Det kommer en vår….

Reklame | Studio

Starten på 2021 ble vel ikke helt som vi hadde tenkt oss, og ønsket oss. Pandemien utfordrer oss fortsatt, og vi opplever stor smitte, og strenge smittevernregler. Vi skal holde oss mest hjemme, gå i butikker kun når det er nødvendig, og vi skal være lite sosiale. Jeg føler det sosiale livet har vært så som så siden mars, men det er en del av dugnaden, og den må både jeg og du bare ta. Det vil bli bra, og det vil det, men det tar tid. Hvorfor kan ikke alle se alvoret i situasjonen? Hvorfor må vi dra på fester, og musikkbingoer? Hvorfor er det krise om det sosiale livet, og den vanlige hverdagen står litt på vent? Jeg kjenner det provoserer meg når folk klager over filleting. Det meste blir filleting når man vet hva ytterste konsekvens av denne pandemien kan bli. Det er ikke en filleting at ensomme blir mer ensomme, eller at eldre ikke får besøk av sine nærmeste. Det er trist, uendelig trist. Men her kan vi kanskje gjøre noe i form av å være flinke til å ta en tlf, sende en melding i ny og ne. Vise at vi bryr oss.

Jeg er nok ikke alene om å lengte til den gode, trygge og ordinære hverdagen. A4 livet. Rutinene. De trygge rammene. Friheten til å lage dagen slik man ønsker. Friheten til å gjøre det man vil når man vil. Besøke de man vil. Plutselig er hverdagen helt annerledes. Vi kjenner på en usikkerhet. Vi har så mange spørsmål som vi gjerne skulle hatt svar på. Ingen kan gi svarene man ønsker, men vi vet at det er en dugnad alle må delta i. Vi må gjøre slik myndighetene sier, og så må vi stole på at dette er det som skal til for å få tilbake den hverdagen vi nå alle lengter etter. En uhyre viktig ting i disse dager, det er og ikke miste håpet og troen på at hverdagen slik vi kjenner den, vil kommer tilbake. Vi vet ikke når, men vi vil igjen nyte dagene slik vi gjorde. Vi vil igjen sitte på trappa og nyte morgensolen, og vite at man kan fylle dagen med akkurat det man vil.

Gjør hverdagen god. Behold smilet og positiviteten. Få med deg nyheter, men man trenger ikke å sitte pal hele dagen. Gå en tur om du er frisk. Nyt sola i husveggen. Legg planer. Dagdrøm. Ha det fint rundt deg. Vær kreativ. Puss opp.Hør god musikk. Se en god film. Ha gode samtaler. Bry deg.

For meg er treningen veldig viktig, og heldigvis kan vi ennå trene på treningsstudioer her i Kristiansand. Jeg håper inderlig at det vil fortsette. For meg er det uhyre viktig at jeg kommer meg ut av huset for å trene. Visst ikke, så går det fort ut av rutine. Jeg har mine PT timer, og min egentrening 5 dager i uken, og sånn håper jeg det vil fortsette. Treningen gjør så mye for min hverdag, og for min kropp både fysisk og psykisk.

Klær er fortsatt en viktig ting for meg. Ingen overraskelse kanskje. Jeg er like glad i å kle meg pent, og det gjør jeg selv om jeg er mest innenfor husets vegger for tiden. Det å freshe meg opp gir den gode følelsen. Det å dasse rundt ustelt, og i utslitte klær, det er ikke meg. Så fresh deg opp. Ta vare på deg selv. Kikk på hva butikkene har av flotte vår og sommerklær.

Jeg vil vise dere noen flotte plagg på bloggen i dag. Jeg skrev det i en tidligere blogginnlegg at det bare er å glede seg til vår og sommerkolleksjonen kommer i butikkene. En del fra produsentenes vårkolleksjoner, de er allerede i butikkene. Mange av butikkene har og nettbutikker, eller er veldig flinke til å legge ut bilder på både Facebook og Instagram, og de aller fleste butikker, de sender deg varer hjem. I dag blir det ikke så mye bilder av meg med klærne på, men det kommer i senere blogginnlegg. Jeg tror jeg må prøve å knytte til meg en person som er glad i å ta bilder, og flink til å ta bilder. Jeg trenger generellt en flott mann i livet mitt, gjerne en handyman som også kan være fotograf 🙂 Da hadde man jo plutselig fått et kinderegg 🙂

Studio og Gozzip har så flotte vårkolleksjoner, og mye av dette er i butikkene nå. Det er så mye flotte klær, så det er vanskelig å vite hvor man skal begynne, men jeg starter med Studio, og jeg starter med en av mine favoritter. En helt fantastisk tunika i nydelige farger, et flott design og en utrolig god passform. Denne har en veldig god lengde til meg. Sitter veldig fint på kroppen, og den er utrolig god å ha på seg. Overkroppen min er blitt noe mindre, så i Studio, så bruker jeg str. M som da er 46/48. Denne gleder jeg meg til å begynne og bruke, og jeg skal ikke vente til våren.

En annen stor favoritt fra Studio, det er denne tunikaen. Enkel med fine detaljer som knappene på armen, og halspartiet. En av tingene jeg liker så godt med både Studio og Gozzip, det er at de er så utrolig flinke med detaljer. De er så utrolig flinke til å designe klær som skiller seg ut, på en positiv måte. Denne har disse stilige detaljene. Tunikaen er noe kortere foran, og så er den lengre bak som dere ser. Den går heller ikke rett ned bak, og det gjør også mye med helhetsinntrykket. Fantastisk å ha på seg, sitter utrolig fint på. Denne ser kortere ut foran enn jeg opplever at den er. På meg, i str. M, så er den noe lengre foran enn det ser ut til på bildet. Jeg er jo fortsatt litt på dette med lengder vet du, men jeg er blitt mye flinkere. Denne tunikaen kan man også få i rødt, og i en flott blåfarge.

r

Jeg liker klær som skiller seg ut, og jeg liker at klær har disse detaljene som gjør det lille ekstra. Denne tunikaen fra Studio, den er jeg og blitt veldig glad i. I utgangspunktet en sort tunika, og så ser det ut som om man har en vest utenpå. En veldig stilig detalj. Tunikaene som jeg viser i dag, det er tunikaer, og det betyr også at de, for meg iallefall, har den riktige lengden. Når jeg bruker kjoler til tunika, så kan de noen ganger bli noe lange. Er man ikke altfor høy, så kan man jo helt klart bruke tunikaer til kjole

Mange av dere liker skjorter, og da er der litt av det også i vårkolleksjonen til Studio. Denne jeg viser i dag har masse mønster, og i utgangspunktet, så er ikke jeg veldig glad i så mye mønster. Men..denne er utrolig fin på. Man må ofte ha plagget på seg for å ta den riktige avgjørelsen. Jeg har mange ganger fått sjokk når man har fått klær vist frem i butikker, og tenkt at man aldri i livet skal ha noe slikt på seg. Så får man det på, og så ser man at man tar tatt veldig feil. Man må våge for å gå med mye mønster, men hvorfor skal man ikke våge om man liker noe? 2021 bør jo være året hvor man blir dristigere. Hvor man våger både på design og farger.

En klassisk, og enkel tunika til slutt, men sååå utrolig fin, og igjen, helt fantastisk å ha på seg. Finnes også i sort. Nydelig halsparti, og god lengde, også på armene.

Den største favoritten min fra Studio, den har jeg vist før, men viser den igjen. Det er lenge siden jeg har hatt et plagg som sitter så perfekt, som er så fantastisk å ha på seg, og som har det tøffe designet.

Du finner Studio her: https://www.facebook.com/Studio-Clothing-280900955328156

4 kommentarer
  1. Den du har på deg på siste bildet: Ser fantastisk god ut å ha på. Skjønner godt det er en favoritt. Og den sitter så flott på deg. Skikkelig kledelig 🙂

   1. Hei! Er blitt utrolig glad i den overdelen du refererer til. Denne synes jeg er så flott, den er så behagelig å ha på, og jeg synes den sitter veldig fint på meg. Når alt dette stemmer, så blir det jo ganske perfekt 🙂

  2. Du kledde den siste der du har på deg. Den satt perfekt på deg!! Kjempefin.
   Fint å lese bloggen din.
   😊
   Hilde.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg