Zhenzi med treningsklær i store størrelser!!

Treningsklær i store størrelser er noe som engasjerer meg, og det har jeg skrevet om på bloggen endel ganger. Det å finne treningsklær som går opp i størrelse, det har frustrert meg, og irritert meg mange ganger! Det har til tider vært umulig å finne. Som regel slutter treningsklær til kvinner der stormoten starter. Jeg har så mange ganger vært frustrert over at ingen ser at store også trenger gode klær å trene i, eller har mentaliteten vært litt sånn at det ikke er noen vits i å lage treningsklær til store, for de trener jo ikke uansett ?  Man skal faktisk ikke være særlig stor før man bare kan gå slukøret ut av butikkene som selger treningsklær. Det har hendt at hjertet mitt har hoppet av glede når jeg oppdager at en stormotebutikk har fått inn ett par trenings t-skjorter, men så blir man deprimert når man oppdager at man gjerne må betale en 1000 lapp kun for en t-skjorte. Vi som er en størrelse, eller flere for store blir stadig oppfordret til å ta tak, til å bli mer aktive, til å starte å trene, men da bør det sannelig også være treningsklær til oss! Vi skal visst dra på oss de gamle, slitte treningsbuksene vi, og finne ei utslitt, gammel t-skjorte i skapet. Det å føle seg vel med treningsklær som faktisk passer, det betyr like mye for oss som alle andre.

Heldigvis har en del endret seg den siste tiden, og flere ser at også store vil trene. Det å ha behagelige treningsklær, det kan absolutt øke lysten til å være aktiv. Treningen blir ikke optimal når buksene er for trange, eller sklir ned hele tiden. Man blir oppgitt over for korte t-skjorter,  og for trange treningstopper. Behagelige treningsklær til store vil kreve en annen passform, andre lengder, og bredder enn i ordinære størrelser. Vi har andre krav for at vi skal føle oss vel i plaggene, og jeg kjenner jeg blir så provosert når enkelte produsenter bare legger til en del cm spesielt i vidden, og resultatet er at vi går rundt i svære telt – hvor moro er det? 

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg liker treningsklær som ikke er for kroppsnære. Vi har gjerne en bilring, eller to, eller en mage som man ikke vil skal bli et blikkfang. Overdelene må ha litt lengde, og da såpass at vi gjerne får den ned forbi rompa. Overdelen trenger ikke være telt, for vi kan gjerne vise formene våre, men det er en forskjell på å vise alt man har ekstra, og ha et plagg som fint følger kroppen. Armene er også ett viktig punkt. De færreste av oss store vil vise for mye av armene våre. Kanskje fordi vi har en del ekstra hud der, eller ved vektnedgang, så kan det bli en del løshud. Jeg sliter med å uttale meg om treningsbukser da mine bein skiller seg en del ut fra andres. Jeg passer treningsbukser, og tights, men her snakker vi ofte om pølseskinn som viser det meste, og det er ikke jeg helt komfortabel i annet enn når jeg trener alene hjemme 🙂 Vi store ønsker å føle oss freshe – vi blir ofte tildelt det sorte, men gi oss flotte farger, gi oss mønster, gi oss stilige design!! Jeg blir  utrolig glad når produsenter ser behovet for treningsklær i store størrelser, og jeg vet at mange av dere som leser bloggen stadig er på utkikk etter treningsklær som går opp i størrelse. Stadig får jeg meldinger fra dere om hvor dere kan få kjøpt treningsklær som passer. Da blir jeg også ekstra glad når jeg i dag kan fortelle at danske Zhenzi nå er kommet med treningsklær!!

Stormoteprodusenten Zhenzi er nå på markedet med en utrolig stilig kolleksjon med treningsklær i store størrelser. Jeg blir så utrolig glad, så her gir jeg virkelig tommelen opp for Zhenzi!! Dette håper jeg bare er begynnelsen, og at Zhenzi ser behovet, og vil fortsette med å produsere treningsklær. Dere som stadig etterlyser treningsklær i store størrelser må også nå benytte dere av tilbudet når det er der. Kolleksjonen med treningsklær fra Zhenzi kommer i stilige farger, og design, så her kan man virkelig føle seg fresh! Kolleksjonen består av treningstights i både kort, og lang modell, og de kommer både i sort, og med mønster. Man får treningstopper i sort, og rosa med tøffe detaljer. Man får treningstopper uten armer i sort, og med mønster, og man får treningsjakke i sort med rosa detaljer. Dette er utrolig moro!! Det fine med treningskolleksjonen, og Zhenzi generelt er at de er veldig gode på pris. Her slipper man å betale en 1000 lapp for en treningstopp. Her ligger treningstoppen for eksempel på mellom 300- 350 kr, og det er en veldig god pris! Det som også er utrolig fint med disse treningsklærne er at de går opp til str. 58!! Det er noe som gjør meg utrolig glad! Det betyr at utrolig mange som bruker store størrelser nå kan få tak i treningsklær som de passer. Det er mange stormotebutikker som i disse dager har fått de nye treningsklærne fra Zhenzi for salg. Gå innom din nærmeste stormotebutikk, eller kontakt Zhenzi om du trenger info om hvor de selger treningsklær i nærheten av der du bor. Jeg vet at her jeg bor, så selger PIP treningsklærne, og jeg vet at Nais i Lyngdal også selger de. Butikkene yter god service, og jeg er sikker på at dersom du ønsker å få tilsendt treningsklærne, så vil butikkene sende til deg.Jeg gleder meg stort til å prøve treningsklærne fra Zhenzi. Jeg kommer med ett nytt blogginnlegg når jeg har fått prøvd de ut. Det jeg er ganske sikker på er at treningsklærne vil selge, og det igjen betyr at du nok må være rask om du ønsker nye treningsklær. Dette må jo også være supre gaver å ønske deg til jul! Om du vil ha treningsklær tilsendt, eller trenger mer info, så finner du finner PIP her : https://www.facebook.com/pipstormote/?fref=ts og du finner Nais her : https://www.facebook.com/naisbutikken/?fref=ts


I går ga jeg bort en valgfri overdel fra Handberg i julekalenderen, og den heldige vinneren ble : JORUNN SKAAR!!! Gratulerer så masse med gaven, Jorunn! Jeg er sikker på at du finner en flott overdel fra handberg hos Siri på PIP. Jeg tar kontakt i løpet av dagen med mer info.

Bak dagens luke, så finner vi en ny, flott gave. Dagens gave er gitt av Zhenzi, og bak luke nr. 17, så finner vi ett valgfritt plagg!! Det betyr at den som vinner kan velge seg et plagg fra kolleksjonen til Zhenzi, og det er Siri på PIP som ordner dette. Er du den heldige, så kan du for eksempel velge deg et plagg fra den flotte kolleksjonen med treningsklær 🙂 Du står helt fritt til å velge, og Zhenzi har utrolig mye fint i sine kolleksjoner. Du må ikke velge et treningsplagg…du kan velge akkurat det du måtte ønske fra Zhenzi sin kolleksjon!! Vil du bli den heldige vinneren av et valgfritt plagg, så legger du igjen en kommentar på bloggen. Jeg trekker ut en heldig vinner blant alle dere som legger igjen en kommentar. Les mer om Zhenzi her : https://www.facebook.com/Zhenzi-197243913989773/?fref=ts     Lag deg en nydelig lørdag!!!

Jeg blir alltid glad for delinger, så del gjerne! Dersom du er på Instagram, så følg meg gjerne der : heidirosander

 

 

43 kommentarer

Siste innlegg