

 

Nest siste luke åpnes i dag, og her er det en virkelig nydelig gave du kan vinne. Bak luke nummer 23, så ligger det ett nydelig smykkesett fra DIZ Smykker! Settet består av ett alldeles nydelig smykke til en verdi av nesten 500 kr, du får ett nydelig armbånd til en verdi av nesten 400 kr, og du får ett flott skjerf som matcher. Jeg elsker Diz sine smykker. De lager så utrolig mye flott, og mye av dette er helt i min stil. Takk til Diz for det nydelige smykkesettet, og jeg gleder meg til å dele dette ut i morgen tidlig! Det er ikke ” alle ” som selger Diz, men du kan finne ut mer om du går inn på hjemmesidene deres. Du finner DIZ her :http://www.dizsmykker.no/ og her : https://www.facebook.com/Dizsmykker/?fref=ts For å være med i trekningen av det flotte smykkesettet, så må du legge igjen en kommentar på bloggen, OG du MÅ legge igjen en epostadresse som jeg kan kontakte deg på.

I går delte vi ut ett nydelig perlekjede fra Snefrids Hus, et perlekjede med ferskvannsperler til en verdi av ca 550 kr. Den heldige vinneren av smykket ble : MONICA KARIN!! Gratulerer så masse, Monica Karin!!! Håper du vil få stor glede av smykket. Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen 🙂

 

Ha en nydelig dagen før dagen!! 

To dager igjen, og en ny adventsgave skal deles ut <3

To dager igjen, og selv om jeg ikke har stresset en plass i desember, så har desember løpt avgårde. Det er sånn at man av og til skulle ønske at tiden gikk litt saktere, og at døgnet hadde flere timer. Det er sjeldent jeg sitter med den følelsen av at jeg har fått gjort alt jeg burde, skulle, og må….i morgen kommer svigers fra Østlandet for å feire jul sammen med oss, og vi gleder oss til noen fine juledager sammen. I dag er det nok moppen, støvfilla, og støvsugeren som blir mine kollegaer, og samarbeidspartnere, men med julemusikk utover høytalerne, så skal jeg nok klare å kose meg med det også 🙂

SONY DSC

Jeg har ikke skrevet så mye om hovedpremien i kalenderen, den store premien som trekkes på selveste julaften, så jeg tenkte å fortelle dere litt om den. Premien som trekkes julaften er ett nettbasert helsekurs gitt av Vita Univers til en verdi av 1499 kr.  Vita Univers drives av Linn Kristin Brænden fra Kristiansand. Linn Kristin ble grunder i 2012 som et resultat av sin egen helsereise, og utfordringen det var for en alenemor å få jobb. Linn Kristin har mastergrad i offentlig politikk, og ledelse samt mellomfag i sosialantropologi. Alle som har lagt igjen en kommentar på bloggen i desember måned blir med i trekningen av helsekurset som går over 8 uker. Her er det mye å lære, og det kan være en god start på en reise du kanskje lenge har tenkt å starte. Linn Kristin Brænden er ei dame med masse kunnskap, og med egne erfaringer i kampen mot vekten, og dette er ei dame jeg håper og kunne samarbeide en del med i det nye året.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vita Univers er et kurs for livsstilsendring og vektreduksjon. Vinneren av julekalenderen får altså et kurs til verdi av 1499,. som går over 8 uker. I tillegg får vinneren også mulighet til å få oppfølging på mail og i hemmelig facebookgruppe. Du vil få all den hjelpen du trenger. 

Vita Univers er tuftet på ny forskning, og omfattende egenerfaring fra Linn Kristins side. Man vet at et kosthold med mindre karbohydrater for mange er den mest behagelige og effektive metoden for å gå ned i vekt. Man velger ikke bort nydelig mat, man spiser til man er mett, man får energi- OG man gå ned i vekt. Du får alt du trenger i Vita Univers i tillegg til personlig oppfølging:

– Nye kursartikler hver uke

– Ukesmenyer

– Handlelister

– Tips & triks

– Følg med på din egen utvikling

– Over 200 nydelige oppskrifter 

-Få hjelp til å velge riktig kosthold for deg

– Bestill hjelp fra våre guruer etter behov 

Varighet: 8 uker

Jeg håper mange synes dette er en flott hovedpremie som vi da trekker julaften. Hva tenker du om premien ? Er dette en premie du kunne hatt lyst til å vinne, og som du ville hatt stort utbytte av? Blir veldig glad for noen kommentarer rundt dette 🙂 Du kan lese mer om Vita Univers her : www.vitaunivers.no . For de av dere som ikke blir den heldige vinneren av helsekurset på julaften, så vil Linn Kristin ha ett super tilbud på sitt helsekurs nettopp på julaften. På julaften kan du få kurset til halv pris, så da betaler du kun 750 kr for dette 8 ukers kurset. Les mer om kurset på Vita Univers sine sider, og kanskje er det dette sparket du trenger for å komme i gang – og halv pris kun på julaften!  Du kan lese mer om Vita Univers også her : https://knowitsor.blob.core.windows.net/vitaunivers/1005/artikkel-med-kjersti-r-sundby-og-vita-univers-i-norsk-ukeblad.pdf og her : http://krs247.no/forbruker/helse-velvaere/helsereisen-som-endte-i-en-grunderhistore-11629/

SONY DSC

I dag åpner vi en ny luke i adventskalenderen vår, og nå er det ikke mange gavene igjen å dele ut. Jeg håper dere har satt pris på kalenderen, og så er det vel egentlig bare å glede seg til ett nytt bloggår med nye giveaways, og en ny kalender neste desember 🙂 Bak luke nummer 22, så finner vi en nydelig gave gitt av Snefrids Hus i Grimstad. Snefrids Hus har gitt ett nydelig smykke til en verdi på ca 550 kr. Dette er ferskvannsperler, og det er tre rader med perler. Dette smykket passer min hals, så da passer det de fleste halser 🙂 Det er virkelig ett nydelig smykke som kan brukes til både hverdag, og fest. Har du ikke vært på Snefrids Hus i Grimstad, så må du ta turen når julen er over. Snefrid har brudesalong for både henne, og han, og hun har selskapsklær. Snefrids Hus har nydelige festlokaler, her er brudesuite, og andre rom for overnatting som er så flotte! Snefrid driver med makeup, og styling – så en venninnekveld her må jo være en god ide 🙂 Snefrids Hus rommer også en liten gårdsbutikk hvor man for eksempel kan få servert ferske wienerbrød bakt i baksteovnen – de er så gode at man får vann i munnen bare av å se de 🙂 Det nydelige smykket av ferskvannsperler kan bli ditt om du legger igjen en kommentar på bloggen min i dag. Vinneren trekkes i morgen tidlig. I morgen er det også en helt fantastisk flott gave som skal deles ut – gled dere !! Du kan lese mer om Snefrids Hus her : http://www.snefridshus.no/ og her : https://www.facebook.com/Snefrids-Hus-203761359646982/?fref=ts 

SONY DSC

I går var adventsgaven bak luke nummer 21 en nydelig veske fra Lycke gitt av Sørensen Sko her i Kristiansand. Vesken er utrolig fin, og rommer masse…dette er en veske jeg absolutt ønsker meg 🙂 Det er blitt trukket ut en vinner, og den heldige vinneren av vesken ble : KARIANNE !!! Gratulerer så masse, Karianne!!! Jeg er sikker på at du vil bli strålende fornøyd med vesken – den er bare sååå fin 🙂 Jeg har eposten din, og tar kontakt med deg i løpet av dagen 🙂

Jeg håper på mange kommentarer på bloggen i dag, og så gleder jeg meg til å trekke en vinner a det flotte smykket i morgen. Nyt tirsdagen –  ikke stress – julen kommer uansett….om to dager 🙂

En lekker gave bak luke nummer 21 <3

21.desember – det nærmer seg den store dagen. Alle hjerter gleder seg i vår lille familie. Adventskalenderne begynner å tømmes for gaver, men du verden for en flott adventskalender jeg har hatt i år! Mine fineste gikk sammen om å kjøpe 24 gaver til meg, og kalenderen har vært full av flotte gaver! En kalender midt i blinken hvor alle gavene har vært helt etter mitt hjerte…kanskje de kjenner meg veldig godt 🙂 Jeg hadde sånn i mitt stille sinn litt sans for Bodyshop sin kalender, mye godsaker inni disse, men så fant min fine datter på at hun kunne lage en mye bedre kalender til meg, og gjett om det ble nettopp det! Kalenderen har vært full av nydelige, velduftende, og velpleiende gaver : dusjsåper, bodybutter, bodylotioner, fotkrem, håndkremer – alle disse tingene jeg digger, og som jeg bruker daglig. Nå kan jeg lukte godt etter dusjen i lang tid fremover, og ta masse egenpleie 🙂

Det lakker, og lir mot jul, og jeg har tidligere skrevet litt om det å gi en hjelpende hånd til de som ikke gleder seg like mye til jul som det vi kanskje gjør. Det er så mange som gruer seg fordi de ikke kan lage den julefeiringen for sin familie som de ønsker. Pengene strekker ikke til, og det blir ikke den gode julematen på bordet, eller julegaver under treet. Slikt kjenner jeg går inn på meg. Hvordan er dette mulig i ett av verdens aller rikeste land? Har vi virkelig en slik fattigdom i Norge? Vi har det, og vi har det her vi bor. Gjennom jobben i Radio Sør har jeg ved ett par anledninger laget en radiosak på ” Hjelp oss å hjelpe Vest Agder “, og dette er virkelig engler på jord. Alle som driver ett slikt arbeid er engler på jord. Mennesker som gjør alt de kan for å hjelpe andre, også nå i julen. Heldigvis er det mange av oss som har mulighet til å hjelpe som har gjort nettopp det i desember. Jeg blir så glad når jeg leser at alle julesakene som har kommet inn til organisasjonen nå før jul, de er løst. Alle som har søkt om hjelp til julemat, julegaver, og julepynt, de har fått det de har hatt behov for slik at også de kan få en fin julefeiring. Vi som har anledning har gitt de vi har kunnet av både mat, gaver, og penger. Bedrifter har vært med og gjort sitt for å hjelpe…slikt gjør meg så uendelig glad. Alle fortjener en fin jul, og en fin julefeiring – og det kjennes godt og ha vært med og bidratt litt i alle fall for å glede noen som har hatt behov for nettopp det nå i julen. Det virker som vi er blitt mer rause, og mer bevisst på at vi ønsker å hjelpe. Det skal ikke være fattigdom i Norge, men når det er en realitet, så er det så godt å se at de som har noe ekstra ønsker å bidra. Det er godt å vite at mange får den julen de så sårt ønsker seg fordi vi er medmennesker, og bryr oss <3

SONY DSC

Vi skal åpne en ny luke i julekalenderen vår, og i dag er det en lekker gave bak luke nummer 21 🙂 Bak luke nummer 21, så skjuler det seg ei utrolig fin veske fra Sørensen Sko her i Kristiansand. Vesken er av merke Lycke, og har en verdi på 499 kr! Disse veskene fra Lycke er blitt utrolig populære! Ikke rart at de er blitt det forresten, for de er virkelig fine synes jeg. Fin størrelse, og rommer det man som kvinne trenger, og litt til 🙂 Klassisk, og sort av farge. Sørensen Sko er den eneste skobutikken igjen i Kristiansand som ikke er med i en kjede, og butikken har vært i familien i en årrekke. Butikken har også en avdeling for oss kvinner som har store føtter, og som ikke passer str.41 hvor dameskoene ofte slutter. Sørensen Sko har damesko opp til str. 45, og der er mange kvinner som trenger sko som går opp i størrelse. Heldigvis så er der masse flotte sko også i store størrelser. Før måtte man jo nesten gå i herresko, men her har det skjedd virkelig mye de siste årene 🙂 Jeg skal ta dere med til Sørensen Sko i et blogginnlegg rett over i det nye året. Du kan lese mer om Sørensen Sko her : https://www.facebook.com/JSorensenSko/?fref=ts


Dersom det frister med en ny, og lekker veske før jul, så kan Lycke vesken fra Sørensen Sko bli din. Legg igjen en kommentar på bloggen, så kan det være du som er den heldige vinneren når vi trekker i morgen tidlig. Jeg skjønner at det ikke nytter, men jeg prøver igjen…. dere som ikke skriver inn epostadressen deres, men kun et fornavn, eller ingenting i det hele tatt, dere kan fort gå glipp av premien om dere vinner. Det er så mange kvinner med samme navn at et fornavn kan sånn sett være alle med dette navnet…man kan være helt anonym, men da må man skrive inn epostadressen….skriver man kun et fornavn, så må man skrive inn epostadressen…dette er et hjertesukk fra meg…jeg ønsker jo at den som blir trukket ut skal få premien sin….Bare i dag ser jeg at der er to stykker uten epost…kun med fornavn….Det blir spennende å se i morgen hvem av dere som får denne flotte førjulsgaven, og som kan sprade rundt med ny veske etter jul 🙂 Som alle premier i kalenderen, så er også denne vesken en gave jeg gjerne skulle beholdt selv…. lekker, og veldig meg  🙂

I går lå der et gavekort på 1000 kr fra Mother India bak luke nummer 20. Mange ønsket seg indisk mat, og en heldig vinner er trukket ut. Den som ble den heldige som får spise ett bedre måltid på Mother India ble : TINA !!!! Gratulerer så masse med gavekortet, Tina!!! Etternavn stod der ikke, men jeg har heldigvis epostadressen din, så jeg kontakter deg i løpet av dagen. Nå kan du glede deg til nydelig mat på Mother India med den du måtte velge å ta med deg 🙂

Nyt mandagen , og ta godt vare på deg selv….her blir den en slik ” rundtforbidag ” med litt tid også til velvære hos frisøren. Jeg tror ennå ikke jeg har fått noen grå hår, så det er ikke derfor jeg striper håret… jeg har bare en forkjærlighet for å være så lys som mulig…egentlig vil jeg nesten ha håret hvitt, men det er en så lang prosess hver gang, og tøft for håret, så da blir det striper, så lyse som mulig 🙂 Om frisøren har funnet grå hår, det tviler jeg på. Genene mine er gode på det området, men samtidig, så har jeg vel gitt klar beskjed at når den dagen kommer at frisøren finner grå hår, så vil jeg ikke vite det 🙂 Min bedre halvdel skjønner ikke panikken for grå hår, han ble grå veldig tidlig… men han har så fin gråfarge, sånn sølvgrått, og så er han mann og bryr seg kanskje ikke like mye om grå hår som det jeg gjør 🙂

Sjef i eget hode, og en velsmakende, flott gave bak luke nr.20 <3

Nå som julen banker på døren om kun få dager, så er det sikkert ikke så mye du får tid til å tenke på annet enn å komme i mål. Jeg kjenner at jeg er så utrolig glad for at jeg i år gjorde som jeg planla, nemlig at jeg skulle bli ferdig i god tid. Ikke at jeg ofte har løpt rundt i butikker en dag, eller to før julaften med panikk i blikket, det tror jeg aldri har skjedd, men det er jo sånn at ikke alle år blir som planlagt. I år er det gått som planlagt, og jeg har hatt tid til å kose meg også i disse førjulsdagene. Baking, pynting, og julegaver har blitt en del av førjulskosen fordi jeg ikke stresser. Jeg storkoser meg når jeg kan handle julegaver, og på forhånd har tenkt igjennom hva jeg skal kjøpe. Jeg storkoser meg med innpakningen, og legger litt av sjelen min i hver pakke. Bakingen er også kos, og en viktig tradisjon, pyntingen første søndag i advent er også noe jeg ser frem til, og koser meg med. Om man klarer å planlegge, eller om man klarer å gjennomføre det man har planlagt, så blir førjulstiden mer enn bare kaos, og jag, og det er vel slik denne tiden egentlig skal være. Førjulstiden sliter jo folk totalt ut, så når juledagene kommer, så blir noe av gleden borte fordi mye av energien er borte. Mange må bruke juledagene til å hente seg inn igjen, og det er kanskje ikke slik det skal være?

Jeg tenker mye, og jeg har tenkt mye på det nye året som snart er her. Ett nytt år er spennende fordi man ikke aner hva det vil inneholde. Jeg håper på ett nytt år med masse oppturer, og jeg håper jeg vil være like mye sjef i eget hode som jeg har vært i år, eller egentlig så vil jeg være enda mer sjef i eget hode enn jeg har vært i år. Sjef i eget liv er jo noe vi ofte hører, og det er uhyre viktig å være nettopp det….sjef i eget liv blir man vel bare om man er sjef i eget hode? Hodet vil fortsatt være min første prioritet. Uten et hode som er på plass, så vil jeg heller ikke nå det jeg ønsker. Kanskje er dette et mål du også vil ha for det nye året, nemlig det å bli sjef i eget hode? Når julen har senket seg, og du har litt ledig tid, så kanskje du skal sette deg ned i ro, og mak, og tenke litt over hvordan du ønsker at det mye året skal være? Ikke tenk på alle andre, men tenk på deg selv! Hva er det du ønsker? Hva er det du ønsker å gjøre med det nye året? Hva vil du fylle det med som er godt for deg selv? Kanskje er det på tide å sette seg selv litt i førsterekke, og bli denne sjefen i eget hode? Vi har ikke så mye å tilføre andre om vi stadig går på sparebluss, og aldri tar tak i våre egne ting. Jeg er en person som alltid setter andre i første rekke, og det har gått på bekostning av meg selv. Ingen har forventet at jeg skal sette andre først, det har vært mitt valg. Jeg er en omsorgsperson, og ønsker at alle skal ha det best mulig. Man bruker så mye tid på å sette andre først at man glemmer seg selv, og skulle man få tid til å tenke på seg selv, så er man tom for energi, og kommer sjeldent til mer enn det å tenke. Jeg tror veldig mange kjenner seg igjen. Jeg kjenner noen få superpersoner som faktisk klarer alt, de setter både seg selv, og andre i første rekke, og har tid, og energi til alt det andre også – hvordan klarer de det tenker jeg da? Hva er oppskriften?

Jeg vet ikke oppskriften på det å være et supermenneske, det ligger nok ikke for alle å være det, men jeg vet i alle fall at jeg har det så mye bedre med meg selv når jeg faktisk setter av viktig tid til meg selv, til mine ønsker, og til mine behov. Jeg har fått erfare at det går helt fint å prioritere meg selv, og at det ikke går ut over andre at jeg endelig gjør det. Jeg har faktisk mer energi til de rundt meg når jeg selv er fornøyd, jeg er en mye bedre person å være rundt. Nå bruker jeg en del tid i uken på trening, og der skal jeg sette inn ett ekstra gir i det nye året. Når jeg ikke er på gruppetimer, så skal det settes inn annen trening. Jeg bruker tid på egenpleie, og en del slike ting som er godt for meg selv , og som gir meg påfyll, og energi. Jeg mestrer, og hva gir vel mer påfyll, og energi enn det å mestre. Jeg klarer å gjennomføre, og jeg klarer for det meste å droppe all verdens dårlige unnskyldninger for ikke å gjøre de tingene jeg har planlagt. Det nye året skal fylles med gode ting for meg selv, jeg skal fortsette å være sjef i eget hode, jeg skal fortsette å ta grep, og oppleve den fantastiske følelsen av å mestre…men jeg skal ikke bli egoist, eller gjøre det på bekostning av andre – det er fullt mulig å gjøre begge deler 🙂 Jeg har jo ofte trodd at ” alle ” er avhengig av meg hele tiden, men det er ikke realiteten. Verden går fint videre om jeg ikke skal ha en finger med i spillet på det meste, og sånn er det sikkert for deg også 🙂

SONY DSC

I dag så åpner vi luke nummer 20 i vår adventskalender. Jeg synes ikke det er lenge siden vi åpnet den første luken…..I dag skal jeg gi bort et gavekort til en av dere flotte lesere, og gaven er en meget velsmakende gave. Bak luke nummer 20, så skjuler det seg nemlig et gavekort fra Resturant Mother India her i Kristiansand. Gavekortet er på 1000 kr!!! Den heldige vinneren kan dra på Mother India, og invitere med seg en viktig person i livet sitt, og spise ett nydelig,indisk måltid der. Mother India er en svært populær resturant, så her vil du bli tatt meget godt i mot, og du vil få servert nydelig mat. I tillegg til nydelig mat, så er Mother India et sted med hjertevarme. Gavekortet på 1000 kr kan bli ditt om du legger igjen en kommentar på bloggen min i dag. Du må kommentere her på bloggen for å være med i trekningen, og ikke på bloggens Facebook side 🙂 Hvem ville du tatt med deg på Mother India om du var så heldig at du vant gavekortet? Jeg gleder meg til masse kommentarer, og jeg gleder meg til å trekke en vinner i morgen tidlig! Gavekortet har en gyldighet på 6 måneder, så om du ikke bor i Kristiansandsområdet, så kan det jo være du skal besøke byen de nærmeste 6 mnd, eller kanskje du har noe du gjerne vil gi dette gavekortet til. Jeg gleder meg i alle fall til å glede en av mine fine lesere med ett nydelig måltid på Mother India 🙂 Du kan lese mer om Mother India her : https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/?fref=ts

SONY DSC

I går så var gaven bak luke nummer 19 en nydelig tunika gitt av danske Handberg, og PIP Stormote her i Kristiansand. Verdien på tunikaen er 1400 kr. Mange kommentarer ble lagt igjen, fortsatt en del kun med et fornavn, og ingen epostadresse….ett par helt anonyme uten epostadresse…. skulle dere bli trukket ut, så må jeg bare trekke på nytt fordi jeg ikke vil klare å komme i kontakt med dere….et fornavn sier meg dessverre ingenting 🙁 Trekningen er foretatt, og den heldige vinneren av den nydelige tunikaen ble : MERETE GULBRANDSEN !!!! Gratulerer så masse, Merete!!! Dette ble en flott førjulsgave til deg selv, og jeg er sikker på at du vil bli så fornøyd med den flotte tunikaen 🙂 Heldige deg som vant – jeg er nesten litt misunnelig 🙂 Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen!

I morgen trekkes den heldige vinneren av gavekortet på Mother India, og i morgen åpnes en ny luke i kalenderen vår. I morgen er det en ny, og veldig flott gave som ligger og venter på en heldig leser 🙂 Ha en nydelig 4.søndag i advent! I dag skal jeg bare kose meg, jeg skal pakke inn litt gaver, ha noen gode turer med pelsballen, og bare nyte nok en fin dag! Ta godt vare på deg selv, og bruk kanskje litt av dagen til å tenke på hva DU ønsker i det nye året 🙂

 

NB: Det første bildet på bloggen min i dag som sier ” Bra nok “, det er faktisk en del av ett flott armbånd fra Myke Mule. Myke Mule har veldig mange flotte både smykker, og armbånd med både viktige, og fine tekster – sjekk de ut 🙂

 

En lørdag i desember, og en ny luke åpnes

Lørdag morgen, og pelsballen, og jeg har allerede vært ute på morgenturen vår, det var vi klokken 07.00. Morgenturen er alltid en veldig fin tur, uansett vær egentlig. Det er helt stille i gatene, spesielt i helgene. I ukedagene kan man treffe på en bil, eller to, men i helgene er det omtrent alltid helt stille. Man kan nesten høre en knappenål falle, så stille er det. Nå, og da er det en fugl som ønsker oss en god morgen, kanskje vinden suser, men i dag morges var det helt stille. Man kan høre sin egen pust, så stille er det….det er så godt og gå rundt der mens pelsballen snuser, og markerer, og bare la tankene fly hit, og dit. Tenke på alt, og ingenting, legge planer, glede seg, organisere – jeg har alltid et hav av tanker oppe i hodet. Jeg er nok en tenker, og jeg tenker nok for mye av og til, men det er nå sånn jeg er. Jeg er nok ikke så flink til å ta ting på sparket, så der skulle jeg nok ønske at jeg var litt flinkere. Jeg er nok en planlegger i tillegg til en tenker, men jeg håper at jeg kan løse litt opp her, og der sakte, men sikkert 🙂

Jeg tenker mye på det nye året som snart banker på døren. Hvordan vil dette året bli for meg, og min lille familie? 2015 har vært ett veldig godt år, men absolutt med sine utfordringer for meg som de fleste andre. Det har vært et år hvor enkelte bekymringer har dukket opp, men hvem har vel ikke kjent på det i løpet av året? Det har vært et år med utfordringer, men jeg har landet bra. Jeg vet at der alltid vil være ting i livet som vil være både en utfordring, og en frustrasjon, men hvordan man løser ting, og stiller seg til ting er vel det avgjørende her. Jeg har sett hvor mye bedre ting blir om man akseptere de utfordringene man har, og gjør det beste ut av situasjonen. Enkelte ting kan man ikke gjøre noe med, noen utfordringer vil alltid være der på en, eller annen måte, og så er det opp til meg selv hvordan jeg takler de, og lever med de, og der er jeg blitt mye flinkere dette året. Når jeg ser året under ett, så har det absolutt vært flest oppturer. Oppturene har det vært mange av, mange gode, og flotte oppturer.  Året har hatt så mye gleder. Jeg har fått oppleve så mye nytt, og jeg har vært så heldig og blitt kjent med så mange nye mennesker. Mål er blitt nådd, og jeg har hatt et år hvor jeg har mestret. Jeg er blitt mer sjef i eget liv, og utfordringene er egentlig blitt mye mindre enn de har vært før, og det må jo bare være en opptur.

Jeg gleder meg til ett nytt år med nye ark, og jeg skal bruke masse farger i det nye året! Jeg håper at de mørke fargene vil bli lite brukt, og at året vil bli farget av masse nydelige, fine, og friske farger. Denne bloggen er utvilsomt en del av oppturene som har vært i 2015. En ny verden åpnet seg gjennom bloggen. Jeg fryktet disse berømte nett trollene når jeg begynte å blogge. Jeg var forberedt på masse negative kommentarer, og stålsatte meg for mye negative tilbakemeldinger, men jeg har kun opplevd en eneste negativ kommentar i løpet av disse månedene – og det var fra ei som mente at vi overvektige var alvorlige syke når vi tillot oss selv å bli så tjukke… ellers er det bare fine tilbakemeldinger, og synspunkter fra dere som leser. Mange av dere tar del i det jeg skriver, enige, eller uenige, og det setter jeg stor pris på. Bloggen er blitt en viktig del av min hverdag, og jeg gleder meg til fortsettelsen 🙂

SONY DSC

I dag skal vi åpne luke nummer 19 i vår adventskalender, og også i dag skjuler deg seg en flott gave bak luken. I dag skal jeg gi bort en helt nydelig tunika fra danske Handberg, og PIP Stormote. Tunikaen starter på størrelse 42, og går opp i størrelse 54/56. Denne tunikaen er så fin!!!! Verdien på den er hele 1400 kr!! Jeg falt pladask for den da jeg så den første gangen. Denne er veldig min stil, og den sitter så fint på kroppen. Heldige deg som vinner denne! Jeg har lært mye i 2015, og en viktig ting jeg lærte av Snefrid på Snefrids Hus er at alle har et liv, og hun viste meg hvor mye finere det er når overdelen sitter tett inntil sidene våre. Jeg så hvor mye slankere man blir med en gang plagget sitter tett inntil. Det var faktisk en aha opplevelse. Mange har nok forsøkt å fortelle meg det mange ganger før, men så var det dette med å lukke ørene, og kun høre på det man selv tror, og mener 🙂 Tunikaen fra Handberg kan du vinne om du legger igjen en kommentar på bloggen 🙂 Dette er en virkelig flott førjulsgave til deg selv! Du kan lese mer om danske Handberg her : www.fashiongroup.dk  Jeg har utrolig sans for Handberg sin kolleksjon, og har en del av deres plagg i min garderobe. Jeg synes de sitter så fint, og faller så fint 🙂 Takk til Siri, og PIP Stormote som har ordnet denne flotte premien fra Handberg. Du kan lese mer om PIP Stormote her : https://www.facebook.com/pipstormote/?fref=ts . Bli med i trekningen uansett hvor du bor – jeg sender den selvsagt til deg om du bor litt unna 🙂 Denne gaven her er til alle mine lesere 🙂 Gleder meg til å dele tunikaen ut i morgen til en av dere… og husk at det er lov å kommentere fordi du ønsker å gi den bort til en annen :-)…og husk epost adressen din….jeg ser av dagens kommentarer at det er flere som ikke skriver mer enn et fornavn, og da kan ikke jeg få kontakt med vedkommende om vedkommende vinner…det er fullt mulig å være anonym, men da må epostadressen stå der! Epostadressen blir ikke synlig for andre enn meg…. 

SONY DSC

SONY DSC

I går skjulte det seg to gaver bak luke nummer 18. Det ene var hårolje, og hårmaske fra Mango Frisør her i Kristiansand. Nydelige hårprodukter fra L’Oreal sin serie Mythic Oil. Den heldige vinneren av hårproduktene ble : MARIA ELIASSON!!! Gratulerer så masse, Maria med nydelige hårprodukter!! Jeg leser at du ønsker disse som en ekstra julegave til datteren din. Jeg kan ikke garantere at de rekker frem til jul, men satser på at de gjør det 🙂 Jeg skal i alle fall gjøre mitt for at de skal rekke frem – jeg skal få sendt de avgårde i dag. I går var der også en annen gaven bak luke nummer 19, og det var et gavekort for to personer fra Hotel Norge, og gavekortet er på deres prisbelønte, og deilige frokost – jeg har ennå ikke smakt den, men det skrytes masse av den, og når den i tillegg er prisbelønt, så må den være fantastisk! En heldig vinner er trukket ut, og den heldige vinneren av frokosten ble : Astri!!! Gratulerer så masse med frokost for to, Astri!! I kommentaren så stod der ikke noe etternavn, men det er ikke noe problem så lenge jeg har epostadressen din 🙂 Jeg kontakter dere begge i løpet av dagen!

Ut av høytaleren i min lille skrivestue, så toner det herlig julemusikk, akkurat nå Dolly Parton, og Kenny Rogers. Juleplata deres, det er julestemning for meg. Denne juleplata var den aller første juleplaten jeg fikk. Jeg vant den på et ungdomsprogram som NRK Sørlandet hadde for evigheter siden som het ” Kompa .” Vant man konkurranse der, så kunne man velge seg ei plate. Mitt valg ble Dolly Parton, og Kenny Rogers – jeg vet ikke hvor mange andre 13 åringer som hadde valgt det samme 🙂 🙂 Jeg har alltid hatt en stor forkjærlighet til contrymusikk, ikke nødvendigvis disse to, men juleplaten er fortsatt veldig bra 🙂 Jeg hadde mitt eget countryprogram på Radio Ung som 14 åring, kanskje ikke så mange andre 14 åringer som hadde det hehe…… Jeg kjenner litt på den gode julestemningen når julemusikken toner ut her oppe i loftstuen, og det er en utrolig god følelse….når nå også Chris Rea kommer med ” Driving home for Christmas “, da skjønner jeg at det snart er jul 🙂 Ha en nydelig lørdag!!! I morgen skjuler det seg nok en flott gave bak luken i kalenderen, en meget velsmakende gave med en høy verdi 🙂

Luke nummer 18 åpnes – to flotte gaver venter <3

Takk for alle fine tilbakemeldinger jeg fikk etter innlegget mitt i går om glede <3 Jeg traff noe hos veldig mange, og det gjør meg innmari glad! Takk også for alle fine tilbakemeldinger på bloggen. Det er utrolig fint å vite at så mange setter pris på å lese det jeg skriver, og som ser frem til ett nytt blogg år 🙂 Når man blogger slik jeg gjør, og er såpass ny som det jeg er, så må man også ha en god porsjon tålmodighet. Det tar tid å ” sette ” en blogg, det tar tid å spre den, og det tar tid å gjøre den mer kjent for flere, men jeg er utrolig fornøyd, og innmari takknemlig for alle dere som hver uke leser bloggen. ” Endelig en blogg for oss voksne, frodige, og flotte damer ” skrev en leser… ” endelig en blogg med mening ” skriver en annen, ” takk for at du skriver om det jeg føler, og setter ord på vanskelige ting ” …. i går fikk jeg også flere tilbakemeldinger som fikk meg til og virkelig skjønne at bloggen har inspirert, og motivert flere til å endre tankemønster – jeg er så utrolig rørt, og takknemlig, og glad, og stolt! Jeg ser jo hvilke blogger som opplever de høyeste lesertallene, og mange av de inneholder svært lite, og aldersmessig, så kunne jeg ha være moren til de som skriver toppinnleggene. Klart jeg blir superglad når man ligger i toppen av 40+ listen, og man blir nok den første tiden litt opptatt av lesertall, men samtidig, så er det som betyr noe at bloggen min er verdt å lese. Det at noen bruker av sine minutter på å lese det jeg skriver, det er jeg innmari takknemlig for. Jeg vil heller at bloggen min skal bety noe for en del, eller at det skal være en blogg uten innhold.

Jeg vil skrive om ting som er viktig for meg i min hverdag som en størrelse for stor. Jeg vil skrive om sorger, og gleder, om oppturer, og nedturer. Jeg vil skrive om mine utfordringer, og jeg vil skrive om endringer. Jeg vil fortelle om mine tanker, og følelser, og jeg vil fortelle om min vei mot ett forhåpentligvis lettere liv,en vei mot ett lettere liv, og en bedre helse. Jeg vil skrive om ting som irriterer, og frustrerer, og jeg vil skrive om ting som gjør meg innmari glad! Gjennom bloggen, så har jeg lært en innmari viktig ting, noe som også overrasket meg stort, og det er at det jeg som en størrelse for stor går rundt, og kjenner på av negative ting, det er også de samme tingene de som er en ” ordinær ” størrelse går rundt og kjenner på. All negativ kroppsfokus, de vonde følelsene, nedsnakket av seg selv – disse tingene er ikke kun forbeholdt oss som er store. At ” normal vektige ” også slet med mange av disse følelsene, og tankene, det har overrasket meg veldig. At man har ett negativt kroppsfokus, det visste jeg, men at så mange, uansett størrelse gikk rundt og følte på mange av de samme tingene, det har overrasket meg veldig…..men samtidig, så er jeg glad for at det jeg skriver om berører såpass mange, og at bloggen dermed kan favne enda bredere, og at mange kanskje kan finne både inspirasjon, og motivasjon – det betyr enormt mye for meg.

Å tipse vil også bli en viktig del av bloggen. Å tipse om klær, om undertøy, og sko – det er viktige ting. Plutselig kan det være interiør, eller andre viktige ting i livet mitt. Treningen blir en veldig viktig del av bloggen min også i det nye året. Jeg må brette armene enda mer opp, og ta noen nye grep. Ut på tur blir det en del av om i bloggen i det nye året. Skrive om fine turer som kanskje andre og vil ta etter å ha lest om de….hjemmetrening må jeg mer i gang med, mat kan nok bli mer aktuelt i det nye året… men jeg er ingen fan av dietter, så det blir det ingenting om 🙂 . Jeg vil selvsagt fortsette å dele ut fine gaver på bloggen. Nye giveaways vil selvsagt komme…ikke som nå i desember akkurat, men gaver vil det bli 🙂 I desember har det kommet et blogginnlegg hver dag, det vil det ikke bli i det nye året. Da vil det bli tilbake til ” normalen ” igjen 🙂 Jeg har mye på hjertet, hodet er fullt av ideer, tanker, og følelser – bloggen skal videre også i 2016 🙂

SONY DSC

I dag skal vi åpne luke nummer 18 i vår julekalender. Tenk at det bare er 6 dager igjen til jul 🙂 I dag skal jeg også dele ut to gaver til to heldige lesere. Bak luke nummer 18. så skjuler det seg to flotte gaver. Den ene gaven er to fantastiske hårprodukter gitt av MANGO FRISØR PÅ HOLTE HER I KRISTIANSAND. Monica Sordal Hagen som driver frisørsalongen er frisøren jeg bruker, og som jeg er superfornøyd med. Salongen ligger i landlige, og rolige omgivelser, og det er aldri problemer med å finne parkering. Man stresser liksom ned et hakk når man setter seg i frisørstolen. Bor du i Kristiansandsområdet, og kanskje spesielt på østsiden, så bør du ta turen innom Monica neste gang. Gaven fra Mango Frisør er to produkter i L’Oreal sin serie Mythic Oil. Du får en nydelig, nærende olje, samt at du også får ei hårmaske/hårkur!! En nydelig behandling til håret ditt altså! Det er sikkert mange som kunne både hatt lyst på litt hårpleie, og som kanskje også føler at håret trenger det 🙂 Mango Frisør finner du her : https://www.facebook.com/Mango-Frisør-112595188812218/?fref=ts

SONY DSC

SONY DSC

I tillegg til to flotte hårprodukter til en vinner, så skal vi også dele ut en gave som er meget velsmakende! Vi skal nemlig gi bort et gavekort fra HOTEL NORGE her i Kristiansand, og gavekortet er på hotellets prisbelønte frokost, og er for to personer!! Frokosten på Hotel Norge skal være en opplevelse, og som sagt, så er den også prisbelønt. Nå kan du sammen med den du måtte velge å ta med deg ta turen til Hotel Norge, og spise en helt fantastisk frokost. Tenk så deilig å slippe frokostlagingen selv, og bare nyte et deilig måltid i flotte omgivelser 🙂 Du kan lese mer om Hotel Norge her : http://hotel-norge.no/

SONY DSC

I går hadde vi også to gaver som skulle deles ut. Den ene gaven var på Fishspa hos BiMi Fishspa, altså nydelig fotbehandling 🙂 Den andre gaven var en treningspakke fra Spring Treningssenter bestående av en måneds gratis trening, to håndklær, en drikkeflaske, og en trenings t-skjorte. Som vanlig, så har tallmaskinen rullet, og to vinnere ble trukket ut. Den som vinner gavekortet på Fishspa ble : RØDHETTE !!! Gratulerer så masse til deg, Rødhette!! Jeg skjønte på kommentaren din at du har prøvd dette i utlandet, og sånn sett kjenner til behandlingen. Jeg er sikker på at du vil få en fantastisk opplevelse hos BiMi Fishspa 🙂 Så var det vinneren av treningspakken fra Spring Treningssenter. Jeg håper vinneren får stor glede av premien, og vedkommende kan trene både på Spring Vågsbygd, og Spring Rona. Den heldige vinneren ble : SIW HAGEN!!!!Gratulerer så masse til deg, Siw!!! Du la ikke igjen noen epostadresse, men jeg håper jeg skal finne deg likevel….ta gjerne kontakt med meg du også når du leser bloggen 🙂

 

Det er gaver igjen i kalenderen, og la oss si det sånn : Det er virkelig flotte gaver bak de siste lukene 🙂 I morgen bare må dere følge med på nytt. Da ligger det en gave til en verdi av over 1000 kr og venter på en heldig vinner, en gave veldig mange hadde satt pris på, en gave du vil føle deg vakker i 🙂 Jeg er stort sett i mål når det gjelder julen. Det har egentlig vært en rolig desember fordi jeg har planlagt godt, og gjort som planlagt 🙂 I dag skal det bakes en ny omgang med kransekakestenger, og så er kakene i mål… det er ikke 7 sorter her da vi egentlig ikke er så veldig fan av småkaker, så da blir det favorittene. Gavene er i boks, og jeg er egentlig veldig fornøyd med egen innsats i desember, og du verden så deilig det er og ikke føle at man hele tiden er på etterskudd 🙂 I år var det litt småkrise med smultringene. Disse baker vi ikke selv, men de har vi hvert år kjøpt hos Smultringbua her i Kristiansand. I år er ikke denne mer, og krisen hogg tak i oss : Hvem hadde like gode smultringer? Egentlig var det ingen over, og ingen ved siden av, så vi småfablet om at vi faktisk måtte prøve å lage smultringer selv i år…mens vi forberedte oss selv på det, så dukket det opp et tips om at det stod en bu i sentrum. Det var ikke den smultringbua som vi hadde kjent i alle år, men det var Filadelfia meningheten her i byen som hadde satt opp bu, og solgte smultringer. Inntekten går for øvrig til byens vanskeligstilte. Jeg fikk en smaksprøve i forbifarten, men hadde absolutt ingen forventninger overhode….men gjett om jeg stoppet opp, og fikk stjerner i øynene! For noen fantastiske smultringer! Julen er reddet, og vi trenger ikke eksprimentere overhode her hjemme på kjøkkenet 🙂 Så er du på jakt etter smultringer alla Smultringbua sine her i Kristiansandsområdet, så ta turen innom denne bua i sentrum 🙂 I dag skal det kjøpes inn smultringer, og jeg tror det blir noen stykker 🙂 Ha en nydelig fredag!!!!