Så åpner vi første luke

Reklame | Gozzip, Studio, Pont Neuf, Sandgaard og NO.1 BY OX

I dag åpner vi den første luken i bloggens flotte julekalender. Det betyr at akkurat du kan vinne den flotte gaven som ligger bak den aller første luken.

Dette er en utrolig fin tid. I år stresser jeg ingenting fordi jeg faktisk har klart å planlegge noe bedre enn før. Huset har vært julepyntet i en god uke. En del kaker er bakt. Julekort er skrevet. Huset er vasket. De fleste julegavene er i boks, og i løpet av helgen kommer juletreet opp. Juletreet ja. Jeg vet ikke om jeg gleder meg, eller gruer meg til å ta det opp. I fjor hadde jeg ikke juletre da jeg regnet med at eldsteprinsen som da var litt over 1 år kom til å dra det over ende både en og flere ganger 🙂 Jeg glemte jo helt at selv om eldstemann er 1 år eldre, så er yngste prinsen like gammel som storebror var i fjor 🙂 Men i år skal juletreet opp. Jeg har alltid hatt ansvar for å pynte treet. Jeg har aldri satt opp juletreet, jeg har aldri tatt på julelys. Ikke at man må være Einstein for å klare det, men jeg er nå spent likevel. Kanskje blir det ikke juletre i år fordi jeg har kastet det vegg i mellom i løpet av helgen….tålmodighet er ikke min sterkeste side i noen situasjoner.

Adventstiden er fin, og selv om det for de fleste av oss blir en annerledes jul, så tror jeg det blir en fin jul, og en fin adventstid. Denne ventetiden, den har den gode stemningen. Jeg elsker å se alle lysene som er tent utenfor så mange hus, og jeg elsker å tenne alt av lys i julehuset mitt. Jeg koser meg virkelig.

I dag skal vi åpne den første luken i bloggens julekalender. Det er så mange flotte gaver som ligger bak de ulike lukene. Hver helg frem til julaften, så skal vi åpne spennende, og flotte luker. Jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle ha kalender på bloggen i år. Det krever en del for å få den på plass, og jeg følte ikke at jeg helt hadde tiden til det…men når det nærmet seg, så kunne jeg ikke droppe denne tradisjonen jeg har hatt i noen år nå. Det er innmari koselig å lage den, og det er så utrolig fint og kunne glede noen av dere med flotte gaver. Så da ble det kalender i år likevel…..

I dag åpner vi altså den aller første luken, og bak den første luken, så ligger det en helt nydelig kjole fra STUDIO! Dette kan absolutt være julekjolen, eller nyttårskjolen. Kjolen er sort, lang, og den er i nydelig speilfløyel. Kjolen har flotte detaljer, bla split i siden nederst, og veldig flotte armer. STUDIO er ordinære i størrelsen, så her kan du velge den størrelsen du vanligvis bruker. STUDIO starter på XS og går opp i størrelse XL. XL er da str 54/56. Dette er virkelig en flott kjole, og kjolen, den kan bli din. Verdien på kjolen er 1299 kr.

Har du lyst til å bli den heldige vinneren av kjolen fra STUDIO, så legger du igjen en kommentar her på bloggen. Du må kommentere her, og ikke på bloggens Facebook side. HUSK : Oppgi også størrelsen du bruker. Det gjør alt så mye lettere for meg når en vinner er trukketPå bloggen i morgen, så får du vite hvem som ble kjoleeier, og en ny luke åpnes.

 

Du kan følge STUDIO her : https://www.facebook.com/Studio-Clothing-280900955328156

 

I år er følgende med på årets julekalender:

 

43 kommentarer

Siste innlegg