Plaggene man bare MÅ ha

Reklame | Gozzip, Studio, Sandgaard

Basisplaggene, de har jeg ikke skrevet mye om på bloggen før. Basisplaggene som kan brukes til så mye. Basisplaggene som man bare må ha i gaderoben. Basisplaggene er typisk de man leter etter når man bare skulle hatt noe enkelt under en bluse, ei skjorte, eller ei jakke. Basisplaggene som man leter etter når man trenger noe ensfarget enten som et basisplagg under noe, eller noe enkelt til ei mer fargerik, eller mønstrete bukse eller bluse. Man trenger slike basisplagg til så mye.

 

 

 

Jeg har hatt endel basistopper. Ofte i hvitt og sort. Disse bruker jeg under cardigans, eller når jeg skal ha bluser/skjorer åpne. Jeg bruker de også under jakker om jeg trenger noe enkelt som ikke er tykt. Disse toppene synes jeg også er nydelige å ha på seg på kveldene hvor jeg bare skal kose meg hjemme.  Singletter, det er også noe jeg alltid har hatt i garderobeskapet. Ofte har disse vært sorte. Jeg har også endel topper uten armer i farger og stilige design, men de tilhører ikke det jeg kaller basisplagg. Singletter, både lange og korte synes jeg er utrolig kjekt å ha noen stykker av, og jeg ser jo at jeg her veldig fint kunne utvidet med mer enn kun det sorte. Jeg har alltid vært mest glad i lange singletter, men jeg har nå også endel korte, og jeg ser at jeg kler de korte også. Kortere plagg uansett hva det er, det er en vane, og der jobber jeg bevisst.

Jeg er veldig glad i å ha endel basisplagg i garderoben min fordi jeg har så mye som jeg trenger det til, og som jeg skrev, så er dette plagg man stadig trenger. Her har jeg også utvidet til å ha litt mer farger enn kun sort og hvitt.

Basisplagg er heller ikke basisplagg, og da snakker jeg om utførelse og kvalitet. Man har kjøpt mye rar kvalitet opp igjennom, og mye kan fort bli stygt. Da jeg for kort tid siden ble introdusert for Sandgaard, så ble jeg også kjent med de nydeligste basisplaggene. Veldig god passform, og passformen holder seg. I tillegg er kvaliteten veldig god. Man får den gode følelsen når man har plaggene på. Så myke og gode å ha på seg. Komfort, det er noe som merkes, og for meg betyr det mye. Basisplaggene er herlige viskoseplagg. Plaggene er i 95% viskose, og 5 % elastan.

Sandgaard har en stor kolleksjon med basisplagg. Jeg trodde nesten ikke det var mulig å ha så mange ulike basisplagg, og i tillegg i så mange flotte farger. Basisfarger kan sannelig være mer enn sort og hvitt. I kolleksjonen til Sandgaard. Her finner man lange og korte topper som både har korte og lange armer, topper som har rund hals og v- hals. Man finner singletter som er både lange og korte, og hvor man kan få både tynne og brede stropper. Deilige t-skjorter får man også, og disse kan man både få med rund hals og v- hals. Man kan få seamless plagg som gjør at plagg sitter mye finere på kroppen. Altså har disse en shape effekt. Man kan få gnissetruse, altså en truse man har på seg når man går med feks kjole eller skjørt for å slippe denne ubehagelige gnissingen mellom beina. I kolleksjonen finner man også masse tights/bukser. Alt fra shorts til bukser og tights med lange bein. Innimellom shortsen og tights/bukser med lang lengde, så finner man også andre lengder. Nytt i år er også ei superbehagelig bukse med bootcut. Her snakker vi også om plagg som går fra str. 36- 54. Plaggene jeg har prøvd er veldig gode modeller som sitter veldig fint. Jeg har noen plagg i str. 48, og andre i str. 50.

Basisplaggene finnes i flere flotte farger. Fargene ser du på bloggen i dag. Sort og hvitt er en selvfølge, ofte også marineblå. Blant fargene finner man også olivengrønn, rød og lyseblå. Veldig fine farger alle sammen. Jeg er blitt veldig glad i alle sammen, og de passer alle sammen til plagg jeg ofte bruker basisplagg til. Man får de fleste plagg i alle disse fargene.

Er du ute etter basisplagg, så anbefaler jeg Sandgaard på det varmeste. Jeg har aldri hatt denne type plagg i en så god kvalitet som dette. Det er som å ha luft på seg,.

 

Jeg viser endel av modellene på overdelene på bloggen i dag. Sammen med basisplaggene, så viser jeg og litt av vår/sommerkolleksjonen til Gozzip og Studio. Jeg er så glad for at stadig flere stormotebutikker tar inn disse merkene, for dette er merker som har veldig mye flotte klær. Gozzip har jeg slitt med å finne veldig lenge, så det er godt å se at de er tilbake på markedet i Norge. Jeg håper også at flere butikker kommer til å ta inn begge disse merkene. Gozzip er jo også et merke som er veldig god på størrelsen. Her må man ofte ned en størrelse i forhold til hva man bruker.

Den orange skjorten jeg har på meg, den er fra Gozzip. Litt røff stil. Vanligvis ikke helt min stil kanskje, men det betyr ofte masse det å få noe på seg. Skjorten er i lin og bomull. Under har jeg en olivengrønn singlet fra Sandgaard.

Den lange skjorten/jakken er også fra Gozzip. Denne synes jeg er innmari stilig. Selv om jeg alltid har vært glad i lange plagg, så har jeg aldri hatt så lange plagg. Jeg liker designet godt, og med en enkel singlet under, så blir det et stilig antrekk. I både skjorten, og denne lange jakken, så har jeg str. M, og begge plagg er romslige i M.

Det siste plagget jeg har på meg i dag, det er en tunika fra Studio, I Studio bruker jeg som oftest str. L. Studio er mer ” normale ” i størrelsen. Tunikaen er luftig og lett. Den er i bomull og viskose. Litt sånn bohemestil. Masse mønster, og ulike farger. Om jeg ikke tar helt feil, så mener jeg at denne også finnes i lang kjole. Denne sier litt sommer synes jeg.

Du kan se vårkolleksjonene til både Gozzip, Studio og Sandgaard her :

 

Brands

Det er flere som selger merkene rundt forbi i landet, og jeg håper også flere vil ta de inn. Skulle du trenge hjelp til å finne en butikk nær deg, så kan jeg formidle kontakt med Tabita som er selger av merkene i Norge.

Nyt søndagen!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg