Fornøyd. Veldig fornøyd

Reklame | TwentyFour

En utfordring kommer sjeldent alene heter det. Jeg som hele livet har vært en størrelse for stor har mer enn en gang stått overfor utfordringer som feks klær. Det å finne bukser som passer store lymfebein, strømpebukser som faktisk sitter der de skal. Ullklær på kalde dager, undertøy som holder puppene på plass, og ikke minst, t-skjorter, og overdeler som har en armlengde som dekker både grevinneheng, og løshud? Heldigvis er dette utfordringer som alle har løst seg med unntak av disse t-skjortene med riktig armlengde.

Dere som følger bloggen min vet at jeg jeg av og til kommer inn på et annen emne som også fort kan være en utfordring. Sko. Sko var lenge en utfordring. En kvinne skal liksom ikke ha store føtter. Ofte sluttet damesko på str.41 før, men nå skal mange sko gå opp i str. 42. Men jeg er jo ikke en 42 heller…og ikke en 43, så da kan du tenke deg hvor utfordrende det har vært.

Heldigvis har det skjedd ting her også. Produsenter har skjønt at også kvinner kan ha store føtter. Nå blir det produsert mye flotte sko til kvinner som har store føtter. Problemet i dag er mer at det er svært få butikker som tar inn disse skoene. I Norge er det i dag en eneste butikk. Den er i Oslo. Ellers må man bestille på nett, og det er en utfordrende sak. Jeg håper flere butikker ser behovet, og i det minste har en liten avdeling med store størrelser i butikken sin.

Egentlig skulle blogginnlegget mitt i dag handle mer om glede enn frustrasjon, så nå er det på tide å snu negativt til positivt. Det skulle absolutt handle om sko, men om lykken man føler når man finner sko som virkelig er gode på beina. Slike sko har jeg funnet, og de er garantert ikke bare gode for mine lymfebein. Dette er gode sko for alle.

Hvem hadde trodd at jeg skulle bli glad i skog og mark? Jeg som ble sliten bare jeg så en bakke, og som var sinna og sur når jeg attpåtil måtte gå opp disse bakkene. Mot alle odds, så er jeg blitt utrolig glad i skog og mark. Dette er selvsagt fordi jeg de siste årene har hatt tak i vekten min, og gjort store endringer. Når vekten går kraftig ned, og man har mistet 50 kg, så blir dagene så mye lettere å gjennomføre. Da er det også blitt en glede å være ute, og gå turer.

Skal man ut på tur, så må man ha gode klær, og gode sko. Gode turklær, det er det et godt utvalg av i store størrelser nå. Her har det virkelig skjedd mye. Fra at jeg måtte gå tur i ” vanlige ” klær som verken tålte vann, eller vind, så er nå utvalget utrolig bra. Nå får man alt man trenger og litt til fra ulike turprodusenter som har sett behovet. Min store turfavoritt er utvilsomt TwentyFour. Dette er kvalitetsklær, og det er klær med en utrolig god passform. TwentyFour er gode på størrelser, og ikke minst, så er det flotte farger og fin, norsk design.

TwentyFour er ikke bare klær, men de har også sko, og det er turskoene jeg har lyst til å skrive litt om fordi jeg har funnet utrolig gode tursko til mine lymfebein. Gode sko er veldig viktig for mine føtter. Selv om jeg liker pene sko, så er jeg mest opptatt av gode sko i hverdagen. Jeg kan gjerne ha sko som er finere enn de er gode, men da kun i en kortere periode. I hverdagen vil, og må jeg ha sko som er gode på føttene. I hverdagen bruker jeg mye Gaitline.

Forleden dag kom det ett stort hyl fra loftsetasjen. Naboene må lure i blant. Jeg hadde nemlig fått meg tursko. Jeg hadde fra før et par fjellsko som jeg er veldig fornøyd med, og som jeg har fått tilpasset ved en ortopediklinikk. Men jeg savnet en litt enklere type sko som jeg kunne bruke på turene i nærområdet. Når jeg så at TwentyFour hadde fått tursko, så hadde jeg lyst til å prøve de i håp om at de ville være gode for meg også. Håpet når det kommer til sko, det er svært lite. Som regel er det sko som ikke har en passform som jeg kan bruke, eller som med en gang sier i fra at de ikke passer mine lymfebein.

Turskoene fra TwentyFour har jeg nå brukt en del. Jeg har gått små, og litt større turer med de. Nå som treningssenteret er stengt, og været har vært nydelig, så må jeg ut på tur om jeg føler for det, eller ikke. Så da har jeg brukt turskoene fra TwentyFour, og er så fornøyd. Strålende fornøyd faktisk. Det er fantastisk å finne en tursko som sitter godt, og som ikke gir meg noen ubehag. Jeg har de to siste ukene slitt mye med venstre fot. Foten har vært ekstrem vond, og til tider er det veldig vondt å belaste den. Det gjorde også til at jeg i starten gruet meg til å gå turer, men disse skoene har faktisk avlastet veldig. Jeg har kjent veldig lite på smerten når jeg er ute og går. Og det å finne en slik sko for meg med mine utfordringer, det er lykke. Når denne turskoen er god til meg, så er den garantert veldig god for veldig mange andre også.

Finse Dalen Boot heter skoen jeg varmt anbefaler. Dette er en fjell og fritidstøvel. Jeg bruker den ute på tur, men man kan absolutt bruke den som en fritidssko også. Turskoene er i Nubuck okseskinn. Skoen er vanntett ,og pustende membran gjør at man holder seg tørr på føttene. Godt grep på sålen, sammen med en stabil og myk såle. Lymfebeina mine trives veldig godt i skoen. Ingenting gjør vondt, og det er den følelsen man skal kjenne på. Disse finne si sort og lys brun, og jeg har den brune. Jeg har jo da herremodellen, men den samme finnes til dame, og det finnes også andre modeller. TwentyFour har også nå kommet med sneakers og lave tursko til både kvinner og menn. Gjett om jeg skal prøve de begge to, og håper inderlig at disse er like gode.

Du finner turskoen her: https://www.twentyfour.no/twentyfour/533407/finse-dalen-boot-h-lys-brun-43-fjell-og-fritidsst%c3%b8vel-til-herre

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg