Ut på tur….

Reklame | TwentyFour

Jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med TwentyFour sin kolleksjon av turklær i store størrelser. Disse turklærne er i en klasse for seg selv. TwentyFour er utrolig gode på størrelser, på design og passform. Dette er ingen selvfølge. Dette er ikke noe alle er. Det er en del som tror at man bare kan legge til litt ekstra stoff, og så er det greit nok for oss som trenger klær i store størrelser. Jeg synes feks noen av kjedebutikkene er veldig dårlig på størrelser. Det gjelder også et par av de store nettbutikkene. Noen produsenter varierer så veldig i størrelsene. Selv om det er samme størrelse fra samme produsent, så kan det skille enormt mye fra plagg til plagg. En og samme produsent bør i det minste være stabil på størrelser.

Jeg er blitt så utrolig glad i TwentyFour. Jakkene deres, ulltøyet, og nå har jeg også prøvd turskoene. Jeg har ikke prøvd turbuksene deres, men jeg kjenner flere som skryter veldig også av buksene.

Jeg håper snøen holder seg langt borte fra Sørlandet også resten av vinteren. Jeg er ikke glad i snø, spesielt ikke den typiske sørlandsvinteren. Uansett hva slags vinter vi får videre, så liker jeg å være ute, om jeg da ikke må vasse i snø til knærne, noe jeg sjeldent har gjort. Når jeg er ute, så liker jeg å være godt kledd. Man skal ikke så langt tilbake før det var helt umulig for meg å få ulltøy. Ingen hadde ullklær i store størrelser. Heldigvis har det endret seg. Ytterplagg, det har man også et godt utvalg i nå. Masse flotte ytterplagg i ulike fasonger, og ulike farger. Vi plussize kvinner er heldige på klesfronten. Vi har masse klær å velge blant.

Jeg har vist en del turklær fra TwentyFour på bloggen. TwentyFour har sett behovet det har vært for store størrelser, og produsert en del turklær også for oss som ikke bruker verken 38, eller 42. Dette gleder mitt hjerte. Twentyfour har designet og utviklet sports og fritidsklær siden 2006, og har hovedkontor og showroom her i Kristiansand. Twentyfour har sett behovet for store størrelser også i turklær, og har nå så smått startet med store størrelser i noen av sine plagg og kolleksjoner. Så kan man ikke forvente at alle plagg skal være i alle størrelser. Man må starte et sted. Man må se behovet, og etterspørselen. Skal vi få et godt utvalg av denne type klær også i store størrelser, så må også vi som bruker store størrelser kjøpe klærne. Det nytter ikke å sitte å klage at ingen produserer klær til oss visst vi ikke griper muligheten som er der. Så vil vi ha et godt utvalg, så må vi også bruke tilbudet som finnes.

I dag vil jeg vise ei fantastisk flott jakke. Denne jakken er en nyhet fra TwentyFour. Jakken heter Mellow Nora vattert parkas. Den fine fargen jeg har på meg heter smaragd. Akkurat denne jakken går ikke lengre enn str. 48, og det er str. 48 jeg har på meg på bildet. En størrelse som veldig gledelig passet veldig fint til meg. Man kjenner jo på følelsen av å være veldig fornøyd når man kan bruke str.48.

Dette er en vattert parkas i vanntett materiale med tapede sømmer som kan brukes til både tur og fritid. Lengden gir god beskyttelse mot vær og vind. Parkasen har justeringsmulighet i livet og fast hette med 4-veis justering for den beste passform. Den har innerkrage i myk rib og sidelommer med glidelås. For meg har denne en utrolig god lengde. Her dekkes rompa med god margin, og dette er en lengde jeg er veldig komfortabel med. Passformen, den kan jeg bare skryte av. Jeg digger disse innerkragene i myk rib som også er på denne jakken. Fargen er også utrolig fin. Det betyr mye for meg, og garantert mange av dere andre at produsenter er gode også på farger. Du finner den flotte parkasen her : https://www.twentyfour.no/twentyfour/540365/mellow-nora-vattert-parkas-smaragd-38-vattert-parkas-til-dame

TwentyFour startet i 2021 med sko i sin kolleksjon. Fjell og fritidsstøvler til menn og kvinner. Damestørrelsene stopper på 41, men de to herremodellene som selges, de finnes og i damemodeller, så da føles det ikke som om man går i en herresko, om man som kvinne må opp i størrelse slik jeg må. Jeg har Finse Dalen Boots i lys brun. Dette er en fjell- og frititdstøvel i Nubuck okseskinn. Den skal være designet og utformet for å takle alle værforhold. Vanntett og pustende membran gjør at man holder deg tørr på føttene. Godt grep på sålen. To sett med lisser medfølger skoen, i skoens farge og kontrastfarge. Jeg har brukt skoene på tur, og er veldig fornøyd. Veldig gode på foten, noe som betyr veldig mye for meg med mine noe kompliserte ben. Jeg synes også de er fine, noe som også betyr en del.

Du finner skoen her : https://www.twentyfour.no/twentyfour/533407/finse-dalen-boot-h-lys-brun-43-fjell-og-fritidsst%c3%b8vel-til-herre

Til slutt tenkte jeg å vise dere den jakken jeg har brukt mest i vinter. Jakkefavoritt uten tvil. Vi har jo hatt en mild og god vinter, og de tykkeste vinterjakkene, de har ennå ikke blitt brukt. Jeg er også en veldig varmblodig person, så det skal være veldig kaldt om jeg bruker de tykkest dunjakkene. Jeg har brukt min Finse dunjakke fra TwentyFour veldig mye. Dette er en superlett og myk dunjakke, og helt perfekt denne vinteren. Anbefales.

I morgen starter hverdagen for fullt igjen. Kneet er ikke blitt bra ennå, og jeg håper og håper hver dag. Dette er en stor strek i regningen at kneet skulle krangle.Tror at jeg skal be legen henvise meg til røntgen…bare for å få kneet sjekket. Har noen av dere erfaring med Runners Knee? Tenker på hvordan dere opplevde det, og hvor lang tid det tok før dere ble bra igjen? Kanskje bør jeg finne en fysioterapeut som kan idrettsmassasje…Jeg har fått trent litt fra jeg var hos kiropraktoren lille julaften. Kun overkropp. Det har ikke blitt 5 dager i uken som jeg pleier, men det har også med julen å gjøre.

I morgen starter jeg også med PT timer igjen, og da skulle jeg gjerne hatt et velfungerende kne selv om vi skal trene alle andre deler av kroppen. Jeg som har vært så stolt av at jeg alltid har hatt gode knær…nå har jeg ikke akkurat den følelsen….men jeg håper og tror på bedring. Jeg gleder meg veldig til å starte med PT timer igjen. Det føles fantastisk og kunne si at man gleder seg til trening.

Ha en nydelig søndag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg