Ny butikk med store størrelser

Reklame | Studio, Gozzip

Denne uken var jeg med på noe spennende. Denne uken fikk jeg være med på visning av høstkolleksjonene til Studio og Gozzip. Det er spennende det! For meg som elsker klær, og er så interessert i klær, så er det jo utrolig spennende å få se hva høst og vintermotene blir, og det ei god stund før klærne skal ut i butikkene. Det er heldigvis både en vår og en sommer før disse klærne kommer i butikkene.

Studio og Gozzip er utvilsomt store, personlige favoritter. Passformen er utrolig god, og det samme gjelder designet. Begge er så utrolig flinke med det lille ekstra. Det lille ekstra som gjør så mye med et plagg. Både Studio og Gozzip er merker som har vært i mange år. Danske, solide merker. En stund var de mer, eller mindre borte fra det norske markedet, men nå er begge merker tilbake for fullt, og finnes i mange norske butikker som selger store størrelser.

Det siste året har vært et tøft år for mange butikker, også for mange av butikkene som selger store størrelser. Mange har tatt nye grep når de kanskje har vært nødt til å stenge ned i perioder, eller når de merker at lysten til å handle i fysiske butikker ikke alltid er like stor. Mange butikker har vært flinke til å vise klærne sine både på video og på bilder, og man har sendt varer landet over.

I  en tid som denne vi er i nå, så er det også noen som satser, og som åpner butikk midt i pandemien. På onsdag fikk jeg være med på besøk til en av disse. Butikken ligger i Søgne, bare en liten kjøretur på 20-25 minutter fra hvor jeg selv bor. Butikken heter Siljes lille butikk, og ligger på Torvet i Søgne. Butikken ble åpnet på slutten av fjoråret, og for kun få dager siden, så ble det åpnet en egen klesavdeling hvor man skal ha et godt utvalg av klær i store størrelser.

Jeg blir jo veldig glad når flere satser på klær også i store størrelser. Jeg mener at man ikke nødvendigvis må ha en egen butikk med kun store størrelser, men at butikken også har store størrelser. En butikk hvor alle kan finne klær som passer sin kropp. Jeg skulle ønske at flere tenkte sånn. Ikke misforstå meg. Jeg er veldig glad for at man også har stormotebutikker, men jeg skulle nok også ønske at en del butikker kunne tilby klær i alle størrelser, ikke bare ” ordinære ” størrelser. At man ikke alltid må lete etter spesialbutikkene.

Siljes lille butikk har sett behovet for klær i store størrelser, og vil i sin klesavdeling ha klær fra 42/44, og opp til 54/56. Av merker som Siljes lille butikk selger, så finner vi bla både Studio og Gozzip. En fin avdeling med store størrelser er på plass i butikken, og det vil stadig bli påfyll utover.

Det er utrolig moro når noen våger, og utvalg av klær i store størrelser, det trengs i mitt område. I dag er det en selvstendig stormote butikk i Kristiansand, pluss en kjedebutikk. Kjører man da vestover, så er neste stoppested Lyngdal. Så på milene mellom Kristiansand og Lyngdal, så har det den siste tiden ikke vært butikker som har solgt store størrelser. Så at det nå kom en i Søgne, det er utrolig moro. Jeg håper at mange benytter seg av tilbudet, og støtter opp om det å handle lokalt.

På onsdag fikk Tabita Tokehøj som selger Studio og Gozzip i Norge vist de flotte høst/vinterkolleksjonene til Siljes lille butikk, og mye spennende og flotte klær ble handlet inn, så her er det bare å glede seg. Slike visninger er utrolig moro å være med på, og jeg kan love deg at for min personlige smak, så var der utrolig mye flotte klær i begge kolleksjonene. Jeg skal vise deg noen smakebiter på bloggen i morgen.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg