En liten pause er fint nå

Reklame | Alexis Mote, Celli, NO.1 BY OX

I dag har jeg lyst at vi skal ” glemme ” koronasituasjonen for et lite øyeblikk. Jeg har lyst at vi skal se på det som ligger der fremme når den trygge, og gode hverdagen er tilbake. Når vi igjen kan gå i alle butikkene vi har lyst til å gå i, ikke bare de vi besøker fordi vi må. Akkurat nå er det nok mest dagligvarebutikker, og apotek som de fleste av oss må innom. Klesbutikker feks, de har nok mange av oss lyst til å besøke for å se vårens flotte nyheter, men pga situasjonen vi er i, så er det nok mange som unngår det.

Det er ingen tvil om at mange butikker vil blø. Mange butikker vil slite stort økonomisk, og dessverre så vil nok også endel butikker måtte stenge når hverdagen er tilbake. Butikkene er avhengige av oss for å overleve, og uten salg, så sier det seg selv at mange ikke vil kunne overleve. Butikkene tar de sine forhåndsregler for at det skal være trygt å besøke de, men jeg forstår jo også at mange ikke vil ta sjansen. Vi blir bedt om å holde oss mest mulig inne, og det er et råd vi skal ta på dypeste alvor.

Heldigvis er det endel butikker som har nettbutikk, og selv om man ikke må ha en ny jakke, eller en ny overdel nå, så er det fint og kunne glede seg selv med noe nytt når tiden er som den er. Vi vil få hverdagen tilbake igjen, og da er det fint og kunne kjøpe seg noe nytt som man kan ta på seg den dagen alt er som det pleier å være. Det er også fint å kunne føle seg fin hjemme. Det er fint og kunne bruke litt tid på nett for å se på nyhetene som kommer. Det er fint og kunne handle og få det hjem på døren. Det er godt og kunne fokusere på litt andre ting enn bare nyheter, og jeg blir iallefall glad av å se på vårnyhetene, og tenke at jeg forhåpentligvis snart kan sprade rundt i gatene i Kristiansand i nye antrekk.

Det er stormotebutikker som har nettbutikker, og de fleste stormotebutikker har Facebook side, eller nettside slik at man kan se endel av varene som er kommet til butikk. Er det noe som frister, så ta kontakt med butikken. Jeg er sikker på at alle vil sende deg de varene du ønsker selv om de ikke har nettbutikk. Det er viktig at vi støtter opp om butikkene som nå går en utfordrende tid i møte, og det kan man gjøre ved å be dem sende.Jeg er sikker på at butikkene strekker seg langt for å yte deg den beste service.

Det er mye spennende som skjer på bloggen fremover. Jeg har inngått samarbeid med en dansk leverandør av tre fantastiske merker, og akkurat det skal jeg komme tilbake til neste helg. Kanskje blir det litt mer blogging nå som jeg er permittert, og vil holde meg mest mulig hjemme. Fra før av har jeg et supert samarbeid med et par fantastiske produsenter, og et par fantastiske butikker. Det betyr at dere som følger bloggen utover vil få se mye lekkert, det lover jeg dere. Jeg er veldig nøye på at de jeg samarbeider med er produsenter som virkelig kan stormote, og som virkelig lager gode klær til store kropper. Butikkene jeg samarbeider med er gode på stormote. De har kunnskapen, de har et godt utvalg, og de har klær i alle prisklasser. Dette er også butikker jeg vet yter topp service overfor kundene om det er nettkunder, eller kunder i butikk.

Både Celli og Alexis har nettbutikker. Begge med et veldig godt utvalg av merker, og i ulike prisklasser. De har ulike merker, så besøk de begge. Ta en titt  her : https://celli.no/  og https://www.alexismote.no/

Som jeg skrev i går, så tenker jeg at det er uhyre viktig i disse dager å gjøre hverdagen god. Det er viktig å prøve å beholde smilet og positiviteten. Få med deg nyheter, men man trenger ikke å sitte pal hele dagen.Gå en tur om du er frisk. Nyt sola i husveggen. Legg planer. Dagdrøm. Ha det fint rundt deg. Vær kreativ. Hør god musikk. Se en god film. Ha gode samtaler. Gjør litt nettshopping. Bry deg.

NO.1 BY OX er et av klesmerke jeg er blitt veldig glad i. Vår og sommerkolleksjonen deres er virkelig flott! NO.1 BY OX ønsker at klærne skal følge kurvene våre, og ikke omvendt. De ønsker at klærne skal fremheve kroppens naturlige skjønnhet. De ønsker å være spenstige uansett om det er hverdag, eller fest, og det synes jeg virkelig de klarer. Design, passform og pris er viktige ting, og NO.1 BY OX er god på alle disse punktene. Man blir glad av å se klærne, og man føler seg enda gladere når man har klærne på. Det er feminint, og det er kvinnelig, og det liker jeg.

Endel av kolleksjonen til NO.1 BY OX kan du kjøpe i noen utvalgte stormotebutikker. Høst og vinterkolleksjonen, den er det flere av stormotebutikkene som har tatt inn. En norsk agent er kommet på plass, og etter motemessen i februar, så ble flere norske stormotebutikker kjent det danske merket.

I dag har jeg lyst til å vise dere noen plagg fra vår/sommer til NO.1 BY OX .  De fleste bildene er det Alexis som har tatt.

Den første er en lekker kjole som jeg skal bruke som tunika. Den er så flott! Kjolen går fra str. S ( 42/44 ) og  til XL ( 54/56 ). I NO.1 BY OX så bruker jeg stort sett L, altså 50/52. Kjolen er så flott med de store blomstene foran, og de ensfarga sorte partiene på sidene. Til denne kjolen/ tunikaen kan du også bruke den flotte, orange cardiganen fra NO.1 BY OX som jeg viste dere på bloggen forrige helg. Se hvor utrolig lekkert det er med disse to sammen! Flott og fargerikt antrekk når vår og sommer etterhvert kommer.

Så har jeg også lyst til å vise dere en utrolig flott topp uten armer. Den er utrolig fin! Jeg var veldig spent når jeg fikk den, og jeg var mest spent på lengden. Jeg er jo der at jeg helst skal ha litt lengde selv om jeg vet at jeg godt kan ha kortere plagg. Jeg hadde sett toppen, så jeg visste at den var utrolig fin, men jeg hadde ikke hatt den på i min størrelse. Toppen er i  jersey, og har volanghals med knytedetalj på siden. Den knytedetaljen gjør veldig mye med toppen. Og halspartiet på toppen er også innmari fint. Den er 67 cm lang i str. M, så ca 70 cm i str. L. Og selv om det kanskje er kortere lengde enn jeg vanligvis bruker, så var lengden veldig fin. En slik topp for meg vil jo bli brukt med en jakke eller cardigan over. Men for dere som er komfortabel med å vise armer, så er den jo lekker å bruke som den er. Jeg ser for meg at denne toppen vil bli mye brukt fremover. Denne toppen mener jeg finnes også i orange, så tenker du at orange er fargen du vil ha, så sjekk med butikkene som selger NO.1 BY OX.

Den neste kjolen som jeg også skal bruke til tunika, den er også både lekker, og helt nydelig å ha på seg. Kjolen er produsert i 100% tencel. Tencel er et miljøvennlig tekstilmateriale. Materialet kommer rett fra naturen og utvinnes av FSC*-sertifisert cellulose fra bærekraftig skogsdrift. Tencel har mange av de samme gode egenskapene som ull, og klær laget i tencel er myke, slitesterke, holder godt på passformen og fører fukt bort fra huden. Den må bare prøves. Kjolen har v-hals og knapper ned til midjen, kapper i skjørtet, og 3/4 lang arm. Prisen både på denne kjolen, og de andre plaggene er også veldig gode.

Du finner klærne fra NO.1 BY OX her : https://www.alexismote.no/collections/no-1-by-ox

Til slutt i dag, så har jeg lyst til å vise dere en tunika/kjole fra DNY som jeg er innmari glad i. De er så fine! Jeg har tidligere hatt den i marine, og brukt den masse under jakker, og cardigans. Jeg elsker feks disse bomberjakkene, og da har jeg mye brukt den marine blå under..men disse kan brukes under det meste, ellers så er de jo flotte å bruke som de er…men dere vet meg og armlengde. Tunikaen/kjolen er i 100% lin, den har rund hals, og deilige lommer. I år kommer denne i lekre farger som orange og grått. Begge veldig flotte farger, og jeg som er veldig glad i farger, jeg har jo en stor forkjærlighet for den orange. Jeg gleder meg masse til å bruke de.

Ta en pause fra livets harde fakta. Besøk nettbutikker. Gled deg til vår og sommer. Gi deg selv en pause, og gjør noe som får tankene over på gode ting i blant. Butikkene bugner av flotte klær i disse dager, og da er nettbutikker fint. Du som leser bloggen min, du får 10% i nettbutikken til Alexis Mote på de klærne jeg blogger om. Jeg har en egen kategori/kolleksjon i nettbutikken deres, og den finner du her : https://www.alexismote.no/collections/heidi-rosander

Frakten inkluderer også en eventuell retur. Ferdig returlapp følger også med.

Nå skal vi alle ta del i den viktigste dugnaden vi noen gang har deltatt i. Lytt til de som sitter med kunnskapene. Nå skal vi gjøre som myndighetene sier. Holde oss mest mulig hjemme, ikke renne ned dørene hos hverandre, dra ut kun når man må, og dere som har hjemmekantene, dere skal bli hjemme. Vi skal gjøre vårt for å beskytte de eldste, og vi skal gjøre vårt for å beskytte de som er i risikogruppene. Prøv å fylle dagene med gode, positive ting.Vi skal alle gjøre vårt for å få tilbake den gode, trygge hverdagen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg