Nesten litt småforelsket

Reklame | Gozzip

Jeg blir jo litt småforelsket når jeg finner plagg som bare sier pang. Jeg blir glad, og jeg smiler, og jeg bare gleder meg til å ha på meg akkurat det plagget. Jeg er jo glad i alle klærne mine, men det er jo alltid noen som skiller seg mer ut enn andre. Plagg man blir så glad i at man føler man bor i de.

 

I vårkolleksjonen til GOZZIP som er i butikkene nå, så jeg funnet plagg som sa pang så det smalt. Det ene er en tunika, og det andre er en lang skjorte/kjole. Fargene. Passformen. Stilen. Designet. Alt klaffet. Sjekk så flotte plagg. Begge er i samme serie. Serien heter Marie. Tunikaen føler jeg at jeg har bodd i siden jeg fikk den. Nydelig lilla farge sammen med det sorte. Jeg elsker lilla. Designet liker jeg utrolig godt. Tøffe striper. Tunikaen sitter så fint på synes jeg. Man kan ha tunikaen åpen med en topp under slik jeg ofte gjør, men den er også veldig fin om man knepper den. På bildene har jeg den nydelige blondetoppen fra GOZZIP under. Disse blondeplaggene er virkelig lekre, og kan brukes sammen med så mange plagg.

I samme serie ” Marie “ så falt jeg også pladask for den lange skjorten. Tidligere var jeg ingen stor fan av slike lange skjorter, men den siste tiden, så er jeg blitt veldig glad i de. Denne lange skjorten i samme flotte farger, lilla og sort, den kommer jeg også til å bruke mye. Man kan ha den kneppet, og dermed bruke den som en kjole, eller man kan ha den åpen med en fin overdel under. Jeg kommer til å ha den åpen. Både tunika og lang skjorte/ kjole, de finnes begge også i hvitt og sort. Man kan også få tøffe bukser i denne serien, og en bluse med strikk nede.

Det er tydelig at smak endrer seg mye i løpet av årene. Den neste tunikaen, den hadde jeg aldri hatt på meg for noen få år tilbake. Det er nok en blanding av farger og mønster. Ved første øyekast, så er det fortsatt ikke mine favorittfarger, og litt mye mønster, men når jeg fikk den på meg, så ble det kjærlighet der også. Tunikaen fra GOZZIP sitter som et skudd på kroppen min. Akkurat sånn jeg liker at tunikaene sitter på meg nå. Før skulle det helst være telt, eller det skulle være romslig og ha god vidde. Nå tenker jeg heldigvis annerledes. Nå kan godt plagget sitte litt inntil kroppen. Nå er jeg veldig komfortabel med det. Det er ofte sånn at man må ha på seg et plagg før man kan vite om det sitter fint, og kler en. Jeg synes denne tunikaen var fin på meg. Både farger og passform. Tunikaen heter Inger, og finnes også i en blusemodell.

 

Dere som følger bloggen min, dere vet at jeg har en stor kjærlighet for jakker. Jeg går stadig på en jakkesmell, og det har jeg gjort….igjen. Jakken skal henges bort til det blir litt varmere, men den er så tøff. Jeg har valgt den i orange, og synes jo fargen er fantastisk. Denne jakken er også fra GOZZIP. Jakken heter Lene, og er en A shapet jakke. Jeg bruker vanligvis M i  GOZZIP, men denne ble noe for stor til meg i M, så jeg skal bytte den i str. S. Selv om dette er en jakke som skal være romslig, så følte jeg får å gå ned en str. Jakken har stramming i livet. Nå kan våren bare komme. Jeg er klar til å sprade rundt i denne utrolig tøffe, orange jakke.

Håper dere fikk noen gode tips. Kanskje ble dere også litt småforelsket i noen av plaggene slik jeg ble. Vårkolleksjonene begynner å komme på plass i butikkene, og det varmer når man tenker på at det ikke er så lenge til man kan bytte dunjakke, støvletter og votter ut med tynnere klær, og masse flotte vårfarger. Jeg kommer til å vise flere flotte vårnyheter på bloggen utover.

I dag har jeg også lyst til å gratulere alle flotte mødre med morsdagen. Jeg håper dere får en flott morsdag hvor dere blir vartet opp fra morgen til kveld. Ofte er det kanskje på morsdager som på bursdager at det er mor selv som står for oppvartningen, men i dag bør du skjemme deg selv bort skikkelig. Legg ned alt arbeid, og la de rundt deg få gjøre stas på deg. Bare det å overlate kontrollen på de tingene du vanligvis gjør,  til andre, det kan være en utfordring i seg selv det. Jeg snakker av erfaring 🙂 I år så landet jo også fastelaven og Valetines på samme dag som morsdagen, så da dette kan jo bli en skikkelig feiring i mange hjem.

Jeg har dessverre ingen Valentine i år. Drømmemannen har ennå ikke dukket opp. Valentine er nok en dag jeg aldri har markert så veldig, men det er en fin dag å hylle kjærligheten på samtidig som akkurat det er noe man bør gjøre hver dag. Gaver, blomster og middag en gang i året er fint, det er fint med en kjærlighetsdag utenom det vanlige, men det er hver dag som teller. Kjærligheten må pleies hver dag for at den skal forbli sterk. Se hverandre, ha gode samtaler sammen, ha respekt for hverandre, ha tid sammen og vise med ord og handling hva man betyr for hverandre. En dag i året er ikke nok for å holde fyr i flammene.

Jeg skulle jo ønske at det var som i eventyrene at drømmemannen plutselig dukker opp på døren. Man kan drømme om kort og sjokolade fra en hemmelig beundrer, men realiteten dunker en fort i hodet med noe hardt. Det er visst ikke sånn det fungerer, men samtidig, på Valentine, så er det lov å være litt håpløs romantisk, og tro at drømmemannen dukker opp med både blomster, kort og sjokolade. Om jeg har en drømmemann i tankene? Tja, si det….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg