Minusgrader

Reklame | NO.1 BY OX, TWENTYFOUR

Vi har hatt en del kalde dager på Sørlandet den siste tiden. Heldigvis veldig lite snø, så da går det fint med minusgrader. Det handler vel bare om å kle seg godt, noe jeg ikke alltid har vært så veldig flink til. Når gradestokker viser minus 6,5, da er det på med ei god og varm jakke, og finne frem gode votter. Lue bruker jeg aldri. Mitt hode er ikke for luer. Mitt hode er ikke designet for å gå med lue. Jeg tror ikke jeg har hatt lue på hodet siden jeg var liten, og pent måtte bruke den.

Er man godt kledd, så går det fint om det er en del minusgrader. Jeg har brukt ull om jeg har vært ute på tur i det kalde været, men ellers har jeg flere virkelig gode, og varme jakker. Jeg som også er utrolig varm av meg, jeg klarer meg ofte uten ull også, men det er godt å vite at det finnes ulltøy i store størrelser hos flere produsenter.

Det skal bli kalde dager på Sørlandet ei stund til, og Sørlandet er ikke akkurat det neste stedet med minusgrader. Flere av dere som leser bloggen min har spurt meg om jeg kan vise mine jakkefavoritter på de kalde dagene, noe jeg selvsagt skal gjøre. I tillegg til at jakkene er varme, så må være fine å se på, de må ha god passform, og den god lengde. Når jeg tenker lengde på ei vinterjakke, så må det være ei jakke som går godt under rompa. Viktig at rompa ikke fryser, og jeg føler meg mer vel med en god lengde.

En av mine store jakkefavoritter, det er en utrolig flott parkas fra TwentyFour. Jeg har nærmeste bodd i denne de siste dagene. Den er så god og varm. Den har både passformen og lengden = perfekt. Fargen på min parkas er rust, en utrolig fin farge som jeg føler at jeg kler. Så her stemmer alt.

Dette er en dunparkas, en helt fantastisk dunparkas. Parkasen heter Mellow Puffy. Dunparkasen finnes også i skifergrå, og skyggesort. Dunkåpen har fast hette i mykt, supermatt materiale. Den har lange glidelåser langs nederste del av sidesøm som gjør at den kan utvides når man f.eks setter seg ned. Jakken dekker som jeg nevnte rumpe, og den dekker lår sånn at den holder deg god og varm. Perfekt de kalde dagene. Den har innerkrage og mansjetter i myk rib. Disse mansjettene, de bare digger jeg. Dunfyllet er 80/20 andedun/fjær. Jakkene går opp i str. 54, og i denne, så har jeg str. 50. Det at jakken faktisk dekker rompa veldig godt, det er et stort pluss. Vi liker at rompa blir dekket. Dere finner dunparkasen her : https://www.twentyfour.no/twentyfour/533561/mellow-puffy-dunparkas-d-m%c3%b8rk-rust-52-dunk%c3%a5pe-i-supermatt-materiale-til-dame

Dunjakken som har fått en helt spesiell plass i mitt garderobeskap denne vinteren, den er fra NO.1 BY OX. Jeg bare elsker NO.1 BY OX! Dette er dansk design, og det er flotte Anette Oxenbøll som er kvinnen bak klesmerket NO.1 BY OX. Det er sikkert mange av dere som kjenner til spesielt skinnjakkene til NO.1 BY OX. Skinnjakkene er de flotteste, og beste skinnjakkene ever. Fantastisk passform, helt nydelige å ha på seg, og de kommer i flere lekre farger. Men NO.1 BY OX er så mye mer enn skinnjakkene, og nå har de også en stund hatt agent å Norge slik at flere butikker nå har tatt inn klær fra det danske firmaet.

Dunjakken, den er bare så lekker! Utrolig god passform, og den er jo et syn for øyet synes nå jeg da. NO.1 BY OX er så utrolig flinke med detaljer. Denne dunjakken har feks flotte glidelåser i gull, noe som gjør veldig mye med jakken synes jeg. Hetten er jo helt nydelig, og det er jo en detalj som vekker øyet som ser den. Dunjakken har en perfekt lengde. Den dekker rompen godt. Dette er også en dunjakke som tåler de kalde dagene. Jeg har str. 50 i dunjakken. En klassisk jakke både i farge og design, så denne jakken kan jeg bruke vinter etter vinter. Iallefall helt til den blir for stor. Det er jo lov å håpe at jeg opplever det en dag.

Har du sett de lekre hanskene jeg har på meg sammen med dunjakken? Er de ikke flotte? Også hanskene er fra NO.1 BY OX. Sjekk den flotte fargen! Gule hansker som faktisk passer mine store hender. For meg har det og fått tak i hansker vært et problem. Det å ha pene hansker, det har jeg alltid hatt lyst på, men også hendene mine er store, så jeg passer aldri hansker. De blir for smale. Da blir man utrolig glad når man finner hansker som man passer. Hanskene fra NO.1 BY OX får man i ulike størrelser. Jeg har str. XXL, og de passer fint. Hanskene er i lammeskinn. Myke og gode. Anbefales på det varmeste!

Ha en god lørdag der ute! Vi blogges i morgen, og jeg skal dra på trening.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg