Et evig problem….

Et evig problem for mange, det er å få tak i gode bukser. Dette tror jeg gjelder veldig mange, og ikke bare oss som er en størrelse for stor. Det å få bukser som har en god passform, bukser som går høyt opp i livet, bukser som ikke strammer og for mange også bukser som har litt vidde i beina, det er ofte så vanskelig at man nesten gir opp før man har startet buksejakten. Jeg måtte gi opp den jakten for mange år siden fordi mine bein krever veldig god plass i spesielt leggene. En sjelden gang kan jeg være heldig å finne ei bukse som har veldig vide bein, men det skjer ikke ofte.

Jeg får mye meldinger fra fortvilte kvinner som ikke finner bukser de føler seg vel i, og det er ikke moro å trave butikk etter butikk, og bare kjenne på mer og mer skuffelse og fortvilelse. Og fortvilelsen blir ikke mindre når man kanskje er der at man må ha nye bukser fordi de man har er gått ut på dato, og moden for søpla. Jeg husker jeg i perioder gikk med bukser som var så slitte på innsiden av lårene at noen sikkert la merke til det, men det var jo fordi jeg ikke fant bukser som passet. Etter hvert så ble det heldigvis en løsning på mitt problem i forhold til at jeg måtte begynne å få sydd bukser som satt som de skulle også på mine lymfebein. Jeg vet jo at mange med feks lymfødem og lipødem sliter med å finne bukser med vidde, så når jeg skal handle inn bukser til nettbutikken min, så leter jeg alltid etter vidde for og kunne hjelpe de som trenger det. Jeg kjenner fortvilelsen, og det er viktig for meg og kunne hjelpe om jeg kan.

Det å gå med en bukse som egentlig ikke har den passformen man ønsker, det gjør at man fokuserer mer på buksen enn andre ting. Det blir litt med bukser som strømpebukser. De kan feks rulle ned, og bli liggende under magen. De blir for korte i livet, Man vil jo at buksen skal sitte der den skal, og også holde på plass litt mage og kanskje også litt valker. Mange opplever nok også at buksene strammer mer enn man ønsker. Det og ikke føle seg vel når man går ut døren, da er dagen litt ødelagt på forhånd. Sånn er det for meg, og jeg er sikkert ikke alene.

Visst du leter etter gode bukser, så har jeg lyst til å gi noen gode tips. I nettbutikken så har jeg en utrolig god bukse som kunder kjøper igjen og igjen. Den heter ” Madrid ” . Dette er en bootcut-bukse i Jersey-blanding. Den er høy i livet, og den har en veldig god stretch, noe som gir en god passform og komfort. Mange kunder føler at buksen har en shape effekt., noe den ikke har, men den holder ” ting ” på plass. Den lille slengen nede på busker gjør buksen ekstra fin synes jeg. Det blir ikke kne i de, og den holder seg fin. Buksen starter på str. 42, og går opp til str. 54. Buksen er romslig, så mange velger å gå ned en størrelse. Prisen er også veldig fin. Dette er en bukse man kan bruke i både hverdagen, og når man skal pynte seg litt.

” Copenhagen wide legs ” er også en bukse jeg selger veldig mye av. I denne buksen så har man god plass til legger og lår fordi også denne buksen har masse stretch. Buksen har formet passform rundt hoftene, og har brede ben. Benlengden er 80 cm.

Bukser med vidde, da har jeg også noen gode modeller. ” Clara baggy pants ” er kanskje en modell noen av dere kjenner til. Dette er en modell som har vært i noen år, og som kommer i ulike farger i de ulike sesongene. Strikk i livet, og nederst på beina. Lommer foran, og bak. Denne er ikke helt lang, noe som gjør at dere som kanskje føler at bukser blir for lange kanskje vil like denne.

En bukse som har veldig god vidde er buksen ” Ing “. Brede bootcut-inspirerte bukser med lommer. Høykvalitets elastisk viskoseblanding. Ei anna bukse med god vidde er ” Kristin. ” Denne har også litt bootcut nede.

Er du klar for gode bukser i spreke farger, så må du bare sjekke ut buksene ” Kajsa ” og ” Gunnhild.” Bukser med masse stretch, og i vårens flotte farger.

Du finner alt av bukser i nettbutikken : https://enstorrelseforstor.no/

Så er du en av mange som sliter med å finne gode bukser, ta en titt på disse som jeg har tipset om i dag, og spør om du skulle lure på noe. Jeg tror mange der ute har kjent på den kjipe følelsen av og ” aldri ” finne bukser som passer slik de ønsker. Gode bukser er viktig for å føle seg vel. Jeg tenker alltid på utfordringer man har når jeg tar ut klær, og det er nok en fordel jeg har. Det at jeg kjenner utfordringene veldig godt. Skulle du få utsolgt på et plagg i nettbutikken, så ta gjerne kontakt med meg. Er plagget på lager i Danmark, så kan jeg bestille det.

Jeg hadde flotte damer på besøk i går kveld, og når vi er sammen, så glemmer vi helt klokka. Det er ikke ofte jeg rangler til langt på natt, men det gjorde vi denne gangen. Noen mennesker trives man bare så uendelig godt sammen med. Man kan være 100% seg selv, og det er en så herlig følelse. Vi ler så magemusklene verker etterpå, og vi har de dype, gode samtalene. Nå planlegger vi å dra på Glamping sammen, så da er det bare å få booket dette i dag 🙂

Jeg håper lørdagen din blir flott! Vi blogges i morgen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg