Rålekker!

Reklame | GOZZIP, Alexis Mote

Sjekk denne! Så lekker! Så stilig!

Jeg liker plagg som skiller seg litt ut. Jeg kan godt kle meg klassisk også, men jeg liker veldig godt farger, jeg liker tøffe design. Jeg liker plagg som ikke ” alle ” kler seg i. Denne tøffe jakken skiller seg ut på både farge og design, og det beste av alt, den finnes i butikk nå.

Kåpen jeg viser på bloggen i dag, den blir utvilsomt en stor jakkefavoritt for meg i høst. Jeg gikk med den første gang i går. Jeg følte meg så vel i den, og jeg fikk så mange fine kommentarer. Råstilig var vel det ordet som ble brukt mest.

Jeg er veldig glad i jakker! Jakker og kåper i alle farger, og fasonger. Jeg er jo da aller mest glad i de jakkene som skiller seg litt ut, og som har flotte farger. Jeg har mange jakker og kåper, noen vil nok si at det er i overkant mange i skapene mine. Jeg har ikke våget å telle jakkene, men det er nok mer enn kanskje gjennomsnittet har i skapene..flere enn 10 – mindre enn 50. Der er sååå mye fine jakker! De skriker, og hyler mot meg, og jeg er svak, veldig svak på akkurat det punktet. Jeg gir meg ofte uten kamp selv om jeg vet at der nesten ikke er en cm ledig plass i skapene mine.

Denne lekre kåpen er fra GOZZIP. GOZZIP er utrolig flinke med farger og design. De designer stilige klær som ofte skiller seg ut på en veldig positiv måte. Jeg har alltid vært veldig glad i GOZZIP, men en lengre periode så slet jeg med å finne butikker som førte dette merket. Nå er heldigvis GOZZIP tilbake i veldig mange norske butikker. Det er Tabita Tokehøj som selger GOZZIP her i Norge. Ei fantastisk dame som jeg er så glad for å ha blitt kjent med, ei dame med stor kunnskap rundt klærne hun selger. Jeg håper flere butikker rundt forbi i Norge vil ta inn GOZZIP.

GOZZIP er gode i størrelsene, så i dette merket, så må jeg gå ned en størrelse. Så her velger jeg alltid str. M, som da er 46/48. Klærne går fra XS og går opp til størrelse XL som da er 54/56.

 

Kåpen jeg viser dere i dag har en utrolig flott kakigrønn farge, og kåpen er i cordfløyel. Det er evigheter siden jeg har hatt cordfløyel. Det hadde jeg kanskje sist i bukser da jeg var liten. Jakken har litt A fasong, den har god hette og lommer. Om jeg velger å kneppe den igjen, og ta glidelåsen helt opp i halsen, så fungerer det helt fint. Det hender at glidelåsen sitter så tett inntil halsen at jeg sliter med å ha den helt kneppet. På denne kåpen, så fungerer det helt fint. Kåpen har snøring i livet, og helt nederst. Den er så stilig, og så utrolig fin. Perfekt kåpe når høsten nå er her, og en kåpe jeg absolutt tenker at man kan bruke ei stund utover. Da er det egentlig bare å si løp og kjøp 🙂 Det er flere butikker rundt forbi i landet som har kåpen i butikk nå. Lurer du på hvor du kan få tak i den, så skal jeg selvsagt hjelpe deg.

 

Til slutt vil jeg vise dere et nytt smykke jeg har kjøpt. Jeg elsker ikke bare klær, men jeg elsker også smykker og tilbehør. Jeg har alltid vært glad i litt sånn glitter og stas på smykkene, men den senere tid, så merker jeg at jeg også er blitt veldig glad i andre type smykker. Jeg liker både korte og lange smykker. Alt avhenger av hva slags klær jeg har på meg, men jeg må innrømme at jeg nok bruker mer lange smykker nå enn før. Jeg synes jo lange smykker er veldig pent på oss frodige kvinner. Sjekk hvor fint smykket og kåpen matcher, både i stil og farger.

Smykket jeg viser i dag, det har jeg kjøpt hos Alexis Mote. Alexis er en av mange butikker som også selger endel tilbehør som bla flotte skjerf, og også smykker. Smykket jeg har på meg er fra Qnuz. Smykker gjør utrolig mye med et antrekk. Du finner smykket her : https://www.alexismote.no/collections/tilbehor-1/products/5004590-qnuz-kjede-brun

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg