Lekkert bak luke nr. 18

Reklame | Collection

Som dere vet, jeg er glad i å pynte meg. Jeg er glad i klær, men også alt av tilbehør. Armbånd er en av de tingene jeg liker å gå med, og som jeg ofte kikker på når jeg er rundt i butikker, eller surfer litt på nettet. Men armbånd har ofte vært en utfordring for meg tidligere fordi de veldig ofte er for små. Håndleddene mine er for store.

Armbånd kan ofte bli for små for mine håndledd, eller at de sitter så stramt at jeg får klaustrofobi. Man trenger ikke være en størrelse for stor for å slite med å få armbånd som sitter pent. Mange har jo kraftige håndledd. Heldigvis er en del armbånd lagd slik at lenken har forlengelse, men langt i fra alle er det.

Jeg er blitt veldig glad i armbåndene til Collection, og jeg bruker de hver dag.  Jeg jublet da jeg fant Collection. Armbåndene til Collection kommer i stor størrelse for de av oss som har kraftige håndledd. Armbåndene kommer selvsagt også i ” normal ” lengde. Armbåndene i stor størrelse måler fra 20- 22,5 cm og passer hvis du er inntil ca 20 cm rundt håndleddet.  Wrap armbåndene ligger på rundt 42cm. Prisene er også gode, og nettbutikken er både flott, og enkel å handle i.

Collection Norge ble etablert i februar 2012 av Lene Grindstad. Målet til Collection er å tilby moteriktige og tidsaktuelle smykker, vesker og skjerf av god kvalitet til fordelaktige priser. Collection har både egendesignede, og importerte smykker. Materialene som brukes er bla skinn, perler, steiner og krystaller. DU kan se utvalget av armbånd i nettbutikken til Collection : https://www.collection.no/  og du finner de på Facebook her : https://www.facebook.com/CollectionNorge/

Gaven bak luke nr. 18 er en gave gitt av Collection, to nydelige armbånd til en verdi av 698 kr. Det ene armbåndet har flere reimer i forskjellige blåfarger og en stor stein i midten, og ” bling ” armbåndet er flott å ha sammen med det blå. Begge kan jo også fint brukes hver for seg. Det blå armbåndet får man faktisk også i tre ulike lengder, 11,5, 21,5, og 23 cm. Jeg kjøper alltid 21,5 cm. Skulle det friste å kjøpe armbåndene allerede i dag, så kjører Collection tilbud på de til 499 kr. Gå inn i nettbutikken å bestill der : https://www.collection.no/catalogsearch/result/?q=1842-3

Vil du bli den heldige eieren av disse to, lekre armbåndene? Legg igjen en kommentar på bloggen, og du er med i trekningen som skjer i morgen.

I går lå det et gavekort på 500 kr fra Alexis Mote bak luke nr. 17. Den heldige vinneren av gavekortet ble : ELSE MARIT MOE PEDERSEN!! Gratulerer så masse med gavekortet, Else Marit! Du skrev bukse på ønskelisten din, og bukse er jeg sikker på at du finner på Alexis Mote. Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen.

I dag får jeg prinsen på besøk, og gjett om mormor gleder seg til masse tid sammen med han 🙂 Lag deg en god 18.desember.

 

35 kommentarer

Siste innlegg