Velkommen 2023

Så er vi over i et nytt år. Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg har tenkt litt tilbake på året som nå faktisk er historie. Jeg har sett tilbake på året som har passert, lagt litt planer, og satt meg mål. Som jeg skrev i går, så har jeg sluttet med nyttårsforsettene som man stolt ga seg selv når et gammelt år gikk over i et nytt. Jeg sluttet fordi forsetter som regel ble knust til pinneved relativt fort. Jeg klarte aldri å holde de, jeg klarte aldri forsettene som ble satt, og så gikk jeg resten av året, og følte meg som den taperen. Jeg prøvde nok å ta opp igjen nyttårsforsettene både en, og flere ganger, men det gikk aldri. Da er det bedre, synes jeg, å sette seg mål som er realistiske. Mål man vet at man kan nå. Følelsen av å mestre, den er så utrolig viktig. Måltavla mi er ikke helt ferdig ennå, men jeg jobber med den i hodet. Måltavla, da klipper jeg også ut bilder som symboliserer målene mine, og limer alle på et A4 ark, gjerne et ark med farge, og så henger jeg den på tavla som jeg har på den ene veggen her jeg sitter i kontorkroken min. Det betyr at jeg vil se den mye, og minne meg på hva som er målene mine for 2023.

Jeg kan være veldig sta, og det gjelder også når det kommer til det å ta valg. Valgene skal være mine, ikke andres. Gjør man ting for andre, så blir innsatsen ofte halvhjertet, og det blir helt feil å gjøre ting for å please andre. Valgene man tar skal være egne valg, og man skal ta valgene fordi man selv ønsker det. Noen valg bruker jeg tid på å ta, men når valget blir tatt, så vet jeg at det er gjennomtenkt, og jeg vet at det er noe jeg selv ønsker. Før gjorde jeg nok mye fordi andre ønsket det. Slik er det ikke lengre. Det nytter ikke å komme med pekefingeren og formaninger til meg fordi noen mener de vet hva som er best for meg. Hva som er best for meg, det skal jeg selv finne ut av. Så kan egentlig andre mene det de vil om det, og at valg burde vært tatt før osv, men når jeg tar et valg, så er tidspunktet riktig for meg. Jeg skal dog prøve og ikke overtenke, for det kan jeg ha en tendens til, og overtenker jeg, så kan det være at tankene forblir tanker, og ikke handling.

Treningen har blitt enda viktigere for meg i 2022, og jeg vet at den vil forbli like viktig også i det nye året. Det er av de største målene jeg har for 2023.Jeg har stålkontroll på treningen, og det er jeg innmari stolt over. Jeg har trent bra og mye over flere år nå, og trening er blitt en veldig viktig del av hverdagen min. Jeg liker å trene alene kontra gruppetrening. For meg fungerer det optimalt. Det store ønsket er en PT, men en PT koster, og jeg vet ikke om det er det jeg kan prioritere akkurat nå.

Ukebladene vil de neste ukene skrike mot oss, og fortelle om hvilke superkurer man må følge for å få den slanke, fine kroppen. Drit i alle ukeblader, og overskrifter!  Kast alt av nyttårsforsetter på båten. Diettene holder sjeldent, og når X antall dietter er over, så er du tilbake der du var før du startet disse superdiettene som egentlig ikke finnes. Tar man dette berømte ene skrittet av gangen, og kjenner at man lykkes, så kan man ta det neste, og det er sånn man oppnår de resultatene som vil få deg til å føle deg som en vinner.

Den beste dietten du kan starte, det er å ta grep i eget liv. Sett deg mål som er mulige å nå. Sett deg realistiske mål. Det er ikke realistisk at du skal trene hver dag i starten, og det er ikke realistisk at du skal bli slank på verken shaker, nutrilettbarer, eller ananas. Mat er en del av livet. Det handler om å tenke fornuftig, spise sunt, og heller kutte ned på det du vet at kroppen ikke har så veldig godt av. Det handler om å finne erstatninger, det handler om å aktivisere seg selv når søtsuget kommer, og du bare har lyst til å gå beserk i godteskuffa. Det handler om å kose seg, med måte vel og merke. Det handler om å få kontroll over samvittigheten, og være snill med deg selv. Det handler om å gjøre det du har pratet om så lenge. Kom deg ut i en aktivitet, begynn å tren, finn frem joggeskoene som du fikk til jul for fem år siden. Det handler om og slutte å tro at lykken ligger i kiloene du bærer. Aksepter seg selv for den man er – du er ikke vekten din. Se deg selv i speilet, og se hvor flott du faktisk er. Nei, det der er ikke lett. Det vet jeg alt om, men jeg kan klare det av og til. Lov deg selv at du heretter skal slutte å snakke deg selv ned. Ingen andre skal heller få lov å snakke deg ned. Lykken er ikke kropp – lykken er de gode følelsene, det gode livet, de gode opplevelsene – lykken er å ha det godt med seg selv uansett størrelse.

For meg har 2022 vært et utrolig spennende år. Et år med oppturer og nedturer, men aller mest oppturer. Et år hvor jeg fulgte drømmene mine. Et år hvor jeg ble eier av min egen, lille bedrift.  Nettbutikken ” En størrelse for stor – for kvinner med kurver “ åpnet 27.oktober. https://enstorrelseforstor.no/
2022 har vært et år hvor også sykdom har preget mye. Nyresteinsanfall, og senere operasjon. Jeg har kjent på å være i den berømte kjelleren, og jeg har fått et slag eller to i trynet. Jeg har kjent på hvor sterk jeg er, hvor sta jeg er, og hvor mye det faktisk bor i meg.
Jeg har nådd mange mål. Opplevd å mestre. Opplevd at jeg er sjef i eget hode og eget liv. Opplevd å få en på trynet. Bloggen vokser, og får stadig nye lesere. Bloggen vil være veldig viktig for meg også i det nye året.
Nettbutikken min skal vokse, og det å få nettbutikken enda mer kjent i det nye året, det er et av de største målene mine. Det å få vise alle formfulle kvinner der ute hvor mye flotte klær som finnes til oss med former, det brenner jeg for. Jeg håper jeg kan fortsette å inspirere, og motivere. At jeg kan fortsette å være en stemme. Nye prosjekter skal jobbes frem, men hovedfokuset i 2023, det er utvilsomt nettbutikken min. 2022 har også vist meg hvor mange flotte mennesker jeg kjenner, og som jeg har i livet mitt. Mennesker som sparker meg bak når jeg trenger det. Mennesker som motiverer og inspirerer. Mennesker som støtter meg, og som gleder seg sammen med meg. Jeg har også kjent på det motsatte. Mennesker som ikke unner meg og lykkes.
Et annet håp for det nye året er nok også at kjærligheten kan dukke opp langs veien. Dating er vanskelig, og skummelt når man er blitt voksen, og har et langt ekteskap bak seg. Det og skal finne en som man kan dele hverdagen med. En å oppleve sammen med, en å ha gode samtaler med, en å le sammen med, det kjenner jeg nok at jeg er veldig klar for. Jeg har datet, og truffet flotte menn, men den store kjærligheten har det ikke vært. Jeg savner å kjenne på de gode sommerfuglene i magen, jeg savner en å dele oppturene og nedturene med. En flott kar. Stødig og solid. Varm og omsorgsfull. Og en kar som liker kvinner med former….
Jeg føler meg heldig og takknemlig. Ikke minst for den fine familien min, og det aller fineste i livet mitt, de to flotte prinsene mine 💙 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg