Bortkasta øyeblikk

Reklame | Celli, NO.1 BY OX og Cutie.no

Det hender jeg tar et skippertak og rydder på pc’en. Jeg sparer på alt, og sletter lite. Jeg er redd den en dag tar kvelden fordi den kveles av alt jeg samler på. I går ryddet jeg igjen, og da kom jeg over en artikkel som jeg fant for et par år siden, og jeg husker den virkelig fikk meg til å tenke. Jeg måtte lese den på nytt, og i går som for de to årene tilbake, så ble jeg sittende å tenke lenge. Artikkelen gjorde meg både trist, og glad, og den var en skikkelig tankevekker. Den sa alt om hvordan vi tillater å ødelegge dagene våre fordi vi har så stygge tanker om kroppen vår, og higet etter dette intense ønsket om at alt skulle vært annerledes.

 

Mange gjør en stor, ødeleggende jobb både med tanker, og kropp fordi vi ikke føler oss gode nok, og tynne nok. Disse tankene om at lykken måles i antall kilo, at lykken kun kommer i en slank kropp, det er tanker ikke bare vi overvektige har, men det er tanker så utrolig mange går rundt med hver eneste dag, hver eneste time. Dette er ikke bare et overvektsproblem. Også de man anser som slanke, og kanskje perfekte, de sliter med akkurat de samme tankene. Og tanker, de går ofte i arv.

De tanker man har om seg selv, det er tanker vi gir videre til våre barn, og det er høyst sannsynlig tanker vi har fått fra våre mødre, eller personer nær oss. Dersom du føler deg tykk, og stygg, så skal det noe til å skjule dette for barna våre….våre barn som sikkert ser på oss som den vakreste på jord. Vår stadige klaging om at ingenting passer, at man ser så stor ut, at man føler seg både tykk, og stygg, og at man kanskje velger å spise middag på en liten kaketallerken istedenfor en middagstallerken når familien samles rundt bordet, alle disse tingene blir jo selvfølgelig fanget opp.

Kasey Edwards er en australsk forfatter, og i artikkelen jeg fant, så var hun en av mange kjente personer som hadde skrevet brev til sine mødre for å fortelle dem hva ønsker å fortelle dem før det var for sent, eller hva de ville ha sagt dersom de hadde fått sjansen. Kasey Edwards hadde alltid sett på sin mor som en glamorøs, og vakker filmstjerne helt til moren omtalte seg selv som tykk, og stygg. Helt frem til hun var 7 år så hun på sin mor som nydelig i alle mulige betydninger av ordet, og hun ønsket å bli som henne…helt inntil den dagen før et selskap hvor moren sterkt uttrykte fortvilende hvor stygg, og tykk hun var. Den dagen forstod Kasey at moren måtte være tykk fordi mødre lyver jo aldri. Hun forstod at tykk var det samme som å være stygg, og hun forstod at når hun vokste opp, så ville hun bli like stygg, og tykk som moren sin.

Moren som var hennes forbilde lærte Kasey å tenke akkurat det samme om seg selv… dette er virkelig en tankevekker! Vi tenker ikke over hvor mye våre tanker påvirker de rundt en. Hver gang vi snakker oss selv ned, eller klager over at vi ikke passer noen av klærne fordi vi har lagt på oss – alt dette tar barna våre til seg. Alle diettene de fleste prøver, alt vi klager over at vi ikke har godt av – alt suger barna til seg, og får de samme bildene av dette som vi selv har. Vi lærer barna at vi må være slanke for å ha en verdi….hvorfor er det sånn at man ikke skal ha lov til å føle seg bra fordi om man bærer ekstra kilo?

Jeg ble virkelig sittende å tenke i går kveld også, og jeg satt og tenkte på hvordan min overvekt kan ha påvirket min datter, men samtidig, så er jeg ganske trygg på at den ikke har gjort det i noen stor grad. Jeg snakket sjeldent, eller aldri med noen om min vekt når min datter var liten, heller ikke de helt nærme. Jeg valgte å gå med tankene inni meg, og jeg vet at jeg var bevisst på at jeg ikke skulle snakke for mye om overvekt, og hvordan jeg følte meg fordi jeg var livredd for at hun skulle bli som meg. Dessuten ville jeg heller gå med tankene inni meg enn å påføre andre alt det negative jeg tenkte om meg selv. Jeg er nok også en av veldig få personer som aldri har gått på en eneste diett – ingen shaker, ingen ananaskurer, ingen Grethe Rhode dietter, ingen Fedon kurer, så jeg har aldri levd på et minimum mens familien har spist vanlig mat.

Likevel, så vet man at man sikkert har påført noen av sine følelser over på barna. Ikke bevisst selvsagt, for ingen ønsker at barna skal føle på de negative tingene man selv føler på, men jeg tror vi må være enda mer bevisste på å gi barna de riktige gode følelsene rundt egen kropp, og være med på å fortelle at man ikke må være slank for å være god nok. Vi må fortelle at tykk ikke er det samme som å være stygg, og at lykken ikke er antall cm man har rundt livet. Det å være god nok akkurat som man er! Dette vet jeg alt om, for jeg har snakket meg selv ned i mange av årene som voksen. Jeg har satt likhetstrekk mellom kilo, og lykke, og jeg har ikke tillat meg selv å leve dagene slik jeg burde fordi jeg hele tiden har gått rundt og følt meg som både stor, og stygg…. og jeg er ikke alene… vi er mange, veldig mange. Vi er mange som lar dager bli ødelagt av å tenke alle disse negative tankene.

Det er ingen som er styggere mot oss enn vi er mot oss selv. Vi straffer oss selv om vi ikke når målene vi har satt oss, vi blir aldri fornøyde, og vi kommer aldri dit vi vil, og dette blir en evig, negativ runddans. Vi fortjener så mye bedre enn å la dagene bli ødelagt av alle disse negative tankene vi har rundt egen kropp. Kilo, og cm bør ikke definere hvem vi er, eller hvem våre barn skal bli. Disse tingene sier ingenting om hva vi kan, og hvem vi er. Vi må slutte å tro at vekt handler om hva vi som personer er verdt, vi må slutte å straffe oss selv, vi må slutte å snakke stygt om oss selv, og vi må slutte å begrense oss selv. Det er ingen lett jobb å ta tak i, men det er en viktig jobb. Jeg er glad dagene mine er blitt mye finere, og mye lysere. Jeg smiler mer, og nyter livet mer…men tankene utfordrer meg likevel mange ganger. Veldig mange ganger.

Visst man tenker på hvor mange timer, og dager man har brukt på å føle oss store, og stygge – det er mye tid man kunne ha brukt til gode ting istedenfor. Kasey Edwards sier det så godt i brevet til sin mor : “Hvert øyeblikk vi bruker til å bekymre oss over våre fysiske feil, er et bortkastet øyeblikk. Ett dyrbart stykke av livet som vi aldri får tilbake. La oss ære, og respektere kroppen vår for det den gjør, og ikke forakte den for slik den ser ut.” Edwards poengterer viktigheten av å fokusere på å leve ett så sunt, og aktivt liv som mulig, og nyte gleden som hver dag gir oss. Noen fnyser nok av alle disse fine ordene, men det ligger så mye sannhet i hvert eneste ord. Vi må jobbe med hodet, og tankene våre. Vi vil nok få en stor ryddejobb, men når ryddingen er ferdig, så ser man hvor mye rot man har båret med seg gjennom livet. Gammelt skal ut, og nytt skal inn.

Så var det vinnerne av den siste luken i bloggens julekalender. Bak siste luke, så lå det hele tre gaver, og vi har trukket ut tre vinnere blant alle dere som har lagt igjen en kommentar.

Den heldige vinneren av en stk wonderjeans fra Celli, det ble : INGRID BRANDTZÆG!! Gratulerer så mye med ny bukse, Ingrid!! 

Den heldige vinneren av cardigan fra NO.1 BY OX ble : MONICA LINDLAND!! Gratulerer så masse med ny cardigan, Monica!!

Tilslutt den heldige vinneren av valgfri strømpebukse fra Cutie. Den heldige vinneren ble der : ANNE KARI MENTZONI!! Gratulerer så masse til deg også, Anne Kari!! 

Jeg tar kontakt med alle vinnerne i løpet av dagen.

 

Vi blogges neste helg.

Romjulsdrøm

Reklame | NO.1 BY OX, ALEXIS MOTE, PONT NEUF, CELLI, NAIS, WILHELMINES, CUTIE, MOTHER INDIA, MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD

Så er romjulen her. Det har vært dager med  samvær med familie, det har vært god mat og avslapning. Jeg har fått masse mormortid med Henry og Alfred, og det er så fantastisk å få være en del av livene deres. De beriker mitt liv noe helt enormt. Jeg har også brukt romjulen til å tenke endel på det nye året som snart er her. Jeg har begynt å tenke drømmer, og mål. Har du en romjulsdrøm? En drøm som du våger å begynne å tenke nå, og som du vil fullføre i det nye året?

Det har også vært tid til å kjenne på den dårlige samvittigheten, men ikke som jeg gjorde før endringsreisen min startet. Jeg føler jo helt klart at godteriet, ribba og riskremen har lagt seg på sine bestemte steder på kroppen, sånn godt synlig, og ja, tankene gnager, de er der absolutt, men tankene gnager ikke som de gjorde før. Alle valgene som tas er mine, og er de dumme, og idiotiske, så er de like fullt mine. Akkurat det er også irriterende egentlig. Kunne man ikke hatt noen man kunne lagt skylden på i det minste? Ikke bare noen å skylde på, men som faktisk var ansvarlig for de dumme valgene. Man leter , men det nytter ikke. Valgene er våre egne.

Jeg har mine drømmer, og jeg har mine mål. Begge deler tenker jeg mye på i romjulen. Jeg er nødt til å fortsette den gode jobben jeg har gjort rundt trening og endring dersom jeg skal få en lettere kropp, og ett enda bedre fungerende hode. Jeg vil videre fra der jeg er nå. Jeg vil fortsette å kjenne på at jeg mestrer, at jeg kan og at jeg lykkes. Jeg vil fortsette å se kroppen endre seg positivt. Jeg vil fortsette å jobbe for helsen, og en bedre utgave av meg selv. Det siste året har ikke treningen stått så i fokus som tidligere, og det kjenner jeg veldig på. Fra å ha trent nærmest hver dag, så har jeg vært strålende fornøyd om jeg har kommet meg på trening 2-3 dager i uken. Det er bra det, men jeg må komme tilbake til et bedre system. At jeg trener godt, og at jeg kommer meg mer ut på turer i skog og mark. Selv om jeg begynner på jobb tidlig hver dag, og selv om jeg har ledervervet i NLLF som tar endel tid, så har jeg tiden til trening og aktivitet. For meg er de tingene så utrolig viktig. Ikke fordi jeg sitter her og drømmer om å bli slank, men jeg gjør det for helsen min, for et bedre liv på det fysiske plan, og for å kunne være enda mer tilstede for barnebarna mine.

Jeg skal i romjulen lage meg måltavle for 2020. Hvilke delmål har jeg for 2020, og hva er de store målene mine. Tavlen skal henge foran meg her oppe i loftstuen hvor jeg sitter og jobber ved pc. 2020 blir et spennende år, og jeg må tro det blir året hvor mål blir nådd, og drømmer oppfylt.

Jeg er ganske stolt over at tankene mine nå jobber i retning av at jeg ikke skal bry meg så mye om hva andre tenker om meg. Jeg har alltid vært livredd, og sårbar for blikk, og kommentarer. Jeg har alltid latt vekten min bestemme over mitt liv, og da er det så innmari godt å kjenne på at jeg klarer å slippe dette mer, og mer, og selv ta over sjefsrollen.

Jeg føler meg veldig ferdig med den tiden hvor alt fokus var på vekten. Jeg kjenner at absolutt ikke 100% ferdig, jeg vet at jeg ennå vil bry meg, men jeg har innsett at jeg er god nok som jeg er, og at jeg skal bruke tiden på det som virkelig gir meg noe. Jeg vil fortsatt bli lei meg om noen kommenterer vekta, men hvorfor skal meningene til vilt fremmende mennesker bety noe for hvordan jeg skal føle meg? De kjenner ikke meg, og de kjenner ikke min historie, så jeg skal stadig øve mer og mer på og ikke bry meg. Ikke la de få lov til å såre meg. Jeg vil fortsatt bli lei meg om noen liker meg, men så velger de å se vekten istedenfor meg. Tidligere ønsket jeg så ofte å gå med lapp rundt halsen som kunne fortelle at sykdom er årsaken til så mye av vekta mi. I dag tenker jeg at ingen har noe med hvorfor jeg er som jeg er. Hvorfor skal vi unnskylde oss? Alle sliter med sitt, hos noen så er det bare så veldig synlig.

Det er jo absolutt ingen skam å ønske seg en lettere kropp, eller å føle seg bedre, men det er en skam om man lar andre få bestemme hvordan vi skal leve vårt liv.Det er altfor mange der ute som sliter psykisk pga vekten, og jeg får vondt langt inne i hjerterota. Jeg har møtt mange av de. Det er ingen som kjenner historien bak vekten, for all overvekt har en årsak. Klarer man å jobbe med årsaken, så kan man også gjøre noe med vekten. Det nytter ikke å jobbe med vekten uten å gjøre noe med årsaken. En slankeoperasjon gjør kroppen lettere, men den gjør ikke noe med hodet, med årsaken. Det er også grunnen til at så mange går opp i vekt igjen etter en operasjon.

Vi er mer enn gode nok akkurat som vi er. Vi er mer enn gode nok med både valker, grevinneheng, og med pupper som kanskje ikke ser ut som på en 20 åring. Det er mange der ute som liker oss med det vi har ekstra, og som liker både frodighet og former. Jeg er ikke særlig fan av uttrykket som sier at jo mer å ta i, jo mer å være glad i, men heldigvis så finnes det mange, både menn, og kvinner som liker at man er en størrelse for stor . Jeg skulle likevel ønske at det ikke hadde vært så tabu å si at man liker frodighet, og former. For veldig mange, spesielt menn, så er det fortsatt tabu og innrømme at man liker store kvinner. Det virker som det er mer ” akseptabelt ” at kvinner kan like store menn enn motsatt. Så her tror jeg mange menn må komme ut av skallet sitt, og fortelle at de liker både frodighet, former, og noen ekstra kilo.

Klart vi vil snuble en haug av ganger, men det er ikke så farlig å snuble så lenge vi kommer oss opp igjen, og ikke faller helt over ende. Klart vi vil ha noen tøffe dager i blant, det har tross alt alle, men om vi klarer å snu tankegangen litt for hver dag, så vil dagene bli så mye bedre fordi vekta ikke får være sjef lengre. Så kan man jo prøve å tenke at bak hver ” perfekte ” kropp, så er der et menneske som har sin historie, og den trenger absolutt ikke være perfekt selv om noen kanskje synes at kroppen er det. Jeg har en mindre kropp nå enn da jeg startet min endringsreise. Der har forsvunnet både  flere kilo, og flere cm. Jeg er fornøyd, og jeg har virkelig tro på at dette går veien jeg ønsker, men det jeg kanskje er aller mest fornøyd med det er at hodet endelig samarbeider på en helt annen måte enn før.

Vi kan ikke sette livet på vent. Vi kan ikke vente med å leve til vi får en lettere kropp. Jeg skal jobbe beinhardt nå fremover for å fortelle meg selv at jeg er flott som jeg er. Akkurat det er veldig vanskelig, men nødvendig. Jeg har snudd tankene på mange andre områder, og da må jeg klare denne utfordringen her også. Jeg vil absolutt falle underveis, men jeg er sterk nok til å komme meg opp igjen. Livet kommer ikke i reprise – ta vare på hver dag!

Jeg er også heldig at jeg har personer som setter meg på plass. Når noen sier fine ting om meg, og til meg, så er det vanskelig å ta det i mot. Det er vanskelig å tro på det. At noen feks synes at jeg er vakker. Det er så vanskelig å tro fordi jeg alltid har snakket meg selv ned. At noen liker meg for den jeg er, det må jeg lære å tro på. Ved og ikke tro, og ved å uttrykke at man ikke tror det som blir sagt, så er det ikke rettferdig mot den som sier det, og man kan ødelegge noe fint. Da er det også godt at der er personer som sier at jeg må gjøre noe med den dårlige selvtilliten, og som mener selvinnsikten trenger en finpuss.

Forrige søndag åpnet vi den siste luken i bloggens adventskalender. Tre gaver lå bak luken : En wonderjeans fra Celli, en cardigan fra NO.1 BY OX og en valgfri strømpebukse fra Cutie. Disse gavene trekker vi tre vinnere på i morgen, så det betyr at du fortsatt har mulighet til å være med i trekningen av gavene. Legg igjen en kommentar og gjerne med størrelse du bruker i bukse, og overdel. Det gjør ting mye lettere for meg. Husk også epostadressen din. Hvem av dere blir de heldige vinnerne….

Bildet kan inneholde: 2 personer, personer smiler, folk som står og tekst

 

Årets kalendergaver er gitt av :

NO.1 BY OX            https://www.no1byox.dk/

ALEXIS MOTE         https://www.alexismote.no/

PONT NEUF             http://pontneuf.dk/eng/

CELLI                        https://celli.no/

NAIS                          https://www.facebook.com/naisbutikken/?epa=SEARCH_BOX

WILHELMINES         https://www.facebook.com/wilhelminesas/  

CUTIE                        https://www.cutie.no/

MOTHER INDIA        https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD      https://www.facebook.com/groups/298920770899641/

Vi åpner den siste luken i bloggens adventskalender

Reklame | NO.1 BY OX, ALEXIS MOTE, PONT NEUF, CELLI, NAIS, WILHELMINES, CUTIE, MOTHER INDIA, MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD

Klær er en lidenskap jeg deler med mange av dere som leser bloggen min. Klær er spennende, og det å kunne føle seg velkledd, det er en god følelse å kjenne på. Det er jo enkelte som tror at jeg bruker klær for å få fokuset bort fra vekten min, men om jeg ville ” forsvinne ” i mengden, så hadde jeg kanskje ikke valgt klær med farger og mønster. Jeg velger heller ikke å kle meg pent for å oppmerksomhet fra andre. Jeg er bare utrolig glad i klær. Jeg liker å kle meg pent for min egen del. Jeg er nok der i livet at jeg gjør svært lite for andres skyld om jeg ikke ønsker det selv. Jeg liker farger, jeg liker stilige design, jeg liker det som er elegant, jeg liker det feminine. Det kan godt glitre litt, det kan godt skille seg ut. Jeg liker det klassiske også. Og det trygge. Jeg liker så mye.

Å komme inn i en flott stormotebutikk, det er som å komme inn i en godtebutikk. En butikk med et godt utvalg hvor man kan gå i evigheter å kikke, kjenne og prøve. Butikker som har endel ulike merker, og som også har priser for de fleste lommebøker. Jeg liker butikker med den gode atmosfæren. Butikker som har den gode servicen som jeg ønsker. Ikke ansatte som henger over meg, og kommer løpende inn i prøverommet med klær jeg slettes ikke har spurt om å få prøve, eller som stadig stikker hodet inn i prøverommet. Det har jeg opplevd i et par butikker, og da ønsker man ikke å dra tilbake dit. Man må heller ikke bli oversett som kunde, så det er en balanse. Jeg liker å kikke på det som er i butikken, og så spørre om råd og veiledning om jeg føler at jeg har behov for det. Den gode følelsen er så viktig. Den gjør at man ønsker å komme tilbake.

En butikk jeg definitivt skal besøke, det er Celli på Lørenskog. Butikken ligger på Metrosenteret, og ved å følge dem på Facebook, så ser jeg at dette er en sånn type butikk som jeg virkelig liker. Celli har også åpnet nettbutikk, noe som betyr at det er lettere for dere som bor langt unna å handle i butikken. Bor du i nærheten, så ta en tur innom. Det er garantert en butikk du ønsker å dra tilbake til. Du kan følge Celli på Facebook her : https://www.facebook.com/cellimetro/

Jeg elsker butikker som der ikke går en haug av på dusinet. Jeg går omtrent aldri i kjedebutikker. Der mangler det kunnskap om passform. Det er enten som å ta på seg et pølseskinn, eller en sekk. Sjeldent noe som passer perfekt. Celli er ikke kjedeavhengig, og dermed står man mye friere til å velge blant det som finnes av klær, og produsenter. Jeg synes også det er så utrolig viktig at vi støtter opp om butikkene som finnes. Det er så viktig at de uavhengige butikkene, de som står på egne ben, at de klarer seg i det tøffe markedet som er nå. Det er veldig tøft, spesielt med konkurransen fra nettbutikkene.Selv om netthandel er fint, jeg handler selv endel på nett, men det vil det aldri kunne erstatte de fysiske butikkene, og menneskene som jobber der, og som kan hjelpe deg. Jeg vet mange misliker å handle klær, men det er nok også fordi man ikke har funnet klær som passer kroppsformen man har. Føler man seg ikke vel, så er det ikke moro med klær, og butikkbesøk er ikke det som står øverst på ønskelisten. Det er da spesialbutikker er så gode å ha. De kan hjelpe oss til å finne frem i en jungel av klær og produsenter, og dermed få deg til å se hvor mye det betyr å finne de riktige klærne til den kroppen man har.

Det er Kathrine Thoresen driver Celli, og gjennom samtaler med henne på tlf, så hører man fort at hun gløder for jobben sin, og det er garantert felles for alle jentene som jobber i butikken. Den gløden, den betyr så mye for oss som kunder. Kathrine tok over ZIZZI på Triaden sommeren 2014, da som franchisetager. Kathrine klarte å bygge opp en butikk som la ganske død til å bli en bra butikk. Da ZIZZI selv ønsket å overta butikken, så bestemte Kathrine seg for å starte opp for seg selv, og 3.mai i fjor, så åpnet hun Celli på Metrosenteret på Lørenskog.Etterhvert så har det også blitt en nettbutikk. Du kan besøke nettbutikken her : https://celli.no/

Celli har Kathrine en gjeng med 6 jenter som jobber sammen med henne. Kathrine brenner for klær som passer til damer med fasong og former. Hun er i likhet med meg veldig opptatt av at klær ikke skal være som en sekk. Klær skal være stilige, og ha den gode passform, man skal kjenne den gode følelsen uansett om det er hverdag eller fest.

For meg er klær uhyre viktig. Jeg har aldri gjemt meg bort i en gammel joggebukse, og en hettegenser. Selv om jeg alltid har vært flere størrelser for stor, så har det vært viktig for meg å kle meg pent. Jeg bruker både farger, og mønster, og jeg liker også å kle meg i klær som ikke alle nødvendigvis går i. Jeg liker det spesielle like godt som jeg liker det klassiske. Jeg har funnet min stil. Jeg liker å være kvinne, og jeg liker å være feminin. De fleste som produserer stormote har klær som passer meg, og min stil, men man finner jo alltid favoritter, og man er stadig på leting etter nye merker. Å handle på nett er fint i blant, men det betyr mye å kunne besøke en butikk hvor man kan se klærne, kjenne på dem og prøve dem.

I bloggens julekelander i dag, så skal jeg sammen med Celli gi bort en flott bukse. En heldig leser får nemlig en WONDERJEANS. Wonderjeans er visstnok en helt fantastisk bukse, og dette er buksen som veldig mange kjøpte på Pm. Dette var bestselgeren til Pm som mange nå har slitt med å få tak i. Celli har nå fått inn wonderjeansen. Jeansen går fra str. 36 – 48, og har ulike benlengder. Den finnes i en klassisk modell, og en mer tettsittende modell.

Wonderjeans Skinny

 

Dersom du vil være med i trekningen av en wonderjeans fra Celli, så legger su som vanlig igjen en kommentar på bloggen. Trekningen skjer i romjulen.

 

Bak dagens luke, så finner vi også en annen flott gave, nemlig  en VALGFRI STRØMPEBUKSE FRA CUTIE.NO.  Cutie er en norsk nettbutikk som har spesialisert seg på strømper til alle type bein, også for beina til oss store kvinner. Denne nettbutikken har en egen stormoteavdeling hvor endel av strømpene og strømpebuksene går høyt opp i størrelse. Det er utrolig fint å vite at en slik nettbutikk faktisk finnes. Cutie selger bla mine favorittstrømpebukser fra Pamela Mann. Jeg vet mange av dere har kjøpt disse etter jeg blogget om de, og jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger fra veldig fornøyde kjøpere. Det gjør meg utrolig glad! Du finner nettbutikken her : https://www.cutie.no/   Legger du igjen en kommentar på bloggen, så er du med i trekningen av en valgfri strømpebukse, og utvalget hos Cutie, det er veldig stort.

 

I dag så blir det faktisk hele tre gaver bak dagens luke. Dette er den siste luken i årets julekalender. Det er nemlig sånn at bak den aller første luken vi åpnet, så lå der en fantastisk flott cardigan fra danske NO.1 BY OX. En råstilig og utrolig fin CARDIGAN. Verdien på cardiganen er 1000 kr. Dette er en cardigan i stilig design, og med en utrolig god passform. Dette er viskose strikk.  Den er lekker! Den som ble trukket ut som vinner, den personen har jeg ikke fått tak i selv etter å ha forsøkt flere ganger. Det betyr at vi trekker en ny vinner av denne. Vil du være med i trekningen av den flotte cardiganen fra NO.1 BY OX, så legger du igjen en kommentar på bloggen. Husk to ting : Oppgi størrelsen du bruker ( disse går i S, M, L og XL – i stormote hvor feks M er 46/48 ), og oppgi epostadressen din. 

Du finner NO.1 BY OX her : https://www.no1byox.dk/ og på Facebook : https://www.facebook.com/no.1byox/?epa=SEARCH_BOX

 

Tre fantastisk flotte gaver bak dagens luke, og du kan være en av de heldige. Alle som kommenterer er med i trekningen av alle tre gavene.

Så skal jeg også fortelle hvem som vant kalendergavene i går. I går hadde vi en nydelig overdel fra Wilhelmines på Vikersund. En nydelig overdel fra Pont Neuf. Den heldige vinneren av overdelen ble : SIGNE LILL!! Gratulerer så masse med den flotte overdelen, Signe Lill!! Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen.

Så har det og blitt trukket en vinner av den Oil-free eyemakeup remover fra Mary Kay, og Mary Kay konsulent, Randi Kokkerud. Den heldige vinneren av den ble : TOVE S.LINDGREN. Gratulerer så masse, Tove. Jeg tar kontakt med deg også i løpet av dagen.

Jeg merker at julen nærmer seg. Det virker som om stresset har tatt veldig mange. Jeg tror de aller fleste bloggere merker at det er andre ting enn blogger som blir prioritert i disse dager. Jeg håper at du i en stresset hverdag før jul tar deg tid til å puste i blant. Hos meg er jeg veldig i rute. Jeg skal pakke inn litt gaver i dag som det siste som står på min ” må gjøre ” liste før jul, men det å pakke gaver, det er noe jeg liker veldig godt. Jeg legger litt av hjerte og sjelen min i hver eneste pakke som jeg pakker inn. Så i dag skal jeg kose meg med det, og høre på julemusikk for å få den gode stemningen. Julehandelen er også unnagjort, og det fikk jeg gjort i går sammen med halve Kristiansand føltes det som..men du verden så godt det var å få gjort det sånn at jeg i dag og i morgen bare kan slappe av og nyte. I morgen skal jeg også en tur på kirkegården og legge ned kranser og tenne lys. Det er også litt sårt i julen. Selv om pappa gikk bort for 13 år siden, så tenker jeg enda mer på han i julen. Pappa var så glad i julen, og elsket pakker. Jeg savner han dypt og inderlig, og i morgen skal jeg tenne lys på graven hans, og sende han masse gode julehjerter, og varme tanker. Jeg vet han følger med meg selv om han ikke er her sammen med meg.

 

Årets kalendergaver er gitt av :

NO.1 BY OX            https://www.no1byox.dk/

ALEXIS MOTE         https://www.alexismote.no/

PONT NEUF             http://pontneuf.dk/eng/

CELLI                        https://celli.no/

NAIS                          https://www.facebook.com/naisbutikken/?epa=SEARCH_BOX

WILHELMINES         https://www.facebook.com/wilhelminesas/  

CUTIE                        https://www.cutie.no/

MOTHER INDIA        https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD      https://www.facebook.com/groups/298920770899641/

 

Strømpekrise rett før jul?

Reklame | NO.1 BY OX, ALEXIS MOTE, PONT NEUF, CELLI, NAIS, WILHELMINES, CUTIE, MOTHER INDIA, MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD, ATELIER ALEXANDRA

Jeg har fått mange henvendelser de siste dagene fra lesere som er midt opp i ei strømpekrise. De har lest på bloggen om at jeg har funnet de perfekte strømpebuksene, og lurer på hvor de får tak i disse. Nå som det er rett før julen ringes inn, så vil det nok for mange bli en stor utfordring å få tak i disse dersom du ikke bor i nærheten av Kristiansand. Det kan jo også være en ide å ringe rundt til stormotebutikker nær deg for å høre om de forhandler disse strømpebuksene, eller ringe til butikker som fører mye strømper. Julaften er på tirsdag, og du vil ikke kunne motta disse før jul nå om de må sendes. Jeg vet alt om hvordan det er å utsette alt til siste liten, iallefall når det kommer til slike ting som strømpebukser. Det kommer sjeldent høyt opp på prioriteringslistene.

Verdens beste strømpebukser for meg, de har jeg blogget om, og jeg kunne ha skrevet om de igjen og igjen. Jeg har aldri hatt bedre strømpebukser. Disse er for meg helt perfekte på alle områder. Jeg var så lykkelig når jeg prøvde disse at jeg tror jeg felte en tåre. Så mye betyr det å finne en ting som man har lett og lett etter, men aldri funnet. Etter intens leting over mange år, så dukker de plutselig opp. Det er virkelig lykke, og sikkert ikke så forståelig for alle de som aldri sliter med å få feks strømpebukser.

Det er for sent å bestille disse dersom man skal ha de til jul, men dersom du bor i nærheten av Kristiansand, så kan du ta turen til Lillesand og besøke Atelier Alexandra. Alexandra fører også Pamela Mann, og hun selger mine ” verdens beste strømpebukser.” Pamela Mann har mange ulike strømpebukser, og jeg har også prøvd modeller som jeg absolutt ikke passer. Det er denne spesielle modellen som jeg anbefaler alle som sliter med å få tak i gode strømpebukser for bein som kanskje er noe utfordrende, som mine.

På bildet her, så ser du hvilken modell det er jeg anbefaler. Jeg har denne både i 90 denier, og i 50 denier. Modellen er den samme, og begge er like fantastiske. Jeg bruker store ord, men det har jeg all grunn til å gjøre. Egentlig bør man jo bare hamstre for å være sikker på at man har…i tilfelle noen høyt oppe i systemet skulle finne ut at de skal ut av produksjon. Det er alltid min store frykt når man finner noe som er perfekt. Disse går opp i str. 5 XL, og jeg bruker den største størrelsen.

Jeg har ikke vært glad i nylonstrømper. Ikke fordi det er nylonstrømper, men fordi jeg alltid har slitt med å finne noe som sitter perfekt på mine store legger, og lår. Strømpebukser har vært et mareritt. Jeg trenger strømpebukser som går høyt opp i livet, og som sitter ordentlig i skrittet. Ofte tar lår, og legger så mye plass at det nesten stopper etter at strømpebuksen etter hard jobbing har passert lårene. Jeg har mange ganger gått med strømpebukser som ligger på lårene.

Vi kjenner sikkert alle til disse strømpebuksene som bare ikke vil ordentlig opp i livet, og som gjør en spesiell kveld til ett levende mareritt. Så har du de strømpebuksene som sklir ned, og ligger under magen. Strømpebuksene man hele tiden prøver å få opp i livet igjen. Kvelden blir plutselig dedikert til strømpebuksen, og ikke det man egentlig hadde planer om. Jeg vet heller ikke hvor mange strømpebukser jeg har raknet fordi jeg skal heise de opp, og så går det galt. Selv strømpebukser i større størrelser enn jeg sånn sett bruker fungerte dårlig. Jeg har kjøpt strømpebukser til 200 kr i flere størrelser større enn jeg bruker. De fungerte ikke de heller. Når man da faktisk finner den perfekte strømpebuksen, så er man helt i himmelen, og jeg jubler i alle fall høyt.

Er du på jakt etter strømpebukser til en stor kropp, så er redningen strømpebuksene fra PAMELA MANN. Jeg fikk teste disse i vinter, og de er rett og slett perfekte. Jeg har flere par i undertøyskuffen min nå. De kommer greit over både legger og lår, de sitter godt i skrittet, de går høyt opp i livet, og de sitter der de skal. Helt fantastiske! Atelier Alexandra i Lillesand selger disse. Så bor du i nærheten, ta en telefon til henne, eller stikk innom henne i Strandgata i Lillesand. Du kan også bestille disse på cutie.no  

Jeg har nylig også testet en annen strømpebuksemodell fra Pamela Mann som Atelier Alexandra fører. Også denne går opp i 5 XL. Denne modellen testet jeg i hudfarge, og denne hadde også en veldig fin, liten detalj med en søm som gikk hele veien ned bak på strømpebuksen. En sånn liten detalj gjør veldig mye om man har en kjole hvor endel av strømpebuksen vises. Også disse strømpebuksene passet jeg. De var romslige, og jeg fikk de godt opp…utfordringen var nok at jeg drar såpass mye over legger, og lår at jeg ikke fikk disse like godt opp i skrittet. Jeg fikk de godt opp i livet, men ikke helt slik jeg ønsket i skrittet. Det ble litt ubehagelig for meg…men den vil nok likevel være en god strømpebukse for veldig mange som ikke har de samme utfordringene med masse ødem i spesielt legger. Det er nok modellen ” curvy figure ” som står høyest for meg.

 

Når jeg blogget om disse sist, så vet jeg at flere kjøpte de, og da er det moro når jeg har får så mange tilbakemeldinger fra lesere som er like fornøyde med disse strømpebuksene som det jeg er.

Forrige søndag, så lå det et gavekort på 1000 kr fra Mother India bak kalenderluken. Dette gavekortet må brukes på resturanten her i Kristiansand. Mange ønsket seg indisk mat, og det er blitt trukket ut en vinner. Den heldige som kan spise deilig, indisk mat er : JANNE KRISTIN KNUTSEN!! Gratulerer så masse med gavekortet fra Mother India, Janne Kristin!! Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen.

Bak luken forrige søndag, så lå det også en nydelig håndkrem fra Mary Kay konsulent, Randi Kokkerud. Den heldige vinneren av håndkremen, Satin Hands ble : ESTHER MARIE FÆRAAS KNUTSEN!! Gratulerer så mye med en helt nydelig håndkrem, Esther Marie!! Du hører fra meg i løpet av dagen.

 

I dag skal vi åpne en ny luke, og også i dag finner vi en fantastisk flott topp fra Wilhelmines på Vikersund. Den flotte overdelen er fra danske Pont Neuf, og trofaste lesere vet hvor glad jeg er i Pont Neuf. Wilhelmines selger klær fra innerst til ytters, for liten og stor. De selger dameklær i alle størrelser, og har også en fin avdeling med stormote. Følg gjerne Wilhemines på Facebook : https://www.facebook.com/wilhelminesas/

 

Ønsker du å være med i trekningen om den flotte overdelen fra Wilhelmines og Pont Neuf, så legg igjen en kommentar på bloggen. Husk at du oppgir størrelse, og epostadresse.

 

I dag skal jeg også gi bort en ny velværegave fra Mary Kay konsulent, Randi Kokkerud. Gaven som Randi gir bort i dag er en av mine Mary Kay favoritter, nemlig:  Oil-free eyemakeup remover. Oljefri øyesminkefjerner som er nydelig å bruke. Besøk gjerne Randi sin konsulentside : https://www.facebook.com/groups/298920770899641/

Alle som legger igjen en kommentar på bloggen er med i begge trekningene.

 

Årets kalendergaver er gitt av :

NO.1 BY OX            https://www.no1byox.dk/

ALEXIS MOTE         https://www.alexismote.no/

PONT NEUF             http://pontneuf.dk/eng/

CELLI                        https://celli.no/

NAIS                          https://www.facebook.com/naisbutikken/?epa=SEARCH_BOX

WILHELMINES         https://www.facebook.com/wilhelminesas/  

CUTIE                        https://www.cutie.no/

MOTHER INDIA        https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD      https://www.facebook.com/groups/298920770899641/

 

Julens utfordringer, og nye, flotte gaver til DEG

Jeg har alltid elsket julen, og jeg har alltid vært veldig julete. Min mor kan ikke helt skjønne hvordan jeg har blitt så opptatt av interiør, og pynting, for hun har aldri vært mer enn ” normalt ” opptatt av å pynte. Hun pyntet alltid til jul, men hun var nok ikke like i hundre som jeg er når jeg flyr rundt i huset for å gjøre det fint til jul. Da det stormet som verst, og jeg ble alene, så var jeg spent på hvordan det ville bli da i forhold til gleden ved å pynte, og lage julestemning her hjemme. Heldigvis endret ikke det seg, og huset er like julepyntet som det alltid har vært. Den eneste forskjellen er juletreet. I år tror jeg ikke det blir juletre, men det er pga prinsen min, Henry. Jeg tror treet vil være litt for spennende i år.

Som en størrelse for stor, så har julen også vært en utfordring, og da ser vi bort i fra alle disse julete, hyggelige tingene. Julen for meg hadde også i en lang periode en liten bismak, og jeg er sikker på at mange av dere også både har følt på det samme, og føler på det samme…nemlig all den usunne maten som forsvinner inn i munnen, og ned i magen både i førjulstiden, og i juledagene. Jeg har slitt mye med å begrense meg, jeg har slitt med å være litt fornuftig. Man skal ikke si nei til godsaker i julen, men man må heller ikke spise seg så mett at magen verker, eller spise så mye julegodt at man går kvalm i timer etterpå. Av og til skulle man kanskje tro at det var siste gang man fikk god julemat, eller julegodt. Man sitter der med en verkende mage etter all ribba, pinnekjøttet, eller julekalkunen, og i tillegg er man så kvalm etter både riskrem, og julegodt. Hvorfor må man stappe i seg så mye? Det er jo ikke behagelig å være så mett at man lider, eller så kvalm at man lurer på om doskålen er neste stopp.

Jeg slet med julens utfordringer lenge, og det verste var sånn sett ikke en verkende mage, eller kvalmen som var den største utfordringen, men det var den forferdelige samvittigheten som hele tiden lå og gnagde. Styggen på ryggen som hele tiden forteller deg hvor svak du er som ikke kan stoppe å spise i tide, eller som hele tiden forteller deg hvor mye tjukkere du er blitt etter julens utskeielser. Alle disse stygge tankene som propper deg full av negativ informasjon. Klart man fort kan legge på seg i julen med all den gode maten, og julegodtet. Det blir jo ikke like mye fysisk aktivitet i juledagene ofte, og da er jo sjansen for å legge på seg litt absolutt tilstede…men hvor mye er det egentlig snakk om? Er det ett par realistiske kilo ( kan være ille nok det altså ), eller er det som i mitt hode fort kilo med tosifrede tall? I mitt hodet, så var det fort mange kilo som plutselig bare festet seg på kroppen, og jeg følte meg sjeldent så flodhest som etter jul. En vaggende flodhest er vel den riktige betegnelsen, og jeg kan i dag ikke fatte at jeg virkelig trodde at jeg hadde lagt på meg både 10, og 20 kg etter ei jul, og at alt jeg kanskje hadde gjort av positive ting i forhold til vekten min nå var gått rett vest, totalt ødelagt alt sammen. Det nyttet lite at fornuftige sjeler prøvde å fortelle meg at jeg ikke var blitt en flodhest, eller at julen ikke ødelegger for endringene jeg var i gang med. Mitt hode visste best, og sa mitt hode en ting, så var det akkurat det som var sannheten. Følte man seg stor før julen, så kan man jo bare tenke seg hvordan man følte seg etter julen….

Det betyr fint lite hva som skjer mellom jul, og nyttår – det som betyr noe er hva man gjør alle de resterende dagene. Julen er kun ett lite antall dager – året har 365 dager. Det skal noe til at noen få dager i julen velter ett helt lass av dager. Det er tiden mellom nyttår, og nyttår som betyr noe… det er i denne perioden man legger grunnlaget, det er disse dagene som gjelder. Jeg har snart tilbakelagt ett spennende år med mange seire, men også et år med motgang, og nedturer. Jeg har snart lagt bak meg et fantastisk godt år, men treningsmessig, så er det ikke mitt beste år. Jeg er ikke superstolt av dette året når det kommer til trening og aktivitet. Jeg har ikke hattt de samme, gode treningsrutinene dette året, og jeg vet veldig godt at jeg må ta meg sammen. Dette må endres, og jeg er helt nødt til å komme meg tilbake dit jeg var. Jeg kan ikke sitte å se at jeg sakte, ,men sikkert kanskje kan ødelegge alt jeg har oppnådd. Etter jobb og familie, så skal min helse stå.

Jeg har jobbet masse med meg selv, og jeg har jobbet masse med hodet som absolutt ikke alltid vil det samme som meg. Vi krangler fortsatt, og vi kan til tider krangle mye, men det er likevel mye mindre krangling nå enn tidligere. Jeg har fått en del av svarene jeg trengte for at min prosess mot ett lettere liv skulle kunne la seg gjennomføre. Jeg knakk endelig koden som jeg sånn sett skulle ønske at jeg hadde knekt for mange år siden…men jeg har også lært hvor viktig det er og ikke se seg tilbake, eller dvele med det som er fortid. Fortiden kan man ikke gjøre noe med. Det som er gjort er gjort, men det er aldri for sent å gjøre noe med det som ligger der fremme, nemlig fremtiden. Jeg har blitt kjent med meg selv på en helt annen måte, og jeg har lært mye om hvordan jeg skal takle situasjoner som fort kan resultere i et dårlig valg. Jeg vet hvorfor jeg velger som jeg velger, og jeg har lært og akseptere de dårlige valgene jeg tar.

Jeg skal ikke sitte her og skryte av at julen ikke lengre er noen utfordring, eller at jeg aldri sliter med dårlig samvittighet, for det hadde vært løgn. Julens godsaker i litt større mengder enn normalt, det kan fort bli en kamp inni meg fordi jeg føler at det har blitt for mye, og fordi jeg simpelthen tror at jeg ser at maten har lagt seg spesifikke steder, men jeg har allikevel ett helt annet forhold til julens utfordringer nå enn før. Jeg er mer avslappet, og jeg har mer evnen til å kose meg, og så vet jeg at jeg er blitt noe mer flink til å begrense meg. Jeg må ikke se at godteskålen er tom, og jeg må ikke spise når jeg egentlig ikke har lyst….før så gikk det automatikk i det. Stod det en godteskål på bordet, så skulle den tømmes. Jeg vet at mange sliter med det samme. Nå trenger jeg ikke å tømme hele bollen, nå er jeg veldig fornøyd med mye mindre, men kampen med hodet, den vil nok alltid vedvare, men i mindre grad enn før. Jeg vil aldri bli helt på bølgelengde med hodet mitt, men veldig mye kan har blitt endret, og vil fortsette å endre seg. 2020 blir ett nytt spennende år. Jeg har mye å jobbe med, og jeg har nye mål. En av tingene jeg skal fortsette å jobbe med er hodet fordi jeg vet hvor mye det betyr for endringene mine at hodet, og jeg spiller på lag.

Vi skal kose oss i julen. Vi skal ikke gå rundt og kjenne på denne dårlige samvittigheten hver gang vi spiser god mat, og julegodt. Det er lov å kose seg, og julen skal være dager som skiller seg ut fra alle de andre dagene. Det er ikke disse få juledagene som utgjør den store forskjellen, eller som velter det store lasset. Jeg tror det er viktig at vi prøver å si til oss selv at de spesielle dagene som juledagene er, det er viktige dager. Det er viktig å ha slike dager som skiller seg ut fra hverdagen. Juledagene hvor vi gjør andre ting enn ellers…dagene hvor vi kan være mer sammen med de rundt oss, hvor vi ikke trenger å stresse, og jage, men senke skuldrene, og nyte roen. Juledagene som inneholder kos, og glede, og juledager hvor vi spiser god mat, spiser julekaker, og spiser julegodteri uten å telle kalorier. Dager hvor vi sier til oss selv at god mat er en viktig del av livet.Vi lever et liv, og vi må  ikke glemme å nyte. Mat er og blir en viktig del av ett godt liv. Ikke spis i store mengder bare fordi det er lov i julen, men spis akkurat det du vil uten at magen verker, og kvalmen kommer stigende. Når juledagene er over, så kommer hverdagen tilbake, og da er det på tide og sørge for at julegodtet enten er spist opp, gitt bort, eller kastet i søpla – OG det er viktig og ikke la seg friste av all julesnacksen som kommer til 50 % når vi så vidt er inne i romjulen.

Jeg håper også at 2020 blir et år hvor mange flere finner veien til treningsgruppen for overvektige – for når julen er over, og hverdagen er tilbake, da er det også viktig å få gjort alt vi tidligere bare har snakket om…som å begynne ett aktivt liv. Vi har fortsatt et enestående tilbud til overvektige i Kristiansand og omegn, nemlig en egen crossfitgruppe som trener sammen to ganger i uken. Crossfit er så moro! Beinhardt og utforrdrende, men vanvittig moro. Og nei, hjertet stopper ikke av at du blir dønn sliten. Vi har plass til flere overvektige, så ta kontakt.

 

I går lå det en nydelig julerød genser bak luke nummer 4. Den er gitt av Pont Neuf. Det lå også en valgfri strømpebukse gitt av Cutie.no. Jeg har trukket ut to heldige vinnere. Vinner av den nydelige genseren ble :

DAGNY HARBERG KRISTOFFERSEN!! Gratulerer så masse med en helt nydelig, rød genser fra Pont Neuf, Dagny! Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen.

Valgfri strømpebukse ble vunnet av : RITA SØRENSEN !! Gratulerer så masse, Rita. Nå er det mange lekre strømpebukser du kan velge blant hos Cutie. Jeg tar kontakt med deg også i løpet av dagen.

 

Vi skal åpne luke nummer 5 i dag, og også bak denne luken, så ligger det to flotte gaver.

Bak dagens luke finner vi en spisende gave i dag.  I dagens luke finner vi et gavekort på 1000 kr fra Resturant Mother India her i Kristiansand. Dagens gave er nok mest for de som bor i nærheten av Kristiansand, eller som er litt her i byen.  Den heldige vinneren kan spise nydelig indisk mat i fantastiske, indiske omgivelser. Indisk mat vet jeg mange av dere setter stor pris på, og hva kan vel da være bedre enn et besøk på Norges beste indiske resturant?

Fredag den 13 januar 1995 åpnet familien Sharma restaurant Mother India i Markensgate i Kristiansand. Råvarer, krydderblandinger, marinader står i høy fokus. Kun ferske ingredienser blir brukt. Indiske mat tilberednings tradisjoner blir ivaretatt. All mat blir tilberedt fra bunnen av, alle dipper, marinader, sauser er det matansvarlig Sarita som står bak. Indiske dekorasjoner, farger og musikk er også en viktig del av resturant Mother India. Mother India er smaker, varm indisk atmosfære, og ekte indisk gjestfrihet. Du kan bli den heldige vinneren av gavekortet på 1000 kr, og dermed få spise fantastisk indisk mat!

Ønsker du å vinne gavekortet på 1000 kr, så legger du som vanlig igjen en kommentar på bloggen. Vinneren må kunne besøke resturanten her i Kristiansand. Du kan besøke Mother Indias Facebook side her : https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

 

Bak luke nummer 5, så finner vi også en annen, flott gave, nemlig en deilig, pleiende håndkrem, Satin Hands, gitt av Mary Kay konsulent, Randi Kokkerud. Randi Kokkerud startet i Mary Kay i august 2017, og det har hun ikke angret en dag på. Randi jobber også som arkivar i en statlig organisasjon. Randi brenner for produktene fra Mary Kay, og ønsker at dere som leser også skal få bli kjent med Mary Kay dersom du ikke allerede kjenner til produktene.  Ta gjerne en titt på katalogen som ligger på Randis kundeside og send en henvendelse om dere har noen spørsmål :  https://www.facebook.com/groups/298920770899641/   Det er også viktig å legge til at Mary Kay konsulenter ikke tar kunder fra hverandre, så har dere en konsulent så skal dere selvsagt fortsette å ha kontakt med denne.

 

I dag må du som ønsker å vinne gavekortet på Mother India fortelle meg nettopp det på bloggen slik at jeg vet at den som vinner kan bruke det ved å besøke resturanten her i Kristiansand. Alle som kommenterer er med i trekningen av den deilige håndkremen.

Lag deg en god 3. søndag i advent.

Gleder i førjulstiden, og en ny luke åpnes

Det å skrive julekort er en tradisjon som er i ferd med å dø ut, og det er utrolig synd. Det er så innmari koselig å få julekort i posten fra familie, og venner, og jeg må innrømme at det aller koseligste er når man mottar håndskrevne julekort. Det trenger ikke stå så veldig mye, men det at noen har satt seg ned, og skrevet en personlig julehilsen, det synes jeg er veldig, veldig koselig. Det at noen har tatt seg tid, det setter jeg veldig stor pris på. Jeg håper at vi kan ta tilbake tradisjonen med å sende julekort. Det er synd at sms’er, og mail har overtatt mer, og mer. Verken sms, eller mail vil kunne erstatte den koselige, personlige julekorttradisjonen, så jeg håper vi kan endre dette, og gå tilbake til de tradisjonelle julekortene som vi sender i posten. Vi har tiden, og vi vet at de som mottar kortet blir innmari glad.

Jeg blir innmari glad for hvert eneste kort jeg får.  Noen julekort husker man likevel ekstra godt. I fjor fikk jeg ett flott, håndlaget julekort som jeg ikke kjente igjen skriften på. De man får julekort fra år etter år, de kjenner man gjerne igjen skriften til, men dette var ikke en kjent håndskrift. Da jeg åpnet kortet, og leste, så ble jeg så utrolig glad, og jeg kjente at tårene lå der i øyekroken. Det var fra en person jeg egentlig ikke kjenner, men vi har felles utfordringer, og blitt litt kjent på den måten. Jeg husker ennå ordene som stod skrevet i kortet. Fantastiske ord som gjorde meg både glad, stolt og rørt. Slike kort gjør en forskjell for meg. Ordene betydde så mye, og gikk rett til hjertet mitt. Det at noen tenker på deg, og bryr seg om deg, det er en utrolig god følelse. Å føle at man betyr noe for andre, det er en helt fantastisk følelse. Ett helt spesielt julekort, og det fineste kortet jeg har fått. Så personlig, og så fint med masse omtanke fra avsender. Tenk at et julekort kan bety så mye! Kanskje burde vi bli flinkere til å sende slike hilsner selv om man ikke alltid har personen i nær omgangskrets. Det tror jeg ikke alltid vi er like flinke til å tenke på. Noen håndskrevne ord på et kort kan bety mer enn vi aner, og jeg håper det kommer mange julekort i posten i år. Julekort er virkelig en flott juletradisjon.

Jeg har lagd flotte julekort i år, og dere kan jo tenke hvem som er på årets julekort. Det er prinsene min, Henry og Alfred Jeg skal stolt sende ut julekort så alle kan få se hvor heldig jeg er som er mormor til disse nydelige og flotte prinsene. Jeg har nå skrevet de kortene som skal skrives, og alle med en liten, håndskrevet og personlig hilsen til alle.

Hver jul henger jeg opp en helt spesiell nisse på hver side av karmen inn til kjøkkenet. Hver nisse har en lang remse hvor jeg kan henge julekort. Da jeg fikk disse julekortnissene for veldig mange år siden, så var de i starten fulle av julekort hver eneste jul. Dette har nok endret seg endel i løpet av årene. Det er tydelig at man skriver mindre julekort. Julekortnissene mine, de henger på samme plass i år også, og jeg er spent på hvor mange julekort som vil bli hengt opp i år. De blir neppe fylt til randen som de gjorde de første årene, men noen julekort håper jeg jo kommer i postkassen min. Kanskje kommer det også i år julekort som vil røre hjertet mitt på en helt spesiell måte. Kort som betyr noe helt spesielt.

I dag skal vi åpne en ny luke i bloggens julekalender. Det er 14.desember, men i bloggens kalender, så skal vi åpne luke nummer 4. Før vi åpner en ny luke, så skal jeg fortelle hvem som vant gaven bak luke nummer 3. Bak luke nummer 3, så lå det et gavekort på 500 kr og et par med mine favorittstrømper. Gaven er gitt av  Nais i Lyngdal. Den heldige vinneren av gavekort og strømper ble : LIV ANNA ROBSTAD!! Gratulerer så masse med gavekort og strømper, Liv Anna! Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen.

 

I dag åpner vi luke nummer 4, og bak luke nummer 4, så finner vi to gaver. Den ene gaven er en en helt NYDELIG GENSER FRA PONT NEUF. Genseren har en utrolig flott, rød farge og enkle, fine detaljer. Dere som følger bloggen min vet hvor glad jeg er i Pont Neuf. Jeg har sagt det før, men sier det gjerne igjen : Har man først blitt kjent med Pont Neuf, så har man funnet en venn for livet som man elsker. Passformen er helt utrolig god, og plaggene er så flotte på. Pont Neuf er heller ikke ren stormote, så her kan kvinner i alle størrelser finne sine favoritter. Har du lyst til å vinne denne flotte genseren fra Pont Neuf, så legger du igjen en kommentar på bloggen. Husk også at du forteller hvilken str du bruker. Pont Neuf går XS og til 3 XL, hvor 3 XL er 54/56. Du kan se mer fra Pont Neuf her : http://pontneuf.dk/eng/

 

Bak luke nummer 4, så ligger det også en annen flott gave, en VALGFRI STRØMPEBUKSE FRA CUTIE.NO.  Cutie er en norsk nettbutikk som har spesialisert seg på strømper til alle type bein, også for beina til oss store kvinner. Denne butikken har en egen stormoteavdeling hvor endel av strømpene og strømpebuksene går høyt opp i størrelse. Det er utrolig fint å vite at en slik nettbutikk faktisk finnes. Cutie selger bla mine favorittstrømpebukser fra Pamela Mann. Jeg vet mange av dere har kjøpt disse etter jeg blogget om de, og jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger fra veldig fornøyde kjøpere. Det gjør meg utrolig glad! Du finner nettbutikken her : https://www.cutie.no/categories/stormote   Legger du igjen en kommentar på bloggen, så er du med i trekningen av valgfrie strømpebukser. Alle som kommentarer er med i trekningen av begge gavene.

 

En Nais gave bak luke nr.3

Reklame | NO.1 BY OX, ALEXIS MOTE, PONT NEUF, CELLI, NAIS, WILHELMINES, CUTIE, MOTHER INDIA, MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD

Det er som å gå i en godtebutikk. Butikken bugner, og man vet ikke hvor man skal starte fordi butikken er full av go’biter, og man er redd for at man ikke skal få med seg hele utvalget. En stor butikk full av klær fra flere leverandører, og for de fleste lommebøker. Er der rart at denne butikken er blitt en av mine store favoritter?

I Sandalsgården i Lyngdal ligger Nais. Det er vel i underkant av 4 år siden jeg var i butikken for første gang. Nais er en utrolig flott stormotebutikk, og jeg er så glad for at jeg ble kjent med både butikken, og Barbro som driver den. I tillegg til ett helt utrolig godt utvalg av klær, og en stor, flott butikk hvor man kan vandre rundt i evigheter, så drives den også av ei helt fantastisk dame med øyet for fasonger, og farger, og ei dame som virkelig vet hva service er. Barbro er utrolig flink til å ta inn klær. Hun har ett veldig godt øye for gode passformer, hun er utrolig flink til å ta inn farger, og fine design. Hun har klær for oss som gjerne ønsker det som skiller seg litt ut, og hun har klær for de som ønsker å være klassiske, og tradisjonelle. Barbro våger.

Jeg elsker butikker som der ikke går en haug av på dusinet. Jeg begynner å bli lei av alle kjedebutikkene som er overalt. Kjedebutikker er kjedebutikker, de skiller seg liksom ikke noe ut fra de andre i samme kjeden bortsett fra at de ligger på ulike steder i landet. Jeg liker nisjebutikker, de spesielle. Disse har ett helt annet utvalg. Der er en annen atomsfære enn på et kjøpesenter. Det blir mer personlig. Det er spesielt to type butikker jeg liker meg veldig godt i. Det ene er interiørbutikker, og det andre er kanskje ikke overraskende, klesbutikker. Før kunne jeg være på kjøpesentre i timer, det gidder jeg ikke lengre. Nå er jeg på kjøpesentre for kun å kjøpe akkurat det jeg skal. Det er uhyre sjeldent jeg gidder å traske kjøpsentre fra A til Å. Kjøpesentre står som oftest ikke på mine ” to do ” lister, men jeg bruker gjerne tid når jeg finner butikker som jeg virkelig liker, som for eksempel Nais

Nais er flotte klær, det er farger, og gode passformer. Nais er undertøy og badetøy også for de av oss som må opp i størrelse. Nais er også det lille ekstra som flotte smykker, skjerf og vesker. Nais er også den gode servicen. Her finner man den gode varmen, de ekte smilene, engasjementet, ærligheten, og servicen. Barbro har også erfaring med hvor skoene trykker, og det tenker jeg er en veldig stor fordel.

I dag skal vi åpne luke nr.3 i bloggens julekalender. Hadde vi åpnet en luke hver dag, så hadde vi åpnet luke nr.8. I og med at det er en helgekalender, så blir det luke nr.3. Bak luke nr.3, så finner vi en flott gave fra nettopp Nais i Lyngdal. Bak dagens luke så finner vi : GAVEKORT PÅ 500 KR. Den heldige vinneren får også et par strømper fra Trasparenze sammen med gavekortet. Dette er de beste strømpene jeg vet om.

Har du lyst til å vinne gavekortet og strømpene fra Nais, så legger du igjen en kommentar på bloggen. Vinneren blir trukket neste lørdag. Selv om Nais ligger i Lyngdal, og det er et stykke unna mange av bloggens lesere, så sender Barbro deg det du ønsker, og du kan se mye av det flotte utvalget ved å følge Nais på Facebook. Du kan følge Nais her :  https://www.facebook.com/naisbutikken/

Husk at du skriver epostadressen din når du legger igjen en kommentar.

 

Bak gårsdagens luke, så lå det en valgfri bukse gitt av Alexis Mote samt en Extra emollient night cream gitt av Mary Kay konsulent, Randi Kokkerud. Vinnerne er trukket. Den som ble trukket ut som vinner av valgfri LauRie bukse ble : EVA HØYLAND!! Gratulerer så masse med ny bukse, Eva! Sammen med Alexis, så er jeg sikker på at du finner en flott og perfekt bukse. Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

Jeg har også trukket en vinner av den supergode nattkremen fra Mary Kay konsulent, Randi Kokkerud, og her ble vinneren : ANN-MARI S EIDE!! Gratulerer så masse til deg også, Ann-Mari!! Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

 

Ha en nydelig 2.søndag i advent, og nyt den fine førjulstiden.

 

Årets kalendergaver er gitt av :

NO.1 BY OX            https://www.no1byox.dk/

ALEXIS MOTE         https://www.alexismote.no/

PONT NEUF             http://pontneuf.dk/eng/

CELLI                        https://celli.no/

NAIS                          https://www.facebook.com/naisbutikken/?epa=SEARCH_BOX

WILHELMINES         https://www.facebook.com/wilhelminesas/  

CUTIE                        https://www.cutie.no/

MOTHER INDIA        https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD      https://www.facebook.com/groups/298920770899641/

 

To flotte gaver til deg bak luke nr.2

Reklame | NO.1 BY OX, ALEXIS MOTE, PONT NEUF, CELLI, NAIS, WILHELMINES, CUTIE, MOTHER INDIA, MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD

Så utrolig moro at så mange av dere var med på å åpne den aller første luken i bloggens adventskalender forrige uke . Det varmet virkelig! Tusen takk også for alle fine ord fra dere om bloggen min. Det at så mange finner inspirasjon, og motivasjon i den, og at så mange leser den, det gjør meg så utrolig stolt, takknemlig og veldig rørt. Det  er så fint å få tilbakemeldinger fra dere på hvor viktig dere synes det er at jeg setter ord på tanker, og følelser som så mange av oss går rundt og tenker, men aldri snakker om. Det er viktig at vi setter ord på dette, og kan jeg gjøre det for oss som sliter i forhold kropp, overvekt, og størrelse, så betyr det masse for meg.

Det har kostet meg mye å skrive en så ærlig blogg som dette, men kan jeg ikke være dønn ærlig, så er det heller ingen vits i å blogge. Jeg brenner for overvektsaken, jeg brenner for å ta hull på alle myter rundt oss overvektige, jeg brenner for riktig behandling av oss som sliter med vekten, jeg brenner for at også vi som er en størrelse for store skal kunne se oss i speilet, og se hvor flotte vi er, og at vi skal kunne være stolte av oss selv. Jeg brenner for at lymfødem og lipødem skal bli sykdommer som alle leger får mer kunnskap om, at man blir tatt på alvor når man kommer til legen med disse utfordringene, og at alle får den hjelp og behandling som de har krav på.

I dag har jeg lyst til å dele en STOR glede med dere, og det er at jeg den 17.oktober ble mormor igjen til en nydelig prins! 5 uker før termin ville Alfred si hel til verden. En stor, sterk, frisk og perfekt gutt ble født på sykehuset i Arendal  💙
Mormor hjertet mitt er fylt med kjærlighet, stolthet og takknemlig.Det er ikke lett å sette ord på hvor fantastisk dette er, for det å få oppleve å bli mormor igjen til en ny gutt, det er en ubeskrivelig stor glede. Tårene triller bare ved å tenke på at jeg nå har to nydelige barnebarn. For en gave! For en lykke!

Bildet kan inneholde: en eller flere personer, folk som sover, baby og nærbilde

Jeg håper jeg blir verdens beste mormor. Jeg har så mye å gi til prinsene. Jeg skal ikke bli marerittet som henger på døren hver eneste dag, men jeg håper å få tilbringe masse tid med barnebarna mine, og avlaste foreldrene i blant. Jeg vil være der 100%. Tenk så fantastisk å få ta del i guttenes liv. Trille turer, synge, lese, leke, kose, få være nær, og knytte viktige bånd. Litt bortskjemte vil de nok bli. Ikke på en negativ måte, og ikke på en måte som vil gjøre det vanskelig for foreldrene, men som mormor har jeg lov på en mormors måte å skjemme barnebarna mine litt bort. Først og fremst med kjærlighet, tid og tilstedeværelse, men tid sammen med mormor skal være vår tid, en spesiell tid 🙂 Jeg vil være mormoren som tar del i det som skjer i livet til både Henry og Alfred. Henry er mommos gutt, og det smelter virkelig hjerte mitt når han stråler opp når han ser meg, når han kommer løpende og vil opp i armene mine. De gode kosene, og den gode følelsen når han legger hodet godt inntil meg. Det er alltid vondt når jeg må dra, og det synes Henry også. Og selv om det skjærer i mommo hjertet, så vet jeg at det går fort over, og det er godt å vite at vi betyr så mye for hverandre. Nå skal også Alfred bli en like viktig del av livet mitt.

Det er vanskelig å beskrive hvor stort det er at jeg nå har blitt mormor igjen. Det er tusen følelser inni meg. En liten gutt til skal berike livet mitt. Det å få se det nye barnebarnet mitt for første gang, det var helt ubeskrivelig. Det kom mange gledestårer, også når jeg kom hjem etter det første besøket. Jeg er så utrolig heldig som får oppleve å bli mormor. Først til Henry, og nå til Alfred. Henry er for øvrig oppkalt etter sin tippolderfar. Min farfar som jeg aldri fikk møte, han hette Henry. Det betyr mye at mitt nydelige barnebarn ble oppkalt etter han. Nydelige Alfred er oppkalt etter sin olderfar på farssiden. At de bor i Arendal føles som verdens ende noen ganger, så jeg undrer på om jeg kan tvangsflytte de hehe. Julen de neste årene blir nok fylt med masse barneglede og barnelatter, og jeg har virkelig mye å se frem til.

Julen nærmer seg med stormskritt, og jeg er glad at jeg i år kjenner litt på dette med juleglede selv om det har endret seg mye fra man var barn til nå. Jeg sover fortsatt som en stein jeg natt til julaften. Der er det ingen sommerfugler lengre som holder meg våken, og julestemningen er nok ikke som den var, men fortsatt kjenner jeg på julestemning, og juleglede, og det er en veldig god følelse.

 

Forrige søndag så åpnet vi den første luken i bloggens flotte adventskalender. Bak luke nr.1, så lå det en nydelig cardigan fra danske NO.1 BY OX. Veldig mange ønsket å vinne denne, og det har blitt trukket ut en heldig vinner av denne, og den heldige vinneren av cardiganen ble : BENTE CHRISTIANSEN!! Gratulerer så masse, Bente! Denne kommer du til å bli fornøyd med! Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen.

I dag skal vi åpne luke nummer 2 i bloggens julekelander.

Bak luke nummer to ligger en flott gave fra Alexis Mote. Alexis Mote er en av de aller største på stormote, om ikke den største. Alt startet i Skippergata i Oslo, og de har i dag også en stor, flott nettbutikk. Alexis Mote drives av ekteparet Elisabeth, og Daniel Holmberg, og Alexis har en fantastisk butikk med mye flott til oss som er en størrelse eller to for store. Alexis er utvilsomt en av mine favorittbutikker. Butikken i Oslo er en stor, og flott butikk på 250 kvm som har klær både for oss som liker det litt trendy, og for de som helst vil ha det klassiske, og tidløse. Siden jeg bor i Kristiansand, så er det ikke ofte jeg får besøkt butikken, men…de har nettbutikk!

Å gå hos Alexis blir som å gå i en godtebutikk hvor man har lyst på så mye, for her er utvalget utrolig bra. Man finner ikke bare hverdagsklærne her, men her finner man også treningsklær, undertøy, strømper, yttertøy, og ikke minst penklær. Alexis har utrolig mange flotte kjoler i store størrelser, så skal du i bryllup, eller en annen anledning hvor du trenger en fin kjole, så bør du absolutt besøke Alexis. Det fine er jo at om man ikke bor i nærheten av Oslo, så har da Alexis en flott nettbutikk. Noen synes det er litt pes å bestille via nettet, men det er det ikke, og man kan også hele veien få god hjelp med bestillingen om man trenger det. Man kan sende en mail, eller ta en tlf, og du vil fort merke at dette er en butikk hvor service virkelig står i høysetet. Du finner Alexis sin nettbutikk her : https://www.alexismote.no/ og du kan følge de på Facebook her : https://www.facebook.com/Alexis-Mote-AS-143991575851/

Gaven fra Alexis Mote er en VALGFRI BUKSE FRA LAURIE! LauRie blir jo blant veldig mange kalt for verdens beste bukse. Dette er bukser for de aller fleste kroppsformer. LauRie er en dansk klesbedrift som ble startet i 1987. Fokuset deres er passform og komfort. LauRie er bukser fra str. 32-56, de har ni forskjellige silhuetter og mange forskjellige lengder og kvalitet. De streber etter og kunne tilby minst ett par LauRie-bukser til alle kvinner. Verdien av buksen du kan vinne i dag er ca 1000 – 1200  kr.

Amelia Straight Bukser, Denim, hi-res

Kelly Regular Bukser, Blomstrete, hi-res

Charlotte Regular Bukser, Denim, hi-res

Vil du vinne en valgfri Laurie bukse, så legger du igjen en kommentar på bloggen. HUSK AT DU SKRIVER INN EPOSTADRESSEN DIN!

Bak dagens luke, så finner du en gave til….for vi skal også gi bort et fantastisk velværeprodukt til en heldig leser. Vi skal nemlig gi bort en fantastisk nattkrem fra MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD. En heldig leser får nemlig en Extra Emollient Night Cream. Den er helt super til veldig mye. Sår og tørr hud, solbrenthet, myggestikk og kuldekrem for barn. Det er ikke vann i den. Verdien er 330 kr. Det var faktisk akkurat dette produktet som var det første produktet Mary Kay Ash startet med.

 

Randi Kokkerud startet i Mary Kay i august 2017, og det har hun ikke angret en dag på. Randi jobber også som arkivar i en statlig organisasjon. Randi brenner for produktene fra Mary Kay, og ønsker at dere som leser også skal få bli kjent med Mary Kay dersom du ikke allerede kjenner til produktene.  Ta gjerne en titt på katalogen som ligger på Randis kundeside og send en henvendelse om dere har noen spørsmål :  https://www.facebook.com/groups/298920770899641/   Det er også viktig å legge til at Mary Kay konsulenter ikke tar kunder fra hverandre, så har dere en konsulent så skal dere selvsagt fortsette å ha kontakt med denne.

Alle som kommenterer på bloggen i dag er med i trekningen om både LauRie bukse og nattkrem.

Hvem som er de heldige vinnerne, det får du vite på bloggen i morgen…og i morgen skal vi også åpne en ny luke.

Ha en nydelig lørdag! Og dere som bor på østlandet og får inn Radio Metro – i dag gjester jeg også deres området fra kl.16 🙂

 

Årets kalendergaver er gitt av :

NO.1 BY OX            https://www.no1byox.dk/

ALEXIS MOTE         https://www.alexismote.no/

PONT NEUF             http://pontneuf.dk/eng/

CELLI                        https://celli.no/

NAIS                          https://www.facebook.com/naisbutikken/?epa=SEARCH_BOX

WILHELMINES         https://www.facebook.com/wilhelminesas/  

CUTIE                        https://www.cutie.no/

MOTHER INDIA        https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD      https://www.facebook.com/groups/298920770899641/

Vi åpner første luke i bloggens julekalender

Reklame | NO.1 BY OX, ALEXIS MOTE, PONT NEUF, CELLI, NAIS, WILHELMINES, CUTIE, MOTHER INDIA, MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD

Første dør i  bloggens julekalenderen åpnes. Denne dagen har jeg ventet på! Endelig skal den aller første døren i bloggens flotte julekalender åpnes.

Jeg har gledet meg masse, og jeg håper dere har gledet dere like mye. Selv om jeg i år har valgt å gjøre det annerledes enn i fjor, så er det mange flotte gaver som venter på heldige eiere. I år blir det ikke en gave hver dag. Kapasiteten sier stopp, men hver lørdag og søndag frem til julaften, så skal vi åpne luker, og dele ut gaver, flotte gaver fra like flotte samarbeidspartnere. Og bak lukene kan det ligge mer enn en gave. Dere har virkelig noe å glede dere til. Jeg håper det blir en fin førjulstid for dere, og at bloggen blir en glede også i desember. Kanskje er du en av de heldige som får en flott førjulsgave fra meg i løpet av desember. Jeg håper kalenderen min er med på å gjøre ventetiden din litt ekstra fin, og at det ligger litt spenning i om nettopp DU vinner en av de flotte gavene. Husk at en må jo vinne, og det kan like godt være deg som en annen.

For å være med på trekningene frem til julaften, så må du klikke deg inn på bloggen hver lørdag og søndag i adventstiden.  Hver lørdag og søndag, så ligger det en eller flere gaver bak lukene. Du trenger ikke løse verken en gåte, eller svare på noe spørsmål – det eneste du trenger å gjøre er å kommentere at du ønsker å være med i trekningen av dagens luke. Lettere kan det vel ikke bli. Du må klikke deg inn på selve bloggen for å være med i trekningen, og ikke bruke kommentarfeltet på bloggens Facebookside. Det er også viktig at du leser bloggen godt, for noen dager, så må du oppgi størrelse, eller kanskje bosted, dette for å gjøre arbeidet noe lettere for meg. Det er også VELDIG VIKTIG at du husker å skrive epostadressen din når du kommenterer på bloggen!!  Det er mange som kun legger inn et fornavn, eller som har et fornavn, og etternavn som mange andre og har, og uten å ha en epostadresse da, så kan det bli vanskelig å finne den riktige vinneren. Så husk epostadresse.

Hva som ligger bak hver luke, det røper jeg ikke. Hver luke blir dermed en overraskelse, overraskelser som fort gir litt ekstra spenning i hverdagen.  Vinneren av hver adventsgave vil bli offentliggjort på bloggen. Del gjerne kalenderen med dine venner, og kjente. Det setter jeg stor pris på. Jeg er skikkelig stolt over årets julekalender, og jeg må sende en stor takk til alle som har vært med og gitt gaver.

Dagens gave er gitt av danske NO.1 BY OX, og dette er utvilsomt blitt et av mine store favoritt merker. Det er flotte Anette Oxenbøll som er kvinnen bak det danske klesmerket. Anette holder til i København, og hun har mange års erfaring fra stormote i Danmark. I Danmark er hun et kjent ansikt innen plus size.

Vårt bekjentskap startet med at jeg så en av hennes flotte skinnjakker i en nettbutikk i Danmark. Jeg hadde aldri hørt om merket før, men ble veldig nysgjerrig, og fant fort nettsiden til NO.1 BY OX, og oppdaget da fantastiske klær! NO. 1 BY OX er virkelig flotte klær. Klærne er spennende, stilige, de er kvinnelige og feminine. Klærne har utrolig god passform, de har så mange flotte detaljer og man blir bare så utrolig glad når man ser de. Jeg liker å være kvinne, jeg liker det feminine. Jeg liker klær som skiller seg ut på en god og positiv måte. Klær med farger, og klær med disse detaljene som betyr så mye. NO. 1 BY OX er virkelig et klesmerke for meg.

Da jeg blogget om møtet med Anette for et par helger siden, så var det mange av dere som ble veldig interessert i hvor man kunne få kjøpt klærne her i Norge, og det er utrolig gledelig og kunne fortelle at nå kommer klærne i endel norske butikker. Pr. i dag så er det disse som selger NO.1 BY OX : Alexis Mote, Celli og Nais. Både Alexis og Celli har jo også nettbutikker. Nais sender klær til kundene om ønskelig. Butikkene har tatt inn litt ulike klær, og det har jeg ikke helt oversikt over, men jeg vet at alle tre har tatt inn skinnjakker. Noen har tatt inn t-skjorter og overdeler. Noen har tatt inn ponchoer, og hansker.Besøk butikken, sjekk nettsidene, eller ta kontakt med butikken, så får du den hjelpen du trenger. Linker til nettsidene deres finner du nederst i dagens blogg.

Skinnjakkene til NO.1 BY OX er lekre! Disse er i lammeskinn. Jeg har den gule og den røde i den korte modellen. Jeg elsker disse!. Passformen er så utrolig god, og den er fantastisk god å ha på seg. Disse skinnjakkene kommer i en rekke flotte farger. Både trygge farger som sort, marine og cognac, men også friskere farger som rødt og grønt og gult. Til våren kommer skinnjakken i oliven, og den er virkelig lekker! Dette er ekte skinnjakker, og man kjenner fort forskjellen mellom det som er ekte, og det som er uekte. Skinn er så utrolig behagelig å ha på seg. NO.1 BY OX er utrolig gode på skinnjakker. De har også lange modeller. Disse sitter også utrolig fint på. Jeg har den lange skinnjakken med hette. Den er flott, og utrolig behagelig å ha på seg. Sjekk også den utrolig flotte overdelen jeg har på meg under skinnjakken. Den er også fra NO.1 BY OX, og den vet jeg at Barbro på Nais har tatt inn

Bildet kan inneholde: sko

Ponchoene til NO.1 BY OX er også plagg som skiller seg ut, og som jeg bare føler meg så utrolig fin i. Som dere ser på bildet, så har jeg ponchoen som er rosa med klare steiner. Med en gang jeg så den, så falt jeg pladask. Når jeg da fikk den på meg, så ble jeg helt fortapt. Den er så lekker! Ponchoen finnes i mange farger, så om man ikke føler for å bruke så mye farge som meg, så kan man få poncho i mer klassiske og trygge farger.

 

Jeg må også skrive litt om hanskene fra NO.1 BY OX. Jeg har store hender, og for meg å finne hansker som passer, og som er kvinnelige og feminine, det er utrolig vanskelig. Jeg har ofte hatt hansker som ser ganske mandige ut, og det er kjedelig å være kvinne og gå med herremodeller. Hos NO.1 BY OX, så har jeg funnet hansker som passer mine hender. Utrolig gode på hendene, og så ser du også hvor mange flotte farger du kan få de i. Hanskene er i velour. Det er også en veldig god pris på de. Jeg tror de koster rundt 200 kr. Anbefales på det varmeste!

https://www.no1byox.dk/

 

Vi åpner i dag den første luken, og bak dagens luke, så finner vi en flott gave som da er gitt av danske NO.1 BY OX. Gaven bak den første luken er en råstilig og utrolig fin CARDIGAN. Verdien på cardiganen er 1000 kr. Dette er en cardigan i stilig design, og med en utrolig god passform. Dette er viskose strikk.  Den er lekker!

Vil du være med i trekningen av den flotte cardiganen fra NO.1 BY OX, så legger du igjen en kommentar på bloggen. Husk to ting : Oppgi størrelsen du bruker ( disse går i S, M, L og XL – i stormote hvor feks M er 46/48 ), og oppgi epostadressen din.

Du finner NO.1 BY OX her : https://www.no1byox.dk/ og på Facebook : https://www.facebook.com/no.1byox/?epa=SEARCH_BOX

Hvem blir den heldige eier av denne flotte cardiganen? Det kan bli deg om du legger igjen en kommentar. Jeg gleder meg til mange kommentarer, og jeg gleder meg til å trekke en vinner.

Nå skal jeg straks åpne mine tre julekalendere : Flax, Cemo og Rituals – jeg gleder meg…men først trening.

Ha en nydelig 1.desember og en nydelig 1.søndag i advent.

 

 

 

Årets kalendergaver er gitt av :

NO.1 BY OX            https://www.no1byox.dk/

ALEXIS MOTE         https://www.alexismote.no/

PONT NEUF             http://pontneuf.dk/eng/

CELLI                        https://celli.no/

NAIS                          https://www.facebook.com/naisbutikken/?epa=SEARCH_BOX

WILHELMINES         https://www.facebook.com/wilhelminesas/  

CUTIE                        https://www.cutie.no/

MOTHER INDIA        https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD      https://www.facebook.com/groups/298920770899641/