Klær som sier sommer

Reklame | Gozzip og Studio

Klær gjør meg glad, men klær kan også gjøre meg utrolig frustrert. Vi har vel alle hatt mange av disse dagene hvor vi ” hater ” alle klær vi har. De dagene hvor ingenting passer, ingenting sitter fint, og man har lyst til å kaste alle klærne vegg imellom. Heldigvis er det ikke disse dagene det er flest av. De fleste dagene, da finner jeg klær som jeg føler sitter pent, og som gjør meg glad.

Det er så masse tøffe, flotte og elegante klær i butikkene. Og jeg liker klær som er alt dette. Noen ganger føler jeg for å kle meg tøft, noen ganger mer klassisk, og noen ganger elegant. Jeg har feks de flotteste selskapskjolene i garderobeskapet, og klær som jeg bruker ved de spesielle anledningene, men man trenger ikke de spesielle anledningene for å kle seg litt elegant. Det kan man gjøre i hverdagen og. Ikke at jeg tar på meg en av de elegante selskapskjolene på en helt vanlig ukedag, men elegant kan det være uten selskapskjole.

Nå er det masse vår og sommervarer i butikkene, og mer kommer det utover. Farger og flotte print er det masse av, men det er er også de klassiske plaggene. Jeg skal selvsagt vise dere en del vår og sommerklær på bloggen. Det å se plaggene på en annen måte enn på et modellbilde, det synes iallefall jeg er veldig fint. I dag skal jeg vise litt klær fra sommerkolleksjonen til Studio og Gozzip. Begge er danske merker som jeg liker utrolig godt. Begge produsentene har designere med øyet for både det elegante, det tøffe og det stilfulle. Både Studio og Gozzip har også øye for detaljer. Detaljer. Jeg elsker detaljer. Jeg liker godt klær med det lille ekstra. Jeg kan godt ha på meg helt ensfarga klær, men det er ikke mer som skal til enn en liten detalj, så er plutselig plagget et helt annet. Det kan være formen på halspartiet, noen tøffe knapper, eller detaljer på lommer. Jeg synes disse detaljene gjør så mye med et plagg. Enkelt i utgangspunktet, men med en liten detalj, eller flere, så kan det plutselig bli et skikkelig blikkfang. Farger, og fine design, det vet dere også at jeg liker veldig godt på klær jeg skal ha på meg. Heldigvis er det flere butikker rundt om i landet som selger begge merkene, og der er også flere butikker som har nettbutikker.

Både Studio og Gozzip har mye blomsterprint i sin sommerkolleksjon i år. Stylen som heter Gudrun er plagg med blomsterprint. Under den orange storskjorten, så har jeg på meg Gudrun tunika uten armer. I serien Gudrun, så får man også en lang skjortekjole, og man får 7/8 bukser. Blusen jeg har på meg, den har det samme printet, og heter Mona. Akkurat denne blusen, den ville jeg nok hatt en størrelse større. Alle plagg jeg har på meg med dette blomsterprintet er i str. M. Storskjorten, som også er utrolig flott, og i en utrolig lekker farge, den er fra Gozzip, og heter Gerda.

Gozzip har mange flotte tunikaer i sin sommerkolleksjon. En av disse er tunikaen som heter Amalie. I utgangspunktet, så er dette en tunika jeg nok kanskje ikke hadde stoppet opp ved. Jeg trodde kanskje ikke det var helt min stil, men der tok jeg veldig feil. Ofte er det sånn at man må ha på seg et plagg før man kan avgjøre om man kler det. Sånn var det med denne tunikaen for meg. Når jeg fikk den på meg, så ble jeg glad i den med det samme. Så lett, og deilig å ha på seg, og dette småblomstrete printet. Veldig fin.

Gozzip sine Johanne skjorte tunikaer ( shirt tunic ), de er jeg veldig glad i. Også disse så utrolig behagelige å ha på seg, og med flotte print og farger. Jeg har på meg størrelse M, og er noe usikke rpå om jeg kunne ha godt ned en størrelse, men da kan det være at den hadde blitt noe trang over brystpartiet.

Til slutt på bloggen i dag, så skal jeg vise et plagg som virkelig sier sommer med sin flotte farge. Sjekk denne flotte, gule kjolen fra Studio. Gul er en farge jeg har svært lite av i mine garderobeskap. Noe har jeg, men ingenting i denne gulfargen her. Dette er uten tvil en sommerfarge. Kjolen heter Pernille. Den er todelt. Det følger med en underkjole i samme fargen, og så flotte kjolen man da skal ha over. Kjolen hadde nok blitt veldig gjennomsiktig uten underkjolen. For min egen del, i forhold til kjolen jeg har på meg, så ville jeg hatt den i en størrelse mindre. Jeg har på meg str. L, og vil nok ha str. M i denne. Kanskje er det flere av dere som kommer til å  gå rundt i denne flotte, gule kjolen i sommer.

Utvilsomt plagg som sier sommer dette her, og det blir mer sommerplagg på bloggen fremover.

https://www.facebook.com/gozzipwoman

https://www.facebook.com/Studio-Clothing-280900955328156

 

8 kommentarer
  1. Nydelige klær på ei flott dame😍
   Hvor selges de her flotte klærene ?
   Ha en fin søndag🌸

   1. Tusen takk, Marianne 🙂 Her er litt info om hvem som selger klærne : Unikmote Askim, pip Kristiansand og Stavanger, Nais As Lyngdal, Gerds Holm Halden, Celli Metro senteret, Maxima mote Lille strøm. Dersom butikkene ikke har akkurat det du skulle hatt lyst på, så kan det være de bestiller til deg. Alexis Mote fører også litt fra Gozzip.

   1. Så godt at du fant noen kler som du likte 🙂 Jeg synes jo alt jeg viser er flott, men vi kan ikke alle ha samme smak, så da er det godt at jeg innimellom klarer å vise noe for alle 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg