Vinter og snø….og litt vår

Førjulstid. Tente lys overalt. Huset er julepyntet. Jeg kjenner litt på den gode julestemningen. Jeg koser meg i det julepynta hjemmet mitt, og føler på en juleglede. Jeg koser meg med å handle julegaver, og skrive julekort. Jeg synes førjulstiden er en fin tid. Jeg er julete, veldig julete…selv om jeg nok ikke tar frem så mye julepynt nå som de første årene jeg bodde i huset, og her har jeg bodd i over 28 år nå. Julen har alltid vært spesiell for meg.

I nettbutikken min selger jeg antrekk til jule og nyttårsfeiringen. Kundene vil være ekstra fine i denne tiden. Det kan gjerne skinne litt. Jeg selger masse strømpebukser, og det er de sorte som virkelig har fått bein å gå på. Jeg er stolt over og kunne selge strømpebukser i nettbutikken som jeg vet er fantastisk gode. Jeg kan med god samvittighet selge strømpebuksene og vite at de ikke vil gi noen kunder strømpekrise i julegave. Det er en så fin følelse å selge strømpebukser, og vite at kundene vil bli strålende fornøyd. Stretchen i strømpebuksene er helt utrolig, og de går så høyt opp at noen opplever at strømpebuksene nesten ligger under brystene. Men tenk så godt at de ligger under brystene, og ikke  i ei pølse under magen, eller i en haug rundt knærne. Det er virkelig mye strømpebukser som har gått fra lageret her på Odderhei og ut til kunder. De er perfekte for alle som er formfulle fordi de er designet nettopp til oss. Så sliter du med å finne strømpebukser, eller kjenner du noen som sliter, så er der fortsatt litt igjen, men da helst fra 3 XL – 5 XL. Husk at strømpebukser også kan være flotte julegaver. Og har du samme utfordringer som meg med lymfødem, og/eller lipødem, så er også disse strømpebuksene perfekte!

I Kristiansand så har vi vært oppe i minus 11 grader de siste dagene. Det er ikke hverdagskost for oss. Det ligger også litt snø her, så julestemningen, den har vi uten tvil. Og selv om jeg ikke liker snø, så skal jeg innrømme at det gir den gode følelsen av jul når det er hvitt og kaldt. Jeg fyrer mye i peisen, og har varmepumpe både i 1. og 2.etasje, men med de strømprisene vi har her i sør for tiden, så må man tenke på hva man bruker, men varmepumpene, de skal stå på og gi meg varme. Jeg burde nok ha fylt på vedlageret også, men det er jo blodpriser på ved også…men den varmen som peisen gir, den er fantastisk.

Opp i juleforberedelser, så har det kommet nyheter i nettbutikken min. Nå i desember, så er det faktisk Pre Spring varene som kommer. Mandag kommer postmannen med flere esker med tidlig vårvarer. Pre Spring fra Studio og Gozzip de har allerede blitt lagt ut i nettbutikken, og kan bestilles. De blir da sendt ut fortløpende når de kommer inn dørene mine på mandag. Jeg blir jo så glad av å se alle de flotte nyhetene som kommer. Så mye flotte plagg! Så lekre farger! Her er det klær både til de som liker det fargerike og spreke, og det er klær for dere som liker liker det klassiske og trygge. Flotte bukser som ballongbukser, bukser med vidde, terracotta fargede bukser, og stilige leggings med mønster. Her er det masse flotte tunikaer i flotte farger og mønster. Jeg har tatt inn flere bluser for dere som ønsker litt kortere plagg. Noe kjoler er og kommet. Det er kolleksjoner til å bli glad av. Jeg starter på str. S i nettbutikken, og det er en 42/44. Jeg går opp til XL som da er 54/56. Jeg vet mange sliter med bukser som ikke er vide nok. I nettbutikken har jeg flere vide modeller.

I nettbutikken, så har jeg ulike betalingsløsninger. Jeg fikk nylig Klarna hvor man kan få 30 dagers betalingsutsettelse. I tillegg så har jeg både kortbetaling og vipps. Bor du i Kristiansadsområdet, så kan du velge å hente det du bestiller her hos meg. Da slipper du frakten på 69 kr. Du kan gjerne også avtale en dag hvor du kan komme hit for å se på klærne jeg har i nettbutikken.

Tilbake til Pre Spring nyhetene. I nettbutikken, så finner du Pre Spring nyhetene samlet i en egen kategori. Velg produkter på forsiden, og deretter velger du Nyheter – Pre Spring.

https://enstorrelseforstor.no/

Kos deg med bilder av en del av nyhetene som nå kan bestilles. Alt kan bestilles, og blir sendt ut fortløpende i starten av neste uke.

En helt ny ting i nettbutikken, det er skjorteforlenger. Visst du har en genser du synes er litt kort, så kan du bruker en skjorteforlenger. Da ser det ut som om du har en skjorte under. Både genialt, og pent. Skjorteforlengeren kan du få i både sort og hvitt. Det blir som et slags skjørt du tar på deg.

Nyt lørdagen!

https://enstorrelseforstor.no/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg