Kleslykke i en annerledes hverdag

Reklame | Alexis Mote

Jeg er nok ikke alene om å lengte til den gode, trygge og ordinære hverdagen. A4 livet. Rutinene. Jobben. De trygge rammene. Friheten til å lage dagen slik man ønsker. Friheten til å gjøre det man vil når man vil. Besøke de man vil. Plutselig er hverdagen helt annerledes. Vi kjenner på en usikkerhet. Vi har så mange spørsmål som vi gjerne skulle hatt svar på. Ingen kan gi svarene man ønsker, men vi vet at det er en dugnad alle må delta i. Vi må gjøre slik myndighetene sier, og så må vi stole på at dette er det som skal til for å få tilbake den hverdagen vi nå alle lengter etter. En uhyre viktig ting i disse dager, det er og ikke miste håpet og troen på at hverdagen slik vi kjenner den,vil kommer tilbake. Vi vet ikke når, men vi vil igjen nyte dagene slik vi gjorde. Vi vil igjen sitte på trappa og nyte morgensolen, og vite at man kan fylle dagen med akkurat det man vil.

Når dagene er som de er, så er det så viktig å gjøre dagene gode. Det er så viktig å ha rutiner, og gjøre de gode tingene for deg selv, og de du har rundt deg. Ikke sov til langt på dagen, men kom deg opp slik du pleier. Når dagene er som de er, så er det lett at man ikke bryr seg like mye. Kanskje dropper du dusjen, og makeup, det gidder du ikke. Du finner noen gamle klær i skapet, du skal jo ikke treffe noen likevel. Det er sikkert endel som kjenner seg igjen i dette. For meg har det vært viktig å gjøre som jeg pleier. Vel, jeg er ikke oppe 0430 slik jeg var før jeg ble permittert, men jeg starter dagen 0630. Jeg synes fortsatt det er viktig å få mye ut av dagen, og det får jeg når jeg starter dagen tidlig. Jeg har alltid vært morrafugl, og føler det er da energien er på topp.

For meg er det viktig å stelle meg som før. Vaske håret hver dag. Sminke meg. Kle meg fint. Se fresh ut. Til og med lipglossen kommer på. Det føles godt å gjøre disse tingene som jeg alltid gjør. Det er viktig å gjøre dagene så vanlige som mulig. Det å føle seg vel, det er også en veldig viktig ting, og spesielt i dager som disse. Vi må prøve å tenke de gode og positive tankene. Selv om hverdagen er blitt helt annerledes, så er livet nå.

Gjør hverdagen god. Behold smilet og positiviteten. Få med deg nyheter, men man trenger ikke å sitte pal hele dagen.Gå en tur om du er frisk. Nyt sola i husveggen. Legg planer. Dagdrøm. Ha det fint rundt deg. Vær kreativ. Puss opp.Hør god musikk. Se en god film. Ha gode samtaler. Bry deg.

Jeg gjør mange dykk i klærne mine i disse dager. Prøver plagg etter plagg, og prøver å få en oversikt over hva jeg har. Jeg våger ikke legge ut bilder av klesskapene mine, og klesstativene mine. Jeg er nok over snittet glad i klær, og jeg har mye klær. Jeg rydder stadig, men kanskje ikke godt nok. I disse dager skal det ryddes skikkelig i alt av klær. Det er ingen tvil om at det nok er endel av klærne jeg aldri har brukt, eller aldri kommer til å bruke, så jeg må prøve å finne den bestemte siden av meg som rydder med hard hånd, men akkurat det, det er vanskelig når det kommer til klær,

Klær gjør meg innmari glad, og jeg fryder meg når jeg ser alt det flotte som butikkene nå får inn av vår og sommerklær. Selv om man ikke fysisk kan løpe fra butikk til butikk, så har de fleste butikker Facebook sider og hjemmesider som man kan gå inn på, og dermed se mye av det som nå kommer inn. Det blir en ny vår og en ny sommer, og tenk så deilig og kunne møte denne tiden i nye antrekk. Etter en høst og vinter, så lengter vi etter lettere plagg, og vi lengter etter farger.

Det er ingen tvil om at det er veldig mange butikker som vil blø skikkelig nå fremover. Mange butikker har valgt å stenge, men det fine er at butikkene likevel yter en fantastisk service overfor kundene sine. De fleste butikker sender varer, og veldig mange leverer varer i nærområdet sitt. Dette gjelder så absolutt også klesbutikkene, og stormotebutikkene. For butikkene betyr det mye at vi som kunder bruker de selv i denne tiden som vi nå er inne i. Visst vi vil ha butikker som lever også når den normale hverdagen er tilbake, så må vi bruke butikkene.

Klær er fortsatt en viktig ting for meg. Jeg er like glad i å kle meg pent, og det gjør jeg selv om jeg er mest innenfor husets vegger for tiden. Det å freshe meg opp gir en utrolig god følelse. Det å dasse rundt utstelt, og i utslitte klær, det gjør ikke akkurat dagene lettere. Så fresh deg opp. Ta vare på deg selv. Kikk på hva butikkene har av flotte vår og sommerklær.

Jeg vil vise dere noen flotte plagg på bloggen i dag. Jeg har så vidt vist dem før, men nå skal jeg vise hvordan plaggene ser ut på meg. Mange av dere som leser bloggen vil gjerne at jeg viser klærne på, så nå fikk jeg min kjære mamma til å ta bilder som jeg kan vise dere i dag. Jeg trenger definitivt en handyman i livet mitt, og da en handyman som også kan være fotograf. Jeg må ha en fotograf!

Forrige helg, så viste jeg bilder av en kjole/tunika fra DNY og ALEXIS MOTE. Disse bare elsker jeg!! Jeg kjøpte en marineblå for et par år siden, og det har vært en stor favoritt siden da. Nå er den tilbake i orange og grått. Fantastisk flotte farger! Jeg elsker uten tvil den orange fargen mest. Farger, det er jo meg da, og jeg blir så glad av den lekre, orange fargen. Samtidig er den grå en farge jeg kan bruke sammen med langt flere farger, så jeg har begge. Det er en kjole, men for meg som feks er 178 høy, så tenker jeg at tunika er mer passende. Som kjole med min høyde, så hadde den blitt ganske kort, så alt kommer an på høyden din, og hvilken lengde du liker. Dette er en tunika i lin, og lin er nydelig å ha på seg, også når sommeren kommer. Jeg har str. 50/52 i denne, og den sitter veldig fint på meg. Passformen er veldig god. Jeg bare digger disse tunikaene! De er så gode å ha på seg. Jeg kommer nok til å ha en jakke over når jeg bruker de. Enten en flott cardigan, en bomberjakke, eller en tøff skinnjakke. Den er jo også flott å bruke som den er. Man må jo absolutt ikke ha noe over. Du finner tunikaene her :  https://www.alexismote.no/collections/heidi-rosander/products/4747678 og her : https://www.alexismote.no/collections/heidi-rosander/products/4747646      Det er Alexis som selger disse, og som leser får du jo alltid 10% på de plaggene jeg blogger om, men akkurat nå så gir Alexis hele 30 % på alt du handler i nettbutikken deres!! Du finner rabattkoden her : https://www.alexismote.no/


Over tunikaen fra DNY, så har jeg brukt flotte cardigans fra NO.1 BY OX. Disse er jeg også blitt stupforelsket i. De kan brukes som de er, og de kan brukes over topper, tunikaer og kjoler. I dag har jeg for første gang på lenge tatt på meg kort lengde. Jeg bruker jo aldri korte plagg selv om flere har prøvd å få meg til å forstå at jeg kan bruke korte plagg. Jeg ser jo på bildene at jeg kan bruke denne lengden. Jeg må ikke ha det langt enn lengre. Kanskje kan jeg begynne med kortere lengder. Ønsket er der, så får vi se om jeg sakte, men sikkert klarer å gjennomføre det. Cardiganen finnes i fire flotte farger : orange, sitrongul, lyseblått og sort. Du finner den orange her : https://www.alexismote.no/collections/heidi-rosander/products/4765890

Når det gjelder de andre fargene, så spør butikken.


Kos deg med nettshopping!

I morgen kan du glede deg til et nytt blogginnlegg hvor jeg skal vise deg flotte plagg. I morgen skal jeg vise deg flotte turjakker i store størrelser. Det er nemlig nå spennende ting som skjer også når det gjelder turklær for oss som er en størrelse, eller flere for stor.

Nyt lørdagen, og ta godt vare på deg selv.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg