Superkul!

Reklame | Studio

Det var den smellen da. Den smellen jeg stadig vekk går på, men for en herlig smell! Og når jeg snakker om en smell, så ligger det ikke noe negativt i dette i det hele tatt. Denne smellen har med lidenskap å gjøre. Lidenskap for klær…og i dette tilfellet, jakker.

Klær gjør meg glad. Farger gjør meg glad. Stilige design gjør meg glad, og klær som skiller seg litt ut gjør meg glad. Jeg elsker spreke farger, og tøffe design. Jeg vet mange store kvinner liker å kle seg i farger som gjør at de gjemmer seg litt bort. Mange føler nok at feks sort er en farge man kan gjemme seg bort i. Nå er det helt klart mange som liker sort, og et sort antrekk kan absolutt være utrolig fint, og elegant.

Jeg er nok ikke der at jeg kan ha farger fra topp til tå. Jeg kunne aldri hatt farga sokker, farge på buksen, og farge på overdelen, eller kanskje om alt stod helt i stil, men det er nok i utgangspunktet ikke helt meg. Jeg bor jo i sorte bukser, og noen tror kanskje jeg bare har ei bukse, for alle mine sorte bukser ser helt like ut. Men jeg har mange sorte bukser, og mange andre og, men de mange andre, de henger liksom bare i skapet og ser pene ut. Det må jeg nok gjøre noe med, men jeg bor liksom så godt i min sorte bukseverden.

Jakker ja. Jeg elsker jakker. Jeg har mye jakker. Noen jeg bor i mer enn andre, men de fleste blir brukt. Jeg har jakker i alle regnbuens farger tror jeg. Lange og korte. Tykke og tynne. Jakker til sommer, høst, vinter og vår. Når du åpner garderobeskapet mitt i entreen, så vil du nok spørre hvor mange som bor i huset. Du ville neppe tro meg når jeg sa en…

Vårnyhetene, de kommer i butikkene nå. Jeg skrev forrige helg at du kunne glede deg, og det kan du virkelig. Jeg har jo absolutt ikke sett alt som kommer fra alle produsenter, men jeg har sett en del, og det kommer så mye flott! Så mye spennende! Så mye stilig! Så flotte farger!

Studio sine vårnyheter begynner å fylle butikkene, og i vårkolleksjonen til Studio, så er det mye spennende og flotte klær! Jeg skal vise en del av dette på bloggen fremover, og akkurat i dag, så vil jeg vise den kuleste softshelljakken fra Studio. Softshelljakken er i så tøft design, og i så flotte farger. Sjekk den ut. Er den ikke stilig?

Jakken fra Studio heter Lotte. Det er så fint med limefargen på det sorte. Tøffe rundinger i lime på sort bunnfarge. Gode lommer, og ei god hette. Jakken har en veldig god passform, og den har en god lengde slik at rompen blir godt dekket. Softshelljakke er jo absolutt en god vårjakke, men kan også brukes sommer, og tidlig høst. Når jeg tok jakken på meg, så kjente jeg hvor oppriktig glad jeg blir av farger, og jeg kjente også på gleden over at jakken satt veldig fint på meg. Jeg er nok blitt veldig opptatt av at plaggene skal sitte pent, og godt.

 

Softshelljakken, Lotte, den har jeg på meg i str. M. L ble altfor stor for meg. For deg som synes at denne jakken ble for mye farger, og for mye mønster, så finnes også samme jakke i sort. Jakkene går fra str. XXS – XL. Jeg vet at Celli har tatt inn denne jakken, men det er mange butikker rundt forbi i landet som selger Studio. Har du en butikk som fører Studio, men som ikke har tatt inn denne jakken, så spør butikken om de kan ta den inn for deg. Det tror jeg mange butikker vil gjøre om den er på lager i Danmark.

Jeg gleder meg til å sprade rundt i Kristiansand i denne flotte limefarga softshelljakken. Jeg tror Lotte og jeg kommer til å bli svært gode, og nære venner.

I morgen skal jeg bla vise deg to nye favoritter. Den ene fra Gozzip og den andre fra Studio. To vårnyheter som jeg er blitt skikkelig forelsket i.

 

Ha en nydelig lørdag – vi blogges i morgen.

8 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg