Jada! Endelig!

Jeg blir så jublende glad når jeg finner bukser med god vidde til mine tømmerstokker. For mange, så er det kanskje ikke noe å juble for, men jeg jubler høyt.

Det er ikke lett å finne bukser med god vidde slik at de også blir vide til meg. Tømmerstokkene mine krever sin plass, og jeg kan ikke ha bukser som sitter som pølseskinn, eller sitter for tett inntil beina. Jeg må ha vidde slik at tømmerstokkene får god plass, og jeg kan ” skjule ” de litt. Når jeg har vide bukser, så føler jeg meg vel. Men å finne bukser med en slik vidde, det er nærmest umulig. Jeg orker ikke lengre å gå rundt og kikke heller, for man går jo i kjelleren hver gang når man innser at man ikke får bukser i butikkene. Jeg får mine bukser sydd av sydame, og det er en fin ting når situasjonen er som den er. Da får man buksene akkurat slik jeg ønsker de.

Men i Studio sin sommerkolleksjon, så fant jeg ei skikkelig tøff bukse med en vidde som jeg kunne ha. Endelig!! Da er et ikke rart at jeg jubler! Buksene er flotte bukser med blomstertrykk i elastisk viskosejersey. Komfortabel passform, veldig god vidde, og med elastisk linning. Buksen har også sidelommer. Jeg skal nok få sydama til å sy den inn litt i livet slik at den passer noe bedre der. Denne buksen kommer utvilsomt til å bli min sommerfavorittbukse! Buksen heter Nada 7/8 loose pants. For dere som liker vide bukser: løp og kjøp! Med samme mønster, så kan man også få kjole og man kan få topp uten armer.

Jeg skal vise litt mer klær på bloggen i dag. Sommerklærne fra Studio og Gozzip begynner å fylle butikkene. Buksen jeg viste, den er et av sommerplaggene, men det kommer mye mer, veldig mye mer. Jeg skal bla vise et par kjoler i dag. To veldig fine kjoler. Disse blir nok kanskje kjoler for meg når jeg er rundt huset, og på terrassen. Kjolene måtte nok ha vært fotside om jeg skulle gått med dem andre steder. Det er synd at jeg føler det sånn, for det er jo så herlig å vandre rundt i kjole om sommeren.

Den første kjolen er fra Gozzip. Jeg viste en topp med samme mønster og farge på bloggen forrige uke. Kjolen er så utrolig fin! Nydelig farge, og så utrolig behagelig å ha på seg! Kjolen heter Anne-Lise Oversize Dress. Denne kjolen føler jeg meg vel i, og fin i.

Den neste kjolen er også en flott sommerkjole. Akkurat denne kjolen heter Ann-Sofie Dress, og er i en nydelig lime farge. Man kan også få den i sort. Uformell kjole i høykvalitets viskosejersey. Ballongpassform, og brede avtakbare knytestropper. Elsker fargen og kvaliteten. Siden det er stropper på kjolen, så har jeg tatt på meg den fine jakken med kort arm som jeg hadde på meg på bloggen forrige uke. Denne jakken er helt perfekt for meg. Jakke med kort arm som dekker det jeg ønsker å få dekket. Denne jakken er fra Gozzip, og heter Rebekka Cardigan.

 

Sammen med den vide, flotte buksen, så har jeg en annen stor sommerfavoritt for meg personlig. Denne tunikaen er så utrolig fin, og den er så utrolig deilig å ha på seg. Den er noe gjennomsiktig som dere ser, for buksen synes igjennom, men her kan man bare ha på en kort, hvit topp, eller singlet under. Tunikaen heter Jette Dress, og er fra Studio. Her får også Studio et stor stjerne også fordi armlengden er veldig god. Jeg synes begge produsentene har vært gode på armlengder denne sesongen, og det gleder hjertet mitt.

Det hender at plagg man ser på et bilde overrasker når man ser det i virkeligheten, og det gjorde absolutt det neste plagget jeg skal vise. Fra å ha vært et plagg på et bilde som jeg ikke likte, til å ha blitt en stor favoritt. Denne tunikaen bare elsker jeg! Den er så herlig å ha på seg, lengden er god, armlengden er god, og jeg synes den er utrolig fin! Så her ble jeg veldig positivt overrasket når jeg fikk den. Denne tunikaen kommer jeg til å bruke masse. Jeg liker mønsteret veldig godt, og tunikaen er i en høykvalitets viskosejersey. V-hals og 3/4 drop-skulderermer. Tunikaen heter Stina Tunic, og er fra Studio.

Til slutt en råfin skjorte/bluse også denne fra Studio. Det er helt tydelig at mye endrer seg gjennom årene, og sånn er det også for meg. Jeg har aldri vært veldig glad i skjorter, og bluser, men det har endret seg. Nå er jeg blitt veldig glad i å gå med både skjorter og bluser. Det er tøft, og behagelig synes jeg, om man finner den riktige passformen. Denne skjorten/blusen jeg viser i dag, den heter Emilie Shirt.  En litt sånn feminin, lang skjorte med stripetrykk i høykvalitets viskose. Flatterende A-form med skjortekrage og vide 3/4-ermer. Dekorativ dobbeltlags fold bak og knappestolpe i full lengde foran. I samme serie, så kan man også få bukser. Også de veldig tøffe, og de har en del vidde. Man kan også få kort bluse i samme mønster.

Håper du også fant noe du likte blant sommervarene jeg viste i dag. Skulle du lure på noe, så tar du kontakt, så prøver jeg å hjelpe deg.

Ellers er formen veldig fin en god uke etter operasjonen, og det er jeg så innmari glad for. Stentet jeg fikk inn under operasjonen, det håper jeg å få time til å fjerne neste uke. Det er til tider noe ubehagelig å ha dette stentet. Det presser en del på blæra, og da gir det ubehag. Jeg er nok også mye mer på toalettet. Jeg skal på sykehuset tirsdag kveld for å ta CT slik at de kan få sjekket om all grusen er kommet ut, og etter CT, så skal stentet fjernes. Jeg ser veldig frem til å få det ut.  Ellers er det mye arbeid ute på tomta nå som det er vår. Jeg har fått gjort masse, og skal i dag fortsette å beise et par blomsterkasser fra natur til sorte. Huset, det vaskes hvert år, men jeg går ikke i høyden, og det gjør heller ikke mange i vennekretsen, så jeg sliter litt med å finne noen som kan hjelpe meg å vaske toppen av huset. Den nedre delen, den tar jeg fint selv.

Ellers har jeg fått trent på morgenkvisten. Planen var en sykkeltur, men det ble ikke mer enn 3 km før stentet plaget meg for mye der på setet. Så da ble det tredemølla for første gang på lenge, og jeg fikk meg en god tur der. Jeg kjenner at det skal bli veldig godt å få fjernet stentet. Det har ikke blitt så mye trening som jeg pleier å ha etter operasjonen, fordi stentet gir en del ubehag nå jeg trener. Så det er også en grunn til at jeg gleder meg til å få stentet ut. Jeg vil tilbake til den gode treningshverdagen igjen med flere gode treningsøkter i uka. I dag skal jeg også på kirkegården og plante på graven til min kjære pappa, og en kjær onkel. Selv om det er mange år siden pappa gikk bort nå, så er savnet så enormt stort, spesielt når jeg kommer til graven hans. I dag skal steiner vaskes, og nye, fine blomster settes ned.

Lag deg en god søndag! Så blogges vi til lørdag igjen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg