Nye favoritter

Reklame | Studio og Gozzip

Jeg skrev om det forrige helg på bloggen. Denne litt sånn småforelska følelsen man får når man finner plagg som man bare faller pladask for. For jeg blir oppriktig glad når jeg finner akkurat DET plagget. Selv om jeg har noen stykker av disse favorittene, så betyr ikke det at jeg ikke kan bli litt sånn ekstra glad i flere. Noen mener jeg må finne meg en mann å bli forelsket i, men jeg har alltid hatt det sånn med klær, forelsket, eller ikke. Og så er det heldigvis sånn at det er ulike type kjærlighet det er snakk om 🙂

Jeg blir jo litt småforelsket når jeg finner plagg som bare sier pang. Jeg blir glad, og jeg smiler, og jeg bare gleder meg til å ha på meg akkurat det plagget. Jeg er jo glad i alle klærne mine, men det er jo alltid noen som skiller seg mer ut enn andre. Plagg man blir så glad i at man føler man bor i de. Noen blir jeg også så glad i at jeg tidligere ” sparte ” litt på de, til de spesielle anledningene. Det gjør jeg ikke lengre.

Jeg skal i dag vise dere to nye, store favoritter for dere. Begge har en utrolig god passform, og sitter veldig fint på kroppen. Veldig forskjellige, men så utrolig fine begge to. Den ene ensfarget, den andre med mønster og farger.

Den første er en tunika fra Gozzip. Jeg er så innmari glad for at Gozzip er tilbake på det norske markedet. Dette er et merket som har plagg som ofte skiller seg ut på design og fargebruk. Mye tøffe design med detaljer som jeg liker veldig godt. Gozzip er som jeg har skrevet før, et merke hvor størrelsene er romslige, så her kan man som oftest gå ned en størrelse.

Den første tunikaen jeg vil vise dere, det er en tunika som heter Anne. Jeg elsker denne! Utrolig flotte farger, og et veldig fint blomsterprint. Jeg er kanskje ikke den som har mest plagg med blomsterprint. Ofte føler jeg det kan bli litt for mye, men heldigvis er det smak og behag. Men av og til så dukker det opp plagg med blomsterprint som jeg virkelig liker, som denne tunikaen fra Gozzip. Varm oliven kallers fargen for. Nydelig farge, og selv om det er mye blomster på tunikaen, så er det lunt, og godt for mitt øye å se på. Lengden er veldig god synes jeg, og jeg synes passformen er veldig god. Knapper helt øverst i halspartiet, og en pen, rund hals. Armlengden er 3/4, en armlengde jeg liker godt. Anne er utvilsomt en stor vårfavoritt, og denne er i butikkene nå.

En annen tunika jeg har blitt veldig glad i ,det er tunikaen fra Studio. Jeg kan ikke finne noe navn på den, men om noen skulle ønske å prøve og få tak i denne, så har jeg et art. nr på den. Dette er en tunika for dere som liker ensfarga plagg. Tunikaen sitter fint på. Veldig behagelig å ha på seg, god lengde, ikke minst en armlengde som jeg liker godt. Fint halsparti. Blåfargen på tunikaen er en nydelig blåfarge. Gøy med blått, for det er en farge jeg har veldig lite av. Dersom du ønsker noe mer trygt når det kommer til farge, så finnes den også i sort. Jeg har størrelse M i denne. Dette er vel egentlig en kjole, men jeg føler at jeg fint kan bruke den til en tunika. Selv om jeg er blitt veldig mye flinkere til og ikke bruke for lange plagg, så synes jeg denne er veldig innafor.

Om butikker ikke har tatt inn plagg du ser på bloggen, så vil jeg tro de kan bestille det du ønsker dersom den er på lager i Danmark. Sammen med Gozzip, så er jeg også minst like glad for at Studio er godt tilbake på det norske markedet. I perioder var det vanskelig å få tak i begge merker her. Nå er det en rekke butikker som selger begge merker.

En rask titt ut av vinduet forteller meg at snøen nå snart er borte, og få er vel så glad for det enn meg. Vi er snart i mars måned, og våren dere, den er ikke langt unna. Nyt søndagen, og ha ei nydelig uke til vi blogges igjen til lørdag.

 

https://www.facebook.com/gozzipwoman

https://www.facebook.com/Studio-Clothing-280900955328156

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg