Lekkert undertøy bak luke nummer 20

Undertøy er vanskelig spesielt når man er en størrelse, eller flere for stor. Vi har ofte bryster som krever både plass, og god støtte. Det å finne en bh som sitter som den skal, eller ei truse som faktisk går litt opp, men samtidig ikke ser ut som bestemor sine truser fra 50 tallet, det kan føles som en hel, liten vitenskap. Det skal stemme både oppe, og nede, man skal føle seg vel, og samtidig skal det også se litt pent ut. Ikke at det er undertøyet man viser frem i det man går ut døren, men det handler om hva man selv føler, og det er ens egen følelse som er viktig. Min følelse sier at det skal være bra under også.

Undertøy er ikke bare undertøy. Det er ikke ” bare ” å ta på seg noe. Jeg føler i alle fall at undertøy er en veldig viktig del av velværefølelsen min. For meg er det viktig å føle meg vel under også, så jeg ikke føler at det buler, og at alt av ekstra håndtak, og valker blir synlige. Med en gang en bh blir feil, så ser det ikke bra ut. Jeg prøver å finne riktig cup størrelse slik at ikke puppene tyter ut. Det er ikke pent når cupen blir helt feil, og ikke føles det særlig behagelig heller. Man går stadig og løfter, og retter på bh, på stropper, og pupper som er i ferd med å falle ut. Undertøy er en vitenskap som krever sin plass.

Der er mye lekkert undertøy i store størrelser, men ofte går lekkerheten utover komforten. For en spesiell anledning nå, og da, så kan man godt gi litt slipp på den gode komfortfølelsen, og ha det litt ” ubehagelig “, men sånn i hverdagen, da gidder jeg ikke å ha det ” ubehagelig “, da kjører jeg på en god velværefølelse, men at det likevel skal være pent. Jeg sliter med å kunne forstå at det er behagelig med stringtruser når man er en størrelse, eller flere for stor, i alle fall i det daglige. Det kan umulig være behagelig å ha på seg? En tynn strikk bak, og en liten flekk med stoff som egentlig ikke dekker der den skal fordi magen er bittelitt mye i veien? Det gir meg heller en følelse av å gå uten noe som helst om man ser bort i fra strikken som gnager, og bare irriterer, og absolutt sier i fra om at man har noe på seg.

Eller de trusene som er så lekre, men som ikke vil sitte, de som bare sklir ned hele tiden, de med elendig strikk, og holdbarhet. Jeg er sikker på at mange av dere har kjøpt mange av disse fordi de er så fine, men så blir de bare irriterende vesener som blir liggende lengre, og lengre bak i undertøysskuffen. Hvor moro er det når man hele tiden må heise opp trusene, eller kjenne at de bare blir liggende ett, eller annet sted der nede, og man egentlig ikke får gjort noe med det annet enn å kjenne på følelsen av at mye ikke stemmer? Det er en liten vitenskap å finne noe som man blir tilnærmet 100% fornøyd med. For oss som har en del ekstra, så er det en del mer som skal stemme enn for de som har flate mager.

BH’er er like vanskelig. Jeg sliter virkelig med å finne bh’er som er skikkelig gode både i omkrets, og i cup’ene. Jeg synes for min egen del at Lindex, Kappahl, og disse kjedebutikken som gledelig har undertøy også til oss store, at de ikke har bh’er til meg. Det er fordi jeg hater ordinære bh’er som aldri sitter som de skal, og ikke dekker det de skal, og fordi de ikke gir meg den gode følelsen. Jeg vil ikke kjenne at jeg har på meg en bh om du skjønner. Mange ordinære, vanlige bh’er, de blir helt feil. Jeg må ha brede stropper slik at stroppene ikke gnager meg i skuldrene, jeg må ha gode cup’er, og helst med bøyler, og jeg vil gjerne at de dekker, eller klemmer inn valkene som ofte dukker opp bak fordi bh’en ikke sitter som den skal. Dessuten skal de løfte, noe som er veldig viktig. Jeg kan ikke føle at jeg har puppene på knærne. Det er ett slit å finne en bh som oppfyller alt dette.

Jeg synes ofte de vanlige bh’ene lager fine valker på ryggen som igjen blir synlige under overdelen. Jeg kjenner liksom valkene tyte ut der bh’en stopper. Høyst sannsynlig fordi bh*en ikke er riktig, men jeg hater følelsen av valker her, og der. Jeg vil aller helst ha noe som dekker over valkene uten å bruke shape up. Shape up er ikke så behagelig annet enn i spesielle situasjoner. Jeg eier ikke mange ordinære bh’er. Jeg har ett litt sånn hat forhold til de, og jeg vil vel ikke bli go’ venn med den type bh’er før jeg har fått bort valkene på ryggen. Det betyr at jeg må fortsette å trene masse, og flittig. Det er ikke pent når de tyter både her, og der bak på ryggen fordi bh’en strammer, og er i feil størrelse. Ikke pent, og ikke behagelig.

Sliter du med å finne riktig undertøy? Kanskje er det din lykkedag i dag? I dag skal vi nemlig gi bort lekkert undertøy bak luke nummer 20. Utrolig moro at vi i kalenderen i år kan gi bort lekkert undertøy. Det har vi aldri gitt bort før. Før vi forteller mer om dagens gave, så skal vi fortelle hvem som vant gårsdagens gave bak luke nummer 19. Bak luken lå den flott overdel fra Handberg, og den heldige vinneren ble : GUNN LILLIAN JONASSEN!!! Gratulerer så masse med den lekre overdelen fra Handberg! Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

Så åpner vi luke nummer 20, og bak luken finner vi ett LEKKERT UNDERTØYSETT FRA CINDERELLA PÅ GJØVIK.. Cinderella ligger i Storgata i Gjøvik sentrum. De har ett stort utvalg av moteriktige klær for oss kvinner fra str. 42 – 60. Kvalitet, service, og passform er det som står i fokus, og som er veldig viktige ting for butikken, og som igjen er ting vi som kunder også setter veldig stor pris på. Jeg har hørt så masse flott om stormotebutikken på Gjøvik, så er du i nærheten, så ta deg en tur innom. Jeg gleder meg til jeg er på de trakter, og kan besøke den flotte butikken. Cinderella er butikken for deg som krever høy kvalitet, god sevice og et stort utvalg av klassiske klær med moderne snitt og farger str. 42-60. Cinderella fører også undertøy. Du kan følge Cinderella på Facebook her : https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

Undertøysettet vi skal gi bort i luke nummer 20 består va en full cup bh, en virkelig PLAISIR bestselger som virkelig er god for oss med store bryster. En bh som skal gi deg den gode følelsen. BH’en har brede stropper med flotte blonder. Lekker bh med et feminint uttrykk. BH’en går fra 85B – 110H. Trusen som du også vinner, den er mellomhøy med flotte blonder, og den er meget elastisk. Dette er ei meget god truse som passer fantastisk til alle størrelser. Trusen går fra str. 42-56. Du som vinner kan velge mellom sort, eller hvitt undertøysett. Her er litt bilder fra Cinderella.

Ønsker du å være med i trekningen, så legger du som vanlig igjen en kommentar på bloggen. Fortell gjerne hvorfor du ønsker å vinne dette nydelige undertøysettet fra Cinderella. HUSK EPOSTADRESSEN DIN I KOMMENTARFELTET! 

 Lag deg en nydelig 20.desember <3

 

Følgende er med på årets julekalender

 

Blæst Rainwear   https://blaest-rainwear.com/no/ 

Handberg             http://www.fashiongroup.dk/Handberg.50.aspx

Levolution            http://www.levolution.no/  

Råh Fin                 https://www.facebook.com/raahfin/

Wilhelmines         https://www.facebook.com/wilhelminesas/

Pont Neuf             http://pontneuf.dk/eng/

KK Design            https://www.godske.com/brands/kk-design  

Nais                       https://www.facebook.com/naisbutikken/  

Alexis Mote           http://www.alexismote.no/  

Bærre Lækkert      http://www.baerrelaekkert.no/  

Stormberg             https://www.stormberg.com/no/  

Maxima                  https://www.facebook.com/MaximaMoteLillestromAs/

Tinas Agentur       https://www.facebook.com/tinasagentur/

Zhenzi                    http://www.zhenzi.com/zhenzi.aspx  

Nice Size                https://www.facebook.com/nicesizedrobak/

Cinderella               https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

Sørensen Sko        https://www.facebook.com/JSorensenSko/

Mother India           https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

Holte Velvære        https://www.facebook.com/Holte-Velvære-593613320718079/

LauRie                    https://www.laurie.dk/  

Loft                         https://www.loftfashion.dk/da/  

Ciso                        https://ciso.dk/  

PIP Stormote         https://www.facebook.com/pipstormote/

19 kommentarer
  1. Undertøy som sitter godt på kroppen får en til å bli mere firnøyd med seg selv. Klærne blir også fine på kroppen med hodt undertøy.. men så er det dette da at det er beldig vanskeligt å finne kvalitet og rett str når en bor på forskjellige plasser i langstrakte Norge, så når en først finner noe godt blur det å kjøpe på nett

  2. Ja, takk 😍 Jeg ønsker meg nytt, lekkert undertøysett så jeg kan overraske min forlovede m noe lekkert ❤️ Truser som ikke sklir ned er et must 👌🏼 Vanskelig å finne lekre m blonder som er gode synes æ 😱 Nyt dagen fine deg 😘 Klem

  3. Jeg synes at det skulle være veldig luksuriøst å ha et nytt og godt undertøysett til jul! Deltar gjerne i trekningen av et sånt!

  4. Är verkligen behov av nya underkläder😂 använder ett märke som heter primadonna nu, kan varmt rekomendera d😊 men nackleden e att en bh kostar över 900kr så som ensamstående med 2 barn så blir d en ny bh vart annat år😊

  5. Syns det er kjempevanskelig å finne undertøy som sittter fint /og godt..hadde vært fantastisk å vinne, og kanskje og kanskje få et råd eller to på veien🎄🎄🎄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg