Vi åpner første luke i bloggens julekalender

Reklame | NO.1 BY OX, ALEXIS MOTE, PONT NEUF, CELLI, NAIS, WILHELMINES, CUTIE, MOTHER INDIA, MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD

Første dør i  bloggens julekalenderen åpnes. Denne dagen har jeg ventet på! Endelig skal den aller første døren i bloggens flotte julekalender åpnes.

Jeg har gledet meg masse, og jeg håper dere har gledet dere like mye. Selv om jeg i år har valgt å gjøre det annerledes enn i fjor, så er det mange flotte gaver som venter på heldige eiere. I år blir det ikke en gave hver dag. Kapasiteten sier stopp, men hver lørdag og søndag frem til julaften, så skal vi åpne luker, og dele ut gaver, flotte gaver fra like flotte samarbeidspartnere. Og bak lukene kan det ligge mer enn en gave. Dere har virkelig noe å glede dere til. Jeg håper det blir en fin førjulstid for dere, og at bloggen blir en glede også i desember. Kanskje er du en av de heldige som får en flott førjulsgave fra meg i løpet av desember. Jeg håper kalenderen min er med på å gjøre ventetiden din litt ekstra fin, og at det ligger litt spenning i om nettopp DU vinner en av de flotte gavene. Husk at en må jo vinne, og det kan like godt være deg som en annen.

For å være med på trekningene frem til julaften, så må du klikke deg inn på bloggen hver lørdag og søndag i adventstiden.  Hver lørdag og søndag, så ligger det en eller flere gaver bak lukene. Du trenger ikke løse verken en gåte, eller svare på noe spørsmål – det eneste du trenger å gjøre er å kommentere at du ønsker å være med i trekningen av dagens luke. Lettere kan det vel ikke bli. Du må klikke deg inn på selve bloggen for å være med i trekningen, og ikke bruke kommentarfeltet på bloggens Facebookside. Det er også viktig at du leser bloggen godt, for noen dager, så må du oppgi størrelse, eller kanskje bosted, dette for å gjøre arbeidet noe lettere for meg. Det er også VELDIG VIKTIG at du husker å skrive epostadressen din når du kommenterer på bloggen!!  Det er mange som kun legger inn et fornavn, eller som har et fornavn, og etternavn som mange andre og har, og uten å ha en epostadresse da, så kan det bli vanskelig å finne den riktige vinneren. Så husk epostadresse.

Hva som ligger bak hver luke, det røper jeg ikke. Hver luke blir dermed en overraskelse, overraskelser som fort gir litt ekstra spenning i hverdagen.  Vinneren av hver adventsgave vil bli offentliggjort på bloggen. Del gjerne kalenderen med dine venner, og kjente. Det setter jeg stor pris på. Jeg er skikkelig stolt over årets julekalender, og jeg må sende en stor takk til alle som har vært med og gitt gaver.

Dagens gave er gitt av danske NO.1 BY OX, og dette er utvilsomt blitt et av mine store favoritt merker. Det er flotte Anette Oxenbøll som er kvinnen bak det danske klesmerket. Anette holder til i København, og hun har mange års erfaring fra stormote i Danmark. I Danmark er hun et kjent ansikt innen plus size.

Vårt bekjentskap startet med at jeg så en av hennes flotte skinnjakker i en nettbutikk i Danmark. Jeg hadde aldri hørt om merket før, men ble veldig nysgjerrig, og fant fort nettsiden til NO.1 BY OX, og oppdaget da fantastiske klær! NO. 1 BY OX er virkelig flotte klær. Klærne er spennende, stilige, de er kvinnelige og feminine. Klærne har utrolig god passform, de har så mange flotte detaljer og man blir bare så utrolig glad når man ser de. Jeg liker å være kvinne, jeg liker det feminine. Jeg liker klær som skiller seg ut på en god og positiv måte. Klær med farger, og klær med disse detaljene som betyr så mye. NO. 1 BY OX er virkelig et klesmerke for meg.

Da jeg blogget om møtet med Anette for et par helger siden, så var det mange av dere som ble veldig interessert i hvor man kunne få kjøpt klærne her i Norge, og det er utrolig gledelig og kunne fortelle at nå kommer klærne i endel norske butikker. Pr. i dag så er det disse som selger NO.1 BY OX : Alexis Mote, Celli og Nais. Både Alexis og Celli har jo også nettbutikker. Nais sender klær til kundene om ønskelig. Butikkene har tatt inn litt ulike klær, og det har jeg ikke helt oversikt over, men jeg vet at alle tre har tatt inn skinnjakker. Noen har tatt inn t-skjorter og overdeler. Noen har tatt inn ponchoer, og hansker.Besøk butikken, sjekk nettsidene, eller ta kontakt med butikken, så får du den hjelpen du trenger. Linker til nettsidene deres finner du nederst i dagens blogg.

Skinnjakkene til NO.1 BY OX er lekre! Disse er i lammeskinn. Jeg har den gule og den røde i den korte modellen. Jeg elsker disse!. Passformen er så utrolig god, og den er fantastisk god å ha på seg. Disse skinnjakkene kommer i en rekke flotte farger. Både trygge farger som sort, marine og cognac, men også friskere farger som rødt og grønt og gult. Til våren kommer skinnjakken i oliven, og den er virkelig lekker! Dette er ekte skinnjakker, og man kjenner fort forskjellen mellom det som er ekte, og det som er uekte. Skinn er så utrolig behagelig å ha på seg. NO.1 BY OX er utrolig gode på skinnjakker. De har også lange modeller. Disse sitter også utrolig fint på. Jeg har den lange skinnjakken med hette. Den er flott, og utrolig behagelig å ha på seg. Sjekk også den utrolig flotte overdelen jeg har på meg under skinnjakken. Den er også fra NO.1 BY OX, og den vet jeg at Barbro på Nais har tatt inn

Bildet kan inneholde: sko

Ponchoene til NO.1 BY OX er også plagg som skiller seg ut, og som jeg bare føler meg så utrolig fin i. Som dere ser på bildet, så har jeg ponchoen som er rosa med klare steiner. Med en gang jeg så den, så falt jeg pladask. Når jeg da fikk den på meg, så ble jeg helt fortapt. Den er så lekker! Ponchoen finnes i mange farger, så om man ikke føler for å bruke så mye farge som meg, så kan man få poncho i mer klassiske og trygge farger.

 

Jeg må også skrive litt om hanskene fra NO.1 BY OX. Jeg har store hender, og for meg å finne hansker som passer, og som er kvinnelige og feminine, det er utrolig vanskelig. Jeg har ofte hatt hansker som ser ganske mandige ut, og det er kjedelig å være kvinne og gå med herremodeller. Hos NO.1 BY OX, så har jeg funnet hansker som passer mine hender. Utrolig gode på hendene, og så ser du også hvor mange flotte farger du kan få de i. Hanskene er i velour. Det er også en veldig god pris på de. Jeg tror de koster rundt 200 kr. Anbefales på det varmeste!

https://www.no1byox.dk/

 

Vi åpner i dag den første luken, og bak dagens luke, så finner vi en flott gave som da er gitt av danske NO.1 BY OX. Gaven bak den første luken er en råstilig og utrolig fin CARDIGAN. Verdien på cardiganen er 1000 kr. Dette er en cardigan i stilig design, og med en utrolig god passform. Dette er viskose strikk.  Den er lekker!

Vil du være med i trekningen av den flotte cardiganen fra NO.1 BY OX, så legger du igjen en kommentar på bloggen. Husk to ting : Oppgi størrelsen du bruker ( disse går i S, M, L og XL – i stormote hvor feks M er 46/48 ), og oppgi epostadressen din.

Du finner NO.1 BY OX her : https://www.no1byox.dk/ og på Facebook : https://www.facebook.com/no.1byox/?epa=SEARCH_BOX

Hvem blir den heldige eier av denne flotte cardiganen? Det kan bli deg om du legger igjen en kommentar. Jeg gleder meg til mange kommentarer, og jeg gleder meg til å trekke en vinner.

Nå skal jeg straks åpne mine tre julekalendere : Flax, Cemo og Rituals – jeg gleder meg…men først trening.

Ha en nydelig 1.desember og en nydelig 1.søndag i advent.

 

 

 

Årets kalendergaver er gitt av :

NO.1 BY OX            https://www.no1byox.dk/

ALEXIS MOTE         https://www.alexismote.no/

PONT NEUF             http://pontneuf.dk/eng/

CELLI                        https://celli.no/

NAIS                          https://www.facebook.com/naisbutikken/?epa=SEARCH_BOX

WILHELMINES         https://www.facebook.com/wilhelminesas/  

CUTIE                        https://www.cutie.no/

MOTHER INDIA        https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

MARY KAY KONSULENT RANDI KOKKERUD      https://www.facebook.com/groups/298920770899641/

 

 

 

82 kommentarer

Siste innlegg