Det er på tide å skinne

Julen nærmer seg, og fremover nå, så skal ange av oss på julebord, juletilstelninger og førjulkos før juledagene kommer. Alt avsluttes med at vi takker for 2022, og trer inn i 2023. For de fleste av oss, så er dette dager vi ser frem til med glede og forventninger. Det å være sammen, det og kunne senke skuldrene, det betyr mye.

Jeg ser frem til julen og førjulsdagene. Det blir vel ikke så mange julebord på meg akkurat, men det kan jo være min egen sjef som da er meg selv, slår på stortrommen og holder et heidundrende julebord for meg. Men uansett, julen er fin, og spesielt etter at prinsene kom inn i livet mitt, så har julen blitt enda mer spesiell for meg. Å se julen gjennom barns øyne, det er fantastisk.

Dagene vi har foran oss, både i førjulstiden, og i julen, det betyr også at mange av oss ser frem til å pynte oss litt ekstra. Kanskje velger man rødt, eller lilla. Eller kanskje velger man å glitre og skinne. Noen er ikke så opptatt av noe av dette, men ønsker å finne noe som man ikke har på seg i det daglige.

Jeg er så heldig at jeg har mange gode venner, og flere av disse har stilt så opp for meg både med å jobbe frem nettbutikken min, men også nå i ettertid. Jeg har sporty venninner som har stilt opp som modeller både på bilder, og når jeg hadde livesending på onsdag. Ingen av disse har overhode gjort noe slikt før, og det var å trø utenfor komfortsonen, men de gjorde det, og de gjør det med glans. Virkelig.

Jeg har lyst til å vise litt klær i dag som man fint kan bruke når man skal pynte seg, og alle klærne finner man i nettbutikken min.

Sjekk denne lekre ” skinn”jakka som Wenke har på seg feks. Den er så utrolig fin! Det er ikke skinn, men skinnimitasjon. Den er rocka samtidig som den er elegant. Den heter Lee Dress, og kneppet kan den brukes som kjole, eller tunika. Og en kan brukes som en jakke. Jeg skal bruke den som ei jakke med en tøff overdel under :  Wenke har på seg en overdel fra Sandgaard som heter Amsterdam slim long t-shirt. Denne har et stilig leopard mønster. Så stilig inne i jakka. Men her kan man jo gjerne ha en topp som glitrer litt også, eller helt sort med et langt smykke til.

Krista er en nydelig tunika som er flott til fest. Nydelig velour, nydelige lilla farger, nydelige armer, nydelig passform. Den er lekker! Fin til en pen sort bukse. Mette falt pladask fo tunikaen. I samme nydelige farger og stoff, så kan du og få jakken som heter Hertha.

Margot er en flott skjortetunika, eller kjole. Alt etter som hva man ønsker å bruke den til. Nydelig sort med skimmer. Du kan få den i sølvskimmer, og du kan få den i gullskimmer. Bruker du den kneppet, så kan du bruke ei pen strømpebukse til, eller en pen leggings og pene sko. Åpen kan du ha en pen topp under. Enten om du kjører sort, eller om du velger å brekke av litt.

Ida er en nydelig kjole med mønster, et mønster som går mye i rødt. Fargene på bildet jeg har tatt med den på, det er blitt noe rart, men du ser på tunikaen i samme serie hvordan fargene egentlig er. Kjolen er perfekt for dere som blir fort varme. Denne er ganske tynn og nydelig å ha på seg.

Kjolen Abdi har jeg vist på nettbutikkens Facebook side, og dette er en kjole for mange anledninger. Trine har på seg den røde, men den finnes også i blått. I samme mønster og farger, så kan man få tunikaen som heter Molly.

Anne elsker blått, og er urolig fin i blått. Isabella er en lekker, florlett bluse som er utrolig flott til en pen, sort bukse. Blusen kan være noe gjennomsiktig, så da anbefales det å ha en topp under, feks Sandgaard sin slip top. Med en slip top under, så faller plagget man har over så fint

Emilie er en nydelig skjorte i nydelig mønster. Du kan få tunika i samme mønster, da heter den Tanja.

Visst du vil skinne, så sjekk ut kjolen Evelyn. Her skinner du virkelig! El selskapsbukse Erika. Nydelig i sort og sølv. Liker du gull best, så er Jakobine selskapsbukse utrolig flott, og Luise bluse. Agathe er også en flott kjole man virkelig kan skinne i.

 

Nyt søndagen! Og besøk gjerne nettbutikken min. Jeg har problemer med å linke til produktene, men jeg prøver å linke til nettbutikken : http://www.enstorrelseforstor.no

Spør om du lurer på noe, og bor du i nærheten her i Kristiansand, så lag gjerne en avtale, så kan du komme innom for å se og prøve klærne.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg