” Verdens beste bukse ” bak luke nummer 18

Jeg tenker mye, og jeg har tenkt mye på det nye året som snart er her. Ett nytt år er spennende fordi man ikke aner hva det vil inneholde. Jeg håper på ett nytt år med masse oppturer, og jeg håper jeg vil være like mye sjef i eget hode som jeg har vært i år, eller egentlig så vil jeg være enda mer sjef i eget hode enn jeg har vært i år. Sjef i eget liv er jo noe vi ofte hører, og det er uhyre viktig å være nettopp det. Sjef i eget liv blir man vel bare om man er sjef i eget hode? Hodet vil fortsatt være min første prioritet. Uten et hode som er på plass, så vil jeg heller ikke nå det jeg ønsker. Kanskje er dette et mål du også vil ha for det nye året, nemlig det å bli sjef i eget hode? Når julen har senket seg, og du har litt ledig tid, så kanskje du skal sette deg ned i ro, og mak, og tenke litt over hvordan du ønsker at det nye året skal være? Ikke tenk på alle andre, men tenk på deg selv! Hva er det du ønsker? Hva er det du ønsker å gjøre med det nye året? Hva vil du fylle det med som er godt for deg selv? Kanskje er det på tide å sette seg selv litt i førsterekke, og bli denne sjefen i eget hode?

Vi har ikke så mye å tilføre andre om vi stadig går på sparebluss, og aldri tar tak i våre egne ting. Jeg satte alltid andre i første rekke, og det har gått på bekostning av meg selv. Ingen har forventet at jeg skal sette andre først, det har vært mitt valg. Jeg er en omsorgsperson, og ønsker at alle skal ha det best mulig. Man bruker så mye tid på å sette andre først at man glemmer seg selv, og skulle man få tid til å tenke på seg selv, så er man tom for energi, og kommer sjeldent til mer enn det å tenke. Jeg tror veldig mange kjenner seg igjen. Jeg kjenner noen få superpersoner som faktisk klarer alt, de setter både seg selv, og andre i første rekke, og har tid, og energi til alt det andre også – hvordan klarer de det tenker jeg da? Hva er oppskriften?

Jeg vet ikke oppskriften på det å være et supermenneske, det ligger nok ikke for alle å være det, men jeg vet i alle fall at jeg har det så mye bedre med meg selv når jeg faktisk setter av viktig tid til meg selv, til mine ønsker, og til mine behov. Jeg har fått erfare at det går helt fint å prioritere meg selv, og at det ikke går ut over andre at jeg endelig gjør det. Jeg har faktisk mer energi til de rundt meg når jeg selv er fornøyd, jeg er en mye bedre person å være rundt. Nå bruker jeg mye tid på trening, og der har jeg tenkt å sette inn ett ekstra gir i det nye året. Jeg tenker å øke antall treningsøkter.  Jeg mestrer, og hva gir vel mer påfyll, og energi enn det å mestre. Jeg klarer å gjennomføre, og jeg klarer for det meste å droppe all verdens dårlige unnskyldninger for ikke å gjøre de tingene jeg har planlagt. Jeg bruker tid på egenpleie, og de tingene er gode for meg. Det gir meg påfyll, og energi, og de tingene skal jeg fortsette med.

Det nye året skal fylles med gode ting for meg selv, jeg skal fortsette å være sjef i eget hode, jeg skal fortsette å ta grep, og oppleve den fantastiske følelsen av å mestre…men jeg skal ikke bli egoist, eller gjøre det på bekostning av andre – det er fullt mulig å gjøre begge deler.  Jeg har jo ofte trodd at ” alle ” er avhengig av meg hele tiden, men det er ikke realiteten. Verden går fint videre om jeg ikke skal ha en finger med i spillet på det meste, og sånn er det sikkert for deg også.

I går lå der er valgfri kjole fra KK Design og Alexis Mote bak luke nummer 17. KK Design har fantastiske kjoler helt opp i størrelse 56. Mange ønsket å kjenne på prisessefølelsen i en av de flotte kjolene, og den heldige vinneren ble : SYNNØVE HOLMESLAND!! Gratulerer så masse med valgfri kjole!! Nå er det du som kan kjenne på prinsessefølelsen i en av de flotte kjolene fra KK Design. Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

Det begynner å minke på luker å åpne, men der ligger minst like flotte gaver bak de lukene vi har igjen å åpne. Vi åpner luke nummer 18, og bak denne luken så finner vi en VALGFRI BUKSE FRA LauRie! Kjenner du ikke til LauRie, så har du muligheten nå. Skulle du ikke vinne, så anbefaler jeg deg å bli bedre kjent med buksene. Det er vel ikke uten grunn at de kalles ” Verdens Beste bukser” av så mange. Det er LauRie som gir dagens gave.

Buksene fra LauRie blir altså ofte kalt  ” verdens beste bukse.” Dette er buksen ” alle ” kjøper igjen, og igjen når man først blir kjent med den. Buksen puster, holder inn, og løfter opp, og de fleste kan faktisk velge en størrelse mindre i denne buksen enn de vanligvis bruker. Buksen har en verdi på ca 899 kr, og den kommer i flere modeller, så her kan alle finne sin bukse! Buksen finnes med rette ben, smale ben, regular ben, ekstra smale ben. Buksen finnes med kort, medium, og lang benlengde, der er rett, og slett en haug av muligheter. Buksen finnes i ulike farger. Den finnes i sort, marine, og grått, den finnes i dongeri, sand, brun, den finnes i mystic violet, og hvit. Buksene fra LauRie er bukser som de fleste butikker har ” hele tiden” om man fører de, og dette er bukser som mange fører. Buksene går fra størrelse 36 og opp til størrelse 56, så her kan alle dere damer som leser bloggen min være med i trekningen. Du kan lese mer om LauRie her : https://www.laurie.dk/

Trenger du en ny, og ikke minst en helt fantastisk bukse som du bare vil elske? Legg som vanlig igjen en kommentar på bloggen, og du er med i trekningen av ei valgfri LauRie bukse. Fortsatt er det mange som kun legger igjen navnet sitt, og da gjerne bare et fornavn…jeg kan ikke trekke en vinner hvor det kun står et fornavn….heller ikke om du har et fornavn, og etternavn som mange andre har…Jeg  ha navn, og jeg   ha epostadresse. HUSK at du skriver epostadressen din i kommentarfeltet. For å være med i trekningen må du legge igjen kommentaren på selve bloggen, og ikke i kommentarfeltet på bloggens Facebookside. Vinneren offentliggjøres i morgen.

Lag den en god 18.desember. Jeg skal ha ei god treningsøkt etter noen dagers pause…igjen…en hersens forkjølelse invaderte kroppen rett etter roseninfeksjonen, så nå har jeg fått min dose med frustrasjon, og treningsstopp på ei god stund 🙂

 

Følgende er med på årets julekalender

 

Blæst Rainwear   https://blaest-rainwear.com/no/ 

Handberg             http://www.fashiongroup.dk/Handberg.50.aspx

Levolution            http://www.levolution.no/  

Råh Fin                 https://www.facebook.com/raahfin/

Wilhelmines         https://www.facebook.com/wilhelminesas/

Pont Neuf             http://pontneuf.dk/eng/

KK Design            https://www.godske.com/brands/kk-design  

Nais                       https://www.facebook.com/naisbutikken/  

Alexis Mote           http://www.alexismote.no/  

Bærre Lækkert      http://www.baerrelaekkert.no/  

Stormberg             https://www.stormberg.com/no/  

Maxima                  https://www.facebook.com/MaximaMoteLillestromAs/

Tinas Agentur       https://www.facebook.com/tinasagentur/

Zhenzi                    http://www.zhenzi.com/zhenzi.aspx  

Nice Size                https://www.facebook.com/nicesizedrobak/

Cinderella               https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

Sørensen Sko        https://www.facebook.com/JSorensenSko/

Mother India           https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

Holte Velvære        https://www.facebook.com/Holte-Velvære-593613320718079/

LauRie                    https://www.laurie.dk/  

Loft                         https://www.loftfashion.dk/da/  

Ciso                        https://ciso.dk/  

PIP Stormote         https://www.facebook.com/pipstormote/

70 kommentarer

Siste innlegg