Dette er sommer dere!

Kalenderen viser 1.mai i dag. Jeg synes april bare har løpt av gårde i rekordfart. Vi har hatt så flotte dager på Sørlandet den siste tiden, og da er det så deilig å holde på ute. Jeg har fått gjort masse allerede. Listen er for såvidt lang over gjøremål, men alt skal bli gjort i god tid slik at jeg slipper dette når sommeren virkelig kommer. Ja, sommeren, den er her snart, og forhåpentligvis blir mai en flott måned. Jeg synes jeg leste en artikkel på nettet som sa at sommeren kunne bli grå og våt, men vi får krysse fingrene for det motsatte.

Sommer, det er også sommerklær. Flotte sommerklær i sommerens farger. Jeg tenkte at jeg skulle vise dere litt fra sommerkolleksjonen til Studio og Gozzip på bloggen i dag. Der er så mye flott i kolleksjonene, noe for en hver smak. Flotte farger og flotte design. Der er mye mønster, mye med blomster, men der er også plagg for dere som liker det ensfarget, og litt mer ” enkelt “. Jeg må nok dele opp litt når det kommer til å vise klær fra sommerkolleksjonene, for kolleksjonene er store, og jeg viser heller ikke alt. Det er rundt 30 butikker i landet som fører Studio og Gozzip. Mange av dere har kanskje en butikk nær dere som du vet fører merkene. Lurer du på om der er noen butikk i nærheten av der du bor, så kan jeg prøve å hjelpe deg. Og så må jeg også legge til at ikke alle butikkene tar inn samme klær, så det kan være forskjellig fra butikk til butikk.

Jeg digger virkelig Studio og Gozzip. Begge merkene er utrolig gode på passform, og det betyr mest for meg. De er også gode på farger og design. De lager også litt røffe og tøffe klær for de kvinner som liker den sorte, tøffe stilen. Jeg er så glad for at at begge disse merkene selger så godt her i Norge. Og vit også at begge merker starter på str. XS og går opp til str. XL. Så her er det mange kvinner som kan finne klær i begge merker.

Så til klærne jeg vil vise i dag. Og vi starter med en tunika som er blitt en av mine store favoritter. Tunikaen som også kalles kjole, den er fra Studio, og heter Sigrid Dress. Jeg synes denne er så stilig. Tøft mønster, og gode armer. Den er i en elastisk viskosejersey. Løs form med O-hals og halvlange drop-skuldermer. Sidelommer på innsiden. Litt sånn oversized, noe jeg ikke alltid er så glad i, for man kan fort virke noe større om det blir for oversized, men denne synes jeg er innafor. Jeg liker den utrolig godt, og den kommer til å bli brukt masse.

Så til en nydelig topp/bluse fra Gozzip. Denne heter Elene Blouse, og jeg liker mønsteret veldig godt, og jeg liker fargene veldig godt. Dette er en topp/bluse som er for dere som liker det kort. Denne blir dessverre noe for kort for meg, og skulle sååå gjerne hatt den noen cm lengre. Men mange liker det kort, og mange av dere som er lave liker jo korte topper og bluser. Så denne er absolutt noe for dere. Samme mønster får man også i kjole, og det finnes i tunika som jeg definitivt skal kjøpe.

En annen lekker sak fra Gozzip sin sommerkolleksjon, det er utvilsomt Elisabeth Shirt Tunic. Må jo også legge til at dette er mine personlige meninger. Smaken er jo veldig ulik, men jeg tror mange av dere også vil like den. Tøft design, og flotte farger synes jeg. 100% viskose. A-form med O-hals og løse 7/8-ermer. Knappestolpe i full lengde foran og dekorativ dobbelt-lags fold bak. Sidelommer. Og jeg må innrømme at jeg liker sidelommer. Mange tunikaer med knapper, de spriker ofte på et sted, nemlig over brystene, og det er frustrerende. Det er ikke mye, men litt er ofte nok for meg, så mulig jeg burde gå opp en størrelse i denne.

En annen tunika som blir en av mine sommerfavoritter, det er Elma Shirt fra Studio. Jeg bare elsker fargene, og designet! Så sommerlig og flott! Dette er en tunika med litt sånn abstrakt trykk i høykvalitets bomull-viskoseblanding. A-form med V-hals og løse 3/4-ermer. Fin plissering i ryggen. Litt kortere kant foran. Også denne har sidelommer.

Så til deg som liker det småblomstrete og søtt. De to neste er i den kategorien. Den første er også veldig sommerlig. Denne tunikaen heter Alida Dress. Tunika med blomsterprint i 100 % viskose. A-form med korte ermer og volangkant. O-hals med knappestolpe foran. Feminin babydoll passform. Litt for kort armlengde for meg. Armlengden skulle vært noe cm lengre, men det er jo ikke alle av oss som er opptatt av å skjule grevinneheng og hengende løshud. Og til meg i str. M, så spriker den litt over brystene. Men den er så utrolig søt denne her!

Også den neste tunikaen er utrolig søt, og småblomstrete. Denne heter Ann-Britt Dress, også denne fra Studio. Også denne med litt for korte armer for meg, MEN Gozzip har en lekker jakke med halvlang armlengde i sin sommerkolleksjon, og den er fin over mange klær som man synes har for kort arm. Den skal jeg vise etter denne. Denne tunikaen er så fin med sitt blomsterprint, og er i 100% viskose. Den har A-form med O-hals og korte ermer. Også denne har en litt sånn feminin babydoll passform.

Så til den flotte jakken fra Gozzip med halvlange armer. Rebekka Cardigan heter den, og den liker jeg så utrolig godt! Perfekt med sine halvlange armer over en topp, bluse eller t-skjorte. Den har også en fin lengde som ikke synes så godt på bildet jeg har av den i dag. Denne jakken kommer jeg til å bruke mye. Den er så tøff! Den er i sort høykvalitets viskoseblanding. Den har en løs passform med 3/4-ermer. Lommer foran i litt sånn skinnlook. Hals og lommer er i høykvalitets PU-skinn. Jakken er uten lukking. Under jakken har jeg en stilig t-skjorte/topp, også den fra Gozzip. Denne heter Dorrit Oversized Blouse. Jeg er litt sånn usikker på hvor oversized den egentlig er…. jeg har på meg str. M som i alle plaggene jeg viser, og denne er ikke oversized til meg. Den sitter ganske tett inntil kroppen min, så det er noe å tenke over. Men tøff topp i stilig design og flotte farger. Dette designet, og disse fargene får man også i kjole.

Til slutt på bloggen i dag, så hadde jeg tenkt å vise en utrolig tøff kjole fra sommerkolleksjonen til Gozzip Black. Gozzip Black er en noe tøffere kolleksjon til de kvinnene som våger å skille seg litt ut, og som liker det røft og som liker sort. Kjolen heter Sonia Dress, men jeg fikk ikke et godt nok bilde til å vise den her på bloggen, så derfor viser jeg et bilde av den med Gozzip sin modell. Da ser dere virkelig hvor tøff denne kjolen er. Nydelig kjole i svart i høykvalitets viskoseblanding. Flatterende A-form med feminin bardot-hals og korte ermer. Dekorative stropper med rosa statement-trykk. Volang kant, og sidelommer.

Kolleksjonene er som sagt store fra begge produsentene, og jeg skal vise mer på bloggen neste helg. Kanskje blir det flere kjoler, for begge har flotte kjoler i sine kolleksjoner. Og kanskje får jeg da bilder av kjolene som jeg kan vise dere. Jeg er jo ikke noe kjoleperson, men egentlig jobber jeg med saken, for kjoler er så flott! Husk at dersom du lurer på noen av klærne, så er det bare å spørre. Jeg blir bare glad om jeg kan hjelpe.

I dag skal jeg bruke dagen ute. Male litt. beise litt. Gjødsle litt. Det er planen, så får vi se hvor mye jeg får gjort. Formen er fortsatt veldig fin etter operasjonen. Jeg kjenner litt spreng i blæra, og jeg må oftere på toalettet, men noe må man jo regne med, og det er ikke smertefullt. Dette er nok pga stentet som ble satt inn under operasjonen, og som skal fjernes om 14 dager. Tusen takk også for alle flotte hilsner fra dere. De setter jeg umåtelig stor pris på, virkelig! I morgen tidlig så tenker jeg at jeg skal prøve meg på litt trening. Viktig å komme i gang igjen.

Ha en nydelig søndag, og en herlig uke til vi blogges igjen til lørdag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg