En herlig galskap

Reklame | Gozzip og Studio

Jeg har mange ganger blitt spurt om hva hobbyene mine er? Da må jeg ofte tenke litt, for jeg har ingen lidenskap for strikking, ikke syr jeg, og jeg har neppe brodert, eller heklet noe i mitt liv. Jeg er ikke kreativ. Jeg kan ikke lage ting med hendene mine. Ofte har jeg tenkt at jeg kanskje ikke har noen stor lidenskap. I unge år hvor venninnene mine skulle bli landslagsspillere i håndball, og guttene skulle bli fotballproffer, så var mitt andre hjem i et nedslitt lokale i sentrum av Kristiansand. Det var der Radio Ung holdt til, og det var der jeg som 14 åring utviklet min store hobby og lidenskap. Radio var en hobby lenge, og etter hver så ble det jobben min. Selv når man fikk betalt for å jobbe med radio, så har det hele tiden også vært en lidenskap. Jeg var også speider i 10 år, hvem skulle vel ha trodd det 🙂

Når jeg tenker i dag på hobbyer og lidenskaper, så ender jeg nok på at trening er blitt en stor lidenskap. Det var det vel ingen som noen gang hadde trodd, aller minst meg. Jeg har startet et nytt kapittel i boken om endringsreisen min. Etter at jeg fikk personlig trener, så gir trening meg mye mer, og jeg ser og kjenner på endringer, og utvikling. Til mandag skal jeg ha min 8.time, og dette har vært vedr hver krone. I går, og i dag, så har jeg slitt med å gå i trapper, og jeg har slitt med å sette meg/reise meg. Det brenner ennå i lårene etter to tøffe PT timer denne uken. Armene brenner også, så jeg kjenner at jeg denne uken har brukt en del muskler som jeg ikke har brukt på en stund. Timene skal være tøffe, man skal utfordre seg selv og gi alt, noe jeg føler jeg gjør, også i øvelser som jeg nok kjenner jeg ikke hadde gjort på eget intiativ.

Klær er også en hobby og lidenskap. Ingen av dere ble vel overrasket der vil jeg tro. Klær kan absolutt være en hobby, og det er den for veldig mange. Klær og tilbehør. Spennende sammensetninger. Klær er en spennende verden av design og farger, og heldigvis, så har vi alle vår personlige smak. Vi vet hva vi liker, og vet hva vi ønsker å ha på oss. Jeg vet også at mange liker klær, men gir litt opp når det kommer til seg selv fordi man aldri helt finner ut av denne ” vitenskapen.” Det er jo en jungel av passformer, design og fager. Så det å finne det riktige plagget til din kropp, det krever at du er litt tålmodig, at du prøver og prøver. Tilslutt finner du din passform, og dine farger. Bomkjøp blir det nok underveis, men etter litt tid, så sitter det.

I dag skal jeg vise dere litt klær igjen. Jeg vet mange av dere er opptatt av klær, og at mange av dere finner inspirasjon når jeg gjør det, og mange får også gode tips. Klærne jeg skal vise i dag er fra Studio og Gozzip, begge er merker jeg liker veldig godt. Siden vi er forskjellige i smak, så håper jeg utvalget er klær er et utvalg hvor de fleste kan se noe de liker. Klærne er fra høst og vinterkolleksjonen som er i butikkene nå.

Denne første tunikaen er nok den store favoritten min her. Den er fra Studio, og er en oversized tunika. Denne jeg har på meg er str. M, og denne synes jeg sitter veldig fint på meg. Jeg følte den fulgte kroppsformen min veldig bra. Stoffet er glatt, den er veldig behagelig å ha på seg. Den kan man bruke som den er, noe jeg absolutt kommer til å gjøre, men den er også veldig fin med en jakke over, eller en fin cardigan. Denne kan man bruke både til hverdag og fest. Fin å pynte med et smykke, eller et pent skjerf. Legg også merke til buksene jeg har på meg. Tøffe ” slengbukser ”  fra Studio for alle dere som ønsker vidde i bena.


Neste tunika er nok også blitt en stor favoritt. Denne kunne jeg nok hatt en str mindre fordi jeg nå liker at klær sitter noe tettere inntil kroppen. Denne jeg har på meg er en str. L Utrolig flott tunika! Sjekk de flotte armene den har! Studio og Gozzip er utrolig flinke på disse detaljene som gjør så mye med et plagg. Jeg digger disse tøffe armene med blonder og rysjer. En liten blondedetalj går også igjen i halsen. Dette er jo en flott tunika til jul og nyttår feks, og for meg, en tunika jeg vil bruke i hverdagen.

Den neste tunikaen er også fra Studio. Dette er samme størrelse som den første jeg viste, og der ser man at det er forskjell på passformen. Denne er videre til meg enn den første. Også dette er en oversized tunika, og er et plagg oversized, så skal det være noe større/videre enn plagg som ikke er oversized. Veldig fin i stoffet denne her. Armene kunne kanskje vært noe lengre, men, den dekker det meste av det jeg ønsker å skjule. Jeg kommer nok til å bruke en liten jakke over denne en del når den er i bruk på denne tiden, men jeg er veldig varm av meg, så det blir vel litt begge deler.

 

Litt ruter er designet på den neste tunikaen/kjolen fra Studio. Denne fungerer fint som en tunika for meg, mens andre ville hatt den som kjole. Røde ruter på sort. Passe diskre. Ikke pragende og voldsomt. Her ser man ikke rutene før alt annet.

Den neste blusen har mange butikker tatt inn denne høst/vinter, så da hadde jeg lyst til å vise den. Mye mønster, fine farger. Jeg har kanskje aldri vært der at jeg har brukt så mye mønster, men det er utrolig bra at vi også i en mørk tid kan få en del mønster på plaggene. Jeg liker godt at også høst og vinter er blitt så mye sprekere enn om man går noen år tilbake i tid.

De to neste er fra Gozzip. Som jeg har sagt før, så må man i Gozzip gå ned en størrelse i forhold til hva man vanligvis bruker. Plaggene er store i størrelsen. Både Gozzip og Studio går opp i str. XL. Flere og flere butikker tar nå inn merkene, og det er så moro. Vi trenger produsenter som disse som kan lage sprek, og tøff stormote, og selvsagt også være klassiske på en del plagg. Den første her er en tunika. Veldig fin. Selv med masse mønster i tunikaen, så er fargene så behagelige å se på. Dette er kanskje egentlig en bluse, for her, så har du knapper hele veien.

Det siste plagget er en kjole. Jeg er jo ikke noe kjolemenneske, iallefall ikke dersom lengden er som den du ser på bildet. Derfor har jeg på meg bukser her, og denne kjolen er jo stilig med tights under, eller tykke strømpebukser. Litt for lang til å bruke som tunika synes jeg, spesielt fordi den har en volang nederst. Det synes ikke jeg er pent på en tunika om den har god lengde. Stilig kjole i sort og gull. Nydelig stoff å ha på seg. Jeg har jo veldig sans for klær som skiller seg ut på en veldig fin måte.

Da har du sett litt mer av denne vinterens kolleksjon fra Studio og Gozzip. Følg dem gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/gozzipwoman og https://www.facebook.com/Studio-Clothing-280900955328156

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg