En liten smugtitt

Reklame | Gozzip og Studio

Vi er inne i den siste uken av juli. Planen om å være ferdig med alle prosjekter utenfor innen utgangen av juni, den sprakk. Men du verden så mye jeg har fått gjort, og det som er igjen, det er en del maling, og de varmeste dagene, da er det ikke maling som står høyest oppe på listen før kvelden kommer. Jeg har igjen å skrape ca 25% av gjerdet, og i tillegg grunne og male ca 50%. Planen er også å få malt garasjeporten, og dørene i garasjen. Det bør være oppnåelig før høstdagene kommer.

Mange butikker har startet salget. Kryss i taket: jeg har ikke vært på salg. Ikke ennå. Men jeg tenker det er klær til prinsene som kommer  i første rekke om jeg skal på salg. Det er minst like moro å kjøpe klær til guttene som meg selv, og selv om det høres veldig tidlig ut, så skal jeg faktisk snart begynne å tenke på gaver til guttenes pakkakalender. 48 pakker er en del, og jeg tenker det er smart å starte nå som det er salg så mange plasser.

Tilbake til klær. Mens mange klesbutikker nå har salg for å selge ut det som er igjen av vår og sommerklærne, så begynner samtidig høsten klær å komme i butikkene. Jeg vet at Tabita som selger Studio og Gozzip i Norge, hun skal nå i august ut til butikkene med vår 2022, så jeg var så heldig å få se høstens kolleksjon fra Studio og Gozzip allerede helt  i starten av dette året, så produsenter, selgere og butikker ligger ganske mye lengre frem i tid enn hva som vises i butikkene, og sånn er det jo helt nødt til å være.

Det er en del høstvarer som er på vei til butikkene. Noe er allerede på plass. Jeg gleder meg til å vise dere en del av det som kommer i butikkene i høst og vinter på bloggen min. Som vanlig, så er det masse fint som kommer inn. Flotte farger, og spennende design. Jeg er så glad for at også høst og vinter byr på farger. Om man ikke får de typiske sommerfargene, så er det slutt på at høst og vinter skal være kjedelige årstider på klær. Det vil også bli flotte print og design. Litt strikkede plagg vil det også komme. Tøffe jakker. Jeg tenkte å vise noe som vil være på plass i butikkene veldig snart, og denimjakken, den er på plass i mange butikker allerede.

Det er vanskelig å plukke ut en favoritt blant plaggene jeg skal vise dere i dag. Jeg liker alle veldig godt, og gleder meg til å bruke de. Et av plaggene som kanskje skiller seg litt ekstra ut i mine øyne blant disse, det er nok den som heter Bianca Dress fra Studio. Er den ikke bare utrolig flott? Jeg skal absolutt bruke den som en tunika, og den ser jo ut som en flott poncho. Så utrolig god å ha på seg, og så utrolig fin, ikke minst med de nydelige armene. Under ponchodelen, så er det en fastsydd topp som er en del lengre enn selve ponchoen. At begge delene er sydd sammen, det er genialt. Det blir fort styr når man skal ta på seg to deler. Lett og luftig. Flott print. Jeg har str. M i denne, og den sitter veldig fint.

I samme print, så vil jeg vise Åsa Dress. Kjole for noen, men for meg, så er dette en tunika. God lengde, og passformen til Studio er jeg som regel alltid veldig fornøyd med. Denne ser nok ut som om den er todelt, men alt er i et plagg. Et plagg til både hverdag og fest, akkurat som ponchoen. Også denne har jeg i str. M, og da sitter den løst og fint på meg.

Denimjakke, det er noe alle bør ha i garderoben sin. Det er et plagg som passer til det meste. Fint til både bukse, skjørt og kjole. Gozzip har denimjakke i sin høstkolleksjon, og denne skal være i en del butikker nå. Denne jakken elsker jeg, for selv om denimjakker kan se like ut, så er de slettes ikke det. Jakken fra Gozzip har en fantastisk god stretch, og det liker jeg godt på denimjakker. Man kjenner med en gang man tar den på hvor utrolig god den er. Jeg har str. L i denimjakken. Jeg kunne fint hatt str. M, og selv om det er veldig god stretch i den, så liker jeg at denne type jakker er litt romslige. Fin utover høsten med et stilig skjerf til. Har du ikke denimjakke, så bør du definitivt kjøpe Gozzip sin.

Til slutt vil jeg vise deg ei råfin langskjorte. Jeg har virkelig begynt å elske slike lange skjorter. Jeg går med de åpne, og har en topp, eller tunika inni. Det har vært litt skjorter av denne typen i de siste kolleksjonene. Denne skjorten heter egentlig shirt dress, altså skjortekjole. Denne kan brukes både som kjole, og som jakke. Skjortekjolen heter Kamma Shirt Dress. Den er i 50 % viskose, og 50 % lin. Den skal også komme i fargen dusty rose som er en veldig fin, rosa farge.

Det var litt klær på en søndag, og en liten smugtitt på noen av høstens go’biter. Som du skjønner, det er bare å glede seg!

Nyt søndagen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg