Andre først, og så meg selv

Reklame | Klinikk Nova

Jeg har alltid vært opptatt av velvære. Noen skarpe tunger synes nok jeg er litt ” jålete.” Jeg bryr meg ikke. Selv om jeg er både en og to størrelser for stor, så skal sannelig ikke det hindre meg i å føle meg vel! Hvorfor skal noen ta fra meg den velværefølelsen? Jeg liker å være velkledd. Jeg liker å føle meg vel. Jeg tar fotpleie fordi det er viktig for lymfebeina mine, men også fordi det er en helt nydelig ting å gjøre for seg selv. Jeg unner meg hudpleie i blant, massasje i blant. Jeg striper håret. Jeg lakker negler. Jeg renser hud morgen, og kveld. Jeg bruker ulike hudpleieprodukter daglig. Ikke la meg få dårlig samvittighet over disse tingene fordi andre kanskje ikke gjør det samme. Slike ting gir meg mye, og jeg fortjener det. Jeg har tatovert øyebrynene, jeg har tatovert eyeliner, og lipliner – kall meg gjerne jålete, men det er mitt valg. Jeg føler meg vel. Det er godt for kropp, og sjel. Jeg vil ha det sånn. Velhetsfølelsen er så viktig.

Hvorfor skal vi føle at vi ikke fortjener å sette oss selv i første rekke i blant. Vi er altfor flinke til å sette alle andre først, og når vi har tatt vare på alle andre, så er det ofte ikke energi igjen til å tenke på oss selv. Alle andre er så mye viktigere. Bare andre er fornøyde, så er det ikke alltid like viktig om en selv ikke er like fornøyd. Vi ser ikke helt at dersom vi tar vare på oss selv, så er vi så mye bedre rustet til å ta vare på andre. En lykkelig meg gir lykkelige folk rundt meg. Vi må slutte å være snill pike i alle situasjoner. Du fortjener å være en god deg med alle de gode følelsene det innebærer.

Å ta vare på seg selv betyr ikke at man verken er selvopptatt eller jålete. Å ta vare på seg selv, det å sette av litt tid til seg selv, det er kun positivt. Jeg har fra jeg var i tenårene alltid tatt vare på huden min. Jeg renser hus morgen, og kveld. ” At du gidder ” for jeg ofte høre. Jo, jeg gidder. Jeg har alt igjen for at jeg har tatt vare på huden min gjennom årene. Jeg renser hud, bruker dag og nattkrem, jeg bruker serum og jeg bruker øyekrem. Jeg peeler huden i blant, og jeg legger maske. Jeg steller føtter hos fotteraput, og er flink til å smøre føttene om morgenen. Jeg prioriterer også massasje i blant, og hudpleie på salong. Det og kunne slappe av, og få en nydelig massasje, det er gull verdt. Det gir meg så mye energi, og den gode følelsen etterpå. Jeg har ikke alltid likt at andre tar på meg fordi kroppen er som den er, men det gjelder da å finne denne personen som man føler seg trygg på. Den personen som får deg til å føle deg vel, og får deg til å slappe av.

Uansett hvilken alder man er i, så er man aldri for gammel til å tenke på seg selv. Man er aldri for gammel til å lakke negler, til å ta en massasje, eller til å vare på huden sin, man er aldri for gammel til å gjøre noe godt for en selv. Og har man anledning økonomisk, så har man også tiden. Tidsklemma, den kan du komme deg ut av om du vil. Prioritering kalles det.

Hud for meg er viktig. Jeg har igjen for at jeg har tatt vare på den i alle år. Huden spiller på lag med meg. Likevel trenger den pleie som ikke jeg alltid kan gi den. Uansett hva slags hud man har, så er det hjelp å få. Både for å få en finere og bedre hud, og ikke minst til å finne produkter som passer din hud.

Klinikk Nova har to salonger her i Kristiansand. Klinikk Nova tilbyr vel det aller meste innen hud, hår, vipper og negler. De har en salong i Skippergada, og en salong på Hamresanden. Sammen med Klinikk Nova så skal jeg nå prøve ut det hotteste innen hudpleie for tiden, nemlig Green Peel. Green Peel er naturlig hudfornyelse. Green Peel er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100% naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt styrke, sunnhet og spenst.Behandlingene er nr.1 i verden på nettopp hudfornyelse. En rekke kjente personer bruker disse behandlingene. Green Peel er utviklet av hudlege dr. Christine Schrammek allerede i 1958. Datteren dr. Christine Schrammek – Drusio har gjort behandlingen medisinsk underbygget. Behandlingen passer absolutt alle.

Ingunn Pernille Wisløff Berntsen er hudteraput ved Klinikk Nova på Hamresanden, og det er Ingunn Pernille som skal utføre behandlingene på meg. Jeg gleder meg til å prøve, og gleder meg til å se hva behandlingene kan gjøre for min hud. Ingunn Pernille er en sånn person som jeg kan slappe helt av hos. Hun får meg til å føle meg trygg, og selv om dette er ansiktsbehandling, så er det likevel så viktig. Hun stråler, og tar deg så varmt i mot – igjen så er dette så utrolig viktig. Man slapper av, og kan bare nyte. Klinikk Nova er og en plass hvor man føler roen. Atmosfæren får en til å senke skuldrene, det er godt å være her.

Ingunn Pernille og jeg skal ta dere med gjennom de ulike behandlingene. Der er tre ulike Green Peel behandlinger, og sammen med Klinikk Nova skal jeg prøve de ut.Du skal gjennom bloggen få bli med til Klinikk Nova, du skal i ord, og bilder få bli med, og få litt mer kjennskap til Green Peel. Det er nok ikke uten grunn at den er den hotteste behandlingen for tiden. Kanskje vil du også skjønne at du fortjener å skjemme deg selv bort i blant. Du trenger det – kroppen trenger det. Du fortjener å være god mot deg selv – du fortjener å sette deg selv i fremste rekke i blant!

Du kan lese mer om Klinikk Nova her : https://www.facebook.com/klinikknova/ og her : https://www.klinikknova.no/

 

2 kommentarer
  1. Jeg kunne ikke vært mer enig!!! En god behandling gjør godt for både kropp og sjel 😀 Ha en fin dag, sees snart i Reddal 😀

  2. Så enig ! 😀 Min ene datter er utdannet hudpleier, og når hun er her oppe og jobber får mora gratis behandling ! 🤗❤ Og det nytes til fulle…
   Hun sier det nå er hennes tur til å skjemme meg bort litt… 😉 Er så heldig. 😀
   Idag har vi nok en nydelig sommerdag, og nyter alle måltider ute på verandaen. 😎🌞🌼
   Ønsker deg en herlig søndag ! 🌺😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg