Pupper som henger og stropper som gnager

Reklame | Atelier Alexandra, Snefrids Hus

Det å finne undertøy som sitter som det skal, det er en hel vitenskap, og kan fort skape stor frustrasjon. Du kjenner deg sikkert igjen?  Jeg føler undertøy er en veldig viktig del av velværefølelsen min. For meg er det viktig å finne en bh som sitter som den skal. Jeg hater å føle at det buler, og at alt av ekstra håndtak, og valker blir synlige. Med en gang en bh blir feil, så ser det ikke bra ut. Jeg prøver å finne riktig cup størrelse sånn at puppene ikke tyter ut. Det er ikke pent når cupen blir helt feil, og ikke føles det særlig behagelig heller. Man går stadig og løfter. Man retter på bh, man retter på stropper, og man må redde puppene som er i ferd med å falle ut. Undertøy er ikke lett.

Noen kan trylle. Alexandra Jocker Boekhout er en av de. Alexandra er Norges eneste undertøysmodist, og har eget atelier, og butikk i idylliske Lillesand. Her kan du får spesialsydd din egen bh, eller ditt eget badetøy. Alexandra kan undertøy til fingerspissene. Alexandra syr ut i fra dine ønsker . Det nytter ikke at noen sier hva du passer, så lenge du ikke har følelsen av velvære når du har det på, Alexandra er opptatt av å gi tips, og råd, men det er du som bestemmer hvordan undertøyet, eller badetøyet skal være.

Noen damer har små bryster, men så trekker de kanskje en del over ryggen. Noen har store bryster, og sliter med å finne en bh som er stor nok. Noen har litt forskjellig størrelse på puppene sine, mens andre igjen har protese. Felles for mange kvinner i dag, er at de har problemer med å finne en bh som sitter som den skal, selv i spesialforretninger. Det er her Alexandra kan være til stor hjelp. Alexandra syr på mål. Du velger selv stoff, blonder eller ingen blonder og selvsagt hva slags modell du ønsker. Når det kommet til badetøy, og spesielt badedrakter, så kan Alexandra sy med både armer og bein, og du kan få en badedrakt som gjør at også du kan nyte sommer og bading. Bikini kan for eksempel være en fin topp, og en høy truse slik at du får dekket det du ønsker. Eller en truse med bein, eller et skjørt.

For Alexandra, så begynte det som en hobby. Alexandra fant aldri en bh som satt perfekt. Det var da hun begynte å sy sine egne, og hobby ble til jobb da hun flyttet til Norge fra Nederland sammen med familien sin. Alexandra erfarer at mange damer går rundt med feil bh-størrelse, noe som kan føre til både lut rygg, vonde skuldre og vond nakke. Klærne sitter ofte ikke som de skal når bh blir feil. Hun har hatt kunder som kommer og forteller at de har fått bedre helse etter at de kjøpte seg en spesialtilpasset bh. De går fra butikken med en rakere holdning. Klærne sitter penere og de får en mye finere silhuett.

Ofte ser man at bh’ene lager fine valker på ryggen som igjen blir synlige under overdelen. Valkene tyte ut der bh’en stopper. Jeg må ha noe som dekker over valkene uten å bruke shape up. Shape up er ikke så behagelig annet enn i spesielle situasjoner. I følge Alexandra så er det sånn at de aller fleste av oss får denne valken når bhen gjør jobben sin og støtter og løfter brystene. Den største feilen mange kvinner gjør er at de velger en bh som er for stor i størrelsen. Da vil den havne langt opp på ryggen, brystene vil sige fremover og holdningen bli mer lut.

Neste lørdag, 2.juni kan du treffe Alexandra på velværedagen på Snefrids Hus. Hun skal lære oss om cuper, og størrelser. Hva betyr tallene og bokstavene? Hvordan finner man den riktige bh’en? Hva er den riktige bh’en til min kropp? Hun vil også fortelle hva hun driver med som undertøysmodist, og hvordan hun kan hjelpe deg med å spesialsy undertøy og badetøy.

Velværedagen neste lørdag blir ett unikt arrangement. En dag mange har savnet, og som mange vil sette pris på. En dag hvor du kan lære masse, og dermed kaste mange frustrasjoner på båten. En dag du fortjener.

Lørdag 2.juni starter vi i hovedsalen på Snefrids Hus kl.12.00 hvor vi er omgitt av vakre lysekroner. Her skal vi lære om farger og fasong, og vi skal lære hvordan klær kan sitte bra på kroppen. Passform, farger og design på klær er noe mange kvinner sliter med.

Vi skal også lære litt om makeup. Hva slags farger kler jeg, og hvordan legger jeg en fin makeup.

Vi tar et avbrekk før lunsj, og rusler inn i skogen med tomme kurver. Her skal vi få lærdom om urter, og blomster som vi kan spise til lunsj, og vi skal lage vår egen te. Hva er vel bedre enn å nyte et måltid som man har vært med på å lage selv. Etter pausen vil dere få høre mer om undertøy fra Alexandra.

Dette blir en flott dag! Ta med deg ei venninne eller to, ta det som en mor-datter dag, ta med deg svigermor, eller syforeningen – eller hvorfor ikke ta det som en dag kun for deg selv? Skulle du bo noen mil unna, så ta det som en fin dagstur. Det er verdt det!

Pris for dagskurset er 490 kr, og inkluderer også mat og drikke.

Før vi avslutter helt på lørdag, så vil dere få muligheten til å kikke rundt, og få en god prat med både Snefrid og Alexandra. Vi gir gode tilbud til dere som kommer. I tillegg til kjoler, og undertøy, så er der også en liten gårdsbutikk på Snefrids Hus.

Påmelding : [email protected]

 

 

 

1 kommentar
  1. Jeg jobber med livsstilsendring, jeg får god hjelp, men jeg trenger litt oppmuntring, kan ikke tenke meg bedre oppmuntring enn å ta vare på kroppen med et nytt plagg, eller en god hudkrem en gang i blandt, så adventskalender blir spennende 🌹

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg