Ikke gjem deg bort…..

Jeg er heldig. Jeg har gjennom bloggen fått lov å være en stemme. Jeg har gjennom bloggen fått sette ord på det å være en størrelse for stor på godt og vondt gjennom livet. Min hverdag er en hverdag som mange der ute kjenner seg igjen i. Jeg har heldigvis ikke bare fokusert på det negative, men jeg har fått lov til å inspirere og motivere på flere plan, og det er en fantastisk følelse å kjenne på.

Klær har i alle år vært utrolig viktig for meg. Ikke for å prøve og dekke over at jeg er en størrelse for stor, men jeg elsker å føle meg vel. Jeg liker å være velkledd. Jeg liker å pynte meg, også i hverdagene. For meg er klær en lidenskap, kontrollert sådan. Og hvorfor skal ikke vi som bærer noen kilo for mye gjemme oss bort? Hvorfor skal vi prøve å gjøre oss usynlige ved å kle oss så anonymt som mulig? Det stikker litt i hjertet når jeg ser at mange gjør nettopp det. Det er så mange som sier til meg ” hvorfor skal jeg kle meg fint når jeg ser ut som jeg gjør.”  Den er vond å høre synes jeg. En ting er at mange ikke er interessert i klær, men at man føler seg for stygg til å kle seg pent, det gjør vondt. Hvorfor skal ikke vi formfulle kle oss i alt det fine som finnes i våre størrelser? Hvorfor skal ikke vi føle oss flotte og stilige? Ingen mennesker er stygge. Punktum. At vi kan føle oss slik i blant, det er nok en følelse mange kan kjenne på i blant.

Vi er alle flotte, og klær kan få frem så mye i oss. Klær gjør meg glad. Farger gjør meg glad. Jeg elsker klær som skinner og glitrer. Jeg liker å føle meg elegant, for det kan jeg føle i blant. Jeg kan gjerne ta på meg kosebukse og en slengegenser når jeg er hjemme, eller en lang collegekjole. Det er fordi det er deilig å ha på seg når man bare skal være hjemme, men jeg har aldri gått med feks joggebukse og hettegenser når jeg forlater huset. Jeg skal ikke gjemme meg bort. Jeg skal føle meg vel. Den følelsen er så viktig. Selvsagt er det dager hvor ingenting stemmer, og alle klær ser stygge ut på en, men sånn har absolutt alle kvinner det uansett form og størrelse.

Det er nå 3 mnd siden jeg åpnet nettbutikken min ” En størrelse for stor – for kvinner med kurver. ” Det har vært en drøm det og kunne ha en nettbutikk med klær for alle formfulle kvinner. En nettbutikk hvor de fleste kan finne noe som faller i smak. Noen liker farger og mønster, noen liker det mer elegante, noe liker det trygge. Det viktigste for alle er å finne den riktige passformen, og finner man den, så blir faktisk det å handle mer moro enn et slit. Passform har vært utrolig viktig når jeg har valgt merker og klær til min nettbutikk. Produsentene i tillegg så utrolig flinke på farger og design.

Nettbutikken min har blitt så utrolig godt mottatt. Jeg er så takknemlig for hver og en av dere som har handlet i nettbutikken min i løpet av disse 3 månedene. Mange av dere har blitt faste kunder, og det betyr så mye for meg. Kunder som bor steder hvor de har tilgang på alle merkene jeg selger, men som velger å handle hos meg fordi de heier på at jeg har våget å satse. Er det rart jeg blir rørt og glad. I løpet av disse 3 månedene så har jeg fått så mange flotte tilbakemeldinger fra kunder på klær og strømpebukser som de har handlet i nettbutikken min. Takk til alle dere som støtter opp om min lille bedrift, og som heier på meg. Jeg er ikke i tvil om at det er plass til min nettbutikk, og jeg vet at 2023 skal bli et spennende og godt år.

På onsdag hadde vi en livesending på Facebook hvor vi viste Pre Spring kolleksjonen fra Studio og Gozzip. Jeg er så heldig at jeg har flotte venninner som hjelper meg med disse sendingene, og som da er modeller for meg. De er skikkelige sporty, og dette var vel den tredje sendingen vi har hatt, og dette har de fullstendig kontroll på. Denne livsendingen ligger ute på nettbutikkens Facebookside om noen har lyst til å se alt det fine vi viste.

Etter sending så tok vi noen bilder av en del av klærne som jeg har lyst til å vise på bloggen i dag. Både klærne og jentene fortjener oppmerksomhet. Jentene bruker alle ulike størrelse. Wenke har på seg str. S, Anne har stort sett på seg str. M, og Mette har på seg str. L. Jeg har også lyst til å ta med at jeg har salg i nettbutikken, og salget nærmer seg nå slutten. For deg som bruker stormote fra 42/44 – 54/56, så ville jeg ha tatt turen innom salgssiden for å gjøre et eller flere gode kjøp.

Dere finner nettbutikken her : https://enstorrelseforstor.no/

I nettbutikken finner dere også klærne som jeg viser på bloggen i dag.

Her har Anne på seg Mona bluse fra Studio i str. M, og Clara baggypants i str. 50 fra Gozzip.

Wenke har her på seg Lee Dress fra Studio i str. S

Emilie skjortene er så flotte. Her har Wenke på seg Emilie i grønt fra Studio i str. S, og Sandgaard blondetights i str. 44.

Magnhildr fra Studio. Utrolig nydelig. Kan brukes som kjole, og tunika. Wenke har på seg str. M

Mette har her på seg Lyng genser fra Studio i str. L. Fantastisk genser, og farge. Buksen er en vid buksemodell, også den fra Studio. Buksen heter Ing og Mette har på seg str. L.

Emilie skjorten i rosa. Mette har på seg str. L

Nok en fin buksemodell for dere som ønsker litt vidde. Dette er buksen Kristin. Den er marineblå, og Anne har på seg str. L. Overdelen er så fin. Den heter Figen, og her har Anne på seg str. L.

Mette er så stilig i Meta tunika fra Gozzip. Hun har på seg str. M. Buksen er også fra Gozzip, og heter Clara baggypants i terracotta. Str Mette har på seg er 50.

Flotte kjole på flott dame. Nadine heter kjolen, og Wenke har på seg str. M. Ei dongerijakke er et must i alle garderober. Ei slik jakke kan brukes til så mange antrekk. Dongerijakken er fra Gozzip, heter Maja, og Wenke viser str. M. Masse stretch i jakken.

Nydelig tunika i flott farge fra Gozzip. Den heter Valkyrie, og Mette har på seg str. M. Leggingsen er jo også så stilig! Den heter Ellen, og Mette har på seg str. L

Emilie skjorten i fargen petrol. Anne har på seg str. M. Buksen Anne har på seg er den buksen jeg selger desidert mest av. Madrid buksen fra Sandgaard, en helt fantastisk bukse. Så leter du etter ei virkelig god bukse, så anbefaler jeg denne på det sterkeste. Denne er veldig romslig i størrelsen. Mange går ned 2 størrelser. Anne har på seg str. 46, og bruker vanligvis str. 50.

Til slutt et stilig antrekk med ballongbuksen Lovise, og overdelen Kenna. Lovise er fra Gozzip, og Wenke har på seg str. S i denne. Kenna er fra Studio med tøffe detaljer, og hette. Wenke har på seg str. S i denne.

Jeg håper du får en nydelig lørdag der du er. Her får jeg besøk av prinsene mine som skal være her til i morgen. Gjett om jeg gleder meg! Vi blogges i morgen!

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg