En deilig lidenskap

Reklame | Apricot, Adia, Alexis Mote

Jeg tror det startet på ungdomskolen, og fra da av så har vel lidenskapen bare vokst. Moren min rister bare på hodet, og mener jeg kunne ha kvittet meg med halve garderoben, og likevel hatt mye mer klær enn de fleste. ” Du skal jo bruke alle klærne også “, den setningen får jeg høre til stadighet, eller ” Men, Heidi, du trenger jo ikke mer klær.” Jeg må smile. Litt rett har hun kanskje, men bare litt. Jeg har mye klær, kanskje veldig mye, men klær er en stor lidenskap. Jeg liker å kle meg pent. Jeg liker å føle meg velkledd. Jeg liker farger, jeg liker stilige design, jeg liker det som er elegant, jeg liker det feminine. Det kan godt glitre litt, det kan godt skille seg ut. Jeg liker det klassiske også. Og det trygge. Jeg liker så mye.

 

Jeg vet jeg har mye klær, og sikkert en god del mer enn ” normalt.” Det er trangt om saligheten. Kanskje dere en dag skal få se. På soverommet har jeg en skyvedørsgarderobe som går fra den ene enden til den andre på langveggen. Der er det mye plass. I tillegg har jeg to store klesstativer med klær som står på datteren min sitt gamle rom. Der henger det tett kan man si. Ingen av mine klær må ha klaustrofobi, og ingen må ha stort behov for å være den som blir sett først. På gjesterommet har jeg samme skyvedørsgarderobe som på mitt soverom. I den ene delen henger jakkene mine, iallefall noen av dem. Akkurat nå er det høst og vinterjakkene som har plass der. Etter hvert bytter de plass med vår og sommerjakkene. I skyvedørsgarderoben min i gangen, så er det vel få som tror at det kun bor en person i huset. Ser man på antall jakker, så skulle man sikkert tro at det bodde en hel familie der. Jeg har ikke helt oversikt over hvor mange jakker jeg har, men dere som leser bloggen min, dere vet at jeg har jakkedilla, og at jeg stadig går på en jakkesmell.

Det viktigste opp i denne store lidenskapen for klær, det er at jeg har full kontroll. Det er ingen fare for at jeg havner hos Hallgeir i Luksusfellen. Jeg handler aldri over evne. Jeg har en lidenskap for klær som jeg ikke har dårlig samvittighet for at jeg har. Jeg er utrolig flink med økonomi, og hadde aldri tatt opp et forbrukslån for å handle klær, eller andre ting. Så lenge jeg har kontroll, så skal jeg nyte denne lidenskapen. Som jeg skrev tidligere i innlegget, så liker jeg å være velkledd uansett om det er hverdag eller fest. Jeg har en liten avdeling for selskapsklær, klær jeg kun bruker ved spesielle anledninger, og så har jeg hverdagsklærne. Mange ville kanskje ment at mange av hverdagsklærne burde ha vært for spesielle anledninger, men jeg lar ikke masse klær henge til spesielle anledninger. Det er hverdager vi har flest av, og klærne skal brukes. Jeg liker å pynte meg hver dag, så enkelt.

Litt klær på bloggen i dag. Vester er veldig in i høst. Mye lange vester, men også kortere modeller. Heldigvis ikke 80 talls preget slik mye av moten er nå. 80 tallet var ikke det tiåret med den beste moten tenker jeg. Når jeg ser noen typiske 80 tallsklær som er in nå, så gremmes jeg. Jeg skal aldri ha 80 tallsklær på meg igjen. Heller ikke om det er karneval. 80 tallet ble noe for mye.

Tilbake til klær som er i skuddet som da lange vester. Denne nydelige lyseblå, den er fra Apricot. Utrolig fin vest, veldig god lengde, og veldig behagelig å ha på seg. Jeg vet ikke hvor godt du kjenner til merket Apricot. Det er ikke et merke jeg kjenner veldig godt til, men jeg har noen treningsjakker derfra bla, så det jeg har, det er jeg veldig fornøyd med. Vesten jeg har på meg, den er i str. L, og jeg vil tro at den er ca str.50. Denne vesten er jo flott nå utover høsten, og det er så mange ulike overdeler man kan ha inni denne. Det er jo snart slutt på at man kan ha kortarmede overdeler inni slik jeg valgte her. En stor stjerne for denne vesten.

Overdelen, den må dere også se nærmere på. Den er så nydelig! Dette er vel egentlig en kjole, men til meg fungerer den veldig fint som en tunika. Den er i en nydelig lys, rosa farge og småmønstrete blomsterprint. Nederste del har plisse. Denne er fra NO.1 BY OX, et merke jeg også er utrolig glad i. NO.1 BY OX er utrolig flinke både med passform, og design. Jeg har kjøpt denne hos Alexis Mote.  Jeg var heldig og fikk kjøpe den på salg, så det er jo ekstra moro. Akkurat nå er det mye flotte plagg på salg, også hos Alexis Mote. Her finner du utvalget av klær fra NO.1 BY OX: https://www.alexismote.no/collections/no-1-by-ox


Det har vært en fantastisk september måned her i sør. Sommeren har fortsatt, og vi har hatt gode, og varme dager. Sommerklærne har ikke blitt byttet ut ennå, og jeg kommer til å gå  sandaler så lenge jeg kan. Men, vi vet at høsten, den kommer. Det er snart på tide å finne frem høst og vintergarderoben. Nå vil det garantert komme mye ytterjakker i butikkene fremover. Jeg har jo da jakkedilla som jeg skrev, så jeg kommer nok til å gå på både en og to jakkesmeller. Jeg kommer til å vise dere litt ytterjakker på bloggen fremover.

I dag skal jeg vise dere en ytterjakke fra ADIA. Dette er en kort modell som heter Kubbi. Modellen kommer i høstens farger. Fargen jeg har heter Sienna, og den finnes også i sennep og sort. Jakken er laget i en ren polyamidkvalitet med polyesterfyll, som gjør den til en varm og praktisk følgesvenn på de kalde dagene. Dere som følger meg vet at jeg sliter litt med korte plagg, men jeg ser jo at jeg kler det, og jeg kommer garantert til å bruke denne jakken når det blir kaldt. ADIA er et merke med mye spenstige og flotte klær, og er i samme familie som bla Pont Neuf.

Da fikk du litt klær på en lørdag. Vi blogges igjen i morgen, og da skal vi snakke om helt andre ting.

Nyt lørdagen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg