Den lille, viktige detaljen

Reklame | Alexis Mote

At jeg elsker klær, det vet alle som leser bloggen min. I tillegg til å elske klær, så elsker jeg også det meste av tilbehør. Tilbehør, det er noe jeg ikke har skrevet så mye om på bloggen min, men det er tilbehør jeg skal skrive om i dag. Tilbehør er ofte prikken over i’en. Jeg har som dere vet over snittet mye klær, men det har jeg også av en del tilbehør. Jeg er veldig glad i smykker. Jeg har også veldig mye klokker. Ingen dyre klokker. Jeg kjøper heller flere rimelige sånn at jeg kan bytte ofte. Jeg er veldig glad i øredobber, og armbånd. Et fint skjerf gjør mye med antrekket, og så er jeg veldig glad i det tilbehøret som jeg skal blogge om i dag, vesker….

Jeg har nok ofte vært veldig klassisk på vesker når det kommer til å velge farge. Jeg har alltid hatt mange sorte vesker, og har også hatt vesker i grått, og beige. Jeg gikk nok lenge for de trygge fargene, men jeg elsker jo farger, så etter hvert, så begynte jeg også å kjøpe vesker med farger. Ei tøff veske gjør mye med antrekket man har på seg, og visst man feks har et sort antrekk, så er det utrolig flott å velge ei veske med farge. Jeg tror den første vesken jeg kjøpte var ei rosa veske. Når jeg ser bilde av den i dag, så hadde jeg nok ikke valgt å kjøpe akkurat den, men akkurat da, så var vesken lekker.  Nå er jo jeg glad i farger generelt, men for de av dere som synes farger på klær er litt skummelt, så er det jo en ide å starte med farge på feks vesken.

Vesker. Ja, jeg har en del vesker. Her kjøper jeg også sjeldent veldig dyre vesker. Har et par vesker fra Guess, men ellers er det levelige priser som igjen gjør at jeg kan kjøpe flere. Jeg synes det er fint å ha noen å bytte på. Skifte vesker etter antrekk, og humør, det liker jeg. Jeg har nok alltid vært glad i vesker som jeg enten holder i hånden, eller kan ta opp på skulderen. Jeg var tidligere ikke så glad i crossovers, men det var før jeg ble kjent med de lekre crossover veskene fra Rosenvinge. Crossbag er det riktige navnet på veskene. De er så flotte! Fantastiske farger på veskene, og utrolig flotte skulderremmer. Jeg har jo også skjønt hvor praktiske disse crossover veskene er. Det å slippe å bære vesken, det er jo utrolig kjekt. Etter jeg kjøpte min første crossover, så har jeg ikke brukt andre vesker. Og den ene jeg startet med å kjøpe er blitt til flere, og jeg elsker de. De finnes som oftest i to størrelser. Jeg liker best de store, men jeg har et par av de små også. Man har ofte så mye man skal ha med seg, så da faller valget som regel på de store.

Alexis Mote har tatt inn crossbag vesker fra Rosenvinge. Her er det så utrolig mange flotte farger å velge blant, og her kan du få både de store, og de små. Det er lite som skiller i pris på de, så her går det vel mer å velge den størrelsen som du liker best. Disse crossover veskene er også flotte for oss kvinner med litt ekstra kilo. Remmene er også regulerbare sånn at man kan få en fin lengde på vesken. Noen crossover vesker er så små at de nesten forsvinner når man tar de på. Det gjør ingen av disse, heller ikke om du skulle velge den minste størrelsen. I den minste, så får du god plass til lommebok, mobil, og litt småting. I den store får du plass til det meste, og har man en stor veske, så vet man at man fyller den med masse, men for meg blir den store den riktige størrelsen.

Foto: Alexis Mote

 

Alexis Mote har på både hjemmeside fine bilder av veskene : https://www.alexismote.no/collections/annet og Facebook kan du også se videoer av veskene : https://www.facebook.com/plus.size.norge  Alexis Mote er også veldig flinke til å vise veskene sammen med klær som matcher.

Foto: Alexis Mote

 

Det er ikke så lett å velge blant alle de lekre fargene, men jeg falt jo veldig for den røde som du ser på bildene. Fantastisk farge! Denne er så lekker! Du finner den her : https://www.alexismote.no/collections/annet/products/5905349-rosenvinge-veske-anna-stor-crossbag-rod

 

Jeg skal i morgen vise dere flere go’biter både når det gjelder vesker og klær. I mellomtiden kan det være at det frister å ta en tur innom nettbutikken til Alexis Mote både for å kikke på veskene, og kanskje bestille deg ei veske i din favorittfarge.

 

 

Go’ lørdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg