En Nais gave bak luke nr.3

Reklame | NO.1 BY OX, ALEXIS MOTE, PONT NEUF, CELLI, NAIS, WILHELMINES, CUTIE, MOTHER INDIA, MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD

Det er som å gå i en godtebutikk. Butikken bugner, og man vet ikke hvor man skal starte fordi butikken er full av go’biter, og man er redd for at man ikke skal få med seg hele utvalget. En stor butikk full av klær fra flere leverandører, og for de fleste lommebøker. Er der rart at denne butikken er blitt en av mine store favoritter?

I Sandalsgården i Lyngdal ligger Nais. Det er vel i underkant av 4 år siden jeg var i butikken for første gang. Nais er en utrolig flott stormotebutikk, og jeg er så glad for at jeg ble kjent med både butikken, og Barbro som driver den. I tillegg til ett helt utrolig godt utvalg av klær, og en stor, flott butikk hvor man kan vandre rundt i evigheter, så drives den også av ei helt fantastisk dame med øyet for fasonger, og farger, og ei dame som virkelig vet hva service er. Barbro er utrolig flink til å ta inn klær. Hun har ett veldig godt øye for gode passformer, hun er utrolig flink til å ta inn farger, og fine design. Hun har klær for oss som gjerne ønsker det som skiller seg litt ut, og hun har klær for de som ønsker å være klassiske, og tradisjonelle. Barbro våger.

Jeg elsker butikker som der ikke går en haug av på dusinet. Jeg begynner å bli lei av alle kjedebutikkene som er overalt. Kjedebutikker er kjedebutikker, de skiller seg liksom ikke noe ut fra de andre i samme kjeden bortsett fra at de ligger på ulike steder i landet. Jeg liker nisjebutikker, de spesielle. Disse har ett helt annet utvalg. Der er en annen atomsfære enn på et kjøpesenter. Det blir mer personlig. Det er spesielt to type butikker jeg liker meg veldig godt i. Det ene er interiørbutikker, og det andre er kanskje ikke overraskende, klesbutikker. Før kunne jeg være på kjøpesentre i timer, det gidder jeg ikke lengre. Nå er jeg på kjøpesentre for kun å kjøpe akkurat det jeg skal. Det er uhyre sjeldent jeg gidder å traske kjøpsentre fra A til Å. Kjøpesentre står som oftest ikke på mine ” to do ” lister, men jeg bruker gjerne tid når jeg finner butikker som jeg virkelig liker, som for eksempel Nais

Nais er flotte klær, det er farger, og gode passformer. Nais er undertøy og badetøy også for de av oss som må opp i størrelse. Nais er også det lille ekstra som flotte smykker, skjerf og vesker. Nais er også den gode servicen. Her finner man den gode varmen, de ekte smilene, engasjementet, ærligheten, og servicen. Barbro har også erfaring med hvor skoene trykker, og det tenker jeg er en veldig stor fordel.

I dag skal vi åpne luke nr.3 i bloggens julekalender. Hadde vi åpnet en luke hver dag, så hadde vi åpnet luke nr.8. I og med at det er en helgekalender, så blir det luke nr.3. Bak luke nr.3, så finner vi en flott gave fra nettopp Nais i Lyngdal. Bak dagens luke så finner vi : GAVEKORT PÅ 500 KR. Den heldige vinneren får også et par strømper fra Trasparenze sammen med gavekortet. Dette er de beste strømpene jeg vet om.

Har du lyst til å vinne gavekortet og strømpene fra Nais, så legger du igjen en kommentar på bloggen. Vinneren blir trukket neste lørdag. Selv om Nais ligger i Lyngdal, og det er et stykke unna mange av bloggens lesere, så sender Barbro deg det du ønsker, og du kan se mye av det flotte utvalget ved å følge Nais på Facebook. Du kan følge Nais her :  https://www.facebook.com/naisbutikken/

Husk at du skriver epostadressen din når du legger igjen en kommentar.

 

Bak gårsdagens luke, så lå det en valgfri bukse gitt av Alexis Mote samt en Extra emollient night cream gitt av Mary Kay konsulent, Randi Kokkerud. Vinnerne er trukket. Den som ble trukket ut som vinner av valgfri LauRie bukse ble : EVA HØYLAND!! Gratulerer så masse med ny bukse, Eva! Sammen med Alexis, så er jeg sikker på at du finner en flott og perfekt bukse. Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

Jeg har også trukket en vinner av den supergode nattkremen fra Mary Kay konsulent, Randi Kokkerud, og her ble vinneren : ANN-MARI S EIDE!! Gratulerer så masse til deg også, Ann-Mari!! Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

 

Ha en nydelig 2.søndag i advent, og nyt den fine førjulstiden.

 

Årets kalendergaver er gitt av :

NO.1 BY OX            https://www.no1byox.dk/

ALEXIS MOTE         https://www.alexismote.no/

PONT NEUF             http://pontneuf.dk/eng/

CELLI                        https://celli.no/

NAIS                          https://www.facebook.com/naisbutikken/?epa=SEARCH_BOX

WILHELMINES         https://www.facebook.com/wilhelminesas/  

CUTIE                        https://www.cutie.no/

MOTHER INDIA        https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD      https://www.facebook.com/groups/298920770899641/

 

68 kommentarer

Siste innlegg