Vi åpner vår andre luke

Reklame | Alexis, KLinikk Nova, Wilhelmines, Pont Neuf, Collection, Nais, Cinderella, Ciso, Holte Velvære, IZI, Loft, Rubens Kvinner, Mary Kay, Mother India, ZIP, Nays herkules, Perfect Mix, Wenches Mote, Snefrids Hus, Blæst, LauRie

Så utrolig moro at så mange av dere var med på å åpne den aller første luken i bloggens adventskalender i går . Det varmet virkelig! Tusen takk også for fine ord fra dere om bloggen min. Det at så mange finner inspirasjon, og motivasjon i den, og at så mange leser den, det gjør meg så utrolig stolt, og veldig rørt. Det er så mange av dere som setter enormt stor pris på at jeg setter ord på tanker, og følelser som så mange av oss går rundt og tenker, men aldri snakker om. Det er viktig at vi setter ord på dette, og kan jeg gjøre det for oss som sliter i forhold kropp, overvekt, og størrelse, så betyr det masse for meg.

Det har kostet meg mye å skrive en så ærlig blogg som dette, men kan jeg ikke være dønn ærlig, så er det heller ingen vits i å blogge. Jeg brenner for overvektsaken, jeg brenner for å ta hull på alle myter rundt oss overvektige, jeg brenner for riktig behandling av oss som sliter med vekten, jeg brenner for at også vi som er en størrelse for store skal kunne se oss i speilet, og se hvor flotte vi er, og at vi skal kunne være stolte av oss selv. Jeg brenner for at lymfødem og lipødem skal bli sykdommer som alle leger får mer kunnskap om, at man blir tatt på alvor når man kommer til legen med disse utfordringene, og at alle får den hjelp og behandling som de har krav på.

Helt uavhengig av størrelse, så må vi bli flinkere til å se at vi er bra nok akkurat som vi er! For meg er det godt og kunne sette ord på dette i bloggen min. Jeg har hatt mange oppturer de siste årene, men så har jeg jammen hatt endel nedturer også. Jeg har kanskje ikke nådd målet jeg satte meg etter sommeren, og kanskje når jeg det ikke heller, men jeg gjør uansett en sabla bra innsats for å komme dit, jeg er på riktig vei, og det må vel verdt å være stolt av? Det må vel være godt nok ? Slike tanker må vi være flinkere til å tenke. Er det lett? Ikke en plass! Er det mulig ? Absolutt!

Jeg har hatt en lang og tøff reise, men det har så absolutt vært verdt det. Hver svetteperle, hver tåre jeg har felt, det har vært verdt det. Minus 50 kg, en bedre selvtillit, en tryggere meg, en gladere meg og en friskere meg – helt fantastisk. Jeg har sagt det mange ganger – kan jeg klare dette, så kan du 🙂

Bak julekalenderens aller første luke, så lå det i går en valgfri jakke fra Loft. Veldig mange hadde lyst til å være med i trekningen, og den heldige vinneren av ny jakke ble : DAGNY HELEN TANASA!!! Gratulerer så masse med ny jakke fra Loft, Dagny Helen!! Jeg er sikker på at du vil finne en lekker jakke i kolleksjonen til Alexis Mote. Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen.

Bak luke nummer to ligger en flott gave fra Alexis Mote. Alexis Mote er en av de aller største på stormote, om ikke den største. Alt startet i Skippergata i Oslo, og de har i dag også en stor, flott nettbutikk. Alexis Mote drives av ekteparet Elisabeth, og Daniel Holmberg, og Alexis har fantastiske butikker med mye flott til oss som er en størrelse eller to for store. Alexis er utvilsomt en av mine favorittbutikker. Butikken i Oslo er en stor, og flott butikk på 250 kvm som har klær både for oss som liker det litt trendy, og for de som helst vil ha det klassiske, og tidløse.

Å gå hos Alexis blir som å gå i en godtebutikk hvor man har lyst på så mye, for her er utvalget utrolig bra. Man finner ikke bare hverdagsklærne her, men her finner man også treningsklær, undertøy, strømper, yttertøy, man finner støvletter, og ikke minst penklær. Alexis har utrolig mange flotte kjoler i store størrelser, så skal du i bryllup, eller en annen anledning hvor du trenger en fin kjole, så bør du absolutt besøke Alexis. Det fine er jo at om man ikke bor i nærheten av Oslo, eller Moss, så har da Alexis en flott nettbutikk. Noen synes det er litt pes å bestille via nettet, men det er det ikke, og man kan også hele veien få god hjelp med bestillingen om man trenger det. Man kan sende en mail, eller ta en tlf, og du vil fort merke at dette er en butikk hvor service virkelig står i høysetet.

Bak luke nummer to, så ligger en VALGFRI BUKSE FRA ALEXIS. Det betyr at den som vinner kan gå inn i nettbutikken til Alexis, eller ta turen innom butikken i Oslo, og velge deg ut en bukse du liker. Alexis har ett stort utvalg innen bukser. Du kan se utvalget her : https://www.alexismote.no/c/underdeler , og bildene på bloggen i dag viser bare noen av mange buksemodeller som Alexis har.

Nettbutikken til Alexis finner du her : https://www.alexismote.no/index.php og Facebook siden deres finner du her : https://www.facebook.com/Alexis-Mote-AS-143991575851/

Vil du være med i trekningen av en valgfri bukse, så legger du igjen en kommentar på bloggen. HUSK EPOST ADRESSEN DIN. 

 

Disse er med på årets julekalender :

ALEXIS MOTE – https://www.alexismote.no/index.php / https://www.facebook.com/Alexis-Mote-AS-143991575851/

KLINIKK NOVA – https://www.klinikknova.no/  /  https://www.facebook.com/klinikknova/

WILHELMINES – https://www.facebook.com/wilhelminesas/

PONT NEUF – http://pontneuf.dk/

COLLECTION – https://www.collection.no/  / https://www.facebook.com/CollectionNorge/

NAIS – https://www.facebook.com/naisbutikken/

CINDERELLA – https://www.cinderella.no/  /  https://www.facebook.com/Cinderella.stormote/

CISO – https://ciso.dk/  / https://www.facebook.com/ciso.dk/

HOLTE VELVÆRE – https://www.holtevelvaere.no/  / https://www.facebook.com/Holte-Velvære-593613320718079/

IZI KLÆR OG SKO AS – https://www.facebook.com/IZI-sko-klær-As-Seljord-107280252693011/?ref=br_rs

LOFT – https://www.loftfashion.dk/da  /  https://www.facebook.com/Loftfashion-515075175232442/

RUBENS KVINNER – https://rubenskvinner.no/  /  https://www.facebook.com/Rubens-kvinner-190568137639879/

MARY KAY v/ HILDE NOVIK GULSTAD – https://www.facebook.com/mkHilde13/

MOTHER INDIA – http://motherindia.no/  / https://www.facebook.com/Motherindia.kristiansand/

ZIP – https://webshop.zip-as.no/  / https://www.facebook.com/Zipstormote/

NAYS HERKULES – www.handlegaten.no/nays  / https://www.facebook.com/NAYS.SKIEN/

PERFECT MIX – https://www.facebook.com/groups/463414520656723/  / https://www.facebook.com/fokusglede/

WENCHES MOTE – https://www.facebook.com/Wenchesmote/

SNEFRIDS HUS – http://www.snefridshus.no/  / https://www.facebook.com/snefridshus/

BLÆST RAINWEAR – https://blaest-rainwear.com/no/  / https://www.facebook.com/blaestrainwear/

LAURIE – https://www.laurie.no/  / https://www.facebook.com/LauRieDenmark/

92 kommentarer

Siste innlegg