Skap de gode sommerminnene

I dag er det nydelig vær her i Kristiansand. Vi har riktignok hatt litt variabelt vær noen dager, men regne må vi tåle når vi faktisk har hatt så mange fine sommerdager som vi har hatt. Sommergarderoben er virkelig kommet frem, og mange har nok også funnet frem badetøyet, og fått badet masse. Min badedrakt lider nok av tørke, men en dag kanskje. Jeg drømmer om å finne min egen badeplass hvor jeg kan nyte å bade helst helt alene. For jeg elsker å være i vannet.

Selv om sommeren definitivt har sine store utfordringer for meg, så er det godt å kjenne sol, og varme. Jeg sliter nok veldig på de aller varmeste dagene, men da trekker jeg inn i skyggen, og koser meg der. V Det er på sånne dager vi får ladet opp batteriene – høsten kommer tidsnok. Bruk sommeren, og ferien til å senke skuldrene, og til å nyte. Ikke stresse fra A til B hele tiden, og ikke vær der at du må få med deg mest mulig på minst mulig tid. Sommeren er til for og nytes, og for å lage de gode minnene som man kan leve på når mørket inntar dagene våre igjen.

Sommer burde jo være den tiden hvor det meste gikk på skinner, hvor vi slappet av, og gjorde alle de gode tingene som sommeren står for. Istedenfor er det mange som gruer seg til ferie, og sommer, og da burde det vel ringe en rød bjelle? Mange vet at sommeren blir mer stress enn ferie. Man skal på ferie hit, og dit, og man skal oppleve alt, og helst alt på en gang. Man kaver, og jager, og klarer ikke å senke skuldrene. Blir man selv stresset, så blir også de rundt deg stresset, noe som igjen fører til vanskelige barn, og kanskje er det krangling som preger dagene mer enn harmoni. Man leser stadig om par som gruer seg til sommerferien fordi man nettopp vet at det blir mer krangling enn andre ting. Det er utrolig trist at det er disse minnene man skal ta med seg. Kanskje trenger man ikke reise så langt for å få en flott ferie? Kanskje må man ikke fra A til B på kortest mulig tid? Kanskje er det andre verdier man bør se etter?

Jeg minnes mine barndoms somre med smil om ansiktet. Det var langt fra alltid at vi reiste så veldig langt, men vi var sammen, og vi gjorde ting sammen. Jeg har reist Norge på kryss og tvers mange ganger som barn, utenlands for oss for alle de årene tilbake var Sverige og Danmark, eller vi leide en hytte og var der store deler av mine foreldres ferie. Mine to eldste søsken er 9 og 10 år eldre enn meg, så etter hvert var det meg og broren min som er 4 år eldre som var på ferie med mamma og pappa. Telt, det satte vi opp en gang. Det ble med den gangen. Det må ha vært den beste underholdning når pappa i regnvær skulle sette opp telt på en campingplass i Nord Sverige. Det ble første og siste gangen. Jeg er så takknemlig for alle de fine feriene jeg hadde som barn. Jeg minnes de med så mye glede, og det er slike somre vi bør ha. De som skaper de gode minnene, ikke stress og jag, krangling og sure miner.

Sommer, det er også lettere klær, og kortere klær, og sommeren er tid for å bruke farger for de som er glade i farger.  Bort med det sorte, det brune, og det grå. Sommeren er ikke tid for dystre farger – sommeren er tid for glede, og farger gir glede! Om man ikke våger seg på de sterkeste farge som jeg bare elsker, så bruk det hvite. Hvit er jo en nydelig sommerfarge. Vi har alle våre sommerfavoritter, og jeg er nok der at jeg som regel har for meg hva slags klær jeg ønsker, og liker, men alle er ikke der. Ofte er det fint med noen innspill, og ofte er det fint å bli tipset om hva som finnes før man skal ut å shoppe.

I nettbutikken, så har jeg masse flotte sommerklær. Både underdeler og overdeler. Vi har alle ulike ønsker, og ulike krav til hvordan de perfekte sommerplaggene skal være, og jeg synes jeg har et godt utvalg som kan passe de aller fleste. Her er det klær for enhver smak for oss som må opp i størrelse, og der er klær for enhver lommebok. Farger for de som ønsker det, mønster for de som ønsker det, og klassisk for de som ønsker det. Akkurat nå så har jeg også 40 % på en rekke flotte plagg i nettbutikken. Her kan du gjøre gode kjøp.

Skulle du ha behov for hjelp til å finne klær som du kan bli fornøyd med, så hjelper jeg gjerne. Personlig service er det viktigste for meg og min nettbutikk, og selv om jeg ikke har en fysisk butikk, så har jeg fått gleden av å hjelpe mange kunder. Besøk nettbutikken, gå til produkter, og velg sommervarer, eller salgsvarer. Sliter du med noe, så spør du meg 🙂 Sliter du med å bestille på nettet, så hjelper jeg deg med det også.

https://enstorrelseforstor.no/

 

Skap de gode sommerminnene!

3 kommentarer
  1. Hei Heidi!Jeg sitter en tidlig morgenstund å leser de siste innleggene dine,har fulgt deg lenge men vært litt bakpå med blogg-lesing siste tida.Tenker på det du skriver om bading..Jeg orker heller ikke tanken på å bade på strender og i basseng med masse folk selv om jeg elsker å være i vannet.I flere år har jeg drømt om eget basseng og kanskje investerer vi i det i framtida men i fjor gikk jeg til innkjøp av boblebad som første skritt på veien og det har jeg ikke angret på.Vi kjøpte et til å pumpe opp som står oppe på verandaen og det er altså så deilig!!Med levegger og litt stasj er det vår egen lille oase!Bare å ha muligheten til å kjøle seg ned når det er varmt er så godt!Og er det ikke så varmt kan man varme opp vannet og bade alikevel!😊Alt av midler og utstyr fulgte med og det anbefales virkelig!Ikke kostet det all verden heller,så det er vel verdt pengene synes jeg.Selvsagt er det noe annet å bade på Strand eller stort basseng men…det er virkelig et herlig alternativ hvis man vil nyte et bad alene på sin egen tomt.Du har kanskje tenkt på det eller det ikke er noe for deg men jeg ville bare tipse i tilfelle….Ønsker deg en god fredag og flott helg!

   1. Hei Anita,
    Det er så hyggelig at du har fulgt meg lenge. Det setter jeg så stor pris på!
    Takk for tipset! Jeg må innrømme at jeg har tenkt litt på et slikt boblebad som du nevner her. Har ikke sjekket det ut, men tanken har vært der noen ganger. Tenk så deilig og kunne bade hjemme. Sitte og kose seg i vannet. I likhet med deg, så elsker jeg å være i vannet, og det er så synd at kroppen begrenser meg, men jeg klarer ikke å bade med masse folk rundt meg. Jeg skal sannelig sjekke litt. Er det mye arbeid med det? Aner ikke helt hvordan dette fungerer hehe. Er alene, så kan ikke ha noe som krever for mye, men for en drøm det hadde vært!
    Ønsker deg en fin lørdag og ei fin helg!

  2. Neida,det er ikke mye arbeid.Vi hadde ikke peiling på basseng og vedlikehold.Kjøpte vårt på Europris i fjor.Til å pumpe opp og med alt utstyr man trenger av pumpe,filter,trekk og midler til å ha i vannet.Vannet holdt seg utrolig bra hvis man følger bruksanvisning og bruker trekket.Vi har veranda-gulv som tåler hele balja men det går selvsagt an å ha på gresset med en matte under også.Sjekk med Europris om du vil,vi er kjempe-fornøyde tiltross for at vi var litt skeptiske til kvalitet osv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg