For en vår det blir

Reklame | Studio

Oi, oi, oi sier jeg bare. For en vår dette kommer til å bli!

Jeg har ingen krystallkule. Jeg vet lite om vær og vind denne våren, men jeg snakker om klær. For en klesvår det blir. Vi kommer til å sprade rundt i flotte vårplagg alle mann. Produsentene har så mye flott i vårkolleksjonene sine, og når jeg pakket opp en pakke med klær fra Studio og Gozzip forleden dag, så var det bare å slippe jubelen løs. Så mange flotte plagg. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å vise dere en del av kolleksjonene på bloggen. Nå blir det kø i favorittrekken min, for her var det mange nye favoritter. Så mye tøft og stilig. Så mye flott. Så mye fine farger, og gode design. Herlige passformer.

Denne første er et MÅ ha plagg! Jeg ble nesten i ekstase da jeg pakket den ut, og prøvde den på. Dette blir en av vårens store hit’er! Kanskje synes du det er noe kjent med den? Da husker du nok rett. Jeg viste en lik modell i orange og sort for et par måneder siden. Den falt i smak hos veldig mange av dere, og jeg tror en del av dere har den modellen i klesskapet, klar for våren. Denne modellen jeg viser i dag er lik den orange og sorte. Eneste forskjellen er en liten endring på armene.

Tunikaen som er et MÅ ha plagg i vår heter Andrea, og er fra Studio. Dette er tunikaen som har alt: perfekt passform, perfekt lengde, perfekte armer, flotte farger og den sitter som et skudd. Jeg følte meg både fin og vel i den, og den passer kroppsformen min. Sjekk hvor fin den er! Danskene kan stormote altså. Tunikaen har 3/4 armer, og vidden på armene er så utrolig fin. Kvaliteten gjør at den sitter så utrolig fint på kroppen. Jeg smiler når jeg ser den, og smiler enda mer når jeg har den på meg. Det er ikke alltid at alt bare er perfekt ved et plagg. Lime og sort er jo også to flotte farger sammen.

Tidligere var ikke jeg så glad i skjorter. Verken korte eller lange. Man endrer seg helt tydelig gjennom årene, for nå har jeg skikkelig sans for lange skjorter. Skjorter som jeg kan ha åpne med en topp under. Jeg liker de nok best åpne, og jeg merker at jeg får flere skjorter i klesskapene mine. Sjekk bare ut denne stripete. Hvor flott er ikke den? Så flotte farger. Skikkelig fine vår og sommer farger med bla lime og orange.

Skjorten heter Emilie, og også denne kommer fra Studio. En perfekt lengde på 84 cm, tynn og deilig å ha på. 3/4 armer. Denne kommer jeg til å ha åpen med en topp, eller t-skjorte under slik jeg har på bildene i dag.

T-skjorten jeg har under, den er også fra Studio. T-skjorten heter Lykke, og den finnes også i lime. Fin V hals, og en farge som bare er fantastisk! En utrolig flott farge under skjorten. Under skjorten kunne man også ha brukt den limefarget.

Klærne er i butikkene nå, og jeg vil tro at dette er plagg som vil selge veldig bra. Det er sjeldent en god ide å vente for lenge. Det har jeg masse erfaring med. Om butikker ikke har disse plaggene inne, så er jeg sikker på at de bestiller til deg dersom det fortsatt er igjen på lageret i Danmark.

Neste helg på bloggen – det er bare å glede seg!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg