Det henger og slenger

Å, jeg blir så frustrert! Ikke at det er første gangen jeg blir det, og spesielt ikke rundt dette, det har jeg blitt det gang på gang. Noen synes sikkert jeg driver med flisespikkeri, men for meg er det ikke flisespikkeri, for meg er det et stort problem.

Forleden dag fant jeg ut at det kanskje var på tide å øke antall trenings t-skjorter litt. Det prøver jeg på i blant, men blir like skuffet hver gang. Jeg har to stk lilla trenings t-skjorter fra Stormberg, og disse har jeg hatt i mange år. Jeg er virkelig imponert over kvaliteten på disse, for de har blitt brukt på trening etter trening, og tålt maskinvask etter maskinvask i mange år nå. Trenings t-skjortene er sånn sett fullt brukbare ennå, men jeg har sett at det nå har dukket opp litt løse tråder, og da er jeg jo redd at de vil rakne litt etter litt.  Men, jeg trener kun i disse lilla. Det føles litt som om jeg kun har ei t-skjorte siden de er helt like. Ikke at to trenings t-skjorter er mye heller. Ikke når jeg trener så mye som jeg gjør. Det blir ofte runder i vaskemaskinen på de begge.

Så her om dagen bestilte jeg meg nye trenings t-skjorter, og alle ble returnert en etter en. Noen hadde ikke passform i det hele tatt, og lignet mer på et slags telt enn en t-skjorte. Det var liksom ingen sammenheng mellom verken det ene eller det andre. Noen var mage t-skjorter, og er det noe man ikke vil vise når man trener, så er det magen. De to som virkelig var fine, og som hadde en god passform, der var armlengden for kort, altfor kort. Jeg vil ikke at grevinneheng og løshud skal danse i salig takt når jeg trener. Om ingen andre bryr seg, så bryr jeg meg. Dekke det som dekkes trengs tenker jeg, og her tenker jeg kun på en ting: at jeg skal føle meg vel. Alle t-skjortene gikk i retur, også en som var produsert av en stormote produsent.

Grevinneheng kjenner jo de fleste kvinner til. Dette utrolig irriterende henget som man bare har lyst til å kutte av, og håpe den operasjonen går bra. Disse slappe overarmene som ikke bare henger litt, men som henger en hel haug når man holder armene ut til siden. Problemet med mine armer er ikke bare at de henger når jeg holder armene ut til siden, men det henger også når jeg har armene rett ned. Det betyr at jeg har både grevinneheng, mye løshud, og garantert også litt lipødem i en salig blanding. Hvorfor må løshuden komme på et sted som gjør at jeg må dekke til halve armen?  Det er ikke lett å få tak i overdeler som dekker halve armen. Kunne ikke løshud, og alt annet ha samlet seg steder som jeg naturlig skjuler hver eneste dag???? Neida, alt har samlet seg så fint på begge overarmene, og sammen med naturlig grevinneheng, så er det så vakkert atte.

Nå vil sikkert mange si at jeg bare skal overse både grevinneheng, og løshud, men akkurat det er vanskelig. Jeg skal aller helst skjule hver cm. Jeg blir ikke fortrolig med å vise heng, og hud jeg ikke selv klarer å bli glad i.

Grevinneheng kan trenes slik at henget blir en saga blott. El det sies at det kan trenes. Jeg har ingen erfaring med det hehe. Med fokus på triceps, så sies det at mye kan gjøres, og med muskler i overarmene, så blir det mindre plass til heng og sleng 🙂 Med løshud er det verre. Løshud kan man ikke få strammet opp, og etter hvert som man blir eldre, så vil man få mer løshud. Og jeg har mye! Og de som tror at jeg overdriver, det gjør jeg ikke. Men jeg skjuler det godt. Det skal jeg ha. Derfor er det viktig med gode armlengder. Huden danser godt når jeg beveger armene mine.

Hipp hurra, og tommelen opp for dere som ikke bryr dere om verken grevinneheng, eller andre ting som henger, for det er jo slik det bør være. Man er som man er, og jeg er jo flink til å ha dette fokuset i en del sammenhenger, og jeg har klart å akseptere mye, men overarmene mine, det er med de som beina mine, ingen av delene klarer jeg å bli fortrolig med å vise. Jeg har på en måte akseptert at armene er som de er, men henget, og løshuden er kun for mine øyne, for pent er det ikke. Spor av livet vil mange si, og jeg digger at alle andre tenker sånn, og viser det de vil, men selv tror jeg nok aldri jeg kommer dit.

Og så er det bare å vente til Stormbergs sommerkolleksjon, for der skal det visst nok komme trenings t-skjorter med god armlengde. Jeg håper, men våger ikke å håpe for mye. Jeg skal selv selge treningsklær i nettbutikken min til våren. Jeg har sett prøven, og jeg har bestilt inn treningsklær. Jeg kjenner at jeg virkelig håper på en god armlengde på t-skjorten. Vi er mange som hele tiden sier i fra om armlengder til produsenter, som prøver å påvirke, men lett er det ikke alltid.

Inntil videre så får jeg håpe at mine to lilla trenings t-skjorter ikke føler seg ferdige ennå. At trådene holder seg der de er nå, og ikke lager noe krøll som gjør at jeg ikke kan bruke de. Men for en kvalitet dette er. Disse har jeg nok hatt i 8 år nå. Tenk hvor mange treninger de har vært gjennom, og hvor mange omganger i vaskemaskinen de har hatt. Jeg krysser fingrene, og alt jeg har for at de tåler mange flere treningsøkter, og mange flere maskinvask. For det kan bli lenge til jeg får kjøpt meg nye t-skjorter.

Nyt søndagen! Her skal jeg skrive ferdig søknad til Kristiansand Kommune om tilskudd til treningsprosjektet vårt for fedmerammede. Fristen er i morgen kl.23.59. Vi er nesten i mål, så fristen skal vi klare med god margin. Når søknaden er sendt, så er det bare å krysse alt vi har for at kommunens helsepolitikere ser viktigheten av et slikt opplegg. For prosjektet vårt er veldig bra, og jeg kjenner jeg er utrolig stolt av dette. Vi har så gode folk med på laget, og nå er det opp til kommunens saksbehandler, og politikerne.

I morgen kveld skal jeg ha kundekveld her hjemme, så bor du i Kristiansand eller omegn, så ta gjerne turen hit mellom kl.18-20.00. Her kan du se og prøve klærne jeg selger i nettbutikken, og jeg gir 20 % på det meste av varer.

Vi blogges til lørdag!

3 kommentarer
  1. Joda det henger og slenger, og kommentarer ang dette er nesten like ille som å ha overvekt… Det er ulempen ved å gå ned i vekt, og skal man få operasjon må du ha oppnådd den vekten du mener du skal ha..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg