Man blir jo bare glad

Reklame | Celli

Vi er i slutten av juli måned, og jeg er sikkert ikke alene om å undre på hvor sommeren er blitt av? Sommerdagene har løpt avgårde i rekordfart, og om en god måned, så er det høsten vi kjenner på. Jeg liker høsten jeg med alle sine flotte farger, men før høsten har sin anmarsj, så er det fortsatt sommeren som skal stå i fokus. Juli har nok ikke vært den store sommermåneden her i sør. Det har ikke vært den store varmen, og vi har hatt endel regn også, men jeg er heldigvis ikke værsyk.

Jeg håper du har fått brukt sommergarderoben din mye i sommer, og at du kanskje også har fått fornyet den litt. Jeg håper butikkene har fått kjenne på at vi som kunder nå er tilbake, og at butikkene nå reiser seg etter en veldig tøff periode. Jeg var minimalt i butikker under når pandemien stod på som verst. Nå er jeg endel roligere på akkurat det, og prøver å bruke butikkene nær meg istedenfor å handle alt på nettet. Samtidig så bruker jeg nettet også veldig mye, også når det kommer til klær. Når man kjenner merkene, og sin egen størrelse, så kan man veldig greit handle på nettet, og når det kommer til stormote, så har vi jo flere nettbutikker.

Celli holder til i Lørenskog. Der har de en fysisk butikk på Metrosenteret samt at det også har en fin nettbutikk man kan handle i om man bor andre steder i landet. Celli er innmari gode på å bruke de ansatte som modeller, og det er en utrolig fin måte å vise klærne på. Vi ønsker å se klær på andre enn modeller som egentlig ikke bruker våre størrelser. Det er så mye lettere å tenke seg til hvordan plagget vil bli på en selv når man bruker modeller som er vanlige, flotte kvinner som passer inn i storemote konseptet. Celli er også utrolig flinke til å legge ut videosnutter av nye klær de får inn i butikken, noe jeg setter veldig stor pris på. I tillegg blir jeg innmari glad av å se alle disse blide, flotte kvinnene som viser klærne.

I år hvor alle er på Norgesferie, så vil jeg absolutt anbefale deg å ta turen innom Celli. Visst du ikke kan ta turen innom, så bør du besøke nettbutikken deres. Her snakker vi masse spennende merker, og mye flott stormote i fra str 38/40 – 54.

I forrige uke fikk jeg en spennende pakke fra Celli. Jeg hadde nemlig sett et par flotte overdeler på en av videoene deres som så veldig flotte ut. Det var nok fargen jeg la merke til først, og når jeg kikket enda nøyere så la jeg merke til den gode lengden disse overdelene hadde. Den ene var en lang t-skjorte, og den andre var en topp uten armer, men med en god lengde. Fargene var som nevnt veldig flotte. Man blir jo bare så utrolig glad når man ser farger som cerise og turkis, iallefall er det farger som gjør meg innmari glad. Cerise er jo en av fargene jeg er innmari glad i. Den lyser så opp, og er bare lekker.

Den lange t-skjorten som dere ser på bildet her, den er fra Zhenzi, og går fra str. S- XL. jeg valgte str. L i denne, og synes den passet fint. I tillegg til cerise og turkis som bare er de flotteste sommerfargene, så kommer den også i sort og marineblå. Dette er en t-skjorte som er innmari deilig å ha på seg. Den har også en god lengde, den er romslig i størrelsen, og den har a – fasong. T-skjorten har jo også en veldig god pris, noe som også betyr mye for veldig mange.

https://celli.no/produkt/lang-t-skjorte-jasmin/

 

I den samme lekre cerise fargen, så har jeg da også anskaffet meg en topp uten armer. Jeg kan gå med en slik topp om jeg er hjemme, men ute, så viser jeg helst ikke grevinnehenget, og løshuden. Men denne armløse toppen, den er så fin å ha inni jakker, eller cardigans. Jeg har mange plagg som jeg trenger en fin topp under, og da er jo denne helt perfekt. Denne lekre toppen sammen med en fin skinnjakke når høsten nærmer seg, det er jo bare en av mange muligheter. Ofte er det fint å ha endel slike topper i garderoben. Denne kommer i samme fargene som t-skjorten: cerise, turkis, sort og marine. Den har den samme, gode lengden, og den har en veldig god pris.

https://celli.no/produkt/singlet-jasmin/

 

Så har jeg også lyst til å vise dere en annen helt nydelig tunika som jeg kjøpte fra Celli. Rett skal være rett, denne kalles vel for en kjole, og ikke en tunika, men jeg skal bruke den som tunika. Nå er jeg høy, så til meg hadde dette blitt en kort kjole. Kjolen/tunikaen kommer fra DNY, og jeg digger disse! Jeg har disse i ensfarget også, bla i sand og orange, og jeg har denne jeg nå kjøpte også i blått. Nå kjøpte jeg den grønne, og den er så fin! Bare det flotte mønsteret gjør en jo innmari glad. Fargene er flotte, og passformen, den er utrolig god! Kjolen/tunikaen er i lin, og så har den stretch i sidene. En av mine store favoritter! Denne kommer jeg til å bruke hele året, og så bytter jeg på hva slags jakker/cardigans som jeg bruker over. Det er jo mange farger som passer til dette flotte blomstermønsteret i grønt.

https://celli.no/produkt/kjole-i-lin-gronn-dana/

Det er en spennende høst som ligger foran oss også når det kommer til klær dere, og jeg gleder meg til å vise endel av det flotte som kommer i butikkene på bloggen min. Dersom det er spesielle klær, eller tilbehør dere er på utkikk etter, så skriv gjerne en kommentar, eller send meg en melding. Jeg vet mange er på jakt etter bla strømpebukser, og det har jeg blogget om før, men jeg oppdager stadig nye merker for oss som trenger litt størrelse, så det skal jeg bla komme tilbake til i et senere blogginnlegg.

Nå skal jeg på med treningstøyet, og komme meg på trening. Håper lørdagen blir strålende, og så blogges vi igjen i morgen.

Og du, jeg blir innmari glad om du deler bloggen min med dine venner og Facebook venner.

7 kommentarer

Siste innlegg