Nye favoritter

Å, der er så mye fine klær i butikkene nå. Så mange flotte sommerplagg, og så utrolig mange flotte farger og design! Jeg vet at det er en del som fortsatt kjøper de trygge fargene, og som kanskje ikke helt våger å prøve seg på print, men du kan jo prøve deg frem med et plagg, og se om du du skritt for skritt klarer å komme ut av komfortsonen. Jeg har jo alltid vært glad i farger, og har alltid brukt farger. Farger gjør meg så glad. Det samme gjør flotte design.

I dag har jeg lyst til å vise dere litt klær igjen, bla en tunika som definitivt kommer til å bli en av mine store sommerfavoritter. Tunikaen er fra PONT NEUF, og er så fantastisk flott. Sjekk de nydelige fargene, og det flotte printet.  De flotte grønnfargene sammen med det hvite og det sorte i et bølgete print. Et nydelig halsparti, og en helt perfekt 3/4 armlengde. Lengden på selve tunikaen er også en innertier for meg. Tunikaen heter FLO. Tunikaen er lavet i en bløt, eksklusiv og ren viskosekvalitet, og den har en deilig, avslappet passform. Tunikaen er i 100% viskose, og den er også en del av  Pont Neufs bæredyktige linje som heter EcoVero. Jeg gleder meg masse til å bruke denne flotte tunikaen i sommer. Den er helt fantastisk å ha på seg!

Fra Pont Neuf har jeg også lyst til å vise dere en vest som er i deres kolleksjon. Vesten bør sees på nært hold. Den er så utrolig fin. Vesten er i 100% viskose. Tynn og god å ha på seg. Stilfull. Super til både kjoler og bukser, og kan brukes til både til hverdag og fest. Vesten heter Deedee, og jeg vet at bla Alexis Mote selger denne.

Den hvite overdelen jeg har på under vesten, den har jeg også lyst til å vise. Klassisk, hvit genser som alle burde ha i ulike farger i garderobeskapet sitt. Lett tettsittende modell med 3/4 armer. Utrolig deilige! Disse kan man fint ha i sort, hvitt og blått i garderobeskapet. Fin under så mye. Fin under jakker, vester, cardigan, selekjoler osv. Jeg bruker disse veldig mye. En fin overdel og ta på seg også når man bare skal slappe av hjemme. Modellen heter Tulla, og er laget i 95% viskose og 5% elastan. Nydelig å ha på seg, og jeg skulle gjerne hatt denne modellen i nye farger hvert år i tillegg til de klassiske fargene.

Til slutt, så har jeg lyst til å vise dere en fantastisk overdel som jeg også har falt pladask for. Sjekk overdelen, og sjekk fargen! Ikke en overdel for de varmeste sommerdagene, men fin å bruke om kveldene. I tillegg så kommer det dager hvor man trenger andre type klær, og denne er jo også den perfekte kosegenseren. Fargen er så min. Jeg elsker denne rosa fargen. En eksklusiv hettegenser. Denne er fra en produsent som jeg ikke kjente til fra før av. Den er fra Cassiopeia, og denne selger bla Barbro på Nais i Lyngdal. Nais har ikke nettbutikk, men jeg vet at de sender til kundene sine.

Solen skinner så fint i Kristiansand i dag, så dette blir en ny, fin dag. Jeg håper jo at solen kan gi meg litt farge når jeg holder på ute i dag. Beina mine, de får aldri sol. De blir stengt inne sommer etter sommer. Men likevel, så er den følelsen av å ha litt farge en god følelse å kjenne på. Så jeg har faktisk kjøpt meg selvbruning som jeg skal bruke på beina mine. Jeg har ennå ikke fått testet den ut, men det er planen den kommende uken. Neste helg skal jeg skrive litt mer om dette. Kanskje er det noe du også har lyst til å teste ut.

Ha en nydelig søndag! Vi blogges til lørdag.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg