En drøm for øyet

Reklame | NO.1 BY OX

Det begynner å bli kaldere, og det er på tide på gjøre litt omplasseringer i garderobeskapet i entreen. Jeg har ennå ikke fått ut vår og sommerjakkene, men det er vel på tide å la de få bytte plass med de varmere jakkene nå. Jeg er jo veldig varm av meg, så det skal være veldig kaldt før jeg bruker de tykkeste vinterjakkene mine. Jeg har egentlig jakker for alle temperaturer, og det er fint å ha litt å bytte på. Jeg er jo også veldig glad i farger, så jeg har mange ulike farger også på vinterjakkene mine. Kanskje jeg skulle ha vist dere jakkefavorittene mine en dag på bloggen.

Vår og sommerjakker må vike nå. Nå skal de få hvile i noen måneder, og de tykkere jakkene skal få jobbe med å holde meg varm. Jeg blir veldig glad når jeg ser alle de fine fargene som høst og vinterjakkene mine har. Gult, lyseblå, rust, lilla, rødt, marine – mange flotte farger som jeg gleder meg til å bruke utover nå. Jeg har også sorte vinterjakker, og jeg fikk nettopp en ny,sort dunjakke som er en drøm av en jakke! Denne har jeg lyst til å vise dere i dag. Jeg vil også vise dere de lekreste hansker som også mine store hender passer.

Dunjakken som skal få plass i mitt garderobeskap, den er fra NO.1 BY OX. Jeg bare elsker NO.! BY OX! Dette er dansk design, og det er flotte Anette Oxenbøll som er kvinnen bak klesmerket NO.1 BY OX. Det er sikkert mange av dere som kjenner til spesielt skinnjakkene til NO.1 BY OX. Skinnjakkene er de flotteste, og beste skinnjakkene ever. Fantastisk passform, helt nydelige å ha på seg, og de kommer i flere lekre farger. Men NO.1 BY OX er så mye mer enn skinnjakkene, og nå har de også en stund hatt agent å Norge slik at flere butikker nå har tatt inn klær fra det danske firmaet.

Vårt bekjentskap startet med at jeg så en av hennes flotte skinnjakker i en nettbutikk i Danmark. Jeg hadde aldri hørt om merket før, men ble veldig nysgjerrig, og fant fort nettsiden til NO.1 BY OX, og oppdaget da fantastiske klær! NO. 1 BY OX er virkelig flotte klær. Klærne er spennende, stilige, de er kvinnelige og feminine. Klærne har utrolig god passform, de har så mange flotte detaljer og man blir bare så utrolig glad når man ser de. Jeg liker å være kvinne, jeg liker det feminine. Jeg liker klær som skiller seg ut på en god og positiv måte. Klær med farger, og klær med disse detaljene som betyr så mye. NO. 1 BY OX er virkelig et klesmerke for meg.

Dunjakken som jeg fikk denne uken, den er barer så lekker! Utrolig god passform, og den er jo et syn for øyet synes nå jeg da. NO.1 BY OX er så utrolig flinke med detaljer. Denne dunjakken har feks flotte glidelåser i gull, noe som gjør veldig mye med jakken synes jeg. Hetten er jo helt nydelig, og det er jo en detalj som vekker øyet som ser den. Dunjakken har en perfekt lengde. Den dekker rompen godt, og de fleste av oss liker godt jakker som dekker rompa. Dette er også en dunjakke som tåler de kalde dagene. Jeg har str. 50 i dunjakken. En klassisk jakke både i farge og design, så denne jakken kan jeg bruke vinter etter vinter. Iallefall helt til den blir for stor. Det er jo lov å håpe at jeg opplever det 🙂

Har du sett de lekre hanskene jeg har på meg sammen med dunjakken? Er de ikke flotte? Også hanskene er fra NO.1 BY OX. Sjekk den flotte fargen! Gule hansker som passer mine store hender. Er det rart jeg smiler? For meg har det og fått tak i hansker vært et problem. Det å ha pene hansker, det har jeg alltid hatt lyst på, men også hendene mine er store, så jeg passer aldri hansker. De blir for smale. Da blir man utrolig glad når man finner hansker som man passer. Hanskene fra NO.1 BY OX får man i ulike størrelser. Jeg har str. XXL, og de passer fint. Hanskene er i lammeskinn. Myke og gode. Anbefales på det varmeste! Nå skal jeg sprade rundt i vinter med deilig dunjakken og lekre gule hansker fra NO.1 BY OX.

Besøk gjerne Facebook siden deres, og følg dem gjerne : https://www.facebook.com/no.1byox

Du kan også besøke hjemmesiden deres: https://www.no1byox.dk/

Ha en nydelig søndag, og ei god uke. Vi blogges igjen til lørdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg