Glamping girls

Glamping girls, we are the glamping girls, juhuu glamping girls. Jeg vet ikke om vi sang akkurat dette firstemt på vår glampingtur, men sang var det, og latter, smil og gode samtaler. Opplevelser, fine turer, middag på grillen, og kvelder rundt bålet.  Glamping kan anbefales. Jenter på tur er virkelig moro.

Jeg var nylig på glamping sammen med 3 flotte jenter som jeg setter veldig stor pris på. Vi har det så utrolig moro sammen. Sammen med disse kan man være 100% seg selv, og jeg trives så godt sammen med de. Det er ikke alle man kan reise på tur sammen med, eller hvor man føler at man kan være helt seg selv på alle plan. Det kan jeg med disse. Vi fire er blitt kjent gjennom trening, og det er også disse tre som hjelper meg med å vise klær fra nettbutikken når jeg har livesendinger. Så enkle å være sammen med, så fine å være sammen med. Jeg ler sjeldent så mye som når jeg er sammen med disse jentene. Vi har også så mange fine og gode samtaler om livet.

Nå har vi altså vært på glamping sammen, og det er ingen tvil om at glamping kan anbefales. Det er sikkert ikke så mange som ser på meg som dronninga av camping, og akkurat det er jeg nok heller ikke. Men opp i gjennom årene, så har jeg vært  mye på turer hvor jeg har bodd i lavvo. Så selv om jeg er forfengelig på mange områder, så har lavvoturene høyt til fjells vært veldig fine, og jeg har overlevd veldig fint. Men når jeg har vært til fjells, så har vi vært langt unna både campingplasser, og andre folk. Da er det ikke så nøye om man ser ut som et lykketroll på håret, eller ser ut som om man nettopp har stått opp selv om det er kveld. Når man er på glamping, så er man på en campingplass med sanitæranlegg som man også må dele med en del andre.

Sanitæranlegg, det er jeg vel ikke så fan av, men det er vel godt å utfordre seg selv litt på offentlige toaletter, og sanitæranlegg, og heldigvis var vi to som kjente på det samme, men vi overlevde så fint hele helgen. Nå var det jo heller ikke høysesong, så vi slapp de store køene både her og der.

Tilbake til glampingen. Glamping er jo en litt mer glamorøs side av campinglivet. Glamping er friluftsliv på en oppgradert måte. Man får gode naturopplevelser med en smakebit av luksusen man kjenner fra hotellene. Kjernen i glamping er at det er en opplevelse der naturen møter moderne fasiliteter og det lille ekstra.I vårt glampingtelt så hadde vi gode senger, her var det dyner og puter. Ovn var det i teltet så vi ikke skulle fryse, det var kjøleskap, ullpledd og vannkoker. Lys hadde vi både inne og ute. Ute var det også bålpanne, og utemøbler, og selve teltet lå rett ved en helt fantastisk flott strand. Teltet hadde plass til fire, og reiser man alene, eller kun  to, så var det også mindre telt å få leid. Det eneste jeg savnet som jeg vet noen andre glampingtelt har, det var toalett.

Vi dro til Lomsesanden i Farsund på glamping. En fantastisk flott plass med de nydeligste strendene. Vannet ble ikke testet selv om det nok fristet et par av damene, og da var ikke jeg ei av de. Vi gikk fine turer både i området, og på Lista. Fyret ble også besøkt. Trunken som ligger i Vanse ble også besøkt. Og der blir man som også i andre deler av Vanse, dradd inn i det amerikanske. Det er så utrolig fascinerende. Det er som om å komme til mini USA. Et besøk på Larsens bakery er som å komme rett inn i en amerikansk film hvor handlingen finner sted på en typisk, amerikansk kafe. Innredningen, og betjeningens uniformer, det var som vi har sett det på film så mange ganger. Alle steder vi var, så var det også en herlig betjening.

Vi spiste frokost utenfor teltet, vi grillet middagen ute, og hadde kveldene foran bålet. Skuldrene var helt senket, og man kjente på hvor godt livet er. For en herlig følelse!

Glamping er flott dere. Og det anbefales, også til dere som er litt som meg, altså litt forfengelig. Velg de rette folkene å dra på tur med, og turen blir helt perfekt. Hva blir det neste tro? Tretopphytte kanskje…da er det mulig jeg hadde hatt med eget telt, og slått det opp under hytten 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg