Mens vi venter på høsten

Reklame | Pont Neuf, Adia, Sempre Piu

Det blir en annerledes sommer for de fleste av oss. Mange av oss blir feriegjester i eget land, et land som er så vakkert, og som det er en drøm å få utforske. Istedenfor å klage over at man ikke får gjort det man pleier å gjøre denne sommeren, så skal man være evig takknemlige for at korona ikke har rammet mer enn den har i vårt lille land. Jeg synes folk skriker og klager for mye, og jeg vet ikke hvor mye man faktisk tenker over at vi faktisk snakker om en pandemi. En pandemi som kan ramme hardt og brutalt, og den kan ramme oss alle. I tillegg så kjenner jeg meg frustrert og sint over at så mange ikke holder de smittevernreglene som gjelder. At man ligger som sild i tønne på badeplassene, eller står tett i tett på utesteder, eller omtrent hopper opp i lommene på andre i køen på butikkene.  Visst vi ikke ønsker oss tilbake til der vi var for kun kort tid siden, så må vi begynne å skjønne alvoret i dette. Det er ikke krise om man ikke kom til Kypros i år, og det er faktisk ikke synd på de som ikke har fått brukt leiligheten i Spania som de pleier. Vi snakker om forhåpentligvis EN sommer, en sommer som blir annerledes enn hva vi kanskje har vært vant til.

Mange butikker har slitt veldig under koronaen, noen såpass mye at de har måtte stenge dørene. Andre kjemper nå for å overleve, og det er viktigere enn noen gang at vi støtter opp om butikkene i området vårt. Det gjelder absolutt også klesbutikker. Jeg har lagt merke til at et par stormotebutikker på hver sin kant har måtte stenge, og det er innmari trist å registrere. Vi trenger et godt utvalg av stormotebutikker. Det betyr mye at man kan komme i butikken for å se plaggene, kjenne på de og prøve de. Jeg bruker også nettbutikker endel, og liker det godt, men de fysiske butikkene, de er viktige.

Selv om vi kun er i juli, og vi har sommer og sol, så starter nok salget snart slik at butikkene kan få plass til høstvarene som nå snart er på vei inn. Det er alltid spennende å se de ulike kolleksjonene, og jeg er spent på å se både hva som er trendene denne høsten, og jeg gleder meg til å se fargene. Jeg vet olivengrønt kommer, og det er en farge jeg er blitt mer og mer glad i.

Mens vi venter på høstvarene, så jeg i dag vise dere litt klær som er i butikkene nå, og som jeg er blitt innmari glad i. Dere som leser bloggen min, dere vet at jeg har mine klare favoritter blant klesprodusentene. For meg er passform alfa og omega. I tillegg så setter jeg stor pris på fine, og stilige design, og ikke minst bruken av fine farger. Pont Neuf er utvilsomt en av mine store favoritter. Pont Neuf er knallgode på passform. Her har jeg funnet mine modeller, og i tillegg så er Pont Neuf så utrolig flinke med farger og design. Blir man først kjent med Pont Neuf, så har man en venn for livet. Man vil elske merket.

Modellen jeg har på meg her heter Maya, og den er jeg blitt så utrolig glad i. Den har en veldig god passform til meg, og så er den så utrolig fin med dette store blomsterprintet. Det er egentlig en kjole, men denne bruker jeg som tunika med en fin bukse til. Denne passer superfint til den sorte volangbuksen min. Modellen er litt sånn A formet, den har rund hals, og en armlengde som jeg fint kan ha. Fargene er også veldig fine.

Den lekre jakken er også fra Pont Neuf, og er i en farge som heter mandarin. Fargen er råfin, og jakken er jeg blitt utrolig glad i. Jeg kommer til å bruke den mye. Den finnes også i en blå farge som heter water color. Begge fargene er veldig fine. Denne jakken kommer jeg nok til å bruke mest åpen med en topp inni. Det er mange farger som er fine inni denne mandarinfargede jakken, og visst man i tillegg har et langt, stilig smykke, så er antrekket komplett.

I familien til Pont Neuf, så finner vi også Adia. Jeg falt veldig for den fine blusen, og skjorten som jeg har på bloggen i dag. Blusen er uten armer, men her har jeg mye i garderobeskapene som jeg kan bruke over, ikke minst blusen i samme design. Jeg har veldig lite striper på klærne mine. Jeg er vanligvis ikke så glad i det, men så dukker dette designet opp, og jeg føler meg veldig komfortabel med å bruke dette stripedesignet. Det er i tillegg veldig fine farger med grått, sort og sølv. Plaggene er i god viskosekvalitet, og er så lette og behagelige å ha på seg.

Sempre Piu er også et av medlemmene i Pont Neuf familien, og jeg har tidligere blogget om en av t-skjortene fra årets sommerkolleksjon. Jeg får veldig mange henvendelser fra lesere som etterlyser t-skjorter med god armlengde, og da kan jeg absolutt anbefale denne flotte t-skjorten fra Sempre Piu. Den har en utrolig god passform, og i tillegg, så har den en perfekt armlengde for oss som ønsker å skjule både grevinneheng og løshud. Vi som er en størrelse for store, vi orker ikke de t-skjortene eller overdelene med en armlengde som slutter nesten før den har begynt. De fleste av oss ønsker overdeler med en arm som dekker det vi ønsker å dekke. Så kan man jo si at det bare er flott å vise grevinneheng og løshud, og at det er en del av både liv, og alder, men jeg skal ikke vise noen noe som helst. Jeg vil dekke det til selv om løshuden vitner om at jeg har gått ned i vekt. Jeg er ikke komfortabel med å vise verken grevinnehenget, eller løshuden min. Det er nok mest løshud som henger og dingler så vakkert frem og tilbake.

God armlengde er for meg, og veldig mange andre uhyre viktig. I tillegg må t-skjorten være god på lengde generelt, og den må sitte både godt, og fint på. Kvaliteten teller mye. Den må holde passformen også etter endel vask.Jeg liker jo de som er litt tunge i stoffet spesielt godt. De faller veldig fint, og sitter veldig fint på.

Denne sommeren er reddet når det kommer til t-skjorter. Jeg har da funnet en t-skjorte som er perfekt i mine øyne. Utrolig god armlengde, lengden generelt er som jeg ønsker den, flotte farger, små, men fine detaljer, og innmari god å ha på. Igjen så har jeg sørget for at jeg har fått tak i t-skjorten i flere farger. Den finnes i mørk og lys rosa, den finnes i en nydelig grønnfarge og den finnes i sort. Disse har jeg brukt mye til nå i sommer.

Snart er det høstklær som skal vises på bloggen, men i dag hadde jeg lyst til å vise dere noen av mine nye sommerklær. Sommeren, den er absolutt ikke over, og mye av sommerklærne kan vi også bruke etterhvert som høsten kommer.

 

Nyt søndagen, og ta kontakt om det er noe rundt klærne på dagens blogg som du lurer på.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg