Denne MÅ du bare ha!

Reklame | Gozzip, Studio, Sandgaard, Pont Neuf og NO.1 BY OX

Denne MÅ du bare ha! Jeg ble nesten i ekstase da jeg pakket den ut, og prøvde den på. Dette må bli en av vårens store hit’er!

 

 

Denne tunikaen har herved fått tittelen ” Stor Favoritt.” Dette er tunikaen som har alt: perfekt passform, perfekt lengde, perfekte armer, flotte farger og den sitter som et skudd. Jeg følte meg både fin og vel i den, og den passer kroppsformen min. Sjekk hvor fin den er! Tunikaen er fra STUDIO, og danskene, de kan stormote. Tunikaen har ” open shoulder “, den har 3/4 armer, og vidden på armene er så utrolig fin. Kvaliteten gjør at den sitter så utrolig fint på kroppen. Jeg smiler når jeg ser den, og smiler enda mer når jeg har den på meg. Det er ikke alltid at alt bare er perfekt ved et plagg.

Den flotte tunikaen er fra Studio sin vårkolleksjon. Selv om vi er i desember, så er det vårvarer kommet inn til butikkene allerede, og denne flotte tunikaen som jeg viser i dag, den er i butikk nå. Løp og kjøp! Denne er en slik ” must have ” tunika, og det er også en tunika du ikke må vente til våren med å bruke. Den kan fint brukes nå. Studio ble fort tomme på lager for tunikaen, og det tror jeg vil være tilfelle i butikkene også. Denne vil selge.

Tunikaen jeg har på bildene, det er den i sort, og orange. Den finnes også i sort, og hvitt. Absolutt like fin den. Studio har også designet en bukse som passer fint til tunikaen dersom du ønsker en sporty stil. Utrolig fin bukse, ei bukse med veldig god vidde, spesielt fra leggen og ned. Veldig godt tips til dere som savner vidde i buksene, og som i tillegg vil ha ei bukse som er supergod å ha på seg. Litt sånn collegestoff aktig. Jeg kunne nok ha brukt det sammen, og fått den litt sporty stilen, men jeg kommer nok mest til å bruke tunikaen sammen med sort bukse. Og et langt smykke.

Vårkolleksjonen til Studio, og også Gozzip er i butikkene nå, ihvertfall mye av det, og jeg skal innrømme at jeg er helt i ekstase over det jeg har sett til nå. For en kolleksjon fra begge produsenter! Jeg likte absolutt alt, og der er så mye som er helt meg. Jeg er så utrolig imponert over begge produsentene, og jeg gleder meg masse til å vise dere en del av klærne på bloggen fremover.

Når det gjelder favoritt tunikaen min, så vet jeg at Celli selger denne, og Celli finner du her: https://celli.no/produktkategori/overdeler/topper/  Her kan du bla også se de flotte blondetoppene som er kommet fra Studios vårkolleksjon. De er også så lekre!

Studio finner du her: https://www.facebook.com/Studio-Clothing-280900955328156 

I går hadde vi en dyrisk tights fra Sandgaard i gave bak luken i julekalenderen. Vinneren av tightsen ble: TORBJØRG BELLAND!!! Gratulerer så masse, Torbjørg med ny, og ikke minst tøff tights. Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

I dag åpner vi en ny luke, og også i dag, så er gaven fra SANDGAARD. Bak dagens luke ligger en utrolig flott skjorte. Skjorten er klassisk, og den er sort. Den passer til det meste, både hverdag og litt finere anledninger. Den passer til både bukse og skjørt. En klassisk skjorte er et plagg man alltid bør ha i skapet, og et plagg som garantert blir mye brukt.

Dersom du har lyst til å vinne denne flotte skjorten, så legger du som vanlig igjen en kommentar på bloggen, og du er med i trekningen. Husk også at du oppgir størrelsen du bruker. Du finner Sandgaard her : https://www.facebook.com/houseofsandgaard

Ha en nydelig 4.søndag i advent – julen nærmer seg virkelig.

 

 

I år er følgende med på årets julekalender:

21 kommentarer

Siste innlegg