Nå er det bare å glede seg!

Reklame | Studio, Gozzip, Sandgaard, Pont Neuf, NO.1 BY OX OG CELLI.

Juhu !! Nå kan du bare glede deg!! Det blir julekalender på bloggen min i år også!!

Jeg skal være helt ærlig, I år hadde jeg bestemt meg for å droppe julekalenderen. Det krever utrolig mye jobb for å få den på plass, og i år følte jeg vel ikke at jeg hadde tiden til å jobbe med en kalender. Men etter hvert som det ble oktober, og start av november, så har liksom denne julekalenderen vært en del av bloggen min. Det og kunne dele ut flotte gaver til mine flotte lesere, det har alltid vært en del av den fine adventstiden i desember. Det å glede andre er jo en viktig del av desember. Så etter hvert som desember nærmet seg, så kjente jeg på at jeg ikke kunne legge kalenderen på hylla. Så kjære lesere, det blir julekalender i år også!

Jeg synes julekalender er utrolig fint å ha i desember. Da jeg har liten, så var det jo en utrolig stor glede da vi 1.desember fikk hver vår sjokoladekalender. Jeg husker ennå gleden over og kunne åpne en luke frem til julaften, og faktisk gleden over å få en sjokoladebit hver eneste dag. Hver morgen, så var det første jeg gjorde når jeg våknet, å åpne en ny luke. Da jeg var liten, så var det bare sjokoladekalendere. Det var ikke som nå at det florerer av ulike type kalendere. Nå sliter man jo med å bestemme seg for hvilken kalender man skal ha. Jeg har fått kalender noen år, også pakkekalender, og jeg har jeg kjøpt selv. I fjor hadde jeg den store Rituals kalenderen, og den skulle jeg gjerne hatt i år også…men akkurat i år, så har jeg vært fornuftig, den koster en del den største, og det er liksom den største jeg ønsker meg. Samme med Bodyshop sin. Der er det og den store, og den dyreste som vekker min interesse. Begge fulle av produkter jeg liker innmari godt. Kanskje står det en av disse utenfor døren min en dag uten at jeg vet hvem som har levert den til meg 🙂

Datteren min har fått pakkekalender hvert år fra hun var veldig liten, og hun får fortsatt pakkekalender av mammaen sin 🙂 Man blir aldri for voksen for pakkekalender. Jeg hadde elsket å få pakkekalender! Så også i år er 24 gaver kjøpt inn til den flotte datteren min. De to nydelige prinsene mine, de får også hver sin pakkekalender. Det har de fått begge to til sin første desember. Jeg trodde jeg var tidlig ute, og jeg er i mål med to av tre. Lilleprinsen min på 13 mnd, der har jeg fortsatt noen gaver igjen, men jeg skal da komme i mål før 1.desember.

Bloggen min er blitt en helgeblogg. Det har den vært en stund nå. Det krever mye og skulle blogge hver dag. jeg gjorde det helt i starten, men jeg kjente fort på hvor mye det krevde av meg. Så etter å ha blogget hver dag en periode, så bestemte jeg meg for å gjøre bloggen til en helgeblogg med nye innlegg lørdager og søndager. For meg har det fungert veldig bra, og jeg håper dere også ser frem til innleggene fra meg i helgene. Hva fremtiden inneholder, det vet jeg ikke. Jeg har mange planer, og jeg har mye jeg har lyst til å gjøre. Det å videreutvikle bloggen, det er noe jeg tenker mer og mer på. Tiden er nok absolutt inne for det. Kanskje blir 2021 året hvor jeg griper mulighetene. Da er det nye ark og nye muligheter.

Julekalenderen blir en helgekalender. Det betyr at kalenderen min blir åpnet lørdager og søndager i desember. Jeg håper mange av dere også i år vil være med å åpne de ulike lukene, og kanskje være den heldige vinneren av gaven som befinner seg bak desemberlukene. I og med at det er en helgeblogg, så blir det 3 lørdager og 3 søndager hvor jeg skal dele ut flotte gaver i kalenderen.  7 flotte gaver skal deles ut i desember, og gavene har en høy verdi, og alle er fra flotte produsenter og butikker som jeg har gode samarbeid med. Merker jeg liker utrolig godt.

Disse er med i bloggens julekalender: STUDIO, GOZZIP, SANDGAARD, PONT NEUF, NO.1 BY OX OG CELLI.

Vi åpner første luke i bloggens julekalender neste lørdag, 5.desember – gled dere!!

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg